vineri, 4 decembrie 2015

INUNDATIILE S -AU ADEVERIT CRUNT ! SUTE DE MORŢI !

                                     Dragii mei,

 Scriam în data de 20 noiembrie 2015,despre Inundatii cu adevărat devastatoare.

Scriam despre Inundatii  DEVASTATOARE,precum POTOPUL lui NOE.

Şi iată dragii mei, ce se intampla în INDIA,acum în zilele noastre:   

  1. Oraş înghiţit de ape, în India: Au murit cel puţin...

    www.romaniatv.net/...de-ape-in...260-de-persoane_260934.html
    Cel puţin 260 de persoane au murit după ce localitatea a fost lovită de cele mai ... Inundaţii apocaliptice în Cenai, ... inundaţii inundatii in india ... 
    Iată şi articolul meu din 20 noiembrie 2015:

                      20  Noiembrie 2015, ora 4,38 zori de zi !


                                              Dragii mei, 

În această dimineaţă în zori de zi, mă trezeste o lumina alba ,orbitor de stralucitoare, lumina ce-mi patrunde prin crestet, apoi prin tot corpul, facându-mă să mă cutremur în pat.
În aceasta clipă dragii mei, văd ceva mai cutremurător înspre Apus.
Aud un glas care întreabă aşa :

                 "Inundaţii  azi ?
Iar răspunsul veni , si era înspăimântător:
            Da ! Iata! Acestea sunt Inundatii  catastrofale!"
Din această clipă dragilor, văd spre Apus ,cum vin valuri de apă argintie asa părea, atât de mare si de învolburată era.
Zgomotul apei involburate, se asemăna  cu sunetul unui clocot imens, sau cu o bolboroseală imensă.   
Şi vedeam dragilor, cum apa venea dinspre Apus spre Răsărit, acoperind şi măturând totul în calea ei. Era precum POTOPUL  lui Noe.  
 INUNDATII IN ROMANIA: Apele au ucis trei oameni, 99 locuinte au fost ...VIDEO Inundatiile ameninta principala centrala energetica din Serbia ....
 Cod Portocaliu de INUNDATII in trei judete, un om a murit in Orsova ...Posts tagged inundatii.
Dragii mei, Apa care venea dinspre Apus ,nu era deloc o apă lina.
Era o apă iute curgatoare, asa precum este MAREA cand este agitata.
 Atunci când Apa venea in valuri cu o viteza uluitoare, se izbea puternic de vârful acoperisului caselor ! Nu de pereti sau stresina,ci trecea peste varful acoperisului caselor.
Masinile? Erau ca o jucărie in calea APEI CATASTROFALE!
Oamenii ? Daca s-ar fi aflat oameni în calea apei ce venea la vale, , nu ar fi avut nicio sansa de supravietuire. 
Dragii mei, din nefericire vom auzi de aceste Inundatii Catastrofale, care se vor produce înspre Apus.
Dragii mei,asemenea Inundatii nu am mai văzut niciodată. Cu adevărat cuvantul "catastrofal", se potriveste cu ceea ce mi s-a arătat.  
Dragii mei, dacă ne-am ruga cu totii, pentru ca BUNUL  DUMNEZEU sa nu-si intoarcă Faţa Sa de la noi, omenirea s-ar mai putea bucura de încă o şansă,ca să nu fim pierduţi.
CREDINŢA ,NĂDEJDEA şi DRAGOSTEA dragii mei, sunt cele Trei Virtuti Dumnezeiesti , pe care trebuie să le sădim si să le răsădim încontinuu , în inima si-n sufletul nostru, iar din roadele lor, să dăruim si Aproapelui nostru.
În DAR am primit, în DAR să dăm!
                                        Cu dragoste, Maria.

Iată mai pe larg, ceea ce se intampla în Cenai-India : 

Inundatii devastatoare in India. Sunt sute de morti

 

Inundatii apocaliptice in Cenai, al patrulea cel mai mare oras din India! Cel putin 260 de persoane au murit dupa ce localitatea a fost lovita de cele mai puterniceploi din ultimul secol. Au fost afectate casespitalesosele, pana si aeroportul din oras. Astfel, Cenai, cu o populatie de 4,3 milioane de locuitori, a devenit, practic, un oras-fantoma. Fabricile, scolile si universitati sunt inchise de cateva zile, iartraficul feroviar e suspendat pana maine. Peste 7 mii de oameni au fost salvati din calea apelor, au anuntat autoritatile care se asteapta la noi ploi.
 
                                                      Cu dragoste,Maria. 

3 comentarii:

  1. Dna.Maria bucur ca am descoperit blogul dv. si ca va faceti timp sa postati toate informatiile primite , ca sa aflam si noi ce se va intampla.Sa va dea Dumnezeu sanatate .

    RăspundețiȘtergere
  2. sa-mi fie cu iertare dar ati mai postat la inundatiile din romania ca s-au adeverit,aveti linkul aici { http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/11/inundatiile-grave-s-au-adeverit.html } acum despre aceiasi viziune scrieti ca s-a adeverit,de fapt care-i cea reala?....daca din 20 noiembrie pana acum aratau la stiri de cateva ori in diferite parti ale lumii alte si alte inundatii ne scriati la fiecare separat ca s-a adeverit?...eu sunt constient ca cele ce vedeti se intampla dupa o anumita perioada,dar cred ca uneori va grabiti sa demonstrati ca aveti dreptate....spun asta pt ca inundatiile din india chiar sunt devastatoare comparativ cu cele care au avut loc in romania,dar parca nu ati avut incredere in viziune sa mai asteptati putin...parca doriti sa demonstrati cititorilor blogului ca aveti dreptate si ca ce vedeti se intampla destul de rapid,eu cred ca nu e nevoie sa demonstrati nimic nimanui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se mai întâmpla sa mai gresesc si eu, atunci când ele se adeveresc ! Doamne Ajuta !

      Ștergere