sâmbătă, 4 octombrie 2014

OCHII LUI DUMNEZEU !

                              2 Octombrie  2014 , ora 6,30 dimineaţa !

                                                 
                                                                   Dragii mei, 

Îmi cer iertare că am întârziat cu Mesajele pentru suflet ! Nu am avut o perioada de timp ,acces la Internet.  O defectiune la calculator!
Dar iată dragilor, că am revenit în forţă si cu bucuria de a vă dărui tuturor, din Dragostea infinită a Lui Dumnezeu şi a Maicii Domnului, pe care a revărsat-o din prea multă Mila şi bunătatea Sa, asupra mea, a roabei Sale şi păcătoasei de mine .
Din această Dragoste Divină fratilor, vă dăruiesc şi eu vouă tuturor celor care-L căutaţi pe Dumnezeu şi pe Împărăteasa  Cerului şi a Pământului, precum şi vouă dragilor ,celor care iubiţi pe Dumnezeu şi pe Măicuţa  Domnului.
Deschideţi-vă inima şi sufletul ,respiraţi adânc , lăsaţi-vă purtaţi în viaţă de Cuvântul Lui Dumnezeu ,şi primiţi fratilor , prin ceea ce scriu, primiţi din Izvorul nesecat al Dragostei Lui Dumnezeu, şi din Mila Maicii  lui Dumnezeu, şi vă bucuraţi mulţumind în fiecare clipă , pentru tot şi pentru toate !
                                                               
Aproape ca întotdeauna, Lumina albă a Lui Dumnezeu,mă trezeste si astfel văd cu ochii închişi, văd sub plafonul camerei mele, un Cer albastru violet catifelat, şi în acest Cer dragilor, Doi  ochi de Soare !
Aceşti ochi ca de Soare, aveau o perfecta formă de romb. Distanţa dintre ochi fratilor, era firească , dar ochii străluceau infinit mai mult decât Soarele.
Ochii aurii, priveau la mine, şi eu la Ei, şi nu voiam ca să mai plece.
Doar cateva secunde ,şi norul albastru violet cu cei doi ochi sub forma de romb , au disparut înspre răsărit. Noaptea albastră violet, îi absorbise  ca un magnet extrem de puternic.
Dragii mei, va doresc din suflet, ca si pe voi, Ochii Lui Dumnezeu să vă vegheze în fiecare clipă ,şi sa va dăruiască tote câte voi vă doriţi !
                                       Cu dragoste, Maria.

2 comentarii:

  1. Spuneti stimata doamna ,,si nu voiam ca sa mai plece,,..of doamne cunosc sentimenul acesta pt. ca am avut si eu privilegiul sa vad chipul bunului Dumnezeu (in vis) dupa ce timp de mai multe luni Îl rugasem sa imi ajute copilul intr-o problema....trecuse atata timp de cand ma tot rugam si ma gandeam ca sunt personae mai in nevoie decat mine si Tatal Ceresc credeam ca se ocupa de cei mai oropsiti si cu mai multa credinta in Dumnezeu decat am eu...asa gandeam cind intr-o noapte mi sa aratat in vis chipul lui Dumnezeu si fara sa rostim cuvinte (dar intelegeam) mi-a facut semn ca are El grija atunci cand eu am vrut din nou sa-l rog sa-mi ajute copilul...apoi L-am rugat sa ma ia si pe mine dar mi-a zambit si a disparut iar eu mam trezit plangand....si intradevar a avut si are mare ajutor fica mea si toata fam. ei de la BUNUL DUMNEZEU....deci cred cu tarie ca Dumnezeu exista.....multa sanatate doamna Maria

    RăspundețiȘtergere