marți, 16 septembrie 2014

INUNDAŢII ! PÂNĂ ŞI IAŞUL VA FI INUNDAT !

                                         16  Septembrie 2014 ,ora 7,10 dimineaţa !

   
                                                        

                                                                   Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă ,trează fiind, aud un glas care spune ceva cutremurător.
                                     Citez :

             "Până şi Iaşul va  fi inundat acasă !"

Clipă în care văd dragilor, cum pe o stradă foarte importantă din Iasi, cu multe Institutii , Apa năvălea cu viteză şi mătura totul în cale.
   
                                           
Asa cum sunt valurile Mării Negre mari , pe timp de furtuna si se sparg la mal, la fel de mari si de furioase, erau valurile de Apă de pe strazile Iaşului ! 
Dragii mei, eu nu stiu de unde va veni această apă mare, care va inunda Iasul! Apa era limpede  si spumoasa, nu era mâlosa , si asta m-a pus pe gânduri. Apa era furioasa, si venea dinspre Vest la Est !
Oricum dragilor, vom auzi de IASUL inundat, si atunci vom afla de unde veneau asa valuri mari de apă, pe străzile Iasului.
Numai DUMNEZEU şi MĂICUŢA  DOMNULUI, care le stie pe toate, ne poate salva din orice dezastru,chiar daca acesta era programat de EL ca sa se intample . Prin Rugaciunile noastre, DUMNEZEU nu se va mai mânia pe noi Fiii Sai, si nu va mai revărsa mânia Sa spre noi, ci MILA SA o va revărsa spre noi  robii Săi.
                                   Cu dragoste, Maria!



                                  

5 comentarii:

  1. Stimata Doamna,
    Este prima oara cand scriu si o fac doar sa va atrag atentia asupra altei viziuni care din pacate s-a adeverit. Nu am gasit articolul in care povesteati despre o barca mare si multi oameni ce se vor ineca dar s-a intamplat.. http://www.mediafax.ro/externe/sute-de-imigranti-disparuti-intr-un-naufragiu-in-mediterana-care-ar-fi-fost-provocat-intentionat-ar-putea-fi-cel-mai-grav-naufragiu-din-ultimii-ani-13272503

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc frumos pentru informatie ! Nu stiam! Din păcate s-a adeverit intocmai! Am copiat si articolul meu din 1 iulie 2014. M-am cutremurat la propriu! Era aceeasi barca pe care o vazusem eu, era cu fata in jos, si am revazut acum ,doua maini ridicate din apa, pe care le vazusem si atunci, dar despe care nu am mai scris atunci. Multumesc !

      Ștergere
    2. Chiar daca am scris ca era bărcuţă, eu asa o vedeam de la mare distanta ! Ca fiind mica, dar era aceasta barca rasturnata cu fata in jos,si oameni in jurul ei,care cautau sa se agate de ceva,ca sa se salveze. Din păcate, sărăcutii de ei, au pierit in apele Mediteranei. DUMNEZEU sa-i ierte si sa-i odihneasca cu dreptii Sai !

      Ștergere
  2. Cu multa placere Doamna! Dumnezeu sa-i odihneasca! M-am cutremurat cand am vazut stirea...
    V.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ajunge apa sa inunde Iasiul ,sint sigur ca acolo unde sint moastele Sf.Paraschiva nu se va intimpla nimic!

    RăspundețiȘtergere