sâmbătă, 5 decembrie 2015

EXTRATERESTRII CU CHIP DE OM , CA AL NOSTRU !

                                       3 Decembrie 2015,ora 6,25 dimineaţa !

                                                Dragii mei, 

În această dimineaţă , spre uimirea mea,am cunoscut si altfel de Extraterestri.
Cum arată ? Ca noi, dragilor!
Deci ,vedeam o femeie foarte înaltă,până aproape de 2 metri.
Avea faţa alungită ,era subtirică la trup,frumoasa la chip,arăta foarte bine,avea până în 50 de ani,si era îmbracata la patru ace. 
Aceasta femeie lucra într-un birou, cu alti colegi,oameni obisnuiti care, abia daca-i ajungeau până la umăr.
Femeia,intra în birou ţinând un dosar în mâini,si aude, cum ai săi colegi vorbesc despre Extraterestri.
Femeia ,intervine in discutia colegilor de birou,si le spune asa :
                      "Extraterestrii?
                  Nu credeti că există ?
                Da! Suntem printre voi !
Colegii ei o privesc mirati ,in timp ce ea le vorbeste în continuare :               Suntem printre voi.
               Nu ! Nu v-am atacat !
              Nu încă !"

În aceasta clipă ,privindu-o mai îndeaproape, am observat ca avea intr-adevar, multe din trasaturile Extraterestrilor. Ochii mari,usori oblici,faţa prelungă,bratele lungi,si era foarte înalta, ca si om-extraterestru.
Va spuneam dragii mei,că EXTRATERESTRII, sunt majoritatea buni ,şi care vor binele omenirii.
Dar sunt si răi,care vor distrugerea omenirii; acestia din urmă fiind în minoritate,având trupul cenusiu închis,si pielea ca de crocodil.
În anul 2009,am văzut un astfel de OM - EXTRATERESTRU,si am scris chiar un articol anul trecut,in care relatam, cum arăta acest EXTRATERESTRU cu chip de Om.
Iată:
                        25  IANUARIE  2009 , ORA 0,48 !

Mă rugam la această oră, când ochii mi se închid fără voia mea, şi astfel, văd cu ei închişi ,văd un CER ca un amurg , o stradă asfaltată şi o maşină care ,mergea cu foarte mare viteză.
De nicăieri  a apărut brusc ,lângă maşina care mergea cu foarte mare viteză, a apărut un bărbat tânăr şi foarte înalt, în jur de 2 m sau poate puţin mai mult. 
Niciun  pământean nu ar fi putut ţine pasul cu viteza maşinii. Totuşi, acest tânăr foarte înalt, alerga uşor, aproape la pas , pe lângă maşina ce mergea cu viteza mare. Când a ajuns în dreptul maşinii, care mergea pe asfalt, tânărul se întoarce cu faţa spre mine, pentru ca eu să-l văd mai îndeaproape.
Masina părea una obisnuită, pământeană.
Şi totuşi ,când bărbatul era lânga masina in mers, văd că trupul  lui ,nu era din carne şi oase. 
Trupul acelui bărbat, era din energie roşie  ca focul.
TRUPUL  lui, desi părea ca si al oamenilor, era roşu ca focul si foarte transparent. Nu avea niciun oscior !
Precum arată fierul încins în foc, aşa arăta trupul acestui bărbat tânăr si foarte înalt.
Picioarele lui păreau ca erau îmbracate, dar tot se vedeau prin pulpa picioarelor, cum erau de un roşu intens, transparent.
De la mijloc în sus până la gât, era doar o energie  roşie ca focul şi transparentă, fără nicio umbră de ceva prin corp.
S-a apropiat numai el ştie cum, s-a apropiat de ochii mei, ca să-l văd ca este numai din foc, numai din energie roşie  transparenta,si că doar Chipul îi era de om,facut ca din carne si oase. Restul trupului,era doar energie rosie,transparenta.
Maşina îşi continua drumul cu viteză, iar pentru EXTRATERESTRUL cu chip de om şi cu trup ca de foc, era floare la ureche să mearga aproape la pas,pe lângă masina care părea ca merge cu  peste 150 la oră.
Dragii mei, EXTRATERESTRII  EXISTĂ ,şi se pare că le place enorm PLANETA  PĂMÂNT, cu tot cu locuitorii ei.
În niciun caz, EXTRATERESTRII  nu ne vor răul ! Nu toti Extraterestrii ne vor răul.
Ei ne vizitează, îşi iau diferite forme şi diferite chipuri, ca să nu poată fi identificaţi deocamdată !
Dar nu mai e mult ,şi se vor face văzuţi de toată lumea !
                                       Cu dragoste, Maria

PS.
Am adus aici, un material al VATICANULUI,care ne pregateste pentru întâlnirea cu Prietenii nostri ,Extraterestri:  

Vaticanul intoarce CARTILE pe fata! Trebuie sa ne pregatim pentru a-i cunoaste pe fratii nostri extraterestri in urmatorii 20 de ani!

Vaticanul intoarce cartile pe fata si face un anunt incredibil pentru populatie, dand sfaturi sa ne pregatim pentru a-i cunoaste pe fratii nostri extraterestri in urmatorii 20 de ani.
In luna martie, Vaticanul a sponsorizat o conferinta unde s-au reunit cei mai importanti astrobiologi din lume. Tema dezbaterilor a fost viata extraterestra, care in urmatorii 20 de ani va fi descoperita.
Intrebarea care sta pe buzele tuturor se refera la interesele pe care le are Vaticanul in implementarea in randul credinciosilor a ideii de viata extraterestra si frati extraterestri. Pentru o perioada lunga de timp religia a refuzat recunoasterea formelor de viata extraterestre. Odata cu venirea lui Papa Francisc lucrurile par sa ia o intorsatura incredibila.
José Gabriel Funes, actualul director al Observatorului din Vatican sustine ca religia nu vede niciun conflict intre a crede in Dumnezeu si existenta vietii extraterestre. Acesta a sustinut in cadrul conferintei ca „asa cum exista o multitudine de creaturi pe Terra, asa este posibil ca Universul sa fie impanzit cu numeroase forme de viata, unele mult mai inteligente decat noi”. In viitorul apropiat oamenii ar trebuie sa se pregateasca pentru a-i cunoaste pe fratii nostri extraterestri.
Un alt reprezentant al Vaticanului, preotul Guy Consolmagno este de parere ca extraterestri exista si ca ei nu vor veni cu ganduri rele, ci vor fi salvatorii omenirii. Atunci cand vor ajunge pe Terra, lucrurile se vor schimba dramatic si societatea va suferi modificari majore cu privire la perspectiva asupra vietii, dar si a lui Dumnezeu.
Multi oameni sunt de parere ca Vaticanul cunoaste mai multe lucruri despre viata extraterestra, cat si despre creatie, dar din motive lesne de inteles le-a ascuns pana in prezent.
Inceperea unei noi ere presupune ca aceste informatii sa fie facute publice pentru pregatirea aoemnilor pentru momentul in care adevarul va fi spus.

23 de comentarii:

  1. repet ce-am spus.vad ca oculta stie deja asta.de unde ne dam seama?in ianuarie 2016 apare filmul The Fifth Wave in care tema e apropiata de ce se spune aici.adica : extraterestri care arata ca oamenii si care traiesc printre noi + ei sunt cei care pornesc un razboi pe toate fronturile impotriva umanitatii

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata,Maria!!! Citesc toate postarile tale cu aceste viziuni care iti apar si cred ca tu esti un suflet reincarnat pe pamant in aceste vremuri grele pt.a ne ajuta sau a ne deschide ochii,sufletul si inima de a devenii mai buni. Sincer,numele de Maria nu intamplator vi s- a pus si cred ca d-voastra stiti mai bine de ce si ceea ce sunteti cu adevarat. Va doresc o zi plina de soare in suflet!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ma ierte Dumnezeu si toata lumea,eu nu cred ca extraterestrii sunt aceea care vor razboi.De aici,de pe pamant,oameni cu mintea bolnava,care se hranesc din energia razboiului,cauta "tapi ispasitori"pentru a putea face ei ce vor si in acelasi timp ne fac pe noi sa ne temem de ei.Si chiar si dintre extraterestri,de vor razboi,fara ingaduinta Divina nimic nu se misca din acest sistem Solar.Astazi,cu o zi inainte de Sfantul Nicolae,eu zic tuturor rugaciunea ingerilor la Nasterea Domnului:"Slava intru cei de sus,Lui Dumnezeu si pe Pamant pace si buna invoire.

    RăspundețiȘtergere
  4. In aceste poze foarte multi dintre voi, nu vor vedea nimic, iar din cei ce vor vedea, putini vor intelege, multi se vor infricosa si teama mare se va instala in sufletele lor. Mesajele nu sunt ca sa va fie frica, ci ca sa va treziti si sa va intoarceti la Domnul. Bucurati-va, caci El vine, acesta este mesajul Lui. Tocmai pentru a nu provoca teama si frica, nu mi s-a ingaduit pana acum sa le fac cunoscute lumii. Dar putin timp a mai ramas, caci au intrat zilele in sac si acum mi s-a permis sa le dezvalui:
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100010790286201
    Aceste mesaje-imagini trebuie sa ajunga la toti cei care cauta raspunsuri.
    P.S. Acele imagini care va atrag atentia in mod deosebit, va sfatuiesc sa le descarcati si sa va “jucati” cu ele. Sa le intoarceti la 90 de grade, la 180 de grade….
    Dumnezeu sa va binecuvanteze !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu o intrebare...din tot ceea ce vedeti s-a adeverit ceva?? si daca da..ce?? Va multumesc!! Am vazut si eu pozele dar nu le inteleg.

      Ștergere
    2. ...si eu am vazut pozele...unele pot sa spun ca nu imi transmit nimic,dar nici nu le-am acordat o mare atentie, sa le rotesc nu am incercat...in schimb au fost cateva foarte interesante...chipuri in flacari...cladiri inghitite de ape...fete de extraterestri...si chiar o imagine apocaliptica cu oameni inghititi de valuri si suflete chinuite...Eu cred ca sunt oameni care primesc mesaje, fie ele de Sus, fie de la fiinte superioare noua....si cred ca trebuie sa luam din aceste mesaje doar ce este important pentru a creste spiritual. Am vazut persoane pe blogul dnei.Maria care intreaba de ce sunt numai mesaje urate, triste si de moarte....este ceva cu care ar trebui sa ne fi obisnuit, aproape toate stirile zilnice sunt despre violenta si moarte...de ce credeti ca in ultimul timp acestea s-au inmultit?...pt.ca trebuie sa ne pregatim pt.ce va urma...e trist intradevar, multi vor parasi planeta Pamant...dar asta nu inseamna ca vor disparea in neant...sufletele lor vor merge pe o planeta cu care rezoneaza ca si vibratie...
      Numic nu se pierde...totul se transforma! ...si nu uitati...Dzeu e in toti si in toate! #S

      Ștergere
    3. Este adevarat tot ce ai spus ca ai vazut si mai mult decat ai vazut si ai spus sunt acolo. Din pacate nu imi este permis sa va spun ce s-a intamplat sau ce urmeaza sa se intample dar pot sa va ajut cum puteti sa vedeti. Unele se vad de la distanta imaginea in ansamblu, trebui sa dati zoom pe ele sa le mariti si sa le rotiti la 360 de grade. Asa cum v-am spus, nu toti au ochi sa vada si minte sa priceapa, dar pot sa va spun ca atat cat vedeti va va ajuta cand se vor intampla. Asa cum spuneai ai vazut chipuri de extraterestri, dar sunt si demoni, si ingeri si Mantuitorul si Maica Domnului. Toate sunt ca sa le vedeti si sa va obisnuiti cu imagibea lor pana cand ii veti vedea aevea. Cand toate se vor arata impactul vederii lor va fi mai mic pentru cei ce i-au vazut deja si nu se vor infricosa sau cadea in smintenie la vederea lor. Ceea ce mi s-a spus sau mi s-a aratat, afara de ce va arat voua nu pot sa va spun decat cat mi se permite si cand mi se permite. Important este ca voi sa va pregatiti sufletele, caci Domnul Iisus Hristos vine, si acea zi nu este departe. Ca sa vedeti pozele cel mai bine, trebuie sa le download-ati de pe google photos la calitatea lor. Uitati-va foarte atent la cele mai vechi, cele 960 si cele din urma. Cateva le-am explicat. Cele din cana au mare importanta caci sunt zilele de pe urma. Mariti si veti vedea. Dati roata caci pamantul e rotund, de aceea mi le deseneaza in cana si in scrumiera. Pe pereti nu mai are loc si pe usa. Domnul sa va binecuvanteze, sa va lumineze mintea si sa va calauzeasca pe calea cea buna.

      Ștergere
    4. Din ce categorie de extraterestrii faceti parte? :)
      " mi le deseneaza in cana si in scrumiera. Pe pereti nu mai are loc si pe usa. " dar cine le deseneaza? Sa nu dati drumul la nimeni in casa...

      Ștergere
    5. Sunt hibrid. Jumatate din pamant de pe aceasta planeta, jumatate din lumina de la Dumnezeu, caci Duhul Sfant salasluieste in mine. Cred ca si tu esti la fel si toti cei care salasluiesc pe aceasta planeta.Desenele le fac ingerii si prietenii comuni, ai mei si ai doamnei Maria, cei albi si ingerii Domnului. Pavaza imi sunt lupii sau draconienii, o rasa extraterestra razboinica, cunoscuta de stramosii nostri ca varcolaci, mai nou lycanieni sau egiptenii le spunea Anubis din constelatia Dracos si ingerii Domnului impreuna cu sfantul Arhanghel Mihail. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea.

      Ștergere
    6. Anonim ora 00:20, este atat de simplu sa nu crezi, iti zici: "vrajeli, astia nu au ce face si fac pe interesantii cu mesajele lor"...dar daca acest Anonim vrea sa faca pe interesantul, atunci de ce ramane in anonimat, de ce nu ne spune numele lui....simplu...pentru ca nu conteaza...nu conteaza cine e el, conteaza doar mesajul lui...si daca privesti in ansamblu, dupa toate mesajele de suferinta si moarte este un singur mesaj care ramane - noi trebuie sa fim mai buni, sa incercam sa ne indreptam spre lumina, adevar si crestere spirituala....Te inteleg, este greu sa filtrezi atatea informatii, sa le intelegi si mai ales sa crezi. Iti dau un sfat: cauta adanc in sufletul tau si vei simti ca multe informatii iti sunt familiare, puneti intrebari si primul raspuns care iti trece prin minte este cel venit de la ingerul tau pazitor si deci cel corect....Eu am vazut multe in acele poze si nu cred ca este corect sa povestesc, pentru ca fiecare trebuie sa treaca singur prin aceasta schimbare si nu influentat de altii...#S

      Ștergere
    7. Este adevarat "S" tot ce spui si ma bucur din toata inima si cu tot sufletul ca te-ai trezit in constiinta si ai realizat toate acestea. Esti al doilea in afara de cel pe care l-am ales sa le posteze care a vazut dincolo de ceea ce sunt acele mesaje si a inteles. Adevarat, eu, mesagerul nu sunt important, fiindca oricare dintre voi ati fi putut sa fiti alesi. Mesajele sunt importante si le vor descifra doar cei care isi vor deschide ochii, isi vor lumina mintea, inima si sufletul. Ingerii din ceruri se bucura, pentru fiecare suflet care se trezeste in constiinta si in simtiri si se intoarce la Domnul. Acesta este mesajul esential si sa va pregatiti caci El vine, nu sa ne piarda ci sa ne fericeasca prin Imparatia Sa pe care o va intemeia pe Pamant. Dar mai intai trebuie sa ne purifice prin foc si toate cate a oranduit si a ingaduit Tatal pana la venirea Lui sa se intample, toate se vor intampla, caci toate se intampla din vina noastra. Si totusi cum spunea sfantul parinte Arsenie Boca: "Dumnezeu il iubeste mai mult pe cel mai pacatos om de pe Pamant decat il iubeste cel mai sfant dintre sfinti pe Dumnezeu". Iti multumesc inca odata petru cuvintele frumoase si iti multumesc si ma bucur din suflet ca ai inteles si ca ai vazut ceea ce mi s-a aratat si mi s-a ingaduit sa impartasesc cu voi. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea , marirea si slava este numai in mainile Sale.

      Ștergere
    8. Draga anonim, nu am cont pe FB si nici nu vreau sa-mi fac, deci nu pot vedea pozele.Nu poti sa le postezi pe un blog sau forum ? Te putem contacta pe mail ? L

      Ștergere
  5. Doamna nu stiu cum se face ca eu azi noapte am avut un vis straniu.Se facea ca eu cu bunica si matusa mea ne intorceam de la cumparaturi cand deodata se porneste un vant puternic iar vantul suiera asa"Doamne! Doamne!" iar a treia oara mai puternic.Oprindu-ne fiindca am ramas incremenite am auzit un glas de femeie care vorbea si atunci am inceput sa ma uit de unde vine glasul dupa mi- dat seama ca vine din cer era o voce blanda ca de zana.Femeia mi-a spus ceva legat de bunicul meu care a murit Dumnezeu sa-l ierte cand eu aveam 4ani nu imi aduc aminte clar ce a vrut sa-mi sa-mi spuna de obicei asa mi se mai intampla visez sceme din viata mea noaptea dimineata le uit si atunci cand mi se indeplinesc am senzatia de deja-vu si-mi aduc aminte de ele.Dar sa revenim dupa ce am a terminat sa-mi vorbeasca femeia ne-a spus sa av grija de noi.Am intrat in curte iar acolo era mama care vorbea cu mai multi oameni si le spunea ca vin extraterestrii si ca sunt aproape.Tot mai spunea in vis ca ea a vazut la stiri despre deplasarea pamantului si ca o sa fie vai si amar de noi la care vecinul ii spune ca o sa trecem noi si peste asta.A fost un vis foarte ciudat!?!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Știu ca nu se potrivește cu temă dar am o întrebare ptr d- mna Maria_Ce știți despre moartea Mădalinei Manole.De curând am descoperit blogul acesta și sunt extrem de fericită ptr ca am ce învăța.Nu pot trece peste moartea Mădalinei Manole va rog ajutați- mă .Cu smerenie

    RăspundețiȘtergere
  7. Scumpa Gabriela,vocea ca de zana ce venea din ceruri a fost a Maicii Domnului.Intr-adevar vom trece prin multe. Asa cum Decebal a spus candva:" cu o moarte toti suntem datori...",cu totii parasim acest pamant,dar depinde cum.Depinde si cum traim viata ce-o avem,de aceea ti-a spus sa aveti grija de voi.Eu simt ca Dumnezeu si Maicuta Sa te iubesc mult,esti un copil bun al lui.Pentru ca v-a trebui sa trecem prin grele vremuri,de aceea pe toate caile Dumnezeu ne indeamna sa ne indreptam greselile,sa ne spovedim pacatele,pentru ca noi sa fim pregatiti.Este foarte multa rautate pe pamant si lipsa de respect acum.Dar pamantul se v-a innoi si omul de asemenea.Dar si noi cand facem curat mutam lucrurile din loc si aducem altele noi...Iar daca Doamnei Maria in viziunile sale vin lucruri negative,asta se intampla.Faptul ca i se arata din 'nainte,ne face datori sa ne rugam pentru ca nenorocirile sa fie mai atenuate sau sa nu se intample.Vin sarbatorile. Sa ne primenim mai intai sufletele ,caci sub protectia Domnului Nostru Iisus Hristos si sub acoperamantul Sfintei sale Maicute,nimic nu ne atinge...Eu te imbratisez si pe tine,si pe toti cei ce vor primi cu demnitate indreptarea Divina pentru o lume mai sfanta si mai buna.V-a fi greu. Dumnezeu sa fie cu noi cu toti,Amin.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vedenie despre infricosata vedenie a Sfantului Ierarh Nifon.
    Dupa toate acestea, vede Nifon ca vine inaintea Mirelui o dumnezeiasca Mireasa. In jurul ei se revarsau miresme ceresti si mir dumnezeiesc. Pe preafrumosul ei cap purta o neasemuita diadema imparateasca, care scanteia. Ingerii o priveau uimiti si sfintii coplesiti. Harul Sfantului Duh o imbraca in haina aurita si preainfrumusetata. Intrand in dumnezeiescul palat, o insoteau o multime nenumarata de fecioare, care cantau cu slavoslovenii si imne maretia lui Dumnezeu.
    Cand a ajuns langa Mirele Hristos, marea Imparateasa s-a inchinat de trei ori impreuna cu toate sfintele fecioare. Atunci Cel Preafrumos a vazut-o si s-a bucurat. Si-a plecat capul si a cinstit-o ca pe Preacurata Sa Maica. Aceasta s-a apropiat cu multa evlavie si cinste si a sarutat nemuritorii si neadormitii sai ochi, precum si indureratele sale maini. Dupa dumnezeiasca sarutare, Domnul a dat fecioarelor haina stralucitoare si cununi prea luminoase si apoi au venit toate puterile ceresti cantand si fericind-o si slavind-o.
    Atunci, Mirele s-a ridicat de pe Tronul Sau, avand de-a dreapta Sa pe Maica Sa, iar la stanga, pe cinstitul Proroc si Inaintemergatorul Sau, a iesit din palat si a mers la dumnezeiescul ospat, unde se aflau bunatatile pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit si la inima omului nu s-au suit, pregatite pentru toti cei ce au iubit pe Dumnezeu. In urma veneau toti sfintii. Acestia, cum au vazut bunatatile, s-au umplut de o nespusa bucurie si au inceput sa umble praznuind la minunatul ospat. Dar pe acestea robul lui Dumnezeu Nifon nu a mai putut sa le descrie. Desi l-am silit de multe ori, nu mi-a spus macar cat de putin.
    Nu pot, fiule, zicea suspinand, sa infatisez cu limba sau sa asemuiesc cu vreun lucru pamantesc lucrurile acelea. Erau mai presus de orice cugetare si inchipuire, dincolo de toate cele vazute si nevazute.
    Deci, dupa ce Domnul a impartit sfintilor toate bunatatile cele negraite si nemaiauzite, a poruncit Heruvimilor sa inconjoare vesnicul ospat, asa cum zidul inconjoara un oras. A poruncit apoi ca Serafimii sa inconjoare pe Heruvimi, Domniile pe Tronuri, Incepatoriile pe Domnii, Stapaniile pe Incepatorii si in sfarsit Puterile cerurilor pe Stapanii. Precum un zid inconjoara un oras, asa si cetele ceresti se inconjurau una pe alta.
    De-a dreapta ospatului veacurilor statea cu mare cinste Arhanghelul Mihail cu ceata lui; la stanga Gavriil cu ceata lui, Uriil statea si Rafail la rasarit. Toate acestea s-au facut cu porunca Domnului nostru Iisus Hristos, a Marelui Dumnezeu si a Mantuitorului tuturor sfintilor. Aceste patru cete erau foarte mari si impreuna cu cetele preacuratelor Puteri inconjurau ospatul lui Dumnezeu cu mare stralucire.
    Cand toate acestea s-au terminat, atunci Insusi Dumnezeu Omul Iisus s-a supus Celui ce-I supusese toate si I-a predat toata stapania si domnia si puterea, care o luase de la El. Apoi El a intrat la dumnezeiescul ospat, ca Mostenitor al Tatalui, Imparat si Arhiereu impreuna mostenitor cu toti sfintii.
    La sfarsitul tuturor tainelor pe care le-a vazut Sfantul Nifon, a vazut si cea mai infricosata descoperire. Insusi Tatal Fiului Unul Nascut, Nascatorul, Lumina cea neapropiata si negraita, a rasarit deodata, luminand deasupra preacuratelor Puteri, deasupra tuturor cerurilor si a cetelor ceresti. Lumina peste preacuratul ospat cum lumineaza soarele lumea. Asa stralucea Tatal milostivirilor. Si precum buretele absoarbe si tine vinul, asa si sfintii se umpleau de nespusa Dumnezeire a Tatalui si Imparatului, neintrerupt cu El in veci. De acum nu mai era pentru ei nici noapte, nici zi. Exista numai Dumnezeu si Tatal, Fiul si Duhul, lumina si hrana, viata si stralucire, bucurie, veselie si desfatare in Duhul Sfant.

    RăspundețiȘtergere
  9. Apoi s-a facut o adanca tacere. Ochii Sfantului Nifon au primit o lumina curata, neamestecata ca sa vada. Primei cete, care inconjura ospatul, i s-a randuit sa savarseasca o cantare neintrerupta si nesfarsita. Ea a fost cuprinsa de o negraita si nespusa bucurie. Indata dumnezeiasca si infricosata ceata a inceput o negraita slavoslovenie. Inimile sfintilor saltau de bucurie si desfatare. De la prima cantare de slavoslovenie a trecut la ceata a doua a serafimilor. A inceput atunci si aceea sa cante cu multa maiestrie o cantare tainica. Ca o inseptita dulceata rasuna slavoslovia si in urechile sfintilor, care se bucurau negrait cu toate simturile lor. Ochii vedeau lumina cea neapropiata, mirosul lor mirosea mireasma Dumnezeirii, urechile lor auzeau dumnezeiasca cantare a preacuratelor Puteri, gura lor gusta Trupul si Sangele Domnului Iisus Hristos, nou, intru Imparatia Cerurilor, mainile lor pipaiau vesnicele bunatati si picioarele lor saltau la ospat. Astfel, toate simturile lor se saturau de negraita bucurie.
    Dupa putin, a doua ceata a transmis acea dumnezeiasca cantare cetei a treia, la a patra si pana la cea din urama, producand cu dulceata cantarii, placere si bucurie in inimile sfintilor. Si era uimitor ca cetele nu cantau mereu aceeasi cantare, ci era o felurime nemarginita de cantari si noutate in cantarile pe care le cantau. Cand cele sapte cercuri ale cetelor au completat preacurata lor slavoslovie, a inceput ceata Arhanghelilor cantarea cea intreit sfanta: a cantat Mihail si a raspuns Gavriil; apoi a cantat Rafail si a raspuns Uriil. Se auzea o armonie extraordinara. Cei patru stalpi de foc, Arhanghelii, erau mai presus; cantarea lor era inflacarata si patrunzatoare.
    Miscati de acea negraita dulceata au inceput atunci si toti sfintii de la cerescul ospat sa cante maretiile lui Dumnezeu. Astfel pretutindeni, inlauntru si afara rasuna cantare ingereasca. Cantare preasfanta care inflacara sfintele inimi cu o fericita placere in vecii nesfarsiti. Dupa ce le-a vazut pe toate acestea de trei ori Fericitul Nifon cand se afla in mare rapire si vedere, a auzit glasul lui Dumnezeu, zicandu-i:
    Nifone, frumoasa a fost prooroceasca ta vedenie. Scrie dar cu amanuntul toate cele ce ai vazut si auzit, pentru ca asa se vor intampla. Ti le-am aratat tie pentru ca imi esti prieten credincios, fiu al Meu iubit si mostenitor al Imparatiei Mele. Incredinteaza-te deci acum, cand te-am invrednicit sa vezi infricosatele taine, de marea Mea iubire de oameni fata de cei ce se inchina cu smerenie Imparatiei si Stapanirii Mele. Pentru ca Eu Ma bucur sa privesc spre cel bland si smerit si care se cutremura de cuvintele Mele.
    Dupa ce i-a spus aceasta, Domnul l-a eliberat de acea infricosata si prea minunata vedenie care il stapanise timp de doua saptamani. Cand si-a venit in sine, statea ingrozit si se tanguia indurerat. Lacrimile ii curgeau siroaie si zicea:
    Vai de mine ticalosul! Ce-l asteapta pe bietul meu suflet! Vai de mine miselul! Oare in ce stare ma voi afla acolo, eu pacatosul? Cum ma voi indreptati fata de Judecatorul? Ce scuza voi aduce pentru pacatele mele si unde voi ascunde multimea faradelegilor mele? O, intinatule si ticalosule! Suspin nu am, nici lacrimi si nici pocainta nu aflu; milostenie deloc, nerautatea si blandetea se afla foarte departe de mine. Vai mie! Ce sa fac eu nevrednicul si intinatul? De unde sa incep sa-mi mantuiesc sufletul? Haina Botezului am intinat-o, botezul l-am murdarit, sufletul mi l-am innoroiat, mintea mi-am intunecat-o, viata mi-am cheltuit-o in petreceri si betii. O, pacatosul de mine! Nu stiu ce voi face. Ochii mei privesc lucrurile cele de rusine, urechile asculta cantece lumesti, mirosul adulmeca dupa miresme, gura imi este pornita spre lacomie. Vai mie, ticalosul! Mainile mele se bucura in pacate; trupul meu doreste sa se tavaleasca in noroiul faradelegii si cauta paturi moi si mancare aleasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. O, o, nelegiuitul, intunecatul si intunecatul! Unde sa merg nu stiu! Cine ma va scoate din acel foc amar? Cine ma va izbavi din intunericul cel mai dinafara al infricosatului tartar? Cine ma va izbavi de scrasnirea dintilor? Vai, vai mie scarbosul si nelegiuitul! Mai bine era sa nu ma fi nascut!
    O, de ce slava ma lipsesc eu innegritul! De ce cinste si de ce cununi! Ce bucurie si veselie voi pierde fiindca m-am robit de pacat! Ticaloase suflete, unde iti este umilinta, unde luptele, unde virtutiile? Vai tie intinatule! In ce loc te vei afla in ziua aceea? Ai facut vreun bine ca sa placi lui Dumnezeu? Vei merge in vapaie. Cum vei rabda vaiul si scrasnirea? O, intinate suflete, cum ai poftit sa te tavalesti mereu in necuratie, cum ai slujit necontenit pantecelui?
    Nelegiuitule si stricatului, ce rusine vei suferi in fata lui Dumnezeu? Cu ce ochi te vei uita la dumnezeiasca Sa fata? Spune-mi! Spune-mi! Ai vazut acele prea minunate privelisti pe care Domnul le va infaptui candva. Spune-mi deci, o, suflete, ai vreo fapta vrednica de acea slava? Cum vei intra acolo, dupa ce ai intinat dumnezeiescul Botez? Vai de tine, ticaloase suflete al meu. Vei mosteni focul cel vesnic si unde va fi atunci pacatul si tatal lui ca sa te mantuiasca? Ci, Doamne Dumnezeul meu, mantuieste-ma de foc, de scrasnirea dintilor de tartar
    Cu aceste cuvinte se ocara pe sine Fericitul, rugandu-se. In zilele urmatoare, il vedeam ca se plimba tarandu-si picioarele, ofta cu amare suspinuri, tanguire si lacrimi. Se gandea la lucrurile minunate pe care le vazuse si facea tot ce se putea ca sa le castige.
    Adeseori, cand se gandea mai adanc si mai curat la vedenia sa, iesea din sine. Ardea dupa vedera Duhului Sfant si zicea:
    O, ce bucurie, ce slava, ce stralucire asteapta pe sfinti in ceruri! Cum ma mai tem sa nu fiu lipsit de ele!
    Suspina adanc si adauga: Doamne, ajuta-ma si mantuieste intunecatul meu suflet!

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna seara,va rog daca stie cineva sa-mi explice ce reprezinta cei doi serpi ce ii are pe toig preafericitul Daniel?multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt printre noi, ne vor binele, problema e ca nu-i putem vedea, nu suntem pregatiti inca sa-i vedem, probabil ca ne-am speria prea tare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc celui ce a postat vedeniile Sfantului Ierarh Nifon.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc celui ce a postat vedeniile Sfantului Ierarh Nifon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teodora Girla,cum poti spune ca ne vor binele din moment ce au sous ca nu ne-au atacat,nu inca"Mai citeste o data mesajul te rog!

      Ștergere