luni, 8 septembrie 2014

DINU PATRICIU ÎN SICRIU , CU PALMA DE LA MÂNA SA DREAPTĂ , ARĂTATĂ CA FIIND GOALĂ , ŞI CĂ NU A LUAT NIMIC CU EL ! ! !

                                    Noapte de 7 - 8 septembrie 2014, ora 0,50 !

                                                                      Dragii mei,

În timp ce scriam aici pe Blog, la articolul anterior, aşa cum vedem fulgerul pe Cer, asa am văzut eu interiorul sicriului multimiliardarului Dinu Patriciu.
Căptuşeala sicriului era dintr-un material mai gros, alb lucios, iar Dinu Patriciu, Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace, era îmbrăcat cu un costum de culoare deschisă, aproximativ cu cel din această poză, avea cămaşă albă, a cărei manşete ieşea pe sub sacoul gri deschis, şi cred că avea şi cravată. Nu am observat-o pe aceasta prea bine. Mâinile-i erau puse pe piept ,la faţă foarte tras şi cu mica barba alba şi mustaţă ca in aceasta poza.

                                        ....

Era frumos aranjat în sicriu; iar sicriul la interior era foarte luminos, nu exista întuneric. Eu doar la interior am văzut sicriul. Nu stiu cum arată la exterior !
Aş dori fraţilor , ca să mai fac o precizare :
Mâna dreaptă a lui Dinu Patriciu, (Dumnezeu să-l ierte ), era desprinsă de mâna sa stanga. Era tot pe pieptul său, numai că era întoarsă cu faţa în sus, cu căuşul palmei în sus, ca să văd eu că este goală, şi că oricât de bogat ar fi cineva, atunci când moare, nu ia nimic din bogaţiile adunate pe Pământ.
Aşadar fraţilor, să avem grijă mare de tot, ca să ne adunăm Comori în Cer, şi nu pe Pământ.
Comorile de pe Pământ, ne sunt date de Dumnezeu spre administrare , ne sunt date cu împrumut, nu sunt ale noastre.Trebuie să le înmulţim şi să dăruim din suflet ,săracilor, văduvelor, oamenilor bolnavi, copilaşilor din orfelinate, să avem grijă de bătrânii care se sting din viaţă prea devreme, din lipsa medicamentelor şi a alimentelor strict necesare.
Acestea de le vom împlini, ne vom aduna Comoară în Cer, si atunci când plecam din viata aceasta prea scurta, o vom găsi acolo ,înmulţită de Bunul Dumnezeu şi de Maica Domnului de multe zeci de ori, însutit de ori mai mult.  
                                           Dragii mei,
O fi fost el sicriul bătut în cuie, dar iată că eu v-am spus vouă cum este îmbrăcat şi cum că, în sicriu se află Dinu Patriciu, şi nu cum se vehicula la o anume emisiune, a unui post tv, ca si-ar fi înscenat moartea, ca sa scape de dosarele penale, inclusiv de puşcărie.
Nu fraţilor ! Nu şi-a înscenat moartea ! Dinu Patriciu este mort şi îngropat ! DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI să-l ierte şi să-l odihnească în pace.
                                    Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu