duminică, 25 noiembrie 2012

BING - BANGUL ,ESTE....PESTE APOCALIPSA!

In zorii zilei de 4 noiembrie, 2012, ma trezeste un glas puternic ,care spune asa: "BING -BANGUL , ESTE PESTE APOCALIPSA !(un alt glas,vine cu o corectura):BING - BANGUL ,ESTE PESTE APOCALIPSA NOASTRA !",cu doar o zi in urma, ma trezeste un glas care spune cu multa dragoste asa: "BUCURIA ,S-A ARATAT IN VREJ ! DIN VREJUL BUCURIEI ,S-A ARATAT IN FRUNTE, FECIOARA !!!",in seara zilei de 27 oct 2012, in timp ce ma rugam in camera mea, era aproape de miezul noptii, si brusc, in locul Rugaciunii mele,aud glas, care spune asa: "I-A DAT CU COLIVA !SI INGERUL ,DE-ABIA INCEPE !(clipa in care vad cu ochii inchisi fiind, vad cum de la SUD spre Rasarit,arde tot Pamantul, cu tot ce este pe el. Parca era IADUL ,pe Pamant. Numai FOC, peste tot . In dim zilei de 4 noiembrie 2012, aud glas: "IN VIATA MEA ,IISUSE, TUSCENIA....(si glasul dispare); In noaptea de 4 noiembrie 2012, ma trezesc brusc, dar nu deschid ochii, caci ma aflu,in mijlocul SFINTEI BISERICI, si Dascalul vine spre mine, si-mi intinde O CARTE VOLUMINOASA, pe care scria :CAZANII. Am deschis Cartea, acolo unde EA , a vrut sa se deschida, si mi s-a spus sa citesc,cu glas tare;eram sub Policandru, si ma chinuiam sa citesc, titlul Cazaniei, ;USILE SFANTULUI ALTAR, USILE IMPARATESTI, ERAU LARG DESCHISE, iar PREOTUL astepta ca sa citesc, numai ca eu, am zis trista : "IMI CER SCUZE! DAR LITERELE , NU MAI SUNT LITERE ! (clipa in care o persoana, din fata USILOR SFINTE, se indreapta spre mine,eu vad,acum, in loc de randuri cu litere, vad randuri, cu minusculi trandafiri aurii, ca de Soare, ce STRALUCEAU SI PULSAU INCONTINU. LITERELE DIN CUVINTE, S-AU SCHIMBAT BRUSC, IN TRANDAFIRASI MINUSCULI,AURII, FIECARE MIC TRANDAFIRAS CA DIN AUR, INLOCUIA ,FIECARE LITERA, din CARTEA SFANTA! Pagina unde era deschisa, era numai LUMINA CA DE SOARE, ce pulsa ca o inima. Persoana, ajunge la mine, imi ia CARTEA din maini, priveste acolo unde era deschisa, zambeste, si pleaca cu Cartea spre Sfantul Altar. Dragii mei, e foarte tarziu, la noi, in Romania, este ora 3,30 dim de 25 noiembrie 2012, si o sa incerc sa adorm putin, pentru ca, atunci cand se va lumina de ziua, sa pot merge la Sfanta Biserica. Cu pretuire, Maria.

3 comentarii:

  1. Buna,sunt Bard de pe celelalt blog,am auzit odata un om,nu stiu sigur ce era dar spunea:"Privesc adanc in univers si nu imi pot imagina acest ceas urias fara ceasornicar"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ADEVARAT ! DUMNEZEU PREABUNUL,A FACUT TOTUL CU MAINILE SALE PREA SFINTE. NOI NU PUTEM CUPRINDE CU MINTEA MACAR, TAINELE UNIVERSULUI. ESTE ,PESTE PUTEREA NOASTRA DE INTELEGERE. Ma bucur mult, ca mi-ai scris pe Blogul meu, ;de-acum voi scrie numai aici, iar pe celalat Blog cenzurat, voi raspunde tuturor care ma vor cauta. Cu drag, Maria

      Ștergere
  2. Are vreo legatura cu incendiul din Canada?

    RăspundețiȘtergere