sâmbătă, 12 decembrie 2015

S - A ADEVERIT ! PRINŢUL PAUL DE ROMÂNIA, A FOST ARESTAT !


                                  Dragii mei,

Scriam în urmă cu foarte puţin timp, un articol cu titlul :
"ÎNREGISTRARE  ŞOC , ÎN  ROMÂNIA !"
Aici în articol, se mai spune că este :"Fiul ,celui mai cunoscut om!"
Şi iată dragilor, cum Fiul Celui mai cunoscut om,datorită faptelor sale,mai puţin ortodoxe a ajuns după gratii.
Iata articolul meu dragilor, precum si Informatia despre Fiul celui mai cunoscut om .  
Mai rămâne loc de îndoială, asupra a ceea ce scriu ,cu Puterea  Duhului Sfânt ? 

   1.         Noapte de 5- 6 Decembrie 2015,ora 0,50 !

                                        Dragii mei,

Iată  cum curg Mesajele Divine!
În timp ce scriam încă la articolul anterior,văd sub un Cer de ziuă,în stânga mea,văd niste trepte ale unei clădiri,pe care coboară, multime de oameni.
Aud un glas dragii mei,care spune aşa :

                "Fiul ,celui mai cunoscut om.
              Înregistrare  Şoc, în România !"

Şi văd dragii mei multimea de oameni,ce coboara acele trepte,ale unei Institutii.
Dragii mei,cu siguranţă vom fi si noi şocati,de aceasta înregistare Şoc, în România.  
Cine va fi acel Fiu,al cui Fiu va fi,si ce va fi făcut el, rămâne ca sa aflăm împreună.
Chiar acum când scriu, o Lumină albastra -violet,transparentă si stralucitoare foarte,stă pe mâna mea dreapta;pe degetele mele.
Aceasta este, LUMINA  DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT, care veghează ,asupra a ceea ce eu scriu,din al Său Cuvânt !   
Să ne rugam fratilor,să iubim Divinitatea,sa ne iubim Aproapele si sa facem in fiecare clipă,numai Voia  Duhului Sfant! Amin!
                                        Cu dragoste,Maria.

2.

Paul-Philippe de Hohenzollern, cunoscut şi ca Paul Lambrino sau chiar Prinţul Paul al României (n. 13 august 1948, Paris) este fiul lui Mircea Grigore Carol Lambrino (cunoscut drept Mircea Grigore Carol de Hohenzollern, 1920–2006), fiul prinţului Carol al României.
În urma a două procese de paternitate în Portugalia şi Franţa, câştigate de tatăl său, numele legal recunoscut în UE al lui Paul este Paul Philippe, Prinţ de Hohenzollern, Prinţ al României[necesită citare]. Mama lui Paul este Helene Nagavitzine, prima soţie a lui Mircea Grigore Carol. Paul susţine că el este adevăratul succesor la tronul României, deşi mariajul morganatic al lui Carol al II-lea cu Zizi Lambrino (mariaj ce a dus la naşterea tatălui său in ianuarie 1920) a fost anulat de către Tribunalul Ilfov în ianuarie 1919, după care această hotărâre a fost contestată în tribunalele internaţionale (din Portugalia şi Franţa), acolo unde Paul al României a câştigat recunoaşterea faptului că tatăl său este fiul legitim al lui Carol al II-lea.[1]
La 14 februarie 2012, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a recunoscut tatălui său, Carol Mircea, calitatea de fiu legitim al regelui Carol al II-lea, iar Paul a fost recunoscut astfel drept moştenitor al lui Carol al II-lea[2]
Conform normelor dinastice internaţional acceptate, calitatea de membru al unei Case Regale nu este dată de simpla înrudire biologică între membrii familiei, ci presupune recunoaşterea explicită a apartenenţei, de către Şeful acelei Casei Regale. Cum nici Regele Carol II, nici actualul Şef al Casei Regale a României, Regele Mihai I, nu au acordat vreodată calitatea de membru lui Paul Lambrino sau tatălui său - un copil rezultat dintr-o căsătorie anulată - folosirea numelui „de România” de către acesta (cu sens dinastic), este forţată.

Printul Paul a fost retinut in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri !

Printul Paul a fost retinut in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri
Printul Paul a fost retinut, vineri seara, de catre procurorii DNA Brasov, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, in care au fost arestati la domiciliu omul de afaceri Remus Truica si avocatul Robert Rosu, iar alte trei persoane au fost puse sub control judiciar.

Procurorii anticoruptie au emis, vineri seara, dupa aproape sapte ore de audieri, ordonanta de retinere, pentru 24 de ore, pe numele printului Paul, care a venit la DNA, in cursul diminetii, insotit doar de catre avocatul sau, nu si de printesa Lia, transmite corespondentul Mediafax.
Inainte sa intre in sediul DNA Brasov, printul Paul a fost intrebat de catre jurnalisti daca se simte bine, insa el nu a a raspuns, ci a facut doar un gest prin care a transmis ca nu prea bine. Retinerea acestuia a avut loc la scurt timp dupa ce Curtea de Apel Brasov a decis plasarea in arest la domiciliu a omului de afaceri Remus Truica si a avocatului Robert Rosu, precum si controlul judiciar pentru 60 de zile in cazul lui Dan Andronic, Marius Marcovici si Claudiu Mateescu.
Printul Paul a ajuns la DNA Brasov, vineri, in jurul orei 10.10, la scurt timp la sediul institutiei venind, fara sa fie citat sau chemat de catre procurori, si Andrei Hrebenciuc, trimis in judecata in dosarul privind retrocedarea unor paduri, alaturi de tatal sau, Viorel Hrebenciuc, si de alte persoane. Omul de afaceri Remus Truica a declarat, vineri, inainte ca instanta sa decida daca il aresteaza sau nu, ca nu a beneficiat de niciun teren, ca nu a luat niciun procent si ca nu mai stie din 2010 ce face printul Paul, precizand ca DNA trebuie sa demonstreze acuzatiile pe care i le aduce.
Remus Truica a spus, raspunzand unor intrebari privind acuzatiile pe care i le aduc procurorii DNA in dosarul vizand retrocedarile ilegale de terenuri, ca el nu a beneficiat de niciun teren si nici nu a primit vreo suma din procentele care ar fi fost cerute in schimbul interventiilor pentru restituirea unor proprietati, care, conform procurorilor, ar fi fost intre 50 si 80.
Omul de afaceri a precizat ca este dreptul procurorilor sa formuleze orice acuzatie, insa si el are dreptul sa se apere si sa le demonteze. "Eu nu am intrat in posesia niciunui teren si nu am primit nici 5, nici 1, nici 12 la suta, niciun procent. O companie a semnat un contract de cesiune de drepturi litigioase cu printul Paul. (...). Am fost partener minoritar (n.r. - in companie)", a afirmat Truica.
Acesta a adaugat ca din 2010 nu mai stie ce face printul Paul, si nici nu vrea sa mai stie. Sedinta in care Curtea de Apel Brasov a luat in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva a omului de afaceri Remus Truica, a directorului general al cotidianului Evenimentul Zilei, Dan Andronic, a avocatului Robert Rosu, a fostului consilier al lui Calin Popescu Tariceanu, Marius Marcovici, si a omului de afaceri Claudiu Mateescu, director general al dezvoltatorului imobiliar Impact, s-a incheiat joi noapte, in jurul orei 2.30, dupa mai bine de zece ore, decizia ramanand in pronuntare.
Intrucat ordonantele de retinere ale celor cinci persoane vizate in acest dosar au expirat, acestia au fost lasati sa plece. Remus Truica, Dan Andronic, Robert Rosu, Marius Marcovici si Claudiu Mateescu au fost retinuti, miercuri noapte, in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Ilfov, cu un prejudiciu de peste 135 de milioane de euro, iar joi dupa-amiaza au fost prezentati Curtii de Apel Brasov, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Brasov au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a omului de afaceri Remus Truica pentru constituirea unui grup infractional organizat, trafic de influenta, spalare a banilor, complicitate la abuz in serviciu si dare de mita, a lui Dan Catalin Andronic, jurnalist si consultant politic, pentru constituirea unui grup infractional organizat, in forma aderarii, si complicitate la trafic de influenta, a lui Robert Mihaita Rosu, avocat partener in cadrul unei case de avocatura, pentru constituirea unui grup infractional organizat, trafic de influenta, complicitate la spalarea banilor si complicitate la abuz in serviciu, a lui Marius Andrei Marcovici, administrator al unei societati comerciale si consilier, pentru constituirea unui grup infractional organizat, complicitate la trafic de influenta si spalarea banilor, dar si a lui Claudiu Lucian Mateescu, pentru constituirea unui grup infractional organizat, in forma aderarii, si complicitate la trafic de influenta.

BRAKING NEWS/ Paul Lambrino, retinut de procurorii DNA

Publicat in Politica de catre Administrator.A Azi, 16:45 109 ori
BRAKING NEWS/ Paul Lambrino, retinut de procurorii DNA
BRAKING NEWS/ Paul Lambrino, retinut de procurorii DNA
UPDATE: Paul Lambrino a fost retinut, in urma cu putin timp, de procurorii DNA si va fi transferat pentru 24 de ore in arestul Politiei.

Prinţul Paul a ajuns vineri dimineaţă la sediul DNA, unde va fi audiat de procurori în dosarul de retrocedări ilegale, numit "Ferma Băneasa", în care este implicat şi afaceristul Remus Truică.
Prinţul Paul nu a făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul DNA pentru audieri. Acesta a fost însoţit la DNA de către avocatul său, nu şi de prinţesa Lia. Întrebat de jurnalişti dacă se simte bine, prinţul Paul nu a răspuns, însă a făcut un gest prin care a transmis că nu prea bine.
Prinţul Paul a fost externat, joi, din Spitalul Judeţean Ploieşti, unde fusese internat cu o zi în urmă, după ce i s-a făcut rău în drum spre DNA Braşov. La ieşirea din spital, prinţul a declarat că "nu a furat niciodată” şi că el şi familia sa au fost înconjuraţi de oameni care au încercat să fure de la ei.
Procurorii DNA au mers, tot joi, la spitalul din Ploieşti unde este internat prinţul Paul pentru a vedea dacă starea îi permite să fie audiat. Paul Lambrino le-a spus procurorilor că se va prezenta la audieri vineri, iar după vizita procurorilor s-a culcat.
În cursul zilei de 9 decembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.
De asemenea, în această cauză procurorii DNA efectuează percheziţii în Ilfov şi Bucureşti, fiind vizată şi casa prinţului Paul.
Procurorii DNA Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2006 - 2015.





























2 comentarii:

  1. Mircea Grigore Carol Lambrino este cel mai cunoscut om din Romania?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiul lui este cunoscut pentru escrocherii cu averi ce nu-i apartineau!Hotii...toti imbogatitii acestei tari,cu averi peste noapte,adunate...

      Ștergere