marți, 8 decembrie 2015

ROMÂNIA FIERBE ! TOATĂ ROMÂNIA , APROAPE FIERBE !


                                               8 Decembrie 2015,ora 6,50 dimineaţa!

                                                Dragii mei,

Mi-as fi dorit să am si vesti mai bune, dar din nefericire,aceste  vesti lipsesc deocamdata. 
Astăzi  dimineaţă, treaza fiind ,mai stăteam puţin în pat,când un glas puternic, strigă ca la un meci de fotbal printre dinţi; ca atunci când se dă golul mult asteptat.
Glasul striga aşa :

                           "Româniaaaaaaa!!!
                      România fierbe !
         Dar un alt glas, vine cu o rectificare :
                            Toată  România , aproape  fierbe !
                     Se gaseste în litru !"
Moment în care ,văd o clădire precum Palatul Parlamentului, sub un Cer de ziuă.
             Palatul Parlamentului – Bucuresti | Obiective Turistice - Harta ....
Brusc,această clădire uriasă,este învăluită într-o Lumină rosie,de  parcă ar fi stat pe un cuptor  încins; sau mai simplu,pe un vulcan care, a înroşit atât Pământul din jurul Clădirii,dar si peretii  exteriori ai Clădrii,de ziceai că sunt construiti numai din fier încins;atât de rosii erau peretii întregii Clădiri.

                   casa-poporului.jpg.
Dragii mei,eu nu stiu ce se va întâmpla cu PALATAUL  PARLAMENTULUI,si cu acel cuvânt misterios :"Se gaseste în litru !"
Să fie vorba de un litru, cu ceva combustibil inflamabil ,care să fie folosit ca un Atentat ?
Indiferent ce va fi,nu va fi bine deloc.
Să ne ferească Dumnezeu,de tot răul si de tot necazul !  
Dragii mei, oare să aibă legatură acest Mesaj ,cu articolul acesta din noaptea de 19 -20 octombrie 2015 ?

Iată articolul : 
                              Noapte de 19 - 20 Octombrie 2015,ora 0,48 !

                                                     Dragii mei, 

Scriam  de curând un articol, în care spuneam nu de la mine, ci de la Duhul Cel Prea Sfânt, cum că, pe 21 - 22 se va înmpla ceva în România.
Dar nu stiam la acel moment, despre care 21-22 este vorba.
Se pare însă, că în această noapte acest Mister, s-a clarificat din nefericire.
De ce spun din nefericire? Pentru că nu este deloc de bine, ceea ce ne asteaptă. Nu neapărat pe noi, ca şi Ţară care se numeste ROMÂNIA! Ci în general , pe toţi Semenii nostri.

                                      Craciunul, sarbatoarea cea mai indragita din an - Sarbatori cu drag ...
Iată ce spunea în această noapte, un glas care venise, exact după ce stinsesem lumina.
Glasul dragilor, a spus ceva tragic.
Citez :
            "De Sfântul Crăciun , vom mânca foc !
            Foc, vom mânca de Crăciun !"
 Dragii mei, după cum vedeţi, este foarte îngrijorător acest Mesaj! 

                                     razboi
Dar asa cum am mai spus, nu este vorba neapărat de România ;deoarece, stim că, DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI, apără şi va apăra ROMÂNIA! 
Dar trebuie să ne gândim si la Aproapele nostru, la Semenii nostri.
Asta înseamna că, de Crăciun nu vom auzi SFINTELE  COLINDE, răsunând în toată Lumea Crestină; ci vom auzi si de şuieratul bombelor si a gloantelor.
Să ne rugăm dragii mei, la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului, ca să fi Pace si liniste în Ţară si în Lume.
Să ne schimbăm modul de viaţă, chiar din această clipă! 
Cum ?
Devenind mai buni, mai milostivi, si mai întăriţi în Credinţă. 
Să ajutăm pe cei în lipsuri şi-n necazuri, să ajutăm pe văduve si pe copilasii orfani, să-i căutăm pe cei bolnavi, dar si pe cei care ,au gresit si sunt în închisori. 
Dragilor , de vom împlini PORUNCILE Lui DUMNEZEU , din dragoste si cu dragoste, ne vom clădi Scară către Cer, Scară către Împărăţia Lui Dumnezeu.
Aşa să ne ajute ,Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului ! Amin !
                                             Cu dragoste, Maria. 

Iată dragii mei, si articolul meu din 15 Octombrie 2015, referitor la un 21 -22 , când în România ,se va întâmpla ceva .  

                                         15  Octombrie 2015, ora 5,11 dimineaţa !

                                              Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă ,în zori de zi, mă trezeste un glas care spune ceva care,  m-a pus serios pe gânduri. 
Deci ,aud acest glas care , repeta de două ori consecutiv aceeasi propozitie.
Citez :
                  "Pe 21 - 22 , se va întâmpla ceva în România.
         În România se va întâmpla ceva, pe 21 - 22.
               Va fi ceva uzguitor, în România!"

Dragii mei, daca mă intrebati care 21 -22 , al carei luni , eu nu stiu a vă spune. Cum nu stiu de ce glasul a spus "uzguitor"si nu zguduitor, cum am fi tentaţi ca să înţelegem.
Oricum, vom astepta impreuna si vom vedea despre care 21 - 22, este vorba si ce va fi atât de "uzguitor "!
Nu trebuie să ne fie teama! Dumnezeu si Maica Domnului ne ocroteste de toate dezastrele. 
Să ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, ca sa fim apărati si ocrotiti ,de tot ce ne aduce suferinţă si necaz. 
                                 Cu dragoste, Maria. 

P.S.
Astept cu interes si cu drag,si părerile voastre.
Cititorii care ,vor folosi un limbaj neadecvat acestui Blog, le spun din start că, ale lor COMENTARII jignitoare, si care aduc atingere morala celorlalti cititori, vor fi sterse.

33 de comentarii:

  1. Mai avem mesajul cu 1.3.19.9 Sa inceapa deja de pe 19? Sunt socata cum toate se adeveresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt de parere ca viitorul nu este scris, exista doar tendinta spre ceva anume. Datorita nelegiurilor oamenilor, destinul lor se indreapta catre dezastre. Mai cred ca oricand putem schimba chiar si aceste profetii. Intrucat aceste profetii se adeveresc, din punctul meu de vedere inseamna ca noi , oamenii nu facem nimic ca sa ne schimbam, si atunci dezastrul spre care ne indreptam se intampla. D-na Maria cumva reuseste sa vada deznodamantul, acele evenimente spre care ne indreptam. Probabil schimbarea acestor profetii ar implica o schimbare profunda si imediata, nu stiu, in atitudine, comportament, gandire, credinta, a majoritatii membrilor comunitatii. Ceea ce nu se intampla. Astfel ca viziunile se adeveresc. Eu cred ca o prevestire a unui eveniment negativ are loc tocmai pentru a avea sansa sa-l evitam. Iar multitudinea de evenimente prevestite, care dupa cum se vede se adeveresc, sugereaza necesitatea schimbarii imediate din partea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria,cu tot respectul,dar nu prea inteleg...intr un mesaj spuneti ca pe 21-22 se va intampla ceva in Romania iar in celalalt la aceias data se va intampla ceva dar nu neaparat la noi. Va rog sa nu va suparati pe mine dar pana la urma spuneti mi : pentru tara noastra e valabil mesajul? Cu mult respect.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Nuiaua si varga Ta m-au calauzit in viata" zice psalmistul David, nuiaua si varga popoarelor sunt: razboiul sau revolutia, molima, catastrofele naturale, prigoanele, ca prin toate acestea Dumnezeu Tatal ne trezeste si ne cheama la el.
    Sa nu uitam ca suntem nemuritori, pentru ca nu trupul este important ci sufletul, iar sufletul este nemuritor. Ori toate aceste suferinte sunt pentru trezirea noastra.
    Asa ca nu trebuie sa ne speriem ci sa ne rugam si sa ne intarim in: credinta, nadejde, dragoste, indelunga rabdare si ascultare de Duhul Sfant (citind si traind dupa invatatura sfintilor parinti).
    Sa ne rugam la bunu-l Dumnezeu sa ne curateasca, sa ne intareasca si sa ne lumineze ca sa cunoastem si sa traim tot restul vietii noastre dupa Preasfanta Voia Sa si dupa Preasfanta Intelepciunea Sa ce izvoreste din sfanta scriptura, din sfanta traditie a Bisericii Ortodoxe si din scrierile sfintilor parinti.
    Doamen ajuta-ne si ne lumineaza pe noi. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  5. De intamplat, sigur se va intampla ceva, pentru ca este perioada cand ( in 1989 )au izbucnit violentele in tara.Nu stiu in cat timp se poate arde o karma colectiva ( negativa ), dar nu a fost bine ce au facut atunci cand, " emanatii" revolutiei l- au impuscat pe Ceausescu in Sfanta zi de Craciun.
    Dna Maria , va multumim pentru acest blog si sa va dea Dumnezeu sanatate si rabdare de a scrie in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceausescu si-a primit pedeapsa pentru daramarea bisericilor si prigonirea bine credinceosilor crestini: preoti, calugari si mireni.
      Mai bine ganditi-va la cei 20.000.000 de prunci avortati, sangele lor cere judecata, cititi la Facere cap.9 cu 5 si 6, si ve-ti intelege.
      Doamne ajuta si ne lumineaza. Amin!

      Ștergere
    2. Și cu ce îi creștem.?

      Ștergere
  6. Bună seara. Stimata doamna,sa fie oare vorba de un cutremur?căci după cum ziceți ca fierbe...e vorba poate ca freamăta pământul. Cum credeți d-stra? sa fie oare cutremur?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu ii mai faceți dacă nu va permiteți sa ii Creșteți !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Introduceţi comentariul dvs...cine stie ce ne mai asteapta eu sant pregatita pt tot deabia astept sa plec din aceasta lume aici e iadul pe pamant dincolo e liniste si pace sper so vad pe mama mea dincolo dne dami binecuvantarea ta amin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea,Viata este frumoasa si este un DAR de la DUMNEZEU,pentru ca sa ne mântuim. Trebuie s-o acceptam asa cu bune si cu mai putin bune,căci este de la DUMNEZEU. Mai bine sa ne chinuim un pic,in VIATA asta grabnic trecatoare,decât în cea vesnica. Este liniste Dincolo, dar ca sa trecem Dincolo,trebuie sa induram aici pe Pământ. DUMNEZEU ne va chema la EL, atunci când va fi VOIA SA. Până atunci trebuie sa-L ascultamsi sa împlinim PORUNCILE SALE.

      Ștergere
  9. Catre anonimul care spune "Nu ii mai faceti daca nu va permiteti sa-i cresteti".Cu mahnire iti spun ca acest indemn nu il adresezi tinerilor care intreaba cu ce ii crestem ? Ci VIETII .Viata este un mare dar care trece prin noi si la care orice suflet are dreptul. Fiecare om are un inger pazitor,si fiecare om vine pe pamant cu un dar. Parintele Arsenie Boca spunea : Ma,copii nefacuti strica pe cei facuti."Adica milioanele de avorturi ce credeti ca sunt pentru noi ? Voi credeti ca omul este o bucata de carne rezultata in urma unei placeri? Nu.Un om presupune viata,existenta,ratiune si capacitate creatoare. Dincolo de el este Dumnezeu,care l-a creat.Sodoma si Gomora au disparut crunt ,pentru ca prin acele pacate s-au abatut din calea curgerii Vietii,au blocat izvorul, au oprit curgerea vietii si astfel si-au atras moartea,existenta lor nu mai avea scop.Domnul Nostru Iisus Hristos a spus "Lasati copii sa vina la Mine ".Lumea in care traim si pamantul,nu sunt ale noastre fratilor,sunt ale celor ce vor veni dupa noi.Ca noi trecem pe aici si plecam,nimeni nu este vesnic pe pamant.Incurajati-i pe tineri sa creada,sa nadajduiasca si sa lase copii sa vina pe lume,ca pe nimeni nu lasa Dumnezeu neajutat daca-i cere.Omul creste cu credinta,nadejde si dragoste. Cu acestea trei.Da,omul se hraneste cu iubire.Da,cu iubire te imbraci,mananci,te duci la scoala,la piata si toate, din grija unul fata de altul si fata de noi insine,iubind pe cel de langa si pe noi insine.Si nu spuneti ca este teorie... Sunt cele mai simple si elementare lucruri.Te rog sa ma ierti pentru tonul in care ti-am raspuns,dar propozitia ta a sunat ca o sageata. Tinerilor le este drag sa aiba copii si au dreptul la aceasta,si au dreptul sa aiba cu ce-i creste si au dreptul sa fie fericiti,sa-si poata manifesta talentul creator,sa iubeasca,sa planga,sa glumeasca,sa danseze,sa greseasca si regrete,au dreptul la aceste minunatii ale vietii...Si toti am fost iubiti si astfel existam...Eu va doresc SA FITI IUBITI SI NU UITATI SA IUBITI.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonimul către anonim !
    Mai bine făcuți si abandonați sau avortați nu?
    Fa copii când ai suflet de mama si nu îți dai copiii pe doi bani sau ii abandonezi pentru ca nu ai bani sa ii Crești dar ii faci ca îți place sa ii 'creezi'
    Despre asta este vorba

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu cred ca vom fi zguduiti si mai cred ,credinta românilor cântărește o litra. Bunul Dumnezeu sa ne întărească credinta sa ne arate calea .si sa fim în Mâinile Lui

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca viziunea reprezinta Casa Poporului sa stiti ca sub aceasta cladire se afla un cristal imens care s-a activat in totalitate pe la inceputul anului pentru trezirea Romanilor si nu numai. Acasta cladire nu a fost construita intamplator acolo. Cei care au amplasat parlamentul acolo nu au facut-o intamplator, dar las la intelegerea dumneavoastra de ce au facut asta.Cladirea este pazita permanent de fiinte de lumina si sustin energetic acest cristal. Ar fi indicat ca cei care inteleg despre ce vorbesc, sa ne alaturam fiintelor de lumina in sustinerea acestor energii care sunt extraordinare.Lumina care emana din cristal este auriu-argintie, ceea ce a vazut d-na Maria acea lumina rosie ma face sa cred ca cineva vrea sa atace aceasta energie. Haideti sa sustinem cu energia noastra acest loc. Imaginati-va ca deasupra cladirii sta Domnul ISUS cu Fecoara Maria si Sfantul Ioan Botezatorul. D

    RăspundețiȘtergere
  13. Se spune ca frica reprezinta absenta credintei. "Si de voi merge in mijlocul mortii nu ma voi teme de rele ca Tu cu mine esti" (Psalmul 22) Eu zic sa nu mai stati toti ingrijorati si cu sufletul la gura ca nu are rost. Viziunile se pot interpreta in diverse moduri.

    De ex: De craciun vom manca foc. Toti se gandesc la incendii si razboaie dar oare nu a zis Ioan Botezatorul ca cel care vine dupa mine va va boteza cu foc? Focul nu trebuie sa fie musai fizic ci poate fi si un foc spiritual, datator de energie si de viata. Sfantul Duh mai este vazut si ca un foc nu numai ca un porumbel.

    Ceva uzguitor (zguduitor cel mai probabil) poate fi si a doua venire a lui Hristos nu? Sau credeti ca veti sta in fata televizoarelor si veti manca floricele cand va veni Hristos? Eu zic ca va "lua foc" planeta la venirea Lui.

    Pe 21-22 se poate intampla ceva zguduitor dar nu neaparat in rau. Orice revelatie este zguduitoare pentru ca darama vechile tipare si concepte mentale gresite si negative. O revelatie inseamna intalnirea omului cu Adevarul.

    Asa ca dragilor aveti credinta si nu mai fiti asa fricosi. Aveti credinta ca va fi bine ca nu oricarei tari ii este profetit ca este al doilea Ierusalim si ca este protejata de Sfanta Treime. Ce dar mai frumos poate primi un om decat vizita lui Hristos? Ce dar mai frumos poate primi un om decat acela de a se aseza Dumnezeu in casa lui? Singura teama pe care poate ar trebui sa o aveti este aceea de a nu fi pregatiti in totalitate de a primi acesti oaspeti divini dar ar trebui sa actionati pe baza acestei temeri si sa va pregatiti casa sufletului pentru acesti oaspeti alesi.

    A sta tot timpul cu teama in suflet este un mod stupid si imbecil si te impiedica de a te bucura de acest dar divin numit viata. Eu zic sa aveti un minim de credinta ca totul va fi bine. Eu zic sa gasiti bucurie in orice lucru oricat de mic si sa va concentrati atentia asupra lucrurilor pozitive nu asupra celor negative.

    Asteptarea pe care o fac eu este una cu bucurie la venirea lui Hristos nu a nenorocirilor care sunt profetite. Daca e sa supravietuim o s-o facem daca nu, nu. Toti suntem datori cu o moarte.

    Iar Reiki-ul pe care l-am practicat eu in ultimi ani m-a adus mai aproape de Hristos si nu invers. Am inteles si am descoperit cu bucurie ca Hristos este prezent si in Reiki si ca invataturile lui sunt baza acestui sistem, doar forma este diferita. Cine are rabdare sa invete sa aprofundeze si sa inteleaga, sa treaca de forma si sa ajunga la esenta il va descoperi pe Hristos si in Reiki.

    Reiki de fapt si de drept este cuvantul japonez pentru Duhul Sfant. Rei inseamna spiritual sau spirit iar Ki inseamna energie sau forta. Asadar Reiki = energie spirituala = Forta Spiritului = Duhul Sfant. Sfanta treime o s-o regasiti in spatele simbolurilor Reiki dar oare cati dintre voi care au practicat acest sistem si-au dat seama de acest lucru? Cati dintre voi ati facut aceasta legatura?

    Stiti care este scopul sistemului Reiki? Sa va uneasca cu Dumnezeu, acelasi scop pe care il are si ortodoxia.

    Voi alegeti ce forma vreti sa practicati, scopul este comun: unirea omului cu Dumnezeu Tatal. Eu unul practic ambele forme caci acestea nu se exclud ci se intrepatrund si se completeaza intr-un mod armonios.

    RăspundețiȘtergere
  14. Frumos comentariu d-le Emnuel, ma bucur sa gasesc si oameni care si-au deschis mintea si inima pentru cunoastere.Am auzit de reyki nu stiu ce inseamna dar daca te face sa descoperi ca omul este mai mult decat crede el, "de ce nu'La un moment dat cineva aici pe blog chiar m-a acuzat ca fac reiki afisand intelegerea mea asupra vietii. Eu sunt crestin ortodoxa, dar invataturile crestinatatii nu mi-au raspuns la intrebarile esentiale, asa ca am cerut Lui Dumnezeu raspunsuri directe, si au venit asa am ajuns sa
    stiu lucrurile pe care le impart cu voi.Unii le accepta altii le blameaza dar nu conteaza. As fii multumita daca macar unei sungure persoane i s-ar declansa un "clic" interior pentru a face propriile cautari.
    Permiteti-mi sa va dau un sfat:eliminati frica, este cauza tuturor nelegiuirilor de pe acest Pamant! D

    RăspundețiȘtergere
  15. Am tot studiat diferitele forme de religie si mari duhovnici au fost impotriva acestor sisteme de tip reiki, yoga, meditatie transcedentala. Ar fi recomandat sa studiati diferentele dintre ortodoxie si reiki / yoga. si sunt foarte mari diferentele. Adevaratii maestrii de reiki sunt deasemnea si f periculosi ca stiu sa controleze energiile si se pot juca cu ele. In alta ordine de idei nu se fac mari minuni cu reiki. N-am auzit vreun Sfant (Nectarie, Arsenie Boca, Ilarion Argatu, si multi alti mari Sfinti - lista ar fi enorma) sa fi practicat alte meditatii. De ce se impune in reiki sa faci acele simboluri ? Care sunt vindecarile alea miraculoase pe care le "promite" reiki. Asa repede se ajunge Sfant si asa repede te matuiesti prin reiki ??
    Discutia ar fi lunga...
    Cristian

    RăspundețiȘtergere
  16. Da, discutia este lunga intr-adevar si nu cred ca blogul Doamnei Maria este locul cel mai potrivit pentru acest lucru decat daca dansa doreste si autorizeaza acest lucru ca doar nu o sa ma apuc sa predau Reiki pe blogul dansei.

    Va pot spune insa atat: Diferentele sunt doar de forma si nu de continut iar daca nu sunteti lamurit in privinta simbolurilor Reiki inseamna ca cel care v-a instruit clar nu si-a facut treaba. Pe la noi prin tara exista un deficit mare de profesori de Reiki bine pregatiti care sa stie sa predea si sa explice coerent acest sistem.

    Reiki nu este nici magie, nici vrajitorie si nici voodoo. Este doar o alta forma de evolutie spirituala dar in esenta te duce la aceeasi destinatie ca si ortodoxia, esenta fiind aceeasi asa cum am mai explicat si pe alte pagini de pe acest blog. Daca considerati Reiki periculos va invit sa-l evitati. Imi vine un exemplu in minte cu parintele Arsenie Boca care facea destul de multe lucruri "periculoase" precum: unui gardian care il batea i-a paralizat mana dreapta dar apoi i-a fost mila de el si l-a vindecat, s-a "teleportat" la sute de km distanta ca sa asiste la inmormantarea mamei sale si mai sunt multe alte ex. de lucruri "periculoase" pe care le facea acest sfant roman.

    Un cutit in mana unui medic este folosit pentru a vindeca, in mana unui criminal pentru a ucide. Cine este periculos, cutitul sau cel care il manuieste?

    Rugaciunea este in esenta o forma de meditatie. Practicati ce doriti dvs.

    Din punctul meu de vedere cel mai mare pericol este ignoranta. De ce credeti ca l-au ucis evreii pe Iisus? Din prea multa iubire sau din frica si ca nu-l intelegeau? De ce a fost otravit Arsenie Boca? Tot din frica pentru ca frica se naste din ignoranta, cand omul nu intelege ceva imediat se teme pentru viata lui. Daca oamenii ar intelege nu ar mai dori sa ucida mesagerii divini. (nu ca as fi eu vreun mesager divin sa nu se inteleaga gresit, nu am astfel de vanitati. eu pur si simplu ma straduiesc si fac eforturi sa inteleg, pentru ca daca inteleg nu mai sunt ignorant)

    Diferente exista si intre oameni: unii sunt mai inalti altii mai scunzi, unii mai grasi altii mai slabi, unde sunt albi si altii sunt negri dar in esenta sunt la fel. Ce sa facem acum, sa o luam pe urmele lui Hitler si facem rasa ariana (inalti, blonzi, ochi albastri) si ii ucidem pe toti ceilati? In loc sa ne uitam la diferentele de forma ar trebui sa incercam sa ajungem la esenta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Stimate domnule Emanuel. Va multumesc pentru explicatii
    Dupa parerea mea Dumnezeu nu se regaseste in orice ritual, in orice religie. Nu se poate regasi Dumnezeu cel Adevarat in ritualuri oculte, ritualuri demult descoperite, vrajitorie,etc. De exemplu indienii se inchina la idoli. Au zeii lor care sunt pictati oribil, cu multe maini avand sabii (care reprezinta razboiul, serpi etc) Nu cred ca Dumnezeu cel adevarat este in acesti idoli. Nu vreau sa se creada ca popoarele neortodoxe au parte de chinuri vesnice si decat ortodocsii au rezervare in rai. Inchinarea la idoli era interzisa inca de pe vremea Vechiului testament. Inchinatorii la idoli, egiptenii, vrajitorii au fost neputinciosi in fata lui Moise, Ilie, Iisus. Inchinarea la idoli este cinsitirea divaolului, si nu o spun eu., ci Sfintii Parinti. Eu nnu imi permit sa ii apostrofez sau sa adaug ceva in afara ce au scris Ei. Inca din Biblie scrie ca vor veni vremuri in care multe minuni se vor face. Se va pogora si foc din cer si acelea vor fi minuni false. Se subliniaza clar ca nu toate minunile sunt de la Dumnezeul cel adevarat.
    Revenind la Reiki, cititi cazurile multor PRACTICANTI INSELATI SAU INSELATORI. Multi cred ca acea energie este data de Dumnezeu, dar tot ei marturisesc ca in acea energie “divina” era de la diavol. Totul a mers excellent pana s-au lasat de metodele de ezoterism. Cand au inceput sa frecventeze Slujbele, Liturghia sa citeasca rugaciuni, Psaltirea , dezlegari, masluri s-au simtit foarte rau o perioada, pana au fost curatati de ce era rau. Va recomand sa cautati artciolele pe google, youtube, de la cei care au practicat si au recunoscut ca au fost inselati de draci. Chiar nu stiti ca prin reiki se manipuleaza, se dezvolta atacuri PSI ? reiki este folosita si de masonerie pentru mind control, manipulare, depresii, provocarea de boli. Nu stiti de atacurile psihotronice ? Orice putere/ energie cum vreti sa o numiti este dezvoltata de dracu sau Dumnezeu. Mi se pare foarte simplu.
    Sfintii Parinti, Marii Duhovnici nu au folosit reiki, s-a recomandat tot timpul rugaciunea curate, cu lacrimi de pocainta, omul sa nu mai pacatuiasca si dupa pedeapsa dreapta Divina poate atunci incep minunile. Nu ati avut curiozitatea sa cititi cazurile de boli incurabile, de boli pshice, vindecati de Sfinti ? Fara reiki, fara meditatii, fara yoga … Rugaciunea curate, lacrimile de pocainta, poate promisiunea ca nu vor mai pacatui daca de exemplu li se vindeca copilul de cancer, de leucemii, de metastaze, dar cred ca trebuie sa fie si ordin de Sus sa ai zile. MACAR sa te pocaiesti .
    Sfintii care n-au putrezit, izvorasc mir, au practicat metode ezoterice ? Nu .
    Reiki mai crede in reincarcanare care eu unul nu sunt deloc de accord. Cititi pe site-ul Doamnei Maria Ghiorghiu despre lumea cealalta. Cititi vamile Vazduhului ale lui Nicodim Mandita, sufletul dupa moarte, vedeniile si aratarile despre lumea de dincolo ale Sfintilor, marturisirile oamneilor care acolo au vazut raiul, iadul, EXACT cum este descris in Carti.
    Multi maestri renumiti sustin ca au foit ucenicii unro mari duhovnici, dar va recomand sa nu credeti asta.
    Eu ma consider open mind. Eu nu imi permit sa renuntati nici macar la ideile Dvs. DOAR va recomand sa “incercati” duhurile. *** Discerneti cine este Dumnezeu cel Adevarat. Doar nu dati durmul in casa oricui care bate la usa nu ?

    **** Eu prin site-ul DOamnei Maria GHIORGHIU l-am cunoscut pe Dumnezeul cel Adevarat. SLAVA LUI !


    Cristian

    RăspundețiȘtergere
  18. Draga Cristian,

    Printre cele zece porunci date lui Moise este si aceasta: “Sa nu-ti faci chip cioplit si nici asemanare a vreunui lucru din cate sunt in cer, sus, si din cate sunt pe pamant, jos, si din cate sunt in apele de sub pamant! Sa nu te inchini lor, nici sa le slujesti lor” si totusi bisericile ortodoxe sunt pictate si exista icoane din lemn iar in bisericile catolice exista sclupturi. (ca un mic si nesemnificativ amanunt in moschei nu exista nici icoane, nici picturi si nici sclupturi)

    Deci crestinii incalca porunca lui Dumnezeu?

    Eu unul am incoane in casa dar nu ma inchin lor ci la ce REPREZINTA ele. NU confund degetul care arata spre luna cu luna insasi, intelegi?

    Simbolurile Reiki au acelasi rol ca si icoanele. Atat. Au rolul de a-ti aminti anumite invataturi asa cum Iisus este pictat cu o carte in mana stanga asa si simbolurile Reiki au acelasi rol: de REAMINTIRE a anumitor Adevaruri fundamentale printre care: calea corecta, legea iubirii etc

    Eu unul practic Reiki de cativa ani buni si starea mea de sanatate s-a ameliorat simtitor. Binenteles ca practic si rugaciune (cateva minute in fiecare seara la culcare) dar pot spune fara sa mint ca eu unul, din punct de vedere fizic ma simt mai bine si calitatea vietii mele a crescut de cand m-am apucat sa practic Reiki. Apropo: Reiki m-a reapropiat de credinta, de Dumnezeu si de Iisus. Paradoxal nu? Asa se intampla cand vezi dincolo de forma si intelegi ca in esenta Adevarul este unul singur.

    Eu nu lucrez cu duhuri. Punct. Nu fac invocari sau programe. Eu pun pur si simplu mainile pe corp si las energia sa curga. Atat. A, ca pe la noi din cauza orgoliilor unor persoane pe care nu le numesc s-a popularizat un Reiki care NU este Reiki ci este un amestec de infoenergetica cu radiestezie amestecat cu elemente de samanism si ortodoxie nu pot nega dar repet ALA NU E REIKI! (cu toate ca aceasta forma gresit numita Reiki ocupa 99% din piata). Daca vedeti asa zisi maestri de Reiki cu ansa in mana eu zic sa va mai ganditi odata daca sa faceti cursuri de Reiki cu ei pentru ca chiar daca acestia va pot invata lucruri utile si folositoare nu va pot invata Reiki. Reiki nu are treaba cu radiestezia, cu infoenergetica, cu samanismul etc. Acolo se lucreaza cu programe, cu algoritmi, se conditioneaza mental energia DAR in Adevaratul Reiki NU se face nimic din toate astea.

    Pe la noi s-a incetatenit faptul ca initierea Reiki reprezinta doar primul pas in evolutia spirituala, apoi trebuie sa te initiezi in Karuna, Seichim, Shambala, Ordinul lui Melchisedec, Ascension etc (si eu sunt initiat in mai multe sisteme dar nu practic decat Reiki)

    Daca oamenii astia ar intelege ce este cu Reiki-ul nu ar mai preda jdemii de sisteme create dupa ureche ci unul singur si bun. Adevarata initiere Reiki scoate la iveala din tine energia Duhului Sfant din care ai si fost creat. Ce alte initieri iti mai trebuie?!

    Asa cum am descris si pe site-ul meu initierea Reiki este cam asa:

    Imaginati-va o oala plina pusa pe aragaz. La inceput oala este rece dar dupa ce bucatarul porneste focul, in timp, ea incepe sa se incalzeasca si sa radieze caldura. Bucatarul adauga ingrediente pe masura ce oala se incalzeste. Totodata el are sarcina sa supravegheze oala ca sa iasa mancarea buna.

    Bucatarul este profesorul Reiki, focul il reprezinta initierea Reiki, ingredientele adaugate reprezinta invataturile, oala sunteti voi, caldura care radiaza dupa un anumit timp este energia Reiki care emana din voi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Deci Adevaratul Reiki emana DIN TINE, intelegi? Pune orice "maestru" de Reiki sa-ti explice Ideograma Kanji Reiki vezi daca poate. In ideograma aia este descris tot sistemul Reiki, de la a la z. Ala e primul test.

    In ideograma aia este descris cu lux de amanunte drumul tau personal din orice punct te-ai afla pana la unirea cu Dumnezeu Tatal. Nu este niciun hocus pocus. Este munca TA de zi cu zi pentru mantuire. Intreaba 10-100 de asa zisi maestrii Reiki si vezi daca gasesti macar UNUL care sa stie sa ti-o explice corent si cursiv. Daca da, poti face linistit cursul cu el. Daca il vezi ca se agita si mai ia si ansa in mana sa-ti masoare parametrii FUGI!

    Informatiile de pe internet pe care le gasesti nu sunt intotdeauna adevarate sau relevante si cateodata sunt chiar rauvoitoare de-a dreptul DAR in cazul tau, eu iti recomand cu caldura sa practici ortodoxia. Este o cale batuta si rasbatuta pe care o practic si eu si e clar ca da rezultate de a produs sfinti. Mergi pe ce este sigur. Mie imi place sa mai si experimentez, (binenteles pe riscul meu) pentru ca sunt o fire curioasa care are foarte multe intrebari, intrebari la care preotii nostri ortodocsi nu mi-au raspuns. Cand ai un termen de comparatie poti invata ceva iar mie la asta mi-a folosit Reiki-ul, ca a fost comparatia de care aveam nevoie. Cea mai buna forma de invatare a fost si ramane experimentarea directa, cateodata fiind singura forma pe care o avem la dispozitie.

    Multi blameaza Reiki-ul (care de fapt nici macar nu se pronunta sau se scrie Reiki dar oare cati dintre practicanti au barem habar de acest lucru?!) din ignoranta, frica sau prostie dar in mare parte si din cauza asa zisilor maestrii de Reiki facuti pe banda in Romania (si nu numai) in doar 2 zile de weekend. Daca ar fi fost atat de simplu toata omenirea s-ar fi mantuit intr-un an sau doi.

    Reiki-ul asa cum il inteleg si il predau eu se bazeaza pe invatatura lui Hristos. Initierea Reiki pe care o fac eu scoate la iveala energia care se afla deja in tine in stare latenta. E ca un fel de curatare a cosului de fum imbacsit. Te invat sa lucrezi cu energia din tine si apoi restul este munca fiecaruia, nu o face nimeni in locul tau ca nu ar avea cum.

    Poate te-am lamurit poate nu dar mai sunt si altii care citesc acest blog si poate lor le este folositoare informatia.

    RăspundețiȘtergere
  20. Prichici Emanuel minti! Minti! MINTI! Dar si te minti pe tine insuti!?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria faceti cunostinta cu Marius Cretu cel care se crede Iisus Hristos reincarnat.

      Ștergere
    2. Lasa-l Emanuel în gandurile sale. De obiecei îi sterg MESAJELE în care el se crede IISUS HRISTOS. Daca mi-a scapat ceva, te rog sa-mi spui si-l voi sterge. Cu drag, Maria

      Ștergere
  21. http://www.efemeride.ro/nostradamus-a-prevazut-lucruri-cumplite-pentru-romania-in-2016-din-rusia-vor-navali-in-masa-ce-ii-va-lovi-pe-romani

    RăspundețiȘtergere
  22. http://www.efemeride.ro/baza-extraterestra-din-muntii-bucegi

    RăspundețiȘtergere
  23. http://www.napocanews.ro/2015/12/dovada-islamizarii-europei-refugiatii-musulmani-isi-dau-arama-pe-fata-jur-pe-allah-ca-doar-pentru-acest-tel-am-venit-aici-video.html

    RăspundețiȘtergere
  24. http://www.efemeride.ro/cea-de-a-doua-venire-prin-clonarea-lui-iisus-se-incearca-pacalirea-populatiei

    RăspundețiȘtergere
  25. Și au votat pensii nesimțite și lumea protestează...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va fierbe România de câte PROTESTE vor fi. Vor rupe Piata Universitatii:

      Ștergere
  26. "Pe 21 - 22 , se va întâmpla ceva în România.
    În România se va întâmpla ceva, pe 21 - 22.
    Va fi ceva uzguitor, în România!"
    Mesajul poate avea legatura cu alinierea planetelor care vor declansa o serie de miscari de orice natura in lumea intreaga si in Romania..
    Pe 21 august 2016, Mercur, Venus, Marte, Jupiter si Saturn se pozitioneaza in linie dreapta. Alinierea planetelor va fi vizibila din Romania cu ochiul liber in noaptea zilei de 21 august. Aceasta aliniere nu ne va afecta in noaptea respectiva, ci abia dupa cateva zile si chiar luni. Clarvazatorul Ioan Istrate vorbeste despre o serie de evenimente infricosatoare care vor avea loc spre sfarsitul acestui an.
    http://teotrandafir.com/exclusiv-clarvazatorul-ioan-istrate-despre-alinierea-planetelor-din-august-marele-cutremur-in-acest-an/119108/?utm_source=REALITATEA&utm_medium=CROSS&utm_campaign=CROSS-REALITATEA

    RăspundețiȘtergere