miercuri, 2 decembrie 2015

DESCOPERIRI MACABRE! TOATĂ LUMEA ŞI VICTOR PONTA , ARE DESCOPERIRI MACABRE !

                                      

                                              Dragii mei,

Am primit de la voi multe Mesaje in care, îmi solicitati ca să spun si numele tânărului politician,care va face la momentul oportun, "Descoperiri  macabre !"
Iată dragilor,MESAJUL ,asa cum mi-a fost transmis de Sus:


                                                      30 Noiembrie 2015,ora 23, 45 !

                                                     Dragii mei, 

În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog,aud un glas care spune ceva ce m-a cutremurat.
Acest glas spunea asa :

                 "Toată Lumea ,şi-un tânăr politician ,are  descoperiri  macabre.
Toată Lumea si Victor Ponta ,are descoperiri  macabre!"
Dragii mei, 
M-as bucura , sa aud că acum sunteti multumiti.
Nu am dorit ca sa spun numele acestui politician, ca sa nu lasa loc la tot felul de discutii.
Dar pentru că , mi-ati cerut-o insistent,am decis sa-i spun si numele.De fapt, intregul Mesaj Divin ,asa cum mi-a fost transmis.
Veti vedea dragii mei,că în timp, totul se va adeveri !
Cert este că, vor iesi la iveala,cu ajutorul acestui tânăr politician ,precum si cu toata lumea care, va avea acces la o astfel de informatie ,şi care, vor  face descoperiri macabre;vor iesi la suprafaţă, toate câte fost ascunse de ochii Lumii întregi, a poporului român.   
Dumnezeu ,nu lasă nimic la voia întâmplării !  
Să avem putintica răbdare,si ne vom lămuri ce descoperiri macabre,vor iesi la suprafaţă.Acum, acestea sunt bine ascunse, de cei care le-au provocat !
                                                               Cu dragoste,Maria.
       

23 de comentarii:

  1. Doamna Maria, va rugam ca intotdeauna sa ne dati mesajele asa cum le primiti,increderea va fi mult mai mare si pentru cei sceptici,si nu este vina dumneavoastra ca primiti astfel mesajele si astfel nu mai este loc de interpretari.O seara linistita !

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria,

    Puteti sa va bucurati. Eu unul ma declar multumit!

    A, si as vrea sa repet faptul ca nu cred nici macar o secunda ca tragedia din clubul Colectiv a fost doar un pur accident. Focul ala s-a extins mult prea repede ca sa fie un incendiu accidental. Eu am o minte mai circumspecta si cred ca au fost jocuri murdare in spatele acelei tragedii iar multimea ca de obicei a fost doar masa de manevra. Vom vedea ce va "transpira" caci Ponta nu degeaba si-a dat demisia. Sunt interese internationale mari ca Romania sa fie impartita in trei regiuni dar precum spunea un ilustru si curajos Anonim nu mor caii cand vor cainii.

    Sincer consider un adevarat miracol ca dupa 2000 de ani suntem inca aici. Mie unuia niciodata nu mi-a fost rusine ca sunt roman ba chiar imi vine sa vomit cand vad asa zisi romani cum isi improasca tara cu noroi. Din punctul meu de vedere sa se duca incotro or vedea cu ochii si sa nu se mai intoarca niciodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule,caii au murit demult iar astazi caiinii sunt in metastaza...Asta referitor la aceasta tara si popor.....

      Ștergere
  3. Va mulțumes .Acum am toată încrederea în dumneavoastra. Este un act de curaj și de asumare a rolului dumneavoastra pe pământ.Va iubesc d- mna Maria C


    RăspundețiȘtergere
  4. Si as mai vrea sa mai adaug ceva: au fost mult prea multe incendii in ultimul timp in Romania inclusiv biserici care au ars. Ceva nu e ok. Ceva e putred aici. Si pana sa ajungem la apocalipsa si la alte "minunatii" sa privim in primul rand in jurul nostru (Rusia si Ungaria) si sa ne intrebam care este jocul lor murdar in toate acestea. E clar ca se vrea destabilizarea Romaniei, este clar ca se incearca din rasputeri pe fondul nemultumirii generale sa se "aprinda scanteia" inca unei "revolutii" ca sa-si realizeze ei planurile lor murdare. Eu unul personal ii detest pe acesti netrebnici care au intentii necurate impotriva Romaniei. Oare nu am suferit suficient ca neam?! Oare nu ne-au calcat toti in picioare timp de 2000 de ani?! Oare de ce trebuie sa tragem noi atatea ca popor?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Forte bine d-na Maria,sa afle toata lumea,am mai scris,cu siguranta e vorba de incendiul din club,a fost mana criminala pt. a-l da pe Ponta jos din functie.Sunt f.curioasa cine a pus la cale asa ceva,de altfel se stie cine dorea sa-l inlature.Sunt apolitica,dar ma intereseaza ce se intampla in tara moastra,nu uic a mea,cum presedintele a spus ca vrea "guvernul meeeeeu".Sunt sibianca dar mi-e "greata",toate cele bune,Doamne ajuta-ne!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ati mai spus D.Maria intr-o post are veche ca .cu i ohanis presedinte o sa ne fie rău si tot asa s-a comentat mult .si vad ca deja a inceput omul asta nu iubeste această tară nu vedeti ca vrea totul al lui si guvern si partid .totul pas cu pas o sa ducă țară de râpă

    RăspundețiȘtergere
  7. Vă multumesc D.Emanuel ca ati scris dumneavoastra gândurile mele .îmi iubesc țară din tot sufletul meu si simt ca Bunul Dumnezeu ne iubeste si ne vrea uniți
    Si-i mai multumesc D.Maria că ne dă voie sa ne exprimam aici

    Bunul Dumnezeu sa ne binecuvintexe

    RăspundețiȘtergere
  8. Char acum dă la tv. despre acest plan diabolic

    RăspundețiȘtergere
  9. Desi in multe postari anterioare am fost CARCOTAS ,vreu sa-mi cer scuze fata de doamna Maria si sa-i spun ca are parte de tot respectul meu.Postarile rautacioase le-am facut tocmai pentru ca nu au fost redate integral cum au fost primite.Acum ca lucrurile au intrat pe un fagas normal incepand cu aceasta postate integrala,nu mai am motive sa fiu "gica contra"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Accept scuzele cu bucuria implinirii sufletesti,pentru că te-ai convins de ADEVAR ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  10. A dat pe romania tv.la stirile de 23 si despre soros miliardaru care finanțează aceste O.N.genuri de manipulare

    RăspundețiȘtergere
  11. I-mi e teama ca vom politiza atentionarile divine, uite cum intram in pacat. Dragilor stitzi ce spune biblia? ,,cand vorbiti intre voi, sa vb.din psalmi si cu cantari de lauda,, Dar off o vorba o aduce pe alta. Nu vreau sa o supar pe ,,vestitoarea,,noastra - ma bucur ca reda exact ce primeste. Dzeu sa ne binecuvinteze pe cei ce scriu si citesc blogul.

    RăspundețiȘtergere
  12. STRIGATI TOTI CAT PUTETI DE TARE "SA IASA ADEVARUL LA IVEALA" !
    Faceti din asta o rugaciune si se va infaptui un miracol .
    Nu-i un pacat sa-ti spui parerea chiar daca nu aduce ea prea multa informatie, merita ascultata, astfel invatam cate putin din tot ceea ce se scrie. D

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa ierte Bunul Dumnezeu poporul roman care a facut gafe colosale in ultimii 26 ani..prima culminand cu uciderea in zi sfanta a lui Nicolae Ceausescu cea mai cruda crima facuta unui sef de stat..apoi debarcarea murdara a lui Victor Ponta..cu bunele si cu relele lui(fiind anturajul nefericit de langa el)..sper sa nu fie prea tarziu pt nemernicii de tineri frumosi si liberi de pe facebook sa-si dea seama greseala enorma pe care au comis-o alegandu-l pe hitler iohannis presedinte!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Stiti cu totii atitudinea verticala a unui roman care a surprins cu umorul sau specific realitatile in care ne scaldam; de fapt si-a si gasit locul in lumea dreptilor din aceste motive, dar nu a fost in zadar:

    Ne-am trezit din hibernare
    Si-am strigat cât am putut:
    Sus Cutare! Jos Cutare!
    Si cu asta ce-am făcut?
    Am dorit, cu mic, cu mare,
    Si-am luptat, cum am stiut,
    S-avem nouă guvernare,
    Si cu asta ce-am făcut?
    Ca mai bine să ne fie,
    Ne-a crescut salariul brut,
    Dar trăim în săracie,
    Si cu asta ce-am făcut?
    Ia coruptia amploare,
    Cum nicicând nu s-a văzut,
    Scoatem totul la vânzare,
    Si cu asta ce-am făcut?
    Pentru-a câstiga o pâine,
    Multi o iau de la-nceput,
    Rătăcesc prin tări străine,
    Si cu asta ce-am făcut?
    Traversăm ani grei cu crize,
    Leul iar a decăzut,
    Cresc întruna taxe-accize,
    Si cu asta ce-am făcut?
    Totul este ca-nainte,
    De belele n-am trecut,
    Se trag sforile, se minte,
    Si cu asta ce-am făcut?
    Se urzesc pe-ascuns vendete,
    Cum nicicând nu s-a văzut,
    Tara-i plină de vedete,
    Si cu asta ce-am făcut?
    Pleacă-ai nostri, vin ai nostri!
    E sloganul cunoscut;
    Iarăsi am votat ca prostii,
    Si cu asta ce-am făcut?

    Daca mai crede cineva ca in primele functii de stat pana acum a putut sa acceada vreun "nepatat", inseamna ca mai trebuie sa recitim versurile de mai sus. "Stanga" ne fura si ni se baga pe sub piele intr-un fel (pentru a obtine aprecierea unei jumatati a tarii), "dreapta" in alt fel (pentru cealalta jumatate); apoi se intalnesc la chermeze, afaceri si in loji si rad de se prapadesc de prostia noastra, ei alternand la guvernare peste marea de sclavi. Momentele de trezire reala a poporului (si deci si a liderilor) sunt inca marunte... dar VOR VENI

    Ponta, ca si ceilalti, a ajuns in functie gata santajabil... dar trecand peste aceasta, oricine poate sa se trezeasca si sa-si conduca neamul acolo unde e locul. Mihai Viteazul este un bun exemplu, dar departe de politicienii nostri... Mai degraba acest mesaj indica dezvaluirea partii hidoase a fanariotilor care au doar nume romanesc (este o practica obisnuita pentru a prosti un neam credul care se uita prea mult la televizor). La fel cum mesajele anterioare legate de iarna le-am interpretat ca fiind in legatura cu o toamna lunga si un inceput de iarna bland in care verdeata nu apuca sa dispara pana la venirea zapezii si nicidecum cu o iarna instalata brusc si timpuriu.

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  15. Ucigandu-ne presedintele in ziua de Craciun ne-am atras Karma colectiva, asa ca nu va mirati ca avem parte de o asemenea pictura in tabloul vietii.Cu aceasta mentalitate pe care o vad in aceste postari nu va asteptati prea curand la schimbari. Poate chiar este nevoie de un nou Hitler ca sa ne trezim. Sa stiti ca Hitler a fost creat de constiinta colectiva a planetei si in nici un caz nu ne-a fost trimis.Daca nu reusiti sa constientizati ca majoritatea gandurilor ,vorbelor si faptelor sunt negative sau pesimiste, nu von iesi niciodata din mocirla in care stam
    Tare rau imi pare ca nu vedeti mana pe care v-o intind! D

    RăspundețiȘtergere
  16. http://www.justitiarul.ro/profesorul-ion-coja-mana-fmi-la-clubul-colectiv/

    RăspundețiȘtergere
  17. http://www.justitiarul.ro/incredibil-noaptea-cand-tara-a-fost-la-un-pas-de-disolutie/

    RăspundețiȘtergere
  18. http://www.justitiarul.ro/dormiti-cand-tara-voastra-plange-iar-presedintele-zambeste-pe-nfundate/

    RăspundețiȘtergere
  19. https://searchnewsglobal.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere

  20. http://psnews.ro/stenograme-un-colonel-de-serviciu-secret-scapa-porumbelul-despre-colectiv-provocare-se-stia-ma-107061/

    RăspundețiȘtergere