marți, 1 decembrie 2015

AGENŢIILE FRICII !

                                                                 30  Noiembrie 2015,ora 22,55 !

                                                    Dragii mei,

Desi eram cu ochii în monitor,totusi ,văd în spatele meu, înspre Est, văd oameni multi si nemultumiti; oameni, câtă frunză şi câtă iarbă, ca sardelele stăteau în strada, sub Cerul liber.
Auzeam dragilor,zarva mare de tot,ca un zumzet, precum al roiului de albine.
Vedeam puzderia de oameni nemultumiti, care purtau tot felul de plancarde. 
Dumnezeu a voit ,ca sa mi se aduca o plancarda cu tot cu omul care o tinea, sa mi-o aduca mai aproape de câmpul meu vizual.
Pe acea plancardă ,scria ceva înspăimântător .
Citez:
                        "Agentiile  Fricii !" 

Dragii mei, cine sunt si unde se ascund aceste Agentii ale fricii,eu nu cunosc; nu mi s-a descoperit.
Dar, cu siguranţă vom afla în timp, ce sunt aceste AGENTII  ale fricii.
Doamne  Ajuta sa fie bine,sa fie pace si liniste sufleteasca,in casa fiecărui om,oriunde s-ar afla el.
                                           Cu dragoste,Maria. 

5 comentarii:

  1. Cred ca e vorba de O.N.G.-uri

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceea ce ati vazut reprezinta o trezire spirituala in masa, iar omenirea va stii ca a fost controlata mental prin aceste agentii care emit frecvente ale fricii. Toate gandurile noastre de teama tot felul de frici, griji,ura, lacomie, agresiune ,vina sunt ganduri induse prin emiterea de frecventa foarte joase pentru a ne face obedienti, sa nu cumva sa iesim de sub ascultare.
    In jurul Pamantului a fost creata o retea care sa ne izoleze de restul lumilor extrateresre, iar noi suntem conectati la aceasta retea la nivel energetic prin implanturi care au fost inserate in diferite zone ale corpului.Acestea blocheaza accesul memoriei integrale. Dupa cum va spuneam, tot tot ce emite mintea noastra in afara iubirii nu sunt gandurile noastre. de aceea trebuie sa fiti vigilenti cu ce va trece prin campul mental.Fiintelor intunecate le este frica de puterea sufletului trezit, asa ca au inventat acest sistem de adormire si control al omenirii
    pentru a o tine in ignoranta. Cereti Lui Dumnezeu sa va ajute sa va treziti la adevarata voastra fiinta.Omenirea a inceput sa se trezeasca in momentul in care fiintele de lumina, adica acei extraterestrii pe care intunecatii va fac sa credeti ca nu exista au reusit sa strapunga aceasta retea si inca continua s-o dezactiveze. Operatiunea a inceput de zeci de ani si inca continua. De ce dureaza asa mult? Pai pentru ca in aceasta retea sunt amplasate bombe plasmatice care sunt atat de daunatoare incat pot dezintegra insusi sufletul. Fiintele extrateresre fac foarte multa munca pentru eliberarea noastra dar nu depinde numai de ei. Ca aceasta sa se infaptuiasca acestia au nevoie de ajutorul noastra,. mai degraba de implicarea noastra prin trimiterea de multa iubire si lumina in aceasta retea . Poate va intrebati cum putem trimite noi iubire acestor intunecati cand stim ca ne-au facut atata rau de lungul mileniilor? IUBIREA este cea mai puternica arma din Cosmos, este energia din care a pornit Creatia ESTE INSUSI CREATORUL. Sa stiti ca extrem de multe fiinte intunecate s-au intors in Lumina , si asta datorita unor oameni cu sufletul trezit care au stiut cum sa procedeze, bineinteles cu marele ajutor venit din partea Divinitatii. Divinitatea nu intervine in liberul arbitru fara ca omul sa ceara. Dumnezeu ajuta oamenii tot prin oameni . Atunci cand cereti un raspuns Lui Dumnezeu, veti primi raspunsul printr-un om pe care il veti intalni si intr-o discutie care poate parea banala este si raspunsul problemei voastre. Mi poate aparea sub forma unui bener cu un mesai . o scena dintr-un film, un citat dintr-o carte sau ziar si multe alte "coincidente"Tot timpul invatam unii de la ceilalti, numai daca vrem s-o facem. Indiferent care sunt parerile celorlalti intotdeauna exista un mesaj, doar trebuie sa-l vezi. D

    RăspundețiȘtergere
  3. V-am vorbit mai sus despre aceea retea de control mental care emite o frecventa de frica care tine omenirea in intuneric. Stiti care este frecventa fricii? Sar putea sa va surprinda dar aceasta este de 666 Hz. Aceasta este ceea ce se cheama anticristul si stiti de ce se mai cheama asa? Pentru ca aceasta impiedica ca noi sa ne conectam la frecventa Christica care este 999 Hz. Cine reuseste sa iasa din frecventa de control se trezeste spiritual, adica se trezeste la Spiritul care el este, si nu se mai identifica cu corpul sau, care este doar vehicolul care-i permite experimentarea vietii pe Pamant.Dar foarte important este sa apreciati acest corp si sa-l mentineti sanatos ca depindeti de el pentru a experimenta cat mai mult.
    Asa ca TREZITI-VA dragii mei! D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa "experimentezi" pe-acest pamant? Cum este sa fii robul iudeo-masonilor si khazarilor??????

      Ștergere
  4. Pai tocmai de aia ne aflam in acest moment pe Pamant pentru a aduce Lumina in sufletul acestor fiinte care au pierdut lumina. Misiunea noastra este foarte importanta.
    Asa lucreaza Dumnezeu prin copii Sai. Noi am fost de acord cu alegerea acestei vieti, desi stiam ca putem cadea in capcana intunericului. Facem aceasta lucrare pentru fratii nostrii pierduti. Nu minimalizati ceea ce ati venit sa faceti chiar de nu stiti la nivel mental fiinta care sunteti stie ce are de facut. Va spun ceva foarte important! In aceste vremuri omenirea scrie istoria evolutiei Pamantului si realizarea de intoarcere ACASA al celor care au uitat drumul. Constientizati prezentul si iesiti din frica, caci aceasta este indusa ca sa nu va faceti treaba. D

    RăspundețiȘtergere