marți, 1 decembrie 2015

ROMÂNIA ESTE VINOVATĂ ! O CONSPIRATIE ASUPRA ROMÂNIEI ! !

                                                        1 Decembrie 2015,ora 4,45 zori de zi !

                                                         Dragii mei, 

Astăzi ,de ziua Natională a României,m-a trezit un glas care, spunea încontinuu ceva de rău ,la adresa României.
Glasul dragilor,dădea vina pentru ceva anume, asupra României.
Iată ce spunea glasul,dragii mei:

                      "România este vinovată !
                  Vina este, numai a României !"

Dragii mei, ce se va întâmpla cu România noastra .
Cine are interesul ca să arunce o anume vină, asupra României,eu nu cunosc ; nu mi s-a descoperit .
Dar veti vedea dragii mei,că va iesi la iveală si aceasta conspiratiune.
Căci cu adevărat, este vorba de o adâncă conspiratie, la adresa 
ROMÂNIEI.
  Mai mult,chiar nu stiu ce as mai putea spune.
Este atâta haos şi  zarvă în România zilelor noastre,că ne putem astepta la absolut orice. Parcă am fi ,ca în perioda imediată ,după REVOLUTIA din 1989. 
Asa era după Revolutia din 1989,cum este astăzi în România !
Nesiguranaţa  zilei de mâine, proteste de strada, politicienii vor câte un ciolan cât mai mare de ros, salarii, pensii,la pământ cu ele;nu mai poti avea incredere, în cuvantul celor care ne promit, si care ne conduc.
DUMNEZEU  si MAICA  DOMNULUI,să aiba grija de noi si de cei dragi noua.
                                           Cu dragoste,Maria. 
 

21 de comentarii:

  1. Nu-i vorba de nici o conspiratie,Romania e vinovata ca s-a facut sora cu dracu,cu americanii,vom traii si vom vedea ce va urma,o seara buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate! Romania gusta din ”potirul desfranatei” din pacate, ...

      Ștergere
  2. Asta sa fie povestea ? Circula de cateva zile pe internet si cum nu iese foc fara fum...Nu cred ca e Ponta erou national(sau poate chiar este, doar Dumnezeu stie, cu adevarat!), dar sigur e mai ok decat multi din universul politic roman.
    http://www.ninelpeia.ro/aparitii-in-presa/incredibil-noaptea-cand-tara-a-fost-la-un-pas-de-disolutie/

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,cred ca despre Victor Ponta este vorba,am citit articolul postat de NinelPeia,cu siguranta este vorba de incendiul din Colectiv,

    RăspundețiȘtergere
  4. Mesajul cu "Romania este vinovata.", este mesajul mot a mot a lui Putin. Lavrov, etc, mesajul de amenintare la adresa Romaniei in legatura cu scutul antiracheta de la Deveselu. Este doar un pretext, asa cym au dat cu batul prin gardul turcilor si care au muscat momeala rusului cand au doborat avionul. Scutul antiracheta va fi pus in functiune pana la sfarsitul lunii Decembrie. Rusii ne vor invada concomitent cu Turcia si Polonia, flancul estic NATO. Astazi au fost aduse 70 de tancuri americane. Vor aduce 12.000 in Turcia, Polonia si Romania pana la sfarsitul anului si alta tehnica militara inclusiv trupe si avioane, tinand cont ca rusii au 10.000 de tancuri pe granita cu Europa, peste 50.000 de trupe 200 de avioane, nave si submarine la Sevastopol etc. Cum spuneam anterior, planul Siria era doar ca sa le inchida americanilor si NATO, intrarea in Marea Neagra, prin stramtoarea Bosforului. Totul incepe in maxim 2 saptamani, 13 decembrie ira 19:09 cum spunea si doamna Maria, de aceea totul se misca in ritm accelerat. Americanii stiu si nu vor sa fie prinsi cu chilotii in vine. Iau masuri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara, doamna draga! Ce trebuie noi sa facem si anume sa nu acceptam tabara de la deveselu si scutu anti racheta...americanii astia ne baga in linia intai din pacate... Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza Sa!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca asa este. Vinovati pentru situatia din Romania sunt in primul rand romanii. Pentru ca dupa revolutie multi au continuat sa gandeasca si sa faptuiasca ca in Comunism. Au fost si alte tari comuniste dar acelea sunt inaintea noastra pentru ca sunt popoare mai serioase au avut si conducatori mai seriosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vinovați pt situația din România suntem noi care l am votat pe Iohanis.cum a sărbătorit ziua României?

      Ștergere
  7. Suntem vinovati ca traim intr-o tara buna, avem o multime de dusmani, sunt convinsa ca nici daca ar fi nelocuita nu ar avea pace. Dnu. Isus sa ne ocroteasca.

    RăspundețiȘtergere
  8. Inainte sa l declarati erou natiomal intrebatii si pe procurorul Panait (care s a sinucis) si pe cei din Turceni si Rovinari ...sunt f. multe de spus. Uitati va la jaful facut cu retrogedarile cu ajutorul lui A.Nastase , Truica,Ponta ,Sova, Oltean , Tariceanu ,Udrea,Frunzaverde (care acum s a dat la fund) si cati altii... Multi din actualul guvern a u renuntat la f.multe si au venit sa puna umarul .NU VA LASATI MANIPULATI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu-l bagati si pe ponta. El este erou national.

      Ștergere
  9. Mai documentati-va inainte de a va forma o opinie! Actualul guvern este condus de Soros,miliardarul american, evreul de origine maghiara.Toate ONG-urile din lume sunt sposorizate de el, toata treaba cu emigrantii trimisi in Europa pentru a o destabiliza este tot mana lui. El face parte din elita mondiala care trage sforile papusilor presedinti pe care i-a pus in fruntea tarilor unde are interese oculte.Doar observati conditiile in care s-a schimbat guvernul si faceti legaturile neuronale.
    Pentru Dumnezeu! Chiar nu reusiti sa vedeti cum ne prostesc cu tembelizorul? Toata mass-media este controlata de ei stirile pe care le auzim sunt doar de a ne intarata unii impotriva celorlalti, filme in care apar extraterestii si ne distrug, emisiuni tembele chipurile de divertisment, ca sa nu mai spun de mesajele subliminale pe care numai subconstientul le percepe.Vedeti altceva la televizor decat; crime,si stiri negative? Oare nu mai sunt si oameni care dau exemplu prin muca lor, copii care ne reprezinta in tara si in lume prin inteligenta lor, agricultori care sustin tara . Va spun ca sunt atat de multe lucruri si atatia oameni minunati
    care fac cinste Romaniei doar ca conducerea noastra se inchina stapanului strain pentru puterea care i s-a dat incat nu-i pasa de popor. Daca ne-am uni in cuget si simtiri si ne-am ruga pentru conducatirii acestei tari sa iasa de sub controlul strainului si sa-si intoarca fata catre romani. Dar ca intunericul sa prospere trebuie ca noi sa nu facem nimic. D

    RăspundețiȘtergere
  10. Dl.anonim 00.29 santeti de originr rus ? Scutul antiracheta e pt. APARARE !!! Nu pt. atac ! Eu sant invarsta si nu pot sa uit cat rau ne au facut RUSII ! Cati oameni de valoare ne au omorat cu ajutorul cozilor de topor de la noi

    RăspundețiȘtergere
  11. Avem nevoie de mai multa rugaciune. Trebuie sa ne rugam din inima.

    RăspundețiȘtergere
  12. Scutul antiracheta pozitionat in Romania a fost o strategie bine pusa la punct cu intentia de a-i intarata pe rusi, ca acestia sa reactioneze si sa inceapa razboiul. Doar nu va imaginati ca pe americani ii doare sufletul de noi si au venit sa ne apere, isi apara propriul interes.Va inteleg supararea pe rusi pentru faptele trecutului dar in momentul de fata acestia sunt cei care vor elibera planeta de cei care doresc instaurarea noului guvern mondial, si intretin frica la nivel mondial prin atentate si razboaie. Permiteti mintii sa se deschida pentru a discerne informatiile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,aveti perfecta dreptate in ce spuneti,aceasta este o particica din ADEVAR !!!! Va sugerez,cu respect sa dezvoltati subiectul,nu de alta dar astfel poate ca vor pricepe mult mai multi.....Felicitari!!!

      Ștergere
  13. Adevărat, toți politicienii au pus umărul la distrugerea și în străinarea pământului romă nesc.Toți au furat din banii noștri.Dar oare noi nu suntem vinovați.Când am pedepsit pe cel care a furat.Am strigăt la pușcărie și banii să fie luați înapoi.Am tăcut,și acum suntem la fundul sacului.Copiilor noștri le rămâne datoriile și pământul în strainat. Ne merităm soartă ptr ca nu ne pasă de cel de lângă noi C

    RăspundețiȘtergere
  14. Va faceti iluzii ! Rusii sunt lafel de rai ca in trecut . Uitativa la Ucraina !!! De ce i deranjeaza scutul de aparare...aveau degand sa ne atace ??? In trecut ne am omorat cei mai de seama romani ...ca sa nu l suparam pe Stalin si acum ii ridicati in slavi pe rusi sa nu se supere Putin . Probabil ca ne meritam soarta !

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga OK.cand e vorba de Domnul Iisus nu prescurtezi,domnul pescurtat se scrie D-nul dar nu in cazul Domnului Iisus care se scrie cu doi de Ii----

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu nu vad poporul de vina ,ci numai sleapta asta ca nu se mai satură de îmbogățire acestia au facut toate jocurile
    .pe noi ne țin săraci si plini de nevoi. Daca facem câte un miting când nu mai putem imediat se infiltrarea niste nesatuli ..si tot ca ei ies apoi noi amărîți suntem de vina .Ei calcă si pe cadavre pentru a si ajunge țelul.COLECTIV.
    Îmi iubesc acest neam si acest pământ.Bunul Dumnezeu sa ne apere

    RăspundețiȘtergere