marți, 1 decembrie 2015

DOUĂ EXPLOZII , POSIBIL LA O CENTRALĂ NUCLEARĂ ÎNSPRE NORD - EST !

                                              1 Decembrie 2015, ora 22, 25 !

                                            Dragii mei, 

În  aceasta seara, în timp ce scriam la articolul anterior, văd dragilor în spatele meu, de parca asa fi avut si un ochi la ceafa, văd ceva cutremurător.
Vedeam mai multe cladiri, precum acestea de mai jos , înspre Nord-Est !

                                   ... : blackout alla centrale nucleare, ferme le piscine di raffreddamento.

Brusc,apare o Explozie mare, în faţa acestor clădiri joase,ca în poza de mai jos:
 
                             .ALERTĂ NUCLEARĂ la două reactoare de la Fukushima | Ziua Veche

Apoi, o altă Explozie si mai mare, deasupra clădirilor joase,asa ca in imaginea de mai jos:

Dragii mei, chiar mă îngrijorează tare mult,ceea ce mi s-a arătat în aceasta seara.
Mi-i teamă ca nu cumva sa fie o continuare ,la articolul scris de mine în 8 noiembrie 2015,cu titlul :
"Se va întâmpla o catastrofă  nucleara !"
Dragii mei,să dea Bunul Dumnezeu, să nu fie nimic de genul acesta.
 Dar din nefericire,cred că ,asa va fi precum mi s-a arătat. 
Unde si când anume, se va produce aceasta nenorocire ,eu nu stiu a va spune,nu mi s-a descoperit.
Iata articolul din 9 noiembrie 2015:

  9  Noiembrie 2015, ora 23,20 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta seară, în timp ce eram încă în faţa calculatorului, aud un glas care spune ceva catastrofal.
Daca până acum, vedeam tot felul de explozii,ce se asemănau cu cele de la Hiroshima si Nagasaki, si niciun glas nu spunea nimic , iata că, în aceasta noapte, un glas era foarte hotărât si spunea cu repeziciune ceva de parcă, Catastrofa era deja la geamul său.

Centrala nucelara de la Belene
 23 de ani de la explozia de la Cernobal.Hiroshima e Nagasaki,
Glasul spunea  tare si cu extremă îngrijorare aşa :

          "Catastrofă !
         Se va întâmpla, o Catastrofă  Nucleară !
         O Catastrofă Nucleară,
                            urmează  a  avea loc !"  

 După care dragii mei, văd spre Est, câţiva pomi cu frunze aurii, învăluiţi în lumină aurie, sub un Cer de ziuă.
Deasupra acestor copaci ,ce încă mai aveau frunze pe ei, o mână nevăzută, scrie cu negru în aer , asa precum am şi auzit, pentru ca să mă convingă, că asa va fi precum am auzit.
Iată, ce scria mâna nevăzută:

           Se va întâmpla ,O Catastrofă  Nucleară !

Dragii mei, mă cutremur si eu la propriu la gandul că, se va intâmpla si această  Catastrofă !
Cum  nicio Autoritate, nu pare să ţină cont de aceste MESAJE Divine, ci stau pasivi crezând că, am eu o imaginatie bogată, sau mai rău,că as avea eu vreo problema , vor fi puşi în faţa Catastrofei împlinite.
După mine cred că , va exploda vreo Centrală Nucleară pe undeva.
 Aceasta este părerea mea! 
Sau, cine stie ce gânduri mai au acei oameni care, deţin Bomba  Nucleară şi stau cu degetul pe butonul roşu.
ROMÂNIA  noastra, cei care conduc România noastră, ar trebui să fie bucurosi că primesc astfel de MESAJE corecte, de la un om înzestrat de Duhul  Cel Prea Sfânt, ca să audă al Său glas.
Dacă s-ar ţine cont, si s-ar lua în serios toate câte eu scriu de la BUNUL  DUMNEZEU, cu siguranţă, am putea preveni multe Catastrofe.  
Dar mândria si orgoliul multora, duc la Catastrofe si la pierderi masive de vieţi omenesti.
O să vedeţi dragii mei, că nimenea nu va misca niciun deget, nici de astădată. 
Se va trece cu uşurinţă si peste acest MESAJ Divin, care anunţă O Catastrofă uriaşă.  
Eu nu cunosc locul sau ziua, când va avea loc CATASTROFA  NUCLEARĂ .
 Dar dacă s-ar face cercetări amănunţite, în Ţările unde exista CENTRALE  NUCLEARE, cine stie, poate ,vom putea  evita această Catastrofă Nucleară.
Dragii mei, eu mi-am făcut datoria si de această dată ,în faţa Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.
Mi-am făcut datoria si de această dată, faţă de Semenii nostri,cărora le datorez cinste si corectitudine totală, în toate câte eu scriu ,numai cu Voia Tatălui Ceresc ! 
Misiunea mea, este de a face cunoscut CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU !
Cine are urechi de auzit, să audă ,şi cine are ochi de văzut, să vadă! 
DOAMNE , TE  RUGĂM AJUTĂ -NE  ,SI  NE  APĂRĂ  ÎN  FIECARE  CLIPĂ , DE  TOT  RĂUL  SI  DE  TOATĂ SUFERINŢA !
                                    Cu dragoste, Maria. 
 



20 de comentarii:

  1. Parerea mea personala este ca ww3 va incepe in aceasta luna,si viziunea de mai sus va avea legatura cu asta

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi harta asta/ Centrale la NE sunt in Ucraina
    https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zNY0rQTK0ON8.kz7iDd-8KYgg

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Al treilea razboi nuclear

      Ștergere
    2. Înseamnă world war 3 adică viitorul război mondial 3

      Ștergere
  4. Al treilea razboi mondial va incepe spre sfarsitul lunii decembrie sau inceputul lui 2016.Va fi un razboi intern dupa care se va extinde treptat dar foarte repede.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa dea Dumnezeu sa nu. Cum de sunteti asa siguri ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu a dat Dispensa Divina in care interzice cu desavarsire armamentul nuclear pe Pamant sau in Univers.Cei care sunt raspunzatori de acest armament sunt atent monitorizati de catre cei care au venit sa sustina PLANETA IN ASCENSIUNEASA.
    De multe ori au fost dezactivate focoasele nucleare care pregateau inceperea unui razboi nuclear.Dar stati linistiti , nu va fi nici- un razboi mondial, nu este permis asa ceva, ceea ce se intampla in Siria este de fapt capturarea fortelor intunericului.
    Nu aveti de ce va face griji.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si de unde ai aceasta informatie?asa e usor sa aruncam cu vorbe,dar ceva concret exista?...si sa nu-mi zici ca ai primit mesaj chiar de la Dumnezeu

      Ștergere
  7. Dupa descriere nu este ,,ceva,, la un reactor ci, se apasa cu stiinta pe butonul rosu. Rugati-va nencetat, la timp si la netimp. Dumnezeu poate sa salveze creatia.

    RăspundețiȘtergere
  8. In aceste poze foarte multi dintre voi, nu vor vedea nimic, iar din cei ce vor vedea, putini vor intelege, multi se vor infricosa si teama mare se va instala in sufletele lor, dar vi le voi da. Mesajele nu sunt ca sa va fie frica, ci ca sa va treziti si sa va intoarceti la Domnul. Bucurati-va, caci El vine, acesta este mesajul Lui. Tocmai pentru a nu provoca teama si frica, nu mi s-a ingaduit pana acum sa le fac cunoscute lumii. Dar putin timp a mai ramas, caci au intrat zilele in sac si acum mi s-a permis sa le dezvalui:
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100010790286201
    Distribuiti-le catre toti prietenii/rudele voastre, catre cati mai multi cunoscuti. Aceste mesaje-imagini trebuie sa ajunga la toti cei care cauta raspunsuri, atat din Romania cat si de pe restul Globului.
    P.S. Acele imagini care va atrag atentia in mod deosebit, va sfatuiesc sa le descarcati si sa va “jucati” cu ele. Sa le intoarceti la 90 de grade, la 180 de grade…veti fi uimiti pentru ca de fiecare data veti vedea ceva diferit.
    Dumnezeu sa va binecuvanteze !

    RăspundețiȘtergere
  9. Mesajele de la Dumnezeu vin in mod direct, foarte clar, nu prin niste imagini in zatul de cafea, mucuri de tigara sau pete pe pereti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Luc, am o intrebare sa-ti adresez. Ai vorbit cu Dumnezeu, L-ai vazut, ti-a spus tie cum comunica El? Ce vrei sa spui cand te referi la faptul ca mesajele de la Dumnezeu vin direct? Ti se pare ca niste desene facute de El pe pereti, pe usa, in scrumiera sunt mesaje indirecte? Cand a aparut chipul parintelui Arsenie Boca in bucata de beton faceati pelerinaje si pupati asfaltul, cand a aparut Mantuitorul rastignit pe peretii casei lui Mitea, urlau televiziunile si faceati pelerinaje, de ce crezi ca Dumnezeu da numai mesaje directe, orice ai intelege tu sau altii prin asta? Am primit si astfel de mesaje dar cand vi le-am spus nu ati inteles nimic. Acele poze sunt palpabile, ca sa vada iricine. Daca iti spun ca am visat, sau ca am avut viziuni ma trimiti la psihiatru. Daca iti arat, mergem impreuna? Te-ai uitat macar pe ele? Am si spus ca nu oricine vede si nu toti care vad inteleg, dar daca tu nu vezi asta nu inseamna ca nu sunt. Toma nu a crezut ca este Domnul cel din fata lui, iar domnul ca sa nu sadeasca samanta neincrederii si in ceillalti apostoli, i-a spus lui Toma sa puna mana pe coasta Lui sa vada ca El este. Aveti Cuvantul Lui si nu-l cititi, nu-L cautati, nu-L intelegeti, nu-L vedeti si mai sunteti si carcotasi. Nu e pacat ca nu crezi tu si ca negi, dar mare pacat este ca iti duci semenii in ispita si la pierzanie, caci mare pacat este sa schimbi constiinta aproapelui in smintenie. Daca nu cezi, te voi ajuta. Cauta-ma pe mail si-ti voi arata dar nu-ti duce si semenii la pierzanie: deladumnezeu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. "Domnul însă grăia cu Moise faţă către faţă, cum ar grăi cineva cu prietenul său" (Ieşirea 33,11).

    Au existat şi există şi în ziua de azi „oameni ai lui Dumnezeu”. Ei primesc mesaje în mod direct, nu prin vise, vedenii sau imagini care sunt subiective fiind trecute prin filtrul minţii fiecăruia. Direct înseamnă un dialog, cu întrebări şi răspunsuri.

    Este cel mai bine să nu ne dăm cu părerea. Ai un mesaj clar ce trebuie transmis, spune-l. Dacă nu e clar şi nu eşti sigur, fii prudent ca să nu influenţezi eronat oamenii.

    Luc.

    RăspundețiȘtergere
  12. D..Luc ii cunoasteti pe acei oameni care vb direct cu Dumnezeu ?va rugam sa -i chemați aici sa ne împărtășească SI noua CUVÂNT aL Domnului DUMNEZEU o rog pe D Maria sa le dea vvoie

    RăspundețiȘtergere
  13. Luc, Moise a vorbit cu un tufis in flacari. Daca tu ai vorbi cu un tufis in flacari, ce ar spune semenii tai despre tine daca le-ai spune ce ti-a spus tufisul? Pe muntele Sinai, Moise L-a vazut pe Dumnezeu de la spate, caci i-a spus Domnul ca daca i-ar vedea fata, ar muri. Iacob vedea ingeri coborand si urcand pe o scara si coborand, in vise. S-a luptat cu un strain toata noaptea si L-a rapus, iar strainul i-a spus ca se va numi Israel adica in traducere biruitorul Lui Dumnezeu. Avram auzea voci care ii spuneau sa-l omoare pe fiul lui, Isac. La schimbarea la fata Petru care a fost cu Domnul Isus Hristos l-a vazut doar pe sfantul Ilie si pe Moise de pe Dumnezeu Tatal nu l-a vazut, ci l-a auzit. Doar Fiul L-a vazut pe Tatal. Profetii Daniel, Ezechiel si chiar si Ioan care a scris Apocalipsa, cand profeteau spuneau ca au avut vis sau vedenie. Atunci spune, unde li s-a spus direct? Si de unde stii tu ca nu mi S-a aratat sau ca nu am vorbit direct cu Domnul? Pozele sunt ca sa vezi ca sunt de la El, e vizibil, palpabil de ochiul tau. Daca eu iti spun ca am vorbit, mi s-a spus sau mi s-au aratat, vei crede cuvantul meu? Tu nu crezi ce iti arat si poti sa vezi cu ochii tai de nu ai val de ceata pe ei, poti sa discerni cu mintea ta, vazand nu din povesti, ci palpabil. Imi spui ca sunt prostii, dar te-ai uitat macar la o poza? Le-ai vazut, studiat pe toate cele peste 2000 si le-ai trcut prin filtrul mintii tale, le-ai privit cu ochiul mintii, le-ai inteles si ai ajuns la concluzia ca nu este nimic acolo?

    RăspundețiȘtergere
  14. Dragi prieteni dati-mi voie sa va explic cum primim noi oamenii mesaje din inalt, indiferent de fiinta care le transmite. Mesajele sunt comunicari ale fiintelor care pot fi si de lumina dar si de intuneric. Diferenta o face ceea ce simti tu in acel moment ; stare de discomfort sau stare de bine! In al doilea rand o fiinta de lumina nu-ti va transmite nimic pana nu-ti cere pemisiunea fiindca altfel ar ignora liberul arbitru, care-i Lege Divina.Si cel mai important este faptul ca fiintele din inalt nu vorbesc, nu ca n-ar stii s-o faca ci pentru ca asta le-ar limita modul de comunicare ci transmit o frecventa de vibratie foarte apropiata de vibratia noastra iar constiinta decodeaza si transforma vibratia in cuvinte Daca constiinta este scazuta va traduce mesajul in cuvinte simple si continut greu descifrabil. La o constiinta inalt vibrationala mesajul este coerent, cursiv, bine inteles. Interpretarea mesajului "mot-a-mot" este doar o raportare a situatiei la ceea ce cunoaste personajul.
    EX. daca eu il intalnesc pe Domnul Isus voi vedea o imagine asa cum o stiu din icoane, asta intr-o constiinta nu foarte inalta dar daca imi voi expanda constiinta voi reusi sa-Lpercep exact asa cum este adica o Mare Lumina . Aceste fiinte nu vin la noi cu frecventa inalta pe care o detin caci mintea si corpul nostru ar lua foc ,
    deoarece vibratia noastra este mult prea joasa. D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te contrazic categoric aici ! Nu are nicio legatura starea de confort sau disconfort a celui care aude si vede, cele neauzite si cele nevazute. Pur si simplu, DIVINITATEA descopera celui pe care l-a invrednicit,ca sa auda GLASUL LUI DUMNEZEU,Glasul MAICII DOMNULUI, si a tuturor Sfintilor Sai. Daca la tine functioneaza doar ,după starea de confort sau disconfort,atunci MESAJELE pe care le primesti sunt doar gandurile tale. GLASUL LUI DUMNEZEU, GLASUL întregii DIVINITATI, se aude, asa cum noi oamenii ne auzim unii pe altii.
      Asadar, ceea ce tu primesti ,sunt doar gandurile tale,imaginatia ta, confortul sau disconfortul tau sufletesc. Eu nu ma joc cu al LUI DUMNEZEU CUVANT ! Mie nu-mi trebuie un confort sau un disconfort anume, ca sa scriu ceea ce scriu. Eu pur si simplu ,aud GLASUL LUI DUMNEZEU si al MAICII DOMNULIUI, si nu-L vad ca si-n ICOANE,ca o pictura, ci-L vad in carne si oase, mare cât Bolta Cereasca. IL văd Viu,îmi vorbeste,m-a strans la pieptul Său. Asa ca, nu mai fi atat de sigur pe tine,. ca asa este cum spui tu, cum ti se arata tie. GRESIT ! Eu de apraope 20 de ani,traiesc asemenea MINUNI, si nu am nevoie sa-mi cantaresc constiinta,vibratia, etc,etc, tot felul de cuvinte stiintifice. Eu doar le vad, si la aud ! Scurt si cuprinzator! Vibratii,constiinta,decodare, raportare,frecventa,expandare,fiinte din inalt, tot felul de jocuri de cuvinte,la mine nu le vei gasi niciodata ! ADEVARUL LUI DUMNEZEU,este unul singur : DUMNEZEU VORBESTE ALESILOR SĂI, chiar si atunci când acestia sunt supusi la mari incercari. Mai încearca,si cine stie,poate vei gasi Calea cea mai scurta,si cea mai practica: ADEVARUL ! GLASUL LUI DUMNEZEU si al MAICII DOMNULUI,care chiar iti vorbesc si din inalt,si din mai putin inalt ! Restul , daca este după cele spuse de tine,trebuie doar sa ai o imaginatie bogata !

      Ștergere
  15. Dragilor, nu trebuie sa va contraziceti pe ceea ce vede sau intelege fiecare. Daca cincizeci de oameni vizioneaza acelasi film in acelasi moment vom avea cincizeci de pareri si intelegeri diferite. Fiecare percepe dupa nivelul care se afla. Sa nu intelegeti gresit cand am spus nivel ,ma refer strict la constiinta si nu la nivel intelectual care este altceva. EX. Un intelectual poate avea o inteligenta a memoriei mare dar un nivel al constiintei foarte joasa.Cineva poate privi un tablou pictat si poate descoperi o poveste , pe cand atcineva nerezonand pe frecventa pictorului nu va ntelege nimic in el.
    Dumnezeu a creat si buruiana si floarea din aceeasi energie si cu aceeasi dragoste , dar frumusetea se regaseste in ochii privitorului.De aceea spun ca respect parerile tuturor chiar daca nu sunt de acord cu ele. D

    RăspundețiȘtergere