duminică, 27 decembrie 2015

DE CRACIUN ,VOM MÂNCA FOC ! S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE !

                                            EVENIMENT | Un preot a fost injunghiat mortal intr-o biserica din ...                            

                                                                          Dragii mei, 

Cu lacrimi în ochi si cu durere în suflet, vă spun că şi acest articol s -a adeverit cumplit.
Scriam în noaptea de 19 - 20 octombrie 2015, un articol intitulat :

"DE  CRĂCIUN  VOM  MÂNCA  FOC !"
Şi din nefericire dragii mei, în prima zi de SFÂNTUL  CRĂCIUN, iata cum în Nigeria,la un Centru de umplere a Buteliilor de gaz, s-a produs o uriaşă Explozie, o adevărata catastrofă, în care si-au pierdut viaţa ,peste 100 de persoane.
Multe dintre aceste persoane, se aflau acolo ca sa-si umple buteliile de gaz pentru Sfantul Craciun, pentru a putea găti ,si sa mănânce mâncare.
Numai că,în loc de mâncare gatita la butelie, acesti oameni nevinovati, au mâncat Foc cu adevărat,din păcate.
DUMNEZEU  sa le ierte păcatele si sa odihneasca sufletul lor, în rândul dreptilor SĂI, pentru chinurile groaznice prin care si-au dat Duhul.
  1. EXPLOZIE la o uzină de gaz din Nigeria. Cel puţin...

    www.romaniatv.net/explozie-la-o-uzina-de-gaz-din-nigeria...
    ... ntr-o explozie produsă la o uzină de gaz din Nigeria, ... EXPLOZIE la o uzină de gaz din Nigeria. ... la uzina Inter Corp Oil Limited, ... 
     
    1. Explozie devastatoare la o uzina de gaz din ...

      www.ziaruldeiasi.ro/stiri/explozie-devastatoare-la-o...
      O suta de oameni si-au pierdut viata intr-o explozie produsa la o uzina de gaz din Nigeria, a anuntat presa locala, citata vineri de DPA. Mai multe informatii pe ...
    25.12.2015 - 14:41 actualizat: 25.12.2015 - 18:33
    O explozie puternică produsă vineri la o uzină de gaz din Nigeria s-a soldat cu cel puțin 100 de morți și mai mulți răniți, relatează BBC Online.
    Deflagrația a avut loc la o uzină de gaz din orașul Nnewi, din statul Anambra, sudul Nigeriei, în momentul în care un camion descărca gaz de uz casnic.

    Victimele sunt angajați ai companiei și localnici care veniseră să-și umple buteliile, precum și trecători care se aflau în zonă în momentul exploziei. 
    Răniții au fost transportați la spitalul universitar Nnamdi Azikiwe din Nnewi, oraș cu o populație predominant creștină.

    Pompierii au reușit să stingă focul abia după cinci ore de la producerea exploziei.
Au pierit în Foc, iar printre ei se aflau si trecatori nevinovati, ce se aflaseră la momentul nepotrivit si la locul nepotrivit. 

Iata dragilor si articolul meu: 
       
                                                     Dragii mei, 

Scriam  de curând un articol, în care spuneam nu de la mine, ci de la Duhul Cel Prea Sfânt, cum că, pe 21 - 22 se va înmpla ceva în România.
Dar nu stiam la acel moment, despre care 21-22 este vorba.
Se pare însă, că în această noapte acest Mister, s-a clarificat din nefericire.
De ce spun din nefericire? Pentru că nu este deloc de bine, ceea ce ne asteaptă. Nu neapărat pe noi, ca şi Ţară care se numeste ROMÂNIA! Ci în general , pe toţi Semenii nostri.

                                      Craciunul, sarbatoarea cea mai indragita din an - Sarbatori cu drag ...
Iată ce spunea în această noapte, un glas care venise, exact după ce stinsesem lumina.
Glasul dragilor, a spus ceva tragic.
Citez :
            "De Sfântul Crăciun , vom mânca foc !
            Foc, vom mânca de Crăciun !"
 Dragii mei, după cum vedeţi, este foarte îngrijorător acest Mesaj! 

                                     razboi
Dar asa cum am mai spus, nu este vorba neapărat de România ;deoarece, stim că, DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI, apără şi va apăra ROMÂNIA! 
Dar trebuie să ne gândim si la Aproapele nostru, la Semenii nostri.
Asta înseamna că, de Crăciun nu vom auzi SFINTELE  COLINDE, răsunând în toată Lumea Crestină; ci vom auzi si de şuieratul bombelor si a gloantelor.
Să ne rugăm dragii mei, la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului, ca să fi Pace si liniste în Ţară si în Lume.
Să ne schimbăm modul de viaţă, chiar din această clipă! 
Cum ?
Devenind mai buni, mai milostivi, si mai întăriţi în Credinţă. 
Să ajutăm pe cei în lipsuri şi-n necazuri, să ajutăm pe văduve si pe copilasii orfani, să-i căutăm pe cei bolnavi, dar si pe cei care ,au gresit si sunt în închisori. 
Dragilor , de vom împlini PORUNCILE Lui DUMNEZEU , din dragoste si cu dragoste, ne vom clădi Scară către Cer, Scară către Împărăţia Lui Dumnezeu.
Aşa să ne ajute ,Bunul Dumnezeu si Măicuţa Domnului ! Amin !
                                             Cu dragoste, Maria.

Explozie devastatoare la o uzina de gaz din Nigeria. Cel putin 100 de oameni au murit


O suta de oameni si-au pierdut viata intr-o explozie produsa la o uzina de gaz din Nigeria, a anuntat presa locala, citata vineri de DPA.

Explozia s-a produs joi in orasul industrial Nnewi, din sudul tarii, la uzina Inter Corp Oil Limited, o filiala a Chikason Group.

Deflagratia a avut loc in momentul in care un camion descarca gaz de uz casnic fara a astepta racirea obligatorie a recipientilor, scrie Xinhua, care citeaza ziarul Vanguard.

Victimele sunt localnici care venisera sa-si umple buteliile si trecatori care se aflau in zona in momentul deflagratiei.

57 de comentarii:

  1. Din nefericire ! Daca trăiai în mijlocul pustietății mai stiai ca s- a adeverit aceste tragedii care ți s- a arătat? Acum Te folosești de masmedie, internet,canale de tv din lume ptr a ne da nouă peste nas cărora ne tot scrii ca suntem fricoși,fără credință. Dumneavoastră m- ati judecat în plină sărbătoare sfântă .


    RăspundețiȘtergere
  2. De cele mai multe,cand citesc un articol al dvs.il raporetez la noi-romanii.Asa a fost si cu acesta .Spuneati ca de Craciun ,,vom manca foc".Chiar am stat si am asteptat cu oarecare emotie sa vad ce se intampla.Si acum am citit ca a fost vorba de ...Nigeria!Dumnezeu sa-i odihneasca dar nu vrea inteleg de ce ,,ei" suntem ,,noi".Stiu ca nu aveti nici o vina, ca ceea ce vi se transmite, aia ne scrieti.Dar se creaza o oarecare confuzie si nu mai suntem capabili sa distingem un avertisment real,pentru noi, de aceste avertismente la nivel global.Tot asa si despre cutremure.Niciodata nu vom sti daca e vorba de Romania sau de alte sute de state care au un risc seismic ridicat.Mi-as dori, sincer,o rubrica speciala pentru tara noastra,in postarile dvs.Cine are incredere in dvs.si doreste sa va urmeze un sfat, sa stie unde sa se incadreze si cand sa fie ,,in garda" ca se intampla ceva.Ca asa...e greu.Intelegeti ce vreau sa spun si dincolo de cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MARIA , DACA A-TI FOST ATENT A SPUS CA NU ESTE NEAPARAT IN ROMANIA SA SE INTAMPLE .....ORIUNDE IN LUME ...EA ARE ACELE FLESURI ....E BINE CA VERIFICA SI CA EXISTA MAS-MEDIA ...IN ACEST MOD POATE SA-SI VERIFICE ACELE PREVIZIUNI ...!

      Ștergere
  3. Noi suntem si ei. Exista un singur suflet scindat in multi, dar suntem una. Altfel nu ai simti compasiune. Spirite suntem individuale dar avem acelasi suflet. Deci noi sufletul omenirii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oricum ar fi, dar cand spui ca de Craciun "vom manca foc" inseamna ca te referi la modul general, nu la particular.
    Trebuie totusi sa avem insusiti termenii cuvintelor, de data asta Maria ai produs o emotie care era particulara si nu generala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu eu am spus de la mine"vom manca foc ",asa am primit MESAJUL si se refera la multimea oamenilor care au pierit in foc,si la yecile de raniti. Asa ca,nu-mi căuta o vină,ca am scris MESAJUL asa cum l-am primit. Eu cred ca acesti oameni care au murit arsi,carbonizati,sunt la plural si nu la singular.Nu vad nimic rau, in a trece prin emotii care-ti amintesc ca EXISTA UN DUMNEZEU, si ca nu suntem nemuritori. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  5. si cu data de 21 si 22 decembrie cum ramane ? de acele zile ce spuneti a fost liniste multumim lui Dumnezeu si Maicii Preacurate. eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate ANONIM ! Vezi cumva in acest articol publicat de mine, că am scris 21 -22 ,urmat de o LUNĂ din calendar anume ? iata: 15 Octombrie 2015, ora 5,11 dimineaţa !


      Dragii mei,


      În aceasta dimineaţă ,în zori de zi, mă trezeste un glas care spune ceva care, m-a pus serios pe gânduri.

      Deci ,aud acest glas care , repeta de două ori consecutiv aceeasi propozitie.

      Citez :

      "Pe 21 - 22 , se va întâmpla ceva în România.

      În România se va întâmpla ceva, pe 21 - 22.

      Va fi ceva uzguitor, în România!"


      Dragii mei, daca mă intrebati care 21 -22 , al carei luni , eu nu stiu a vă spune. Cum nu stiu de ce glasul a spus "uzguitor"si nu zguduitor, cum am fi tentaţi ca să înţelegem.

      Oricum, vom astepta impreuna si vom vedea despre care 21 - 22, este vorba si ce va fi atât de "uzguitor "!

      Nu trebuie să ne fie teama! Dumnezeu si Maica Domnului ne ocroteste de toate dezastrele.

      Să ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, ca sa fim apărati si ocrotiti ,de tot ce ne aduce suferinţă si necaz.

      Cu dragoste, Maria.

      Ștergere
    2. Dragii mei, nu mai căutati sa dati cu piatra in mine. Căci nu in mine loviti,ci în CUVANTUL DUHULUI CELUI PREA SFÂNT. Cine va obliga ca sa citit acest BLOG? Daca sunteti convinsi ca eu as minţi cu ceva, sau că scriu toate acestea ca sa castig ceva, atunci renuntati în a-l mai citi,si nu mai căutati să mă loviţi cu jignirile din toate părtile. Eu nu va fac niciun rău scriind din CUVANTUL LUI DUMNEZEU, dar o mare parte din voi, imi faceti mie rău(cel putin asa credeti voi ),judecându-mă si stand la pânda ceas de ceas, sa vedeti care se implinesc si care nu. Iar atunci când se adeveresc, si atunci gasiti motive ca sa ma batjocoriti verbal. DUMNEZEU sa va ierte pentru violenţa voastra verbala, căci eu v-am iertat si-o sa va iert de fiecare dată.Primesc tot felul de COMENTARII, care sunt pline de ură si care,împroşcă cu venin si fiere asupra mea. Primesc tot felul de COMENATRII care-mi aduc injurii , si tot felul de cuvinte jignitoare,si pe care mi-i si ruşine sa le o public aici;nici nu pot fi reproduse în niciun fel, atat de murdare sunt. Nu mai fiti atât de răi si plini de ură,cu inima împietrită si cu sufletul plin de întuneric. Căci nu mie îmi faceti rău. Nu în mod direct. Ci tot vouă vă faceti rău, din cauză că eu scriu aici numai din CUVÂNTULUI DUHULUI SFÂNT. Iar LUI DUMNEZEU nu-i place sa fie terfelit al Său Cuvânt. Cine huleste CUVÂNTUL DUHULUI SFÂNT, face cel mai mare PĂCAT al vietii sale . Iar PĂCATUL ,(HULA )împotriva DUHULUI SFÂNT ,nu se va ierta niciodata.Asadar ,cei care sunteti atât de slobozi la gură, si nu vă gândiţi mai înainte de a scrie aici CUVINTE de HULĂ împotriva LUI DUMNEZEU, mai ganditi-vă dacă este bine, si daca mai aveti nevoie, ca sa mai adaugati la PĂCATELE voastre,un alt PĂCAT atât de mare,pentru care veti da socoteala si-n viaţa aceasta, si-n viata cea vesnică.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    3. Dumnezeu lucreaza pe mai multe planuri: atat pe partea vazuta dar si pe partea nevazuta! Partea nevazuta nu poate fi sesizata in lumea materiala si totusi se intampla! Dna Maria nu a gresit in ceea ce a expus! Cert este ca tot si toate sunt pentru binele nostru! Doamne ajuta!

      Ștergere
  6. Dna. Maria este un CANAL prin care ni se transmit informatii! Dumnezeu este UNUL pentru toata UMANIATATEA! Deci informatiile sunt pentru UMANITATE nu neaparat pentru romani!
    Hai sa ne iubim unii pe altii ca sa fie bine in lume! Iata un cantec frumos (sanscrita, cu traducere):

    https://www.youtube.com/watch?v=SFyjRMVO5nQ

    RăspundețiȘtergere
  7. Putem interpreta mesajul "vom manca foc" si sub aspectul a fi umpluti de Duh Sfant de acest Craciun! Stim bine ca la noi in Romania, Craciunul nu este doar o sarbatoare formala! De aceea Dumnezeu revarsa Duh Sfant peste cei care IL cauta cu inima curata! Hai sa-L cautam cu toata inima pe EL, Dumnezeul pacii si iubirii! Toate bune pentru tara si pentru poporul roman!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vrem să citim aceste mesaje negative la adresa dumneavostra. Se poate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu anonim 19:41 vrem sa vedem aceste mesaje negative si jignitoate la adresa d-voastra si ora la care au fost trimise,vrem ADEVARUL nu mesaju trunchiate sau neaprobate

      Ștergere
    2. Suntem creștini și nu ne permitem să murdărim cuvântul Domnului.Sunt mesaje care nu le- ati aprobat ! Nu erau jignitoare erau o contradicție atât.Cei care scriu și jignesc nu merită intradevar citite și aptobate

      Ștergere
  9. Sub nicio forma,nu o sa încurajez un astfel de comportament verbal,al acestor indivizi care, nu cred în nimic,ci numai în ei înşişi . Îmi este îndeajuns că le citesc eu,dar niciodata până la capăt. Nu ma obosesc a le citi până la capăt, aceste MESAJE mizere, le sterg din prima clipă. As dori ca să se înteleaga odată pentru totdeauna : Faptul ca eu scriu aici din CUVANTUL LUI DUMNEZEU ,o fac pentru că asa am primit PORUNCA DE SUS .Mi s-a spus clar asa : "DACA TU VEI RENUNTA A SCRIE CEEA CE VEZI ŞI CEEA CE AUZI, ÎNSEAMNA CĂ AI DAT FOC CREDINŢEI !AI DAT FOC CREDINŢEI CELEI ADEVĂRATE!". Si/atunci eu sa ascult de acesti indiviyi ATEI,care nu stiu decat sa arunce cu venin si pietre ? DUMNEZEU sa-i ierte pentru ceea ce spun acestia, si pentru ceea ce fac acesti Semeni ai nostri,plini de ură,plini de mândrie,si care nu stiu decat, sa urasca pe Apropele Său, si nu vor accepta niciodata,ca exista si oameni care vad cele nevazute si aud cele neauzite de omul obisnuit. Eu nu castig nimic material sau banesc,pentru faptul că scriu aici pe BLOG, sau daca apar la TV. Nici nu-mi doresc vreodata ,ca sa fac din CUVANTUL LUI DUMNEZEU ,o afacere. DUMNEZEU este satul de oamenii care isi vand si sufletul pentru bani. Ati vazut că, ma apropii de 2 milioane de vizualizari,pe parcursul a 3 ani de zile. Puteam sa primesc sa fac PUBLICITATE pe acest BLOG si sa castig bani, la atâtea vizualizari.Dar am spus : un NU categoric!Acest BLOG se doreste a fi un BALSAM pentru sufletele semenilor credinciosi,precum si O Adevarata CALE, care ne va duce spre mântuirea sufletului nostru. Nu ma stept ,ca sa primesc multumiri din partea voastra, dar nici sa ma batjocoriti ,pentru ca nu va convine ceea ce eu scriu.Ţineţi minte un singur LUCRU DIVIN : Nu loviti numai în mine ! Ci loviţi mai întâi de toate,în CUVANTUL DUHULUI SFÂNT! Ori aceasta fapta,nu vă va fi iertată niciodata de DUMNEZEU. Eu v-am iertat ,si va iert de fiecare dată, dar DUMNEZEU nu va perimite ca sa batjocorit al Său Cuvânt. Asadar, aveti grija ceea ce spuneti, căci ,chiar nu se merita sa va luptati cu PUTEREA LUI DUMNEZEU. OMUL nu se poate lupta cu DUMNEZEU! Noi trebuie sa fim supusi CUVANTULUJI, si nu sa aruncam cu oţet si fiere; nu trebuie ca să aruncăm cu piatra! Sa nu uitam că, în capul unghiului ,sta IISUS HRISTOS. Iar cine judeca si aruncă cu piatra,în IISUS HRISTOS aruncă. Asa cum ÎNSUŞI MÂNTUITORUL mi-a spus, si am si scris într-un articol, eu doar ÎI SLUJESC LUI, trup si suflet inimă şi cuget, fiind IMAGINEA SA , asa cum chiar Mântuitorul m-a numit. Cu dragoste Maria.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi pare rau canu ati publicat si comentariul meu. Nu va aduceam injurii dar aveam unele observatii pertinente. De ce nu publicati si dati raspuns? De ce credeti ca cei care nu pot crede ceea ce spunet nu cred in DUMNEZEU? Fiecare crede asa cum are el putere in suflet si cum se straduieste sa inteleaga Dumnezeirea. De ce ii judecati pe cei care constata ca nu sunt corecte informatiile transmise? De ce ii judecati? Trbuie oare sa credem orbeste in dumneavoastra o persoana pe care nu o cunoastem? Apropo: eu sunt cea care am spus ca in cartile sfinte se spune ca vor apare prooroci mincinosi. De ce nu ati publicat comentariul meu? Sunt convinsa ca nu il veti publica nici pe acesta. De ce oare?

    RăspundețiȘtergere
  11. Incendiu în California. Locuitorii au fost evacuaţi şi mai multe autostrăzi au fost închise

    Sâmbătă, 26 Decembrie 2015 22:53 Sursă: REALITATEA.NET
    Share pe Facebook Share pe Twitter



    Un incendiu izbucnit sâmbătă în California, care s-a extins, ameninţă infrastructurile și forţează închiderea unor tronsoane de autostrăzi într-o zonă turistică de pe coasta Pacificului, între Malibu și Santa Barbara.





    COMENTEAZĂ 
    Flăcările au cuprins 485 de hectare fără să se înregistreze răniți sau pagube materiale. Circa 30 de locuințe sunt în continuare amenințate de foc, care a izbucnit într-o zonă cu numeroase puțuri și conducte subterane de petrol, a explicat un purtător de cuvânt al pompierilor din Ventura, Mike Lindbery.

    "Incendiul este împins de un vânt puternic din nord-vest și amenință în prezent instalații petroliere, de gaze naturale și electricitate, precum și infrastructura feroviară", au precizat serviciile de prim ajutor, conform Agerpres.

    Un tronson al Pacific Coast Highway, celebra autostradă care se întinde de-a lungul litoralului californian și este cunoscută, de asemenea, sub numele de "Highway 1", rămâne închis, iar o altă axă rutieră, 101 Freeway, este în continuare întreruptă în două puncte, au menționat pompierii.

    Citeşte totul despre: California, incendiu, pompieri, SUA



    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/incendiu-in-california-locuitorii-au-fost-evacuati-si-mai-multe-autostrazi-au-fost-inchise_1856367.html#ixzz3vYY0FZK8
    Follow us: @realitatea on Twitter

    RăspundețiȘtergere
  12. D Maria cred ca cine scrie
    :!a vedeți nu s-a întîmplat nimic D Maria minte:!În loc sa-I MULTUMIM BUNULUI DUMNEZEU CA NU S-A ÎNTÎMPLAT LA NOI ,EI NU FAC ALCEVA DECAT SA VĂ JICNEASCA PE DUMNEAVOASTRA. DAR NECREDINTA LOR O SA DUCA SI LA NOI DEZASTRE SI ATUNNCI SA VEDEȚI CE DE LACRIMI O SA VERSE, DAR V-A FI PREA TARZIU.BUNUL DUMNEZEU SA NE SPERE SI SA NE ÎNTĂREASCĂ CREDINTA.

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa cum am mai spus,DUMNEZEU OCROTESTE ROMANIA ! Acesti oameni, daca pot sa le spun asa, probabil ca sunt dornici sa vada sânge si lacrimi încontinuu. Le recomand filmele horror. Asa nimeni nu va mai avea de suferit.
    Trebuie sa ai inima de piatra si sa fii lipsit de CREDINTA si de IUBIRE fata de APROAPELE, ca sa-ti doresti sa se fi intamplat ceva tragic si-n ŢARA ta. Dar oare acei oameni inghititi de flacari, acei 100 de oameni arsi de vii ,si alte zeci de raniti,oare ,nu erau si ei fratii nostri intru HRISTOS? Acele suflete erau din hartie oare ? Nu stateau ei la rand,ca sa/si umple buteliile,pentru a-si pregati masa de CRACIUN? CE AU MÂNCAT ACESTI OAMENI, în ZIUA DE CRACIUN ? Nu au mâncat ei ,din nefericire ,FOC? Nu este exact ca in MESAJ ? DE CRACIUN VOM MANCA FOC ? Nu ne duce cu gandul la sufletele acestor oameni,care stiau ce le asteapta în ZIUA de CRACIUN ? In loc sa aprindem o lumânare si sa ne rugam pentru sufletul acestor frati ai nostri, multi dintre voi cititorii ,stati la pânda plini de răutate,sa vedeti cum sa mai aruncati cu piatra si cum sa ma judecati. DUMNEZEU sa va ierte pe voi cei care, ganditi astfel si împroscati cu fiere si venin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrem sa vedem mesajele jignitoare la adresa d-voastra..Vad ca nimeni nu spune ca ar fi scris asa ceva.Daca nu le publicati si veniti cu scuze de genul "le-am sters"" inseamna ca ele nu exista si va victimizati de pomana.DUMNEZEU STIE TOT.

      Ștergere
  14. Nimeni dragă d- mna se bucura de suferință și pierderi omenești.Nu înțeleg cum ai înțeles așa ceva. Eu nu înțeleg aceste mesaje de apărare. ale dumneavoastra..Sunt pline de asprime..Dacă sunteți binecuvântată de sfântul duh ce rost mai au acestea.De ce ca supăra când va spunem: La ce folos dacă nu le puteți preveni.La de folos.! Doar așa ptr trezire! Câtă cruzime merităm .Asa ne iubește bunul.Dumnezeu !.V- am scris mergeți la preoți ,mergeți la maici ce se roagă întruna și cautati șensul.acestor pilde.Suntem contrariați când apare o știre la tv cu morți ,calamitate,tragedii d- voastră imediat o luați ca adeverire De ce va trimite sfântul duh numai tragedii.De ce bunul Dumnezeu ne arată atata suferință,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se intampla toate astea din cauza ca sunteti plini de ura si de venin,,cautati doar sa va certati in loc sa puneti mainile la rugaciune si sa ziceti TATAL NOSTRU de zeci de ori,asa l-ati imbuna si pe Dumnezeu ca vede doar acreala in inima voastra ,si ar mai si reduce din mania sa impotriva oamenilor care au in inima doar rautate si venin.

      Ștergere
    2. Cine sunt plini de ură cine sunt plini de venin???Dragă anonim 11:15 cu ce ești mai presus,diferit ! Adu pacea nu arunca cu pietre,nu acuza nu jigni.Ne- am saturat să fim spălați pe creier și nu suntem oi rătăcite.



      Ștergere
    3. Si daca spunem de zece ori Tatal Nostru il imbunam pe dumnezeu?asa IL vezi tu?ca pe cineva care sta si numara rugaciunile noastre si in functie de cate sunt se Milostiveste de noi si ne ocoleste de necazuri? si daca nu spunem nici macar o rugaciune suntem pedepsiti? In ce fel de Dumnezeu crezi tu?

      Ștergere
    4. Asta mă întrebăm și eu anonim 14:57!! Sunt un păcătos care crede în iubirea lui Dumnezeu.Să știti ca iubirea lui față de noi este nemarginita.Dumnezeu nu îngrozește nu aduce teroare? Iubire,pace,liniște ,căldură eu așa îl simț pe Dumnezeu.Pace în suflet

      Ștergere
    5. Bine, domnilor, nu vă mai certați ci veniți nițel și ascultați. Exact ca și d-na Ghiorghiu aveam și eu viziuni cu ochii deschiși, sau prin voce auzită sau foarte rar prin vis. Și fiind tânără și la vârstâ și în credință, la un moment dat „m-am certat cu Domnul” să nu-mi mai trimită aceste înștiințări căci majoritatea erau despre suferințe ce urmau, iar eu nu le puteam dezvălui oamenilor peste care urmau să vină acestea...și s-au împlinit. O previziune bună ce am avut curajul să o dezvălui unei prietene, s-a împlinit și aceea, chiar ea mi-a spus după aproximativ 7 luni. Deci am zis: „Ce rost are să le văd, doar ca să-mi chinui sufletul? Nu mai vreau să am nici o descoperire, oprește-mi acest dar nedorit!” Și mi l-a oprit. După trecerea a câtorva ani mi-am zis: ”Ce pustiu se simte fără să mai aud ceva de la Domnul!” și mi-a părut rău, dar mi-a fost frică să-l cer înapoi darul acesta. Însă Dumnezeu mi l-a dat înapoi oricum. Bun este Dumnezeu! Să știți că pentru persoana care le primește este și o povară cât si o întărire în credință. Pentru persoanele despre care sunt aceste descoperiri, dacă noi care primim aceste descoperiri am fi curajoși destul ca să li le dezvăluim din timp, poate că i-ar ajuta spre pocăință - sau poate ba. Nici acum nu înțeleg îndeajuns cu ce scop dezvăluie Dumnezeu unele lucruri...doar ca să ne îngrozim? Sau se prea poate că aceia cărora li se descopră acestea, sunt oameni cu foc în rugăciune, care prin rugăciunile lor pot schimba evenimentele viitorului, de aceea sunt preveniți din timp de ele, pentru a mijloci la Dumnezeu și de a face intercesiune pentru acei oameni! Deci dacă Doamna Maria ne cere de atâta timp ajutorul în rugăciune, de ce ne-am bate joc? Haideți la rugăciune și să lăsăm copilăriile...cum fusesem eu în tinerețe!!!

      Ștergere
  15. Suntem creștini și suferim ptr cei care mor.Nu înțeleg de ce sunteți atât de agitată.Aveți o misiune care vine de la sfântul duh nu- i așa! Atunci de ce simț ca ne certați de ce simț ură făta de cei ce nu rezonează cu dumneavoastra. Nu am vorbit urât nu am jignit,doar am întrebat l: La ce folos dacă nu.puteți preveni!!??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uitati aici linkul oameni buni
      Explozie în Nigeria: 100 de oameni au ars din cauza unei uzine de gaz http://www.puterea.ro/externe/explozie-in-nigeria-100-de-oameni-au-ars-din-cauza-unei-uzine-de-gaz-128215.html

      Ștergere
  16. Să mă iertați de unde știți ca ne bucurăm de tragediile din lume..Rugati- va dumneavoastra ptr toată lumea noi suntem păcătoși.Văd ca nu va lăsați mai prejos ne certați ne dojeniți,ne amenințați cu mânia lui Dumnezeu.Suntem diferiți dragă d- mna fiecare are credință lui.Discernem și simțim diferit.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu sunteți mulțumiți fratilor câte tragedii au fost în tara noastra de sărbători ,câte accidente ,cate case au luat foc ,tinerii aceia care sau sinucis,oameni bolnavi,oameni săraci fara o bucata de cozonac,copii orfani,si mult mai multe ,eu scriu cu LACRIMI în ochi si multumesc Bunului DUMNEZEU zilnic pentru ca a avut grija de mine pentru ca sunt orfana,de tată de la doi ani de mamă de la cinci ani ma crescut o bunica DAR a murit .mi-a fost foarte greu si Ii multumesc Bunului DUMNEZEU zilnic.de ce vreti mai mult de ce?de ce? Nu o sa inteleg nici odată.BUNUL DUMNEZEU SA aibe grija de țară noastră SI de acest popor

    RăspundețiȘtergere
  18. Uitati aici linkul oameni buni
    Explozie în Nigeria: 100 de oameni au ars din cauza unei uzine de gaz http://www.puterea.ro/externe/explozie-in-nigeria-100-de-oameni-au-ars-din-cauza-unei-uzine-de-gaz-128215.html

    RăspundețiȘtergere
  19. Dragă anonim 10:34 nimeni nu dorește să avem tragedii,suicid ,incendii ! Cei cu frică de Dumnezeu și iubire de oameni ne pasă și suferim.Pe acest blog sunt în mare parte aceste previziuni,pilde ,cu tragedii,moarte.Puține sunt pozitive.La tv sunt pline de tragedii,pe blogul d- mnei Maria în mare parte cu tragedii,accidente,cutremure . Doamne ferește.de rele ca ne- am saturat .

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru toti cei care va intrebati ce scrie dna Maria numai lucruri rele, pot sa va spun ca aceste " revelatii" sunt niste avertizari .Nu se stie ce ascunde mesajul, dar am fost atentionati.
    Cand visam, ni se transmite si noua ca ni se va intampla ceva, dar nu stim ce, pt. nu stim sa descifram mesajul.
    Atunci nu va puneti intrbarea de ce ne avertizeaza doar despre lucrurile rele? Pentru ca despre evenimentele bune , nu are de ce sa ne avertizeze, ele nu ne sperie si nu trebuie sa luam masuri de precautie.
    Deci, fiecare este avertizat intr-un fel despre anumite evenimente care vor urma, dar numai anumite persoane le pot primi in stare constienta.
    Dn.Maria, chiar nu puneti la suflet ce spun altii, dar cred ca nu o spun cu rea intentii, cred ca mai mult vor sa aiba un dialog cu dv.

    RăspundețiȘtergere
  21. ”De craciun vom manca foc" eu inteleg ca noi, locuitorii acestei tari vom manca foc, nu alte popoare, imi pare rau ce sa intamplat in aceste zile la noi si in Nigeria.
    Nu cred ca evenimentul din Nigeria este ce a fost transmis in mesaj, mai ales ca nigerienii sunt jumatate crestini si jumatate musulmani si nu stiu cat de mult inteleg ei semnificatia crestineasca a Craciunului.
    Eu cred ca profetia nu s-a implinit, pentru un Craciun in care, cu adevarat am mancat foc, a fost cel din 1989, asa ca sa nu ne culcam pe urechea dreapta, ci sa ne apropiem mai mult de Dumnezeu, implinindu-i voia, ca nu se stie cum va fi cel din 2016, pentru ca pericolul razboiului nu a trecut, satanistii musulmani nu s-au oprit, iar noi nu vrem sa treim toti dupa voia Tatalui Ceresc.
    Doamne iarta-ne, lumineaza-ne si ajuta-ne sa ne mantuim. Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nu au fost romani care au mancat foc de Craciun? Am scris mai jos, din presa, ca in Romania au fost 177 incendii...Crede-ma ca nu e putin 177 incendii!

      Ștergere
  22. Citat sursa Internet:
    "Salvatorii au fost solicitați, în perioada 24-26 decembrie a.c., la 177 incendii, 2.836 de intervenții pentru acordarea primului ajutor medical, 19 misiuni de descarcerare și 65 pentru deblocare/salvare"
    Ce spuneti 177 INCENDII in zilele de Craciun, in Romania, au fost putine? D-na Maria a prevazut corect si pentru Romania! Exista romani in Romania "care au mancat foc" de Caciun.Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  23. O întrebare d- mna Maria .Aceste citate ,pilde,previziuni cum le numiți dumneavoastra ptr ce ne sunt de folos.Dumnezeu este pretutindeni .Aveți o misiune să scriți pe blog doar ,o avalanșă de nenorociri care se abate asupra oamenilor..Dumnezeu este pedeapsă este moarte. Sfantul duh nu mai nenorociri va arata,.Chiar Dumnezeu nu ne mai iubeste!!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Incendiu e și la noi în țară.îmi pare rău că sunt oameni care va acuza pe nedrept.

    Incendiu de pădure în Buzău. Purtător de cuvânt ISU: "Operațiunea se desfășoară cu dificultate"

    Astăzi, la 16:52 Sursă: REALITATEA.NET
    Share pe Facebook Share pe Twitter



    Mii de metri pătraţi de pădure sunt cuprinse de flăcări încă de duminică în judeţul Buzău. Purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu, a declarat, în cadrul unei intervenții telefonice, la Realitatea TV, că pompierii sting la sol ultimele focare rămase aprinse, operațiunea desfășurându-se cu dificultate din cauza lipsei precipitațiilor, din ultima perioadă, și a vântului puternic. Acesta a asigurat, însă, că incendiul nu este aproape de locuințe sau zone în care se află cetățeni.



    COMENTEAZĂ 
    "Apelul de urgență a venit în cursul dimineții și acum peste 100 de persoane: pompieri, pădurari, localnici intervin pe o suprafață de circa patru ha să încerce să îl stingă. Intervenția s-a desfășurat atât la sol, cât și din aer, elicopterul ajutându-ne să aducem apa atât de necesară. Colegii mei sting la sol ultimele focare aprinse. Din cauza lipsei precipitațiilor, în ultima perioadă, și a vântului puternic operațiunea se desfășoară greu. Forțele detașamentului de pompieri vor rămâne la supraveghere și pe timpul nopții. Incendiul nu e aproape de locuințe sau zone în care sunt cetățeni", a spus Vasile Prahoveanu.

    Incendiul este în zona Brăieşti-Goideşti Ruginoasa din Munţii Buzăului.

    Pompierii au fost nevoiţi să cheme în ajutor un elicopter care încearcă să stingă incendiul din aer. Aparatul de zbor aduce câte 3.000 de litri de apă la fiecare transport, însă, din cauza vântului puternic, pădurea de foioase şi răşinoase arde în continuare.



    Citeşte totul despre: Buzău, incendiu de pădure, pompieri



    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/incendiu-de-padure-in-buzau-purtator-de-cuvant-isu-opera-iunea-se-desfa-oara-cu-dificultate_1857127.html#ixzz3vdLQfqx6
    Follow us: @realitatea on Twitter

    RăspundețiȘtergere
  25. In ultima postare vorbeati de "Acesti oameni daca pot sa le spun asa". De ce jigniti? De ce credeti ca cei care nu sunt convinsi de spusele dumneavoastra sunt neoameni? De ce credeti ca ne dorim sange? Dumneavoastra daca comunicati numai tragedii inseamna ca vi le doriti? Chiar daca spuneti ca sunteti credincioasa, din postarea dumnavoastra razbate o anumita rautate sau sa zicem o anumita intoleranta.eu cred cu tot sufletul meu in Dumnezeu dar nu pot crede in dumneavostra.ma puteti obliga? De unde stiu eu ca nu sunt numai povesti cu lucruri mai ingrozitoare decat stirile tv.? Domnul nostru nu a spus totdeauna lucruri care s-au adeveri si lucruri foarte exacte. De ce la dumneavoastra totul este vag? Sper sa imi raspundeti. Dumnezeu sa va lumineze!

    RăspundețiȘtergere
  26. Țară noastră este ocrotită de Dumnezeu nu- i așa d- mna Maria!,Atunci cu restul cum rămâne ,Dumnezeu face discriminare.Va intreb

    RăspundețiȘtergere
  27. Draga Anonim (ora 18:09),aceste mesaje ne sunt de folos si e bine ca Dna Maria le scrie. Iti spun si de ce: in primul rand pentru ca ele vin de la Dumnezeu, pe de alta parte tot ce se transmite trebuie spus. In al doilea rand aceste mesaje sunt oglinda noastra! Sa intelegem ce provocam noi ca umanitate! Stim bine ca suma tuturor gandurilor noastre determina viitorul nostru!Acuma vedem si noi ce suntem in stare sa programam! Este si acesta un semnal de alarma de la Divin sa intelegem ca NU suntem asa cum ar trebui! Sa nu ne miram ca vin mesaje care nu ne plac! Dar oare noi unde suntem pe scara evolutiei spirituale? Priveste in jur, priveste la Romania, apoi la Europa si apoi la inteaga lume... cred ca tabloul nu este dintre cele care iti transmit o stare de bucurie! Dumnezeu ne arata prin aceste mesaje ca trebuie sa ne schimbam si sa fim altfel!Daca vom intelege acest lucru, mesajele divine vor fi si ele, in viitor, pozitive! Este vorba aceea din batrani: cum ne asternem asa dormim!Cam de atat am fost in stare pana in prezent, DAR ne putem schimba! Dumnezeu ne iubeste pt. ca Dumnezeu este IUBIRE, dar noi suntem oare IUBIRE? De aici ar trebui sa pornim ianinte de toate!

    RăspundețiȘtergere
  28. Poate ca de data asta nu a fost o previziune tragica...putem interpreta ca are legatura cu faptul ca in Romania au fost 20 de grade...si toti au spus ca este neobisnuit de cald si total nefiresc pt.decembrie. Este trist sa vad ca de cateva saptamani cand intru pe acest blog ...nu citesc decat certuri.. nu vad decat rautate..din aceast motiv am incetat sa mai postez.. inca mai intru sa citesc..dar asta pt.credinta pe care o am si pt.ca un singur lucru e cert: dna.Maria este o credincioasa... Sincer nici nu conteaza de unde are aceste mesaje..nu pt.mine.. iar dc.greseste sau minte...eu nu sunt nimeni sa o judec...tot ce caut aici ..e un strop de credinta! De un lucru sa fiti siguri - Dzeu.ne iubeste pe toti..asa cum suntem..#S

    RăspundețiȘtergere
  29. Atunci cu frica de Dumnezeu să ne unim în cuget și simțiri.Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieste- ne pe noi păcătoșii.

    RăspundețiȘtergere
  30. Preasfânta Născătoare de Dumnezeu miluieste- ne pe noi.Ai milă de noi,păzește și îngrădește cu iubirea ta tot globul pământesc. Amin

    RăspundețiȘtergere
  31. Fie ca aceste previziuni cu iubirea nemărginită să se schimbe în bine.Să fie pace în inimile noastre.Să ne iertăm și să ne rugăm ptr binele tuturor..

    RăspundețiȘtergere
  32. Amin! Asa sa fie! Sa incepem cu noi insine, sa ne schimbam! Sa devenim cu adevarat buni cu inima, sa iubim tot ce este in jurul nostru: om, animal, planta, pentru ca toate sunt VIATA! Sa trimitem iubirea noastra tuturor romanilor, tarii noastre, si intregului Pamant! Caci tot ceea ce noi trimitem se va intoarce la noi inmiit! Iubirea fara sa asteptam nimic in schimb! Sa porneasca din inima si sufletul nostru aceasta energie frumoasa si sa imbratiseze tot Pamantul! Sa iubim asa cum Dumnezeu iubeste! Precum este SUS asa sa fie si JOS! Doamne ajuta iubirii noastre!

    RăspundețiȘtergere
  33. Doamne ai milă de noi ,înțelepciune noua. Cu toții suntem supuși greșelii,sa ne toleram .Să ne iubim ca frății.Ai.milă Doamne sădește în inimile noastre iubirea.

    RăspundețiȘtergere
  34. Frica ,nu este o slăbiciune.Tuturor ne este goaza de suferință,fie ca suntem credincioși fie ca suntem de alte religii.De aceea doresc să - i mulțumim bunului Dumnezeu ptr toate.Un gând bun ptr cei ce citesc acest blog .Să ne unim în cuget și iubirea să ne inunde inimile.D- mna Maria să ne iertați .

    RăspundețiȘtergere
  35. De luat in considerare:
    https://www.youtube.com/watch?v=5WKzk9uGOIQ
    https://www.youtube.com/watch?v=OkcvFXD7Hrk
    https://www.youtube.com/watch?v=tSAn6LGvl_s
    https://www.youtube.com/watch?v=OtN_-Ejmqj4
    https://www.youtube.com/watch?v=kbB3WMrhdjU
    https://www.youtube.com/watch?v=weXUKco8ig0
    https://www.youtube.com/watch?v=YSMDkiEm3xA
    https://www.youtube.com/watch?v=E5Fy9pfmO40

    RăspundețiȘtergere
  36. In comentariul bin 28 decembrie, ora 18:38 am vrut sa spun in final ca Domnul nostru a spus numai adevarul si totdeauna foarte ecact, fara eroare.Doamna Maria, iertati neincrederea dar pana nu veti beni cu lucruri foarte concrete, vor exista totdeauna comentarii.Fiti mai inteleapta decat noi si reactionati asa cum se asteapta toata lumea. Cu calm, intelepciune, blandete si multa iubire fata de cei mai ignoranti. Multa rabdare!

    RăspundețiȘtergere
  37. Toate nenorocirile din lume vi se arată.Este cumplit.Nu aș putea trăi cu așa ceva,știind ca se întâmplă ceva rău.Nu aș dormi ,nu aș mânca,as plânge și m- aș ruga să nu se întâmple.Oameni buni să ne rugăm ,ptr a alina suferință din lume.Doamne ai milă de noi.

    RăspundețiȘtergere
  38. Binecuvantari dna. Maria, multumiri pentru acest blog!

    RăspundețiȘtergere
  39. Hmmm...În Australia de Crăciun 2015, chiar pe 25 decembrie, în statul Victoria a fost un foc devastator care a distrus 103 sau 108 case de-ale bogătașilor ce locuiau pe și în jurul vestitului drum: Great Ocean Road. Fusesem pe-acolo cu familia doar cu vreo trei luni înainte de asta și ne minunaserăm de-a binelea despre cât de mari si fastuoase case se aflau pe acolo, un drum de vis, chiar între ocean și munte. Nici un mort...Domnul iubește România! Ce are România cu Australia???
    Aceste lucruri ce le voi scrie cât de detailat pot, i-au fost spuse soțului meu de către o doamnă chiropractor și naturopat de aici de la noi din Victoria, Australia, de origine semi-română, o creștină prin care Domnul face minuni de medicină și la care vin VIP ai lumii ca să fie readuși la sănătate. Deci la această doamnă și la soțul ei a venit în vizită cam 30 de ani în urmă un român? sau german? profesor universitar și cercetător specialist în istorie antică. A venit fiind invitat la Melbourne să dea ceva lecturi universitare. Acesta a declarat la doamna noastra ca Australienii veniți aicea la început ca și pușcăriași ai Angliei, cu care s-a colonizat la început Australia, au fost în marea majoritate de origine români dar români din strămoșii Românilor. Ce se întâmplase? Acei vechi Români (sau cum se numeau atuncea?)emigraseră câteva familii în Anglia de atunci. Însă acei englezi i-au disprețuit ca fiind un fel de țigani și i-au alungat la periferia orașelor unde aceștia trăiau în sărăcie. Peste secole s-au asimilat întru cât și s-au înmulțit mult dar încă au rămas săraci. Când s-a descoperit Australia, pușcăriile Angliei erau pline de acești săraci care fuseseră acuzați că „furaseră de pe moșiile bogaților” un iepure sau un măr sau așa ceva mic. Fiindcă nu știau cum să se scape odată de ei, englezii i-au trimis în Australia s-o colonizeze. Așa se face că Australienii albi ce au colonizat Australia sunt oameni cu inimă și suflet foarte mare, care sar în ajutor la nevoie, și sunt foarte curajoși...(dacă nu credeți vă rog să căutați serialele ”Outback Wrangler” și să vă convingeți!!!)Romănii vechi, chiar și noi din vremurile noastre avem aceste trăsături de neam! Dar faptul că Australia apoi a continuat să se umple prin emigranți veniți din tot globul, acești Australieni au avut de suferit câteodată și nu prea se mai încred în emigranți, ba chiar au ajuns unii dintre ei înșiși să stigmatizeze pe emigranți, dar nu cred că așa rău cum au fost ei stigmatizați în Anglia. Aceasta este povestirea despre legătura României cu Australia. Cine este în domeniu și poate să aducă aceste dovezi?? Ar fi o mare lovitură pentru România să se poată lua de mână cu Australia și să dovedească cine sunt ca popor! Și dacă așa este, atunci „VOM” MÂNCA FOC DE CRĂCIUN se leagă cu noi românii.

    RăspundețiȘtergere
  40. Și încă ceva legat de ce am scis adineaori: Mitar Tarabisch a văzut că pe continentul Australian nu va cădea nici o bombă în războiul mare nuclear ce stă să vină. Iarăși aici legătura dintre România-Australia, căci alții au prezis că și România va fi scutită în acea vreme. Oricum peste Australia Dumnezeu a revelat prin mai mulți profeți creștini ai zilelor noastre că în viitorul apropiat va veni o vreme de mare și puternică trezire spirituală!!! Se potrivește și asta cu ce se spune despre Romania din viitor!

    RăspundețiȘtergere