joi, 17 decembrie 2015

COŞMAR ÎN BUCURESTI !

                                                                          
                               17 Decembrie 2015, ora 4,10 zori de zi !

                                           Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă, desi dormeam la aceasta oră, o Lumina puternica precum un fulger ma trezeste ,si astfel ,văd spre Sud-Est, suspendată în aer, văd această HARTĂ  A  ROMÂNIEI, sub această formă si culoare de verde.

Romaniei, Romania Harti, Harta Romaniei, Harta Romaniei, Harta ....
Brusc,aud un glas care, spune ceva de cosmar.
Glasul spunea aşa :
                          "Bucuresti !
                    COŞMAR în Bucuresti!"
După care, atât HARTA  ROMÂNIEI cât si glasul au dispărut.
Dragii mei, eu nu stiu când va începe acest COŞMAR în Bucuresti. Poate fi astazi, poate fi mâine, poate fi vorba de saptamâni sau ,de luni de zile.
Dar cum aproape ,toate câte mi se spune ca sa scriu, se adeveresc într-un timp foarte scurt si relativ scurt, ne putem astepta la absolut orice, având în vedere situatia tensionata din România.
Doamne Ajuta, ca sa fie liniste si pace, şi sa ne putem bucura de Sfantul Craciun.    
                                        Cu dragoste, Maria. 

14 comentarii:

  1. Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu de toate nenorocirile! Urmeaza cateva saptamani grele pentru omenire,dar cu speranta in ajutorul Gratiei Divine,vom trece si peste astea.Sa cautam sa fim mai intelegatori, sa oferim compasiune si iubire neconditionata semenilor nostri.

    RăspundețiȘtergere
  2. De nasterea Mantuitorului. Vorbiti oamenilor sa stie semnificatia Craciunului, multi stiu ca se taie porcul si se maninca carnati!!! Vom fi intrebati cu toti si D Maria :ai vorbit oamenilor despre mine?

    RăspundețiȘtergere
  3. Speram sa nu fie un 21-22 ca asta: https://www.youtube.com/watch?v=CFnr5E0CFN8

    RăspundețiȘtergere
  4. Cosmar o sa fie azi cu greva transportatorilor

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu vă supărați, de unde știți că acest glas vine de la Maica Domnului și Duhul Sfânt??? Poate vine direct de la diavol, întrebarea aceasta nu v-ați pus-o...? Și apoi, nimeni, absolut nimeni nu îl poate vedea pe Dumnezeu și să fie viu... Puteți dvs. să spuneți orice, eu tot nu voi crede, ci mă voi încrede doar în Dumnezeu!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte adevarat domnul Eugen,insa doamna spune ca i-a vazut in carne si oase,a schimbat si scrierile biblice care spun ca nimeni nu-l poate vedea pe Dumnezeu...este strigator la cer ceace spune mai are putin si ne va spune ca e maicuta domnului.Doamne ai mila de noi

      Ștergere
    2. NU ESTE ADEVĂRAT! DUMNEZEU poate fi văzut si de noi oamenii din ziua de astazi. Trebuie sa avem CREDINŢĂ neclintita, trebuie sa daruim Dragoste Semenilor nostri, sa nu ne abatem de la PORUNCILE DOMNULUI, si sa fim altruisti. Atunci cand vedem ca cineva este in suferinta,sa nu asteptam sa intinda mâna, ci noi din dragoste faţă de Aproapele sa-l ajutam.Daca acum 2000 de ani, oamenii L-au văzut si cunoscut pe IISUS HRISTOS, fara nicio indoiala ,si-n zilele noastre,DUMNEZEU si MAICA DOMNULIUI si SFINTII din CERURI pot fi vazuti. Daca suntem buni la inima si sufelt, daca nu mai punem pret in bani.,pe toate cele lumesti, DUMNEZEU se va descoperi celor care-L iubesc si implinesc VOIA SA !
      Cât despre ce spui tu, că este strigator la Cer , ai dreptate. Este strigator la CER, că nu crezi ca si-n zilele noastre, DUMNEZEU se descopera oamenilor care-l iubesc mai mult decât orice pe lume.Este strigator la CER,crezând că MĂICUŢA DOMNULUI, poate fi inlocuita de ceva sau cineva. MĂICUTA DOMNULUI, este UNICĂ, si arata exact ca in SFINTELE ICOANE. Nu-ti cer sa ma crezi ! Nici pe IISUS HRISTOS, nu L-au crezut oamenii si L-au batjocorit si rastignnit. Fiecare va crede după inima sa, după Credinţa sa fierbinte,căldicică ca apa de ploaie,sau deloc. Fireste ca daca esti plion de mandrie si de egoism, nu vei crede niciodata căî pot exista oameni, care văd astel de MINUNI. Unii dintre acestia, prefera sa nu vorbeasca, pentru a nu fi considerati nebuni. Eu mi-am asumat aceasta raspundere, si vorbesc, spun tot ce vad si tot ce aud, chiar daca sunt si ATEI, care ma fac de râs. Este problema lor, dar eu ma rog si pentru acesti frati si surori , ca sa le lumineze mintea BUNUL DUMNEZEU si sa le arate CALEA SA, care duce spre mântuirea sufletului. ÎL rog pe BUNUL DUMNEZEU si pe MĂICUŢA DOMMNULUI, ca sa-ti arate si tie, ADEVARUL SĂU, referitor la persoana mea, si la alte multre persoane, care traiesc astfel de MINUNI, si nu au curajul ca sa vorbeasca. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    3. Foarte "draguta" comparatia cu Iisus. Denota vanitate, mandrie si orgoliu. O consider nepotrivita deoarece Iisus a DOVEDIT ca e plin de Duh Sfant vindecand oamenii, scotand demonii si inviind mortii. Dvs. puteti face lucrurile acestea?! Iisus nu a convins cu vorbe ci cu FAPTE!

      In alta ordine de idei eu sunt convins ca dvs. vedeti si auziti lucrurile pe care ni le povestiti dar NU sunt nici pe departe convins ca sursa ar fi cea pe care o spuneti dvs. ca ar fi. Aici am MARI indoieli mai ales ca dvs. ati povestit ca ati fost rapita de extraterestrii si FORTATA sa beti un lichid vascos cu un gust groaznic. Mie asta nu-mi suna a divinitate, sfanta Treime, Dumnezeu etc.

      Mesagerii din biblie aveau misiuni clare: du-te in cetatea cutare si spune-le oamenilor sa-si schimbe purtarile ca altfel e de rau. Dvs. ati primit astfel de mesaje?

      Mesager divin = Purtator de cuvant al lui Dumnezeu. Dumnezeu din cate am citit prin biblie vorbeste clar si pe intelesul oamenilor, da mesaje clare. Viziunile dvs. numai clare nu-mi sunt mie. Repet, ca vedeti nu contest, ca auziti nu contest dar mesajul este neclar.

      Ca incercati sa readuceti oamenii la credinta din punctul meu de vedere este un lucru admirabil si laudabil DOAR CA vazand ca dvs. singura cautati dovezile propriilor viziuni si incercati pe cat posibil sa gasiti in presa lucruri care sa se asemene cu aceste viziuni pe care le aveti si sa le postati ca dovezi NU mi se pare ok. De multe ori "dovezile" pe care le-ati postat mie unuia nu mi-au fost clare deloc si mai mult le-am perceput ca pe niste simple potriviri mai apropiate sau mai departate de viziune.

      Viziune clara pentru mine este: in data de, la ora de, cutare si cutare lucru se va petrece. Detaliile sunt urmatoare: o fetita cu o rochita roz si cu batic alb pe cap va pati cutare si cutare lucru. Sau: maine se vor aduna 7000 de oamenii in cutare loc si vor protesta pentru. Sau: in data de la ora de, in locul cutare va avea loc un cutremur de pamant de magnitudine mare/medie/mica. Vor fi pagube materiale si de vieti omenesti. Asta da viziune clara. Atunci nu mai este loc de indoiala. Pana atunci va exista loc pentru multe interpretari si multe discutii in contradictoriu iar ateii nu vor face altceva decat sa rada de blog-ul dvs.

      Ștergere
    4. Exista dovezi ca sunt multe entitati (sa le zicem spirite) care au rolul sau au placerea de a se juca cu mintile oamenilor pentru propriul lor amuzament. Iti dau informatii FOARTE CLARE despre ce urmeaza sa se intample si apoi dupa ce tu crezi 100% si ai baga mana in foc pentru acuratetea informatiilor iti dau o informatie falsa ca tu sa devii ridicol in fata semenilor tai. Aceste entitati sunt numite "trickster gods" (adica zei mincinosi)

      Mai sunt si alte entitati care se hranesc cu frica si pot manipula oamenii sa traiasca aceasta emotie dandu-le viziuni apocaliptice. Dvs. aveti un blog si raspanditi aceasta informatie. De cele mai multe ori viziunile dvs. sunt infricosatoare si raspandesc frica. Eu unul nu ma tem de viziunile dvs. Nici macar nu ma astept sa se intample. Sunt un simplu observator al acestui blog si mai scriu din cand in cand observatiile mele. Sunteti libera sa scrieti ce doriti dvs. din punctul meu de vedere, eu nu doresc si nici nu intentionez sa va cenzurez in vreun fel. Repet, eu observ si cateodata imi mai scriu observatiile.

      Aveti grija la vanitate si orgoliu caci aceste "pacate" sa le zicem asa, sunt o poarta larg deschisa spre intuneric. Entitatile de intuneric incearca sa te ispiteasca iar un tip de ispita este modul in care esti laudat ca tu sa crezi in ele si sa faci ce-ti spun ele, sa te lasi pe mana lor.

      Eu unul STIU ca NU sunt plin de Duh Sfant si DOVADA pe care eu o am este urmatoarea: daca ma ating de un om acesta NU se vindeca instantaneu. DACA as fi PLIN de Duh Sfant pe orisicine as atinge s-ar vindeca de orisice boala instantaneu. Pana cand acest lucru nu o sa se intample eu nu-mi fac iluzii desarte. La mine unul nu merge DOAR cu vorbe ci cu FAPTE caci faptele NU mint!

      Arsenie Boca era SFANT pentru ca pe multa lume a vindecat si a curatat. DA, a fost MUNCA lui proprie, RUGACIUNEA si POSTUL lui, NEVOINTA lui de a ajuns SFANT!

      Ne tot indemnati la o viata crestina DAR eu observ (si NU cu bucurie) cum sariti ca arsa cand considerati ca sunteti atacata! NU am auzit de niciun sfant care sa se apere!

      Sfintii au condus credinciosii spre Dumnezeu prin EXEMPLU PERSONAL, nu prin vorbe!

      Eu NU vreau ca sa va judec pe dvs. pentru ca NU sunt eu in masura sa fac asta, NU asta este dorinta mea ci doar sa va atrag atentia asupra unor aspecte pe care le-am observat.

      Din cate am inteles, observat si invatat transformarea vine din interior spre exterior si nu invers doar de ochii lumii. Atunci nu este decat o masca care cade la prima pala de vant.

      Sper ca veti avea taria de caracter si curajul sa postati acest mesaj.

      Doamne Ajuta!

      Ștergere
    5. "Cercetati duhurile, daca sunt de la Dumnezeu. .. Duhul lui Dumnezeu sa-L cunoasteti dupa aceasta: orice duh care marturiseste ca Isus Hristos a venit in trup este de la Dumnezeu; si orice duh care nu marturiseste pe Isus nu e de la Dumnezeu" (1 Ioan, 4).
      In plus, duhurile se simt. Iubire care te copleseste sau rautate.
      Sfintii care au vorbit cu Isus, Maica Domnului, arhangheli sau ingeri au stiut cine e inaintea lor.
      Pentru cei mai putin evoluati spiritual, sunt slujbe speciale care sa-i lamureasca.

      Ștergere
  6. dne fereste asta ne mai trebuie cosmar in bucuresti parca vad un film horor dzeu sa aiba grija de noi toti ave maria

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate au fost luate doua vieti ma refer la Ceausesti au fost ucisi in ziua de craciu.oare dzeu ne iarta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu plateste nimeni pentru pacatele altuia. Doar cine vrea.

      Ștergere
  8. Emanul Prichici, adevăr în tot ce scrieți.

    RăspundețiȘtergere