miercuri, 16 decembrie 2015

MARIA ! TU EŞTI PLINĂ DE DUHUL SFÂNT !


                             Noapte de 15 -16 Decembrie 2015, ora 1,15 !

                                                Dragii mei, 

În această noapte, când abia îmi terminasem Rugaciunea Sfântă către Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului, văd dragii mei, văd cu ochii închişi,un Cer de noapte albastra catifelată, un Cer stralucitor, precum Cerul Împărătiei Lui Duzmnezeu.
Din acest CER dragii mei,aud un Glas deosebit,un Glas care facea sa se cutgremure si Cerul si Pământul, si care glas grăia aşa :
                 "Maria ! 
             Maria tu eşti plină de energie ,si de Duhul Sfânt!"

Clipă în care dragilor, văd cum Cerul de noapte se dă la o parte precum o cortină,iar din Cer ,apare Duhul Cel Prea Sfânt.  


                                    Pogorârea Duhului Sfânt – Cincizecimea – Rusaliile | Buciumul ....
 DUHUL  CEL  PREA SFÂNT, stralucea cât o mie de Sori la un loc si trimetea spre mine, sufla asupra mea, sub formă de raze albe-aurii,orbitor de stralucitoare,sufla din Lumina SA.
 Iar aceste Raze când intrau in tot trupul meu, mă cutremurau precum socurile electrice..
Doar câteva clipe dragilor, iar Cerul s -a închis la loc. 
Am deschis ochii mei, căci numai cu ochii închisi văd aproape toate MINUNILE, si cu lacrimi fierbinţi pe obraji ,am scris toate câte mi s-a spus din Cerul Sfânt, si toate câte mi s-au arătat.
Dragii mei, multi dintre voi mă veti acuza ca sunt lipsita de modestie. Dar va asigur că nu este aşa. 
Am promis,  am jurat LUI  IISUS  HRISTOS că voi face tot ce EL imi va cere. 
Că voi scrie tot ce -mi arată,  si tot ce-mi graieste.
Si iata dragilor, că toată aceasta Minune am împărtăşit-o cu voi toti cititorii si prietenii mei, pentru ca, si voi sa va bucurati si sa credeti că într-o buna zi, si voi, fiecare dintre voi poate trăi o asemenea mare si uimitoare Minune Dumnezeiasca. 
Nu trebuie sa fim Sfinti ca sa traim asemenea MINUNI. 
Ci trebuie ca sa fim buni si milostivi, trebuie sa ne iubim Aproapele si sa daruim numai dragoste in jurul  nostru, împlinind cu dragoste Cele 10 Porunci ale Lui Dumnezeu.
                                        Si tot cu dragoste, Maria. 

10 comentarii:

  1. http://www.antena3.ro/actualitate/transportatorii-anunta-un-nou-protest-in-capitala-7-000-de-autovehicule-vor-bloca-piata-victoriei-330170.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria este plina de har,dar nu si sfanta.Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos a-ți scris,să fiți binecuvăntata de Dumnezeu și multă fericire și sănătate maximă va doresc.Cu drag S-M.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos a-ți scris,să fiți binecuvăntata de Dumnezeu și multă fericire și sănătate maximă va doresc.Cu drag S-M.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria,

    Permiteti-mi va rog sa fiu eu avocatul diavolului. Ati scris mai sus:

    "Am promis, am jurat LUI IISUS HRISTOS, că voi face tot ce EL imi va cere.
    Că voi scrie ,tot ce -mi arată si tot ce-mi graieste."

    Eu am observat ca nu va tineti de cuvant. Trucheati mesaje si ne si recunoasteti ca faceti asta, ascundeti mesaje si ne si spuneti asta. Eu nu vad supunerea fata de Hristos, pur si simplu nu o vad. Vad un mesager care selecteaza dupa bunul plac mesajele iar asta nu-mi place deloc. Daca un angajat ar actiona asa seful l-ar concedia imediat. Ori sunteti mesager si transmiteti toate mesajele nealterate, ori sunteti jurnalist si le editati dupa bunul plac. Va rog sa alegeti.

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord.subscriu la cele de mai sus.vin si cu exemple daca este cazul

      Ștergere
    2. Bine punctat d-le Emanuel.
      Doamna Maria, n-am inteles si nici nu cred ca o sa inteleg vreodata de ce va este teama ? De ce va este frica sa trimiteti mesajele asa cum le primiti? Daca este ceva ce nu trebuie sa aflam atunci nu vom afla, pentru ca asa vrea Domnul. Dar daca va transmite aceste mesaje si va lasa se le scrieti pe Blog-ul d-voastra, de ce nu le expuneti asa cum le primiti?
      N-ar trebui sa va fie frica de nimeni si de nimic. N-ar trebui sa va atinga (deranjeze) cuvintele celor care comenteaza pe Blog. Din pacate ati mai cazut in capcana aceasta a retalierii...ati dojenit si ati raspuns cu duritate.
      Nici macar de Dumnezeu nu trebuie sa va temeti. Dumnezeu nu este razbunator. Dumnezeu este doar iubire si de aceea El ne iubeste neconditionat.

      Ștergere
  6. Ce frumos doamna Maria, m-a bucur sincer pt Dvs ca puteți experimenta aasa ceva cu voia lui Dumnezeu , Mi-ar plăcea si mie să pot sa ajung sa simt si sa văd așa ceva,
    Doamna maria a-și vrea sa va rog dacă ii posibil sa întrebați duhul sfânt sau Pe maica domnului sau pe Iisus dacă are un mesaj pt mine , va pup doamna maria si va doresc o seara frumoasa
    Bianca

    RăspundețiȘtergere