miercuri, 9 decembrie 2015

CASA MEA , ESTE DOMNUL IISUS HRISTOS !

                                                      9 Decembrie 2015, ora 8,05 dimineaţa !

                                                     Dragii mei,

În aceasta dimineaţă în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, aud glas dragilor, care spune tare aşa :

                      "Dar este înconjurată de Iubire !
                  De fapt, nu este înconjurată decât, numai de Iubire de oameni !
                  La acest DAR, punem HARUL  Duhului Sfânt !"
În această clipă dragii mei, lacrimile-mi curgeau pe obraji, erau lacrimi de bucurie, iar glasul Sufletului meu, spune fără ca eu să deschid gura mea :
                     "Casa mea , este Domnul Iisus Hristos!
                  Şi aşa Domnul meu, este Domnul Iisus Hristos, Cel mai presus de Ceruri!"
În faţa acestor Cuvinte, ce as mai fi putut spune ?
Am multumit Domnului Dumnezeului nostru şi Mântuitorului Iisus  Hristos, şi am promis că, în fiecare clipă din viaţa mea, CASA  MEA, este numai DOMNUL  IISUS  HRISTOS.
EL locuieste întru mine roaba SA, iar eu întru EL, Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor, Căruia I se cuvine toată cinstea, slava şi închinarea ,AMIN !
                                       Cu dragoste, Maria.   

8 comentarii:

  1. Buna seara, eu cred ce spuneti dumneavoastra. Sa va binecuvanteze Dumnezeu si stiu ca tara noastra este binecuvantata de Dumnezeu cu multe persoane care pot vedea mai mult. Va recomand din tot sufletul cartile doamnei Georgeta Florea, carti dictate de Ingerul de Lumina Credinta si Coroana si poate veti lua legatura cu dumneaei si veti merge si la Troitele ce sunt ridicate de dumneaei, din porunca Lui Dumnezeu. Sa va ocroteasca Dumnezeu si pe Dumneavoastra si pe toti romanii de pretutindeni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Ghiorghiu as dori sa va mai spun ceva ce am aflat din cartile dictate de acest Inger si anume ca in momentul in care Dumnezeu l-a aruncat pe Lucifer pe Pamant i-a luat Lumina dar i-au ramas celelalte daruri(rabdarea, intelepciunea, frumusetea etc.). Doi la mana nu are voie niciodata sa ia chipul Fecioarei Maria sau Domnului Iisus Hristos, de asemeni nu mai are Lumina, deci nu va lua chipul nici unui Inger de Lumina. Inca un lucru este ca Domnul Iisus Hristos va aparea cu talpa goala, cu picioarele curate, pe cand cel rau va avea mereu picioarele acoperite pentru ca nu-si poate ascunde copitele. Sunt unii care au nu stiu ce studii dar nu au aceasta binecuvantare de la Dumnezeu si atunci zic nu se poate, daca mie nu-mi apare e clar..e de la ala rau. Gresit. Ingerul de Lumina Credinta si Coroana spune foarte clar ca aceste daruri le primesc anumite persoane in functie de cata lumina au in corp si nu in functie de functiile lor lumesti sau studiile lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveti grija ce vorbiti, caci Dumnezeu nu-si va arunca sau indeparta niciodata fii.Vorbiti in necunostinta de cauza , habar nu aveti cine este Lucifer, si cum s-a ajuns la intelegerea pe care o avem noi in legatura cu aceasta mare fiinta. D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce comentarii copioase,Lucifer are copite, nu scrie in biblie asa ceva. Hai sa ne dam mari. Din raspunsurile mele Admin.a publicat unu singur.!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună seara,doamna Maria am şi eu o întrebare referitoare la al doilea Ierusalim.Este adevărat că România vă fi al doilea Ierusalim şi că Domnul nostru Iisus Hristos va veni aici,pe pamant şi dacă este aşa când se va intampla?Apropo,aţi comunicat şi cu fiinţe extraterestre?

    RăspundețiȘtergere
  6. CASA in scriptura semnifica sufletul. In el sta ori D Isus ori celalalt domn.(al intunericului) La D Maria sta isusi Mantuitorul lumi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Lucifer a fost inger de lumina si pt.ca s-,a rasvratit Dzeu l-a arncat jos, el prin smecherii a venit pe pamant unde erau oameni, nu era nebun sa mearga in pustiu. Nu? Aici are treaba cu noi.

    RăspundețiȘtergere