marți, 2 septembrie 2014

UN VIITOR ACCIDENT NUCLEAR, SAU O MÂNĂ CRIMINALĂ !

                                                  

                          Noapte de 1 - 2 Septembrie 2014 , ora 1,20 !

                                 Dragii mei, 

Şi tot în această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, văd într-o clipă, precum vad acest Monitor pe care scriu, vad cu ochii închişi vad spre Răsărit , ceva ce se aseamna cu O  Centrală Nucleara.
Asa precum aceasta, din poza de mai jos, si care avea mai multe Reactoare.
Dragilor, cum privim de la stânga la dreapta aceasta poza, pe care am luat-o ca un exemplu pentru voi, vedeam cum primele Trei Reactoare au luat foc , au explodat.  
A explodat ceva în interiorul lor, căci pe sus la vârful acestor Reactoare,nu mai iesea acel abur sau fum alb dens, ci iesea foc roşu intens si fum negru . 


...

Era un adevărat dezastru dragii mei, un cumplit dezastru, ceea ce vedeam!
Din păcate fratilor, mai devreme sau mai târziu, vom auzi despre acest dezastru cumplit, despre aceasta Catastrofa nucleara, care va exploda pur si simplu.
Din nefericire dragilor, nu putem face nimic ca sa oprim aceasta Catastrofa! Eu nu stiu unde ,în ce loc din Lumea asta mare, se va întampla aceasta mare nenorocire, dar stiu ca va fi asa cum mi s-a arătat.
Nu ne rămâne decât , sa ne rugam Bunului Dumnezeu şi Maicii Domnului, ca sa ne ocroteasca pe noi toti fiii Săi .
Şi să aducem mulţumire fratilor, pentru toate câte ne-a dăruit şi ne dăruieste Dumnezeu şi Maica Domnului, atât pentru cele bune cât şi pentru cele mai puţin bune.   
                                             Cu dragoste şi preţuire, 
                                                       Maria.

                                       

3 comentarii:

  1. cred foarte mult in SFANTA TREIME,SFANTA CRUCE,MAICA DOMNULUI,SFINTI ALESI LUI DUMNEZEU SI SFANTA BIBLIE.vreau sa spun k in biserica crestin ortodoxa isi gaseste Dumnezeu adevarata placere.Cred in ceea ce spune doamna Maria pt.k si eu am avut experiete divine .ma bucur k aceasta feme Maria spune adevarul absolut,k fara Domnul nostqu Iisus si Maica Lui noi nu valoram nimic.Eu am vazut Sfanta Treime atunci cand Dumnezeu a avut mila de mine pacatoasa si ma nascut din nou.mi-a schimbat viata .ii multumesc Domnului pt.tot ce a facut pt.mine.Dumnezeu exista eu l-am vazut in duh.oricine poate sa il vada.dar EL nu se lasa vazut la oricine.DUMNEZEU EXISTA CU ADEVARAT.VA ROG sa credeti ce spune acearta doamna.eu l-am vazut cu o coroana imensa pe cap,EL ESTE IMPARATUL CERULUI SI A PAMANTULUI .Nasterea din nou este adevarata,eu pacatoasa am trait-o.SLAVIT SA FIE DOMNUL!

    RăspundețiȘtergere
  2. buna seara
    dna MARIA din centurile de beton ale centralelor nucleara NU IESE CITEZ:nu mai iesea acel abur sau fum alb dens, ci iesea foc roşu intens si fum negru !
    Din centralele termice iese acel abur sau fum alb intens!!!
    In rest sa auzim de bine si toate cele bune ca de vesti rele suntem satui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se poate sa ai dreptate! Eu AM ADUS CA SI FOTOGRAFII ,ceea ce am vazut! Deci ieseau flacari si fum negru prin acele "FURNALE ". Eu numai acolo am văzut acele Furnale,sau cum s-or fi chemand.
      Poate sa fie o alta mare CENTRALA....de altfel!

      Ștergere