joi, 17 decembrie 2015

INFORMATII NEGATIVE ! CUTREMUR MAJOR ???

                                                      Atenţie !!!                           

 "Acest articol si acest Blog, este nerecomandat fricosilor si celor cu puţină Credinţă în Dumnezeu şi-n Maica Domnului!"

                                                        .
                             17 Decembrie 2015, ora 3,56 zori de zi !       

                                                                   Dragii mei,

Ceea ce urmează să vă spun, vă va pune serios pe gânduri.
Sunt acuzată de multe "vedete" din Mass -media, si de multi cititori ai Blogului meu, DUMNEZEU  EXISTA -MĂRTURII, cum că, aduc numai informatii negative, si ca nu ar folosi nimănui.
Ba mai mult, cică îi sperie foarte tare, si nu mai au liniste.
Dar mă întreb eu, acele stiri cu crime si violuri,cu bătăi ,cu spânzuratori ,cu decapitări, cu uciderea Pruncilor nenascuti si nascuti,aceste Stiri înfioratoare, nu-i sperie?
Înainte de a intra în subiect, le dau iarasi sfat acestor fricosi cu puţină CREDINŢĂ în DUMNEZEU si-n MAICA  DOMNULUI, sau poate, chiar nu o au deloc, aceasta CREDINŢĂ:  
             Nu mai cititi fratilor!Când vedeti astfel de INFORMATII ca venind scrise de la mine, şi graite de Duhul Sfant ,treceti mai departe, precum faceti cu telecomamnda la TV.
Eu nu vin peste voi, nu va impun ce sa citit si ce nu; nu ma intereseaza daca aveti un Blog si ce scrieti în el.
Simplu ! Nu-L mai mâniati pe IISUS  HRISTOS, care vă va spune ceva, în rândurile de mai jos. 
Iată dragii mei, ce spunea un glas,astăzi în zori de zi, la ora 3,56:

                     "Informatii  negative !
                Nu exista riscul, vreunui Cutremur devastator!" 
Ce spuneti dragilor? Sunt aceste Informatii negative, precum ţipă si urlă cei care se tem si de umbra lor?
După cum vedeti, si acolo Sus în Ceruri, Dumnezeu  este supărat pe noi, pentru că aruncati cu piatra in mine si în al Său Cuvânt.  
Ce-i drept puţini sunt cei care aruncă cu piatra în mine, si-n Cuvantul  Său. 
Dragii mei, Duhul Cel Prea Sfant a îngaduit ca să aflam ,că nu va fi niciun risc de CUTREMUR DEVASTATOR.
Dar totodata, a voit ca sa-şi arate tristeţea ,grăind aşa :
  "Informatii  negative !
                Nu exista riscul, vreunui Cutremur devastator!"
  Acest mod de grăire a Duhului Sfânt, se doreste a fi , spre mustrarea celor care acuză pe nedrept, si care împrosca cu venin, asupra Cuvântului  LUI  DUMNEZEU !
Nici daca ar veni acum ,IISUS  HRISTOS  pe pământ, oamenii nu-L vor crede ,si -L vor rastigni din nou.
Cu dragoste ,pentru voi toţi cititorii pozitivi ai Blogului, si cu durere in suflet pentru cei care, nu cred si batjocoresc CUVANTUL  DOMNULUI, ca întotdeauna ,MARIA.
  
                      
                                           

42 de comentarii:

  1. O intrebare personala: cunoasteti cuvantul Domnului???. Nu intru in nici un fel de polemica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria..cu siguranta multi si foarte multi dintre cei care va citesc mesajele divine sunt "tacuti" si nu scriu intelegand misiunea dumneavoastra. Ganditi-va la ei si intelegeti-i pe cei care acum critica pentru ca apoi sa creada si ei. Saul devenit mai apoi Apostolul Pavel este un exemplu. Doamne Ajuta-ne !

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceste personaje care va tot jignesc nu au credinta in Bunul Dumnezeu.Le este frica si de umbra lor.De aceia le este teama.De pacatele facute pe acest pamant.Le este frica de credinta in DUMNEZEU si SF. MAICA DOMNULUI.Nuva lasati influentata si intimidata.Spuneti adevarul si realitatea pacatelor savarsite pe acest pamant de omenire.Credinta si rugaciunea este sfanta si plina de lumina in dragoste si iertarea pacatelor.Mult SUCCES va doresc.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Aceste personaje care va tot jignesc nu au credinta in Bunul Dumnezeu.Le este frica si de umbra lor.De aceia le este teama.De pacatele facute pe acest pamant.Le este frica de credinta in DUMNEZEU si SF. MAICA DOMNULUI.Nuva lasati influentata si intimidata.Spuneti adevarul si realitatea pacatelor savarsite pe acest pamant de omenire.Credinta si rugaciunea este sfanta si plina de lumina in dragoste si iertarea pacatelor.Mult SUCCES va doresc.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Comentatori negativi sunt tot timpul, deoarece mintea nu e supusa inimii si nu recunoaste adevarul direct. El trebuie musai validat de minte. Altfel nu pot gandi. E suficient sa citesti aici si sa privesti in inima ta. Si inima ta iti spune adevarul. Daca stii cu mintea ta sa asculti. Din pacate toti ne ascultam mintea si critica e criteriu suprem. Suntem atat de trufasi in fata altor oameni incat de criticat il criticam si pe Dumnezeu ca nu face cum vrem noi. Mandria omului critic e atotstiutoare.
    Informatiile negative sunt raspandite de postacii intunecatilor ca sa corupa mintile fragile si neascultatoare.
    Gandeste cu inima si iubeste cu mintea! E un indemn pt a nu uita ca ne lasam pacaliti de vorbaria mintii si pentru a reintoarce mintea la iubirea vesnica.
    Dumnezeu nu are postaci care sa denatureze realitatea pentru ca ii frica sa nu apara vreo informatie. El nu are nimic de ascuns. Informatiile negative mereu ascund adevarul de oameni si in infinitul univers adevarul va iesi triumfator.
    Asa ca dragi intunecati ati uitat ca suntem toti un suflet si va credeti mintea voastra programata.
    Doamna Maria e un mesager al Duhului Sfant si ii multumim pentru aceste infuzii de lumina.
    Cei care se sperie sunt oameni pierduti in credinta. Energiile sunt atat de puternice acum incat pamantul se clatina.
    Apreciez stilul religios, profund romanesc si arhaic al acestor comunicari. Tara noastra ar trebui sa aiba mai multi oameni de acest gen pentru ca de mafioti, jurnalisti vanduti si tradatori de neam suntem satui toti.
    Anonimul Mos Ioan Roata

    RăspundețiȘtergere
  6. Dl OK, numai prin simpla dv intrbare puneti la indoiala credinta Dn Maria.
    Vreau sa va intreb si eu acum," Care este cuvantul lui Dumnezeu?" Sa nu- mi spuneti ca , citeste Biblia si ai sa afli.Pentru mine nu ar fi destul acest raspuns.Vreau sa-mi explicati clar care este Cuvantul lui Dumnezeu.Da?
    Va doresc tuturor o zi minunata.

    RăspundețiȘtergere
  7. FRICA VINE DE LA DIAVOL, ne invata sfintii parinti ai ortodoxiei. Fricosilor le este frica pentru:
    1 Pierd asa zisele placeri ale acestei vieti ce isvorasc din patimile lumii,
    2 Le este frica de judecata lumii, motiv pentru care nu vor sa se schimbe, ei iubind mai mult lumea decat pe Dumezeu,
    3 Nu inteleg ca sunt NEMURITORI, pentru ca sufletul este nemutitor, sufletul este darul lui Dumnezeu Tatal si motorul trupului.
    Asa ca nu va mai amara-ti ca nu aveti ce discuta cu amagitii diavolului (lumea asa zis credincioasa), merge-ti inainte, conform proverbului: cainii latra, ursu merge.
    Doamne ajuta, intareste si lumineaza pe cei bine credinciosi. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa-l iubim si sa-l ascultam pe Dumnezeu cu toata fiinta noastra si sa ne slujim uni altora cu iubire, cu pricepere si cu jertfa, asta este voia lui Dumnezeu care zice prin gura Fiului Sau: Porunca noua va dau voua, sa va iubiti unul pe altul dupa cum si Eu vam iubit pe voi. Amin!
    Ps nu sunt dl. OK

    RăspundețiȘtergere
  9. buna doamna maria.aveti perfecta dreptate.nu este obligatoriu sa va urmareasca blogul.in timpul care va critica mai bine ar spune o rugaciune,sa fim mai buni,doar mai sunt cateva zile pana la sf.craciun.eu va urmaresc in fiecare zi.si nu ma sperii deloc,pt ca daca am credinta si incredere totala in bunul d-zeu nu imi este frica.trebuie sa fim pregatiti pt orice,bucurii sau necazuri.va multumesc.cu drag o alta maria.

    RăspundețiȘtergere
  10. Un om al lui Dumnezeu ,nu este atât de arogant.Modestia va lipsește d- mna Maria.Sfinții părinți erau și sunt duhul blândeții.Sfinți părinți și când te mustra avea dragoste în glas în chip. Pe când dumneavoastra aleasă sfântului duh nu emanați acea gingășie ,iubire..Sper să fiu singurul care simte asta Se simte o energie negativă atunci când nu aprobați aceste mesaje.

    RăspundețiȘtergere
  11. Iubire,dragoste,toleranță,răbdare,înțelegere,armonie,blândețe,iertare ...La ce ajuta aceste cuvinte însoțite de tragedie,moarte la ce ajuta dragi credinciosi.Intrebati- va duhovnicii rugăciunea vine din suflet nu din urma unor avertizări..Sa- mi fie cu iertare nu arunc cu pietre,sunt un păcătos.Iertare dragi cititori.Iertare




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. presupun ca aceste avertizari ne indeamna la rugaciune sa nu sa se implineasca...( mare este mila Domnului!) sa ne ajutam unii pe altii facand doar voia lui Dumnezeu. Dar dupa cum se subintelege raul castiga, nu ar trebui sa ne miram ca primim ceea ce meritam! toate aceste tragedii sunt defapt rasplata faptelor noastre.

      Ștergere
    2. Trebuie să citești acest blog avertizări ca să te rogi?Nu cred!

      Ștergere
  12. Doar iubind și iertând .Dăruind din inimă o rugăciune .Este greu să fii bun dar nu imposibil.Să învățăm ca iubirea poate fi un balsam ce înmoaie inimile împietrite de ura.Cred ca asta își dorește bunul Dumnezeu de la noi.Iubire,iertare.Pace în suflet

    RăspundețiȘtergere
  13. Aveti perfecta dreptate, ca oameni lui Dumnezeu vorbesc cu dragoste si mangaie sufletele tuturor, un om plin de har te atrage prin cuvinte iar din cuvintele doamnei se simte respingerea. Doamna Maria va rog sa ne spuneti cum va considerati ca sunteti: prooroc, clar vazator, sfant ca sa stim cu cine stam de vorba si daca va e frica de moarte si de judecata lui Dumnezeu? Va multumesc frumos si vaa rog sa ma iertati cu adevarat. Doamne ai mila de noi

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu trebuie să va înverșuneze și nici nu trebuie să argumentați d- mna Maria.Suntem sătui de multele tragedii de zi cu zi
    Poate de aceea unii dintre noi ne întrebăm de ce din multele previziuni sunt doar tragedii.Acele pozitive sunt doar adresate numai dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  15. Avem nevoie de pace.Suntem și așa de năpăstuiți .Pace în suflet,pace în inimi .Să vină Domnul să ne ierte .Soarele să ne încălzească,lună să inunde cerul.. Să răsară în inimile noastre iubirea.Să apună tot cei rău și dus să fie. Dragi creștini ,sănatate și de- o fi să suferim să fim demni și fermi în credință.Dumnezeu ne iubește .Pace în suflet

    RăspundețiȘtergere
  16. Fratilor, in momentul in care primești un mesaj Divin,nu ai voie sa schimbi nimic, tot omul vrea sa știe ca urmează să se întâmple in viitorul apropiat sau îndepărtat, iar dacă nu.i pe placul lui cârcoteste. Pentru toți cei care au citit Cuvântul Lui Dumnezeu, vă rog să vă amintiți ca ne spune: "este păcat să spui despre un Duh bun că este ne bun" înțelegeți? Prea avem obiceiului sa luam Locul Tatalui și sa devenim noi oamenii judecatori! Cu ce măsură judecăm cu aceeași suntem judecați!

    RăspundețiȘtergere
  17. Va doresc tuturor inclusiv d.nei Maria Sărbători pline de Lumina Divina, iar pe Maica Domnului o rog sa coboare asupra noastră Roua Luminii in fiecare zi si sa ne acopere cu Sfânta Mantie si Veșmânt ul Sau pe noi toti.

    RăspundețiȘtergere
  18. Tare rai mai sunteti cu d-na Maria. Ce ati face, daca a-ti fi in locul ei? Stiu. Ati vinde Cuvantul Domnului pe bani. Ea are mare curaj de a scrie ceea ce vede si aude. Aceste "revelatii" sunt avertismente de la Domnul ca: "Pocaiti-va ca Imparatia Cerului este aproape" (Ioan Botezatorul), ( a te pocai= a parasi pacatul). Si mie mi-a vorbit Dumnezeu-Tatal, Cuvantul cel nevazut, Adevarul intruchipat si i-am vazut numai spatele lui Iisus Hristos si m-a cuprins o bucurie inaltatoare, extaz, ceva ireal, dar real, care nu se compara cu o bucurie cand iti revezi parintii, copiii sau pe cineva drag. Nu se poate descrie in cuvinte. Eu nu am curajul d-nei Maria. Am fost avertizat ca nu voi fi crezut. Mi-a spus Domnul, sa gandesc si sa vorbesc cu inima, pentru ca acolo e El. El imi vorbeste prin inima mea. Nu gandi. Apare rationamentul (ispita): daca nu ma vor crede, daca ma cred nebun, daca, daca,....E problema lor, ca arunca cu piatra in Domnul. Le vor veni si lor randul cand Dumnezeu ii va judeca. Judecata este data numai lui Dumnezeu. Ma astept la "critici" din partea voastra. Ma bucur pentru ca preotii cred in mine si ma protejeaza de rautatea lumii. Cu toata dragostea crestina si Dumnezeu sa va binecuvanteze! Sarbatori fericite si binecuvantate!

    RăspundețiȘtergere
  19. Dar cine judeca. De ce exprimarea este judecare?

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu la inceput nu credeam in previziunile doamnei dar dupa ce s-au adeverit cateva dintre ele mi-am dat seama ca dansa spune adevarul.Cat despre firea doamnei Maria poate ca asa este ea.Nu avem toti acelasi caracter.Ea ne-a transmis mesajele dar nu trebuie sa ne speriem ci trebuie sa avem nadejde in Dumnezeu.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  21. Si Iisus a fost ispitit cu chestii de genu " cine te crezi ".
    Carcotasilor, nu trebuie dna Maria sa va dea voua explicatii cine se crede.
    Vorbiti din minte. Mintea e programata. Cand va veti deschide ochii inimii veti deveni alti oameni. In loc de carcotas si postac de intrebari stupide va veti transforma in oameni cu o constiinta noua. Va veti bucura de prezenta Eu Sunt. Veti fi mereu fericit. Inca nu ati invatat ca mintea e cea mai proasta? Inima nu greseste niciodata. Cand traiti in minte nu mai sunteti oameni. Sunteti prosti ca mintea voastra. A fi iluminat e atat de simplu. Fiecare dintre noi suntem unul singur. Un singur suflet. Mintea e duala si cea trufasa va calca mereu pe alte inimi. Doar cea ascultatoare se va mantui. Ea stie sa asculte propria inima. Mintea trufasa de postac platit si tradator de neam si-a pus inima in colt, in cusca ca animalele si se crede invingatoare. Si-a invins propria inima si acum poate minti si fura. Intr-un final toate aceste minti destepte, mandre de cunoasterea lor si de conditiile speciale pe care le au vor pierii in fata singurei si adevaratei realitati pe care inima lui o detinea chiar si in cusca cu animalele. Exista o singura axa reala, axa constiintei, axa inimii. Restul sunt axe virtuale, create. Inclusiv timpul si spatiul sunt axe virtuale, create. Ceea ce este necreat creaza vesnicia. Mintea e un construct artificial si voi va credeti buni traind si vorbind in limitele intelegerii voastre inguste. Inima voastra stie mai multe decat veti pricepe voi cu mintea voastra. Asa ca inainte de a intreba ceva cautati adanc in tacerea din inima voastra si daca nu vine vreun raspuns deacolo ce sanse de supravietuire mai aveti dupa ce nu veti mai fi?
    Acelasi Anonim Mos Ioan Roata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Mos Ioan Roata. Totul provine din mintea noastra nu din inima. Trebuie dusa o munca interioara intensa pentru a schimba aceasta minte programata numai sa faca rau. Atunci cand veti deschide ochii inimii, dar asta numai prin rugaciune, fapte bune, mila fata de aproapele nostru, iubire, dragoste, compasiune nu o sa va mai fie frica de nimic.Dumnezeu este in inima noastra in sufletul nostru! El este IUBIRE si DRAGOSTE! Noi trebuie sa ne rugem si pentru acesti oameni care sunt lipsiti de iubire de dragoste si care sunt porniti sa faca numai rau. O iubesc mult pe D-na Maria.Ea este mesagerul Domnului.

      Ștergere
  22. ACHITEI ANA MARIA FACEBOOK18 decembrie 2015 la 04:58

    MARIA EU TE CRED CA TOT CE NE SCRII SI CE SPUI E ADEVARAT.EU AM INSOMNII TERIBILE LA ACEEASI ORE STAU TREAZA CA TINE ,MI-AS DORI SA POT COMUNICA SI EU CU DUMNEZEU TATAL CU FIUL SI CU DUHUL SFANT,STIU DESPRE INGERI CA SUNT ALATURI DE NOI SI CA NE APRARA .POTI TE ROG SA-MI SPUI DIN CE MOTIVE NU POT SA DORM SI LA ACESTE ORE TARZII DIN NOAPTE STAU SI MA ROG LA DUMNEZEU ,VORBESC SI CU STELELE SI VANTUL.TE IUBESC SURIAORA MEA ITI DORESC DRUM DREPT IN LUMINA SI ADEVAR DIVIN .CU MULT RESPECT ANA MARIA -PIATRA NEAMT .ORA 4.57 .

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu am visat asta-noapte un cutremur mare tare.A inceput brusc si a fost foarte puternic.A tinut foarte mult.Dimineata,m-am dus direct la pagina dvs. si a fost culmea ca am gasit acest articol.Ca un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  24. Sunt anonim care își cere iertate .Nu am judecat dar Îmi doream să simț iubirea din inimă dumneavoastra.Păcat ca nu va pot cunoaște în viață de zi cu zi.. Iertati- ma d- mna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  25. Pentru cei curajosi si lipsiti de frici: amintiti-va de Sf. Petru cum s-a lepadat el de Hristos de 3 ori inainte de cantarea cocosului. Sunteti mai curajosi decat Sf. Petru care se batea cu pumnul in piept ca el va muri pentru Hristos decat sa-l tradeze? Doar orgoliile voastre va pot indemna sa spuneti ca sunteti fara de frica.

    Pentru cei care tot indeamna la traiul in inima: fara minte NU ati putea face nimic, nici macar sa duceti lingura la gura, NU ati putea sa articulati nici macar un sigur cuvant si NU ati putea intelege ce vi se spune, NU ati putea scrie si Nu ati putea citi. NU mai blamati mintea. Mintea este pazitorul inimii altfel, fara acest pazitor pe care il puteti numi si constiinta ati face cele mai abominabile crime si violuri caci asa "a dorit inima" s-o am pe cutarica, sa-l omor pe cutarica ca m-a enervat etc. Uitati-va la copii ca ei nu au discernamant, acum se joaca acum se bat pe o jucarie, ei fac tot ce le doreste inima. NU, mintea trebuie antrenata si imblanzita caci prin minte se coboara Duhul Sfant ca sa-si faca tron in inima.

    RăspundețiȘtergere
  26. Doamna Maria daca tot se umple de negativism oamenii ăstia de ce mai va citesc? sau de ce mai scriu pe blog ?.cred ca fiecare crede cât poate si ce vrea.

    RăspundețiȘtergere
  27. Doamna Maria,cat curaj puteti sa le dati oamenilor acestora , ce cuvinte pline de pozitivitate se regasesc in comentariile de mai sus, imi place ca multi doresc acuma si au o singura dorinta,Sa il vada pe Dumnezeu Tatal,Fiul si Sfantul Duh,asa cum vedeti dumneavoastra,doamna Maria faceti minuni cu oamenii,Dumnezeu sa va binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
  28. Dragii mei, vă multumesc frumos tuturor ,pentru gândurile bune. Multumesc si celor care ma critica si arunca cu piatra. Dumnezeu si Maica Domnului sa va binecuvinteze pe toţi.
    Va pretuiesc si va iubesc ,asa cum si IISUS HRISTOS ne iubeste pe noi toti. Si pe cei buni, si pe cei mai puţin buni.
    Cu dragoste, Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Maria vreau sa va rog ceva, nu ii mai antrenati pe cei care sunt in contradictie cu dvs, nu le mai raspundeti provocarilor, lasatii sa lalaiasca cat vor ca singuri vor ceda presiunilor daca nu le mai raspundeti cu toate ca va mai enerveaza unele persoane,si eu as fii procedat la fel in locul dvs poate ma scoateau din minti cu criticile lor dar nu le raspundeam treceam cu vederea tampeniile care le spun ei.Va multumesc pentru raspuns,si sa stiti ca lumea va iubeste nici nu va dati seama cat.Va trimit iubire multa iubire si lui IISUS.

      Ștergere
    2. Multumesc mult ! Cred că o sa le sterg si Mesajele jignitoare. Multuesc frumos pentru gandurile frumoase.

      Ștergere
  29. Catre anonima de mai sus: draga mea, tu habar nu ai ce e aia iubire.

    Catre doamna Maria: cenzura vine intotdeauna din INCAPACITATEA de a primi si accepta critici care se traduce prin incapacitatea de a-i iubi pe toti, lucru realizat de Domnul si Invatatorul nostru al tuturor Iisus Hristos. El s-a lasat rastignit si a murit pe cruce cerand Tatalui iertarea celor care ii faceau rau. Sfintii faceau acelasi lucru, se rugau pentru cei care ii prigoneau si le faceau rau. Se vede ca mai este cale lunga de strabatut pana acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emanuel ! Una este sa critici, si alta este sa faci pe cineva incapabil. Apoi cine esti tu, ca sa-ti spune eu ce fapte am facut,pentru ca DUMNEZEU sa se indure de sufletul meu, si sa-mi pregateasca un kloc in Împăratia Sa? Daca nu crezi sau daca te deranjeaza acest Blog, esti liber ca sa nu mai citesti,daca ti se pare atât de toxic. Chiar ma deranjeaza Comentariile tale rautacioase ! Cred ca de acum incolo, o sa le triez,. aceste Comentarii ale tale, pline de otrava!

      Ștergere
  30. Pai sunteti capabila sa-i iubiti pe toti? DA?! Atunci ce problema aveti cu criticile?! Va supara? Va deranjeaza? Criticile nu supara si nu deranjeaza decat EGOUL omului, iar egoul nu e de la Dumnezeu. ASTA este cea mai grea parte a drumului spre mantuire: sa-i iubesti pe toti indiferent daca te iubesc sau nu, indiferent daca-ti vor binele sau nu, indiferent daca te-au ajutat sau nu, indiferent daca te vorbesc de bine sau de rau. A accepta criticile fara a le pune la inima este PRIMUL pas pentru diminuarea egoului, este primul pas spre mantuire, este de fapt acceptarea lucrurilor asa cum sunt ele fara a incerca sa le schimbi. Nimeni nu este perfect. Pana la iubirea neconditionata pe care ne-a ARATAT-O Iisus e sa-i acceptam pe toti asa cum sunt. MASTILE de crestini pica la prima pala de vant, adica la prima critica. Un suflet curat care nu are decat iubire in el este IMPOSIBIL de maniat, suparat si agasat. IMPOSIBIL! Lumina si iubirea NU au orgoliu!

    RăspundețiȘtergere
  31. Dacă n-ar fi critici și laude n-ar mai avea loc dialogul,ar fi totul prea monoton.

    RăspundețiȘtergere
  32. D.Emanuel esti un postac la fiecare articol al D.Maria si esti plin de critici lucru care pe mine ma deranjează, vad ca te umpli de negativism, te întreb de ce mai citesti? Si de ce tot critici ,?cine te crezi Dumnezeu. Fiecare suntem cu credinta noastra cu trăirile noastre,cu bune cu rele ,dar dacă tu ai trai ce traieste D.Maria, noi ce să facem sa te criticăm? Nu te inteleg deloc chiar daca vrei sa explici ceva .

    RăspundețiȘtergere
  33. Ai dreptate Anonimule, cateodata stau si eu pe ganduri de ce critic atata. Initial nu am vrut sa-ti raspund la provocare dar am stat si am analizat si am gasit motivul pentru care critic: este din punctul meu de vedere foarte usor sa te lasi condus de entitati care sa te faca sa te simti grozav si asta nu mi se pare ok. Ca ti se arata imagini care mai de care mai tulburatoare si te fac sa crezi dar credinta asta bazata pe imagini si nu pe fapte si pe intamplari reale, palpabile pe care sa le putem cuantifica (Iisus nu a convins prin vorbe ci prin fapte, sfintii nu au convins prin vorbe ci prin exemplu personal) imi ridica mie personal mari semne de intrebare.

    Arsenie Boca a spus asa: Iubirea lui Dumnezeu faţă de cel mai mare păcătos îi mai mare decât iubirea celui mai mare sfânt faţă de Dumnezeu.

    Si eu cred ca Dumnezeu nu face diferente intre copiii lui. Daca ar veni la mine o entitate si mi-ar spune ca sunt plin de Duh Sfant crede-ma ca primul lucru pe care l-as face ar fi sa probez acest lucru. De aceea am intrebat-o eu pe doamna Maria de faptele pe care le-a facut de zice ca e plina de Duh Sfant, ca sa nu se amageasca singura si pe unii dintre cititori.

    Mai e un lucru: multi cititori cred neconditionat ca ceea ce spune doamna Maria este adevarat iar unii sunt chiar fanatici in privinta asta. Eu nu cred ca doamna Maria minte ci doar pun sub semnul intrebarii sursa viziunilor. Mi-as dori ca dansa sa verifice unele dintre afirmatiile primite la adresa ei inainte sa le scrie pe blog.

    Iar tu ar trebui sa prinzi curajul sa te semnezi Anonimule. Multi de pe blogul asta ar trebui sa prinda curajul asta. Eu stiu motivul pentru care nu o fac: le lipseste curajul de a-si asuma cele spuse.

    RăspundețiȘtergere
  34. Mie una nu îmi este frica sa ma semnez,dar ce ai zice ca D. Maria ar face cum vrei tu ,ca totul sa fie palpabil nu ai vedea la poarta danse-i ca la Părintelui Arenei Boca .ai auzit ce i-a zis părintele mamei sale când s-a dus la dansul .ca daca spunea ca e mama dansului nu mai rămânea nici cu haine pe dânsa. Ce ai vrea asa primeste dânsa aceste mesaje ,noi daca vrem sa o credem bine daca nu nu .eu citesc ca vreau nu am de ce sa o critic cum faci tu si nici nu ma umplu de negativism, ba din contră când mai gresesc sau păcătuiesc ziua îmi aduce aminte sa ii cer Bunului Dumnezeu sa ma ierte Fiecare face ce vrea dar te vad prea înverșunat si asta nu îmi place mai ales ca scrii la fiecare articol nu mai critici

    RăspundețiȘtergere
  35. Si apropo ti-ar place sa vezi la poarta danse-i lume ca la moaste ,mie nu.ma cheamă Niculina si sunt ca oricare

    RăspundețiȘtergere