vineri, 10 octombrie 2014

ŞI S - A ADEVERIT ! INCENDIUL A AVUT LOC , LA UN COMPLEX NUCLEAR DIN IRAN !

                                   Dragii mei, 

Scriam în noaptea de 6 spre 7 octombrie 2014, despre un Incendiu mare ,cu mult fum negru ,care se înălţa de câţiva metri spre Cer.

Si iata dragilor, că în Iran,a avut loc un incendiu violent  ,la un complex nuclear militar, chiar a doua zi.

Am readus aici articolul meu, precum si Dovezile Exploziei din 

Iran!

marți, 7 octombrie 2014

UN INCENDIU MARE, CU MULT FUM NEGRU PE O STRADA CA DE PĂDURE !

                                Noapte de 6 - 7 octombrie 2014, ora 0,12 !

         În timp ce scriam la articolul anterior, văd dragii mei, de parcă as fi avut un ochi şi-n ceafă, văd o bifurcatie de drumuri, spre sud -est !
Pe partea dreaptă a şoselei asfaltate, văd Un Incendiu extrem de violent ,cu mult fum negru !
                        
De o parte si de alta a strazii, era multa verdeata, ca si cum ar fi fost o zonă de munte, sau o mică pădurice. 
Dragii mei, veti vedea că nu va trece prea mult timp si vom auzi de acest Incendiu violent si cu mult fum negru, care se înălţa cu repeziciune.
Ce ardea acolo, nu stiu sa va spun, dar vom afla împreună din nefericire.
                                       Cu dragoste, Maria  


 Joi, 09 Octombrie 2014, ora 19:49:51

Explozie suspectă într-un complex nuclear militar din Iran

Un articol de: B1.ro | 09 Oct 2014, 19:44
O explozie a avut loc în incinta complexului nuclear militar Parchin, situat în apropiere de Teheran, conform unor imagini filmate din satelit analizate de experţi israelieni.

Iranul a confirmat o explozie soldată cu doi morţi, relatează ziarul Haaretz.

"Imaginile filmate prin satelit relevă un atac care a vizat spaţii subterane în incinta complexului militar Parchin", afirmă analistul Ronen Solomon, citat de revista Israel Defense.

"Imaginile arată că în complexul militar a avut loc o explozie de amploare", adaugă expertul israelian.
 
 


Agenţia oficială IRNA precizează că doi muncitori au murit în inciden

Explozie suspectă într-un complex nuclear militar din Iran


O explozie a avut loc în incinta complexului nuclear militar Parchin, situat în apropiere de Teheran. Imaginile au fost filmate din satelit și analizate de experţi israelieni, Iranul confirmând o explozie soldată cu doi morţi. Agenţia oficială IRNA a anunţat că un incendiu a avut loc, duminică seara, într-o fabrică de explozibil situată în apropiere de Teheran, precizând că doi muncitori au murit în incident. Saham, un site de ştiri al opoziţiei iraniene, a confirmat că o explozie foarte puternică a avut loc în zona complexului militar Parchin, situat la 30 de kilometri sud-est de Teheran. În urmă cu trei ani, Iranul a raportat o deflagraţie puternică într-o bază militară situată la 45 de kilometri vest de Teheran. 17 membri ai Gardienilor Revoluţiei iraniene au murit în acel incident. Iranul refuză să permită accesul inspectorilor Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică în complexul nuclear de la Parchin, unde sunt activităţi intense. Regimul de la Teheran susţine că la Parchin este o simplă bază militară unde există doar armament convenţional. Israelul şi Occidentul suspectează că Iranul încearcă să fabrice arme nucleare sub paravanul unui program atomic civil. Regimul islamist de la Teheran neagă acuzaţiile. În urmă cu trei săptămâni, Israelul acuza Iranul că a testat în complexul nuclear de la Parchin tehnologie care poate fi utilizată exclusiv pentru detonarea unei bombe atomice. 
O explozie puternică a avut loc într-un complex nuclear din Iran 407
Foto: Institute for Science and International Security
O explozie a avut loc la complexul nuclear militar Parchin, aflat în apropiere de Teheran, conform unor imagini filmate din satelit analizate de experţi israelieni. Iranul a confirmat o explozie soldată cu doi morţi, relatează ziarul Haaretz.
 
"Imaginile filmate prin satelit relevă un atac care a vizat spaţii subterane în incinta complexului militar Parchin", afirmă analistul Ronen Solomon, citat de revista Israel Defense.
   
"Imaginile arată că în complexul militar a avut loc o explozie de amploare", adaugă expertul israelian.
   
Potrivit agenţiei IRNA, un incendiu a avut loc într-o fabrică de explozibil situată în apropiere de Teheran, precizând că doi muncitori au murit în incident.
   
Saham, un site de ştiri al opoziţiei iraniene, a confirmat că o explozie foarte puternică a avut loc în zona complexului militar Parchin, situat la 30 de kilometri sud-est de Teheran.

    1. Gândul ‎- 3 hours ago
      Saham, un site de ştiri al opoziţiei iraniene, a confirmat că o explozie foarte puternică a avut loc în zona complexului militar Parchin, situat la 30 ...
    1. Monitorul de Botosani‎ - 3 hours ago

    More news for explozie la un comlex nuclear iranian



  1. Explozie suspectă într-un COMPLEX NUCLEAR MILITAR ...

    activenews.ro/explozie-suspecta-intr-un-complex-nucl...Translate this page
    3 hours ago - Explozie suspectă într-un COMPLEX NUCLEAR MILITAR din Iran ... loc în zona complexului militar Parchin, situat la 30 de kilometri sud-est de ..

                                            Cu dragoste, Maria!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu