marți, 1 decembrie 2015

DESCOPERIRI MACABRE !

                                                         30 Noiembrie 2015,ora 23, 45 !

                                                     Dragii mei, 

În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune ceva ce m-a cutremurat.
Acest glas spunea asa :

                 "Toată Lumea ,şi - un tânăr politician ,are  descoperiri  macabre !"

Iar glasul îmi spune si numele tânărului politician , foarte îndragit de majoritatea românilor care l-au si votat de altfel.
Eu nu am sa dau numele politicianului, pentru a nu da loc ,la tot felul de discutii sterile-
Cert este că, vor iesi la iveala,cu ajutorul acestui tânăr politician ,precum si cu toata lumea care, va avea acces la o astfel de informatie ,şi care, vor  face descoperiri macabre;vor iesi la suprafaţă, toate câte fost ascunse de ochii Lumii întregi, a poporului român.   
Dumnezeu ,nu lasă nimic la voia întâmplării !  
Să avem putintica răbdare,si ne vom lămuri ce descoperiri macabre,vor iesi la suprafaţă.Acum, acestea sunt bine ascunse, de cei care le-au provocat !
                                                               Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Cred ca se referă la mâna criminală asupra Colectiv,sper adevărul să nu producă vărsare de sânge,Și dacă nu mare îmi este îndrăzneală să fie oare Victor Ponță acel politician Dacă nu atunci mă rog să nu fie o mare nedreptate pe umeriii romănilor.Cu smerenie mă rog să fie pace C

    RăspundețiȘtergere
  2. Da , despre mana criminala de la Colectiv este vorba , incendiul a fost provocat cu buna stiinta , sa speram ca adevarul va iesi la iveala in intregime si nu trunchiat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria,

    Oare nu dvs. ati spus ca sunteti un mesager fidel si devotat al lui Dumnezeu? Oare cum va puteti permite dvs. sa trunchiati mesajul lui Dumnezeu? (lasa Doamne ca nu le zic numele ca se inflameaza blogul de discutii "sterile"). Aveti aceasta derogare de la Dumnezeu sa-i selectati cuvintele? (binenteles asta presupunand ca mesajele pe care le primiti sunt de la Dumnezeu). Eu unul nu as avea tupeul asta. Mi s-a zis un nume il scriu daca tot sunt mesager si mi s-a dezvaluit. Nu fac cum ma taie pe mine capul.

    Si nu e prima oara cand faceti asta. Ati mai postat mesaje ca moare unul sau altul dar n-ati dat nume. Pai daca vi s-a aratat inseamna ca trebuie sa scrieti, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici e vorba de adevar, iar adevarul inseamna si mult bun simt.
      Pot explica mai bine printr-un exemplu anume mai exagerat: banui ca nu o sa spuneti unui criminal unde s-a ascuns cel pe care cauta sa-l omoare...
      Un mesager al Domnului ne poate transmite in cel mai potrivit mod (in care considera) ceea ce este de transmis, astfel incat sa ne respecte libertatea si judecata noastra si sa faca prin aceasta bine si nu rau. De aceea in aceste vremuri sunt atat de putini mesageri ai Domnului.
      Multumesc

      Ștergere
  4. Domnul vqa scoate totul la suprafata, trebuie doar sa avem rabdare. O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnul vqa scoate totul la suprafata, trebuie doar sa avem rabdare. O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca trebuie să oferiți măcar o dără exact cum primiți aceste prevestiri,,Măcar odata' Ptr prima oară vi sa arătat acel tânăr politician erou.' Provocare este și asumare .
    Așa puteți dovedi ca sunteți credibila Ptr ca oricine poate trăi o viziune și transpune în realitate.Vrem dovezi reale așa cum le primiți.

    RăspundețiȘtergere
  7. De ce induceți în eroare ,Cum puteți să va jucați în numele Domnului. D- mna dragă de ce va este frică să va asumați aceste previziuni dar fără nume loc zi ,noapte ore.Pai dacă sunteți înzestrată de ce va este frică .. Pe cine supărați pe cine deranjați. Nu spun ca nu sunteți înzestrată dar nu sunteți credibila.Mântuitorul si- a purtat crucea de lemn și coroană de spini,scuipări și pietre a fost răstignit. Dumneavoastră dacă sunteți aleasă lui ce va împiedica să dați nume din previziuni.

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnul va scoate la lumină.Ce d- mna dragă concret se poate.De ce nu se poate da numele.Ce??¿(???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragilor,ati tot insistat ca sa aflati numele politicianului din acest Mesaj!
      Voi relua Mesajul asa cum mi-afost el transmis,si veti vedea si voi,câte guri rele se vor gasi ca sa comenteze.

      Ștergere
  9. Politicianul de 66 ani pe care l-ati vazut ca va deceda,cred ca a fost Vadim Tudor.Daca gresesc,imi cer scuze.E doar parerea mea...acum...gandindu-ma in urma...

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu una nu voi comenta ,Știu ca sunt destui care arunca cu pietre.Va mulțumesc în primul rând ca mi- ati acceptat aceste mesaje,rânduri.ptr ca puteați să nu le publicați. Îmi cer iertare ptr insistență a de da în scris acelui nume de politician Iertare

    RăspundețiȘtergere