miercuri, 12 iulie 2023

PAPA VA INCHIDE TOATA LUMEA!

                                                    

                                                                Dragii mei,                                                                                                                                                                    

Eram trează dragilor, dar mai stăteam în pat cu ochii închişi şi admiram TAINELE  nevăzute de ochiul firesc. Şi astfel, aud un glas care spune cu mare durere şi părere de rău aşa :

            "Aaaaaaaaa!  
              Va inchide toata lumea.
            Papa inchide toata lumea!"

Clipă în care, văd cu ochii închişi fiind,vad un Preot ce era cu spatele la mine şi cu faţa sa spre Răsărit. Ridicase mâinile sale în aer şi le mişca a binecuvântare. 
Avea veşminte roşii grena cu broderie aurie , iar pe cap ceva înalt din acelaşi veşmânt. Se mişca mai greu si asta arăta că este un om în vârstă.
După doar 15 minute, aud din nou un alt glas care spune ceva foarte hotărât , citez :

                  "Vreau! Nuuuuu.
                Vreau sa Il rog ceva pe Dumnezeu!
                 Sa va rugati si pentru mine,Marturisitorul!"
            
Clipă în care, văd un Preot ce predica în faţa credincioşilor, printre care ,eram şi eu.
Când am auzit cuvântul  MĂRTURISITORUL, nu ştiu de ce, dar eu am îngenuncheat, iar toţi ceilalţi stăteau în picioare.
Şi după alte câteva minute, aud glas trist care spune :
           "Sambata de Sus!
           Adio Sambata de Sus!"

Şi am în faţa ochilor închişi, o masă joasă şi lungă, iar pe această masă, stă intins si fără de suflare, un Preot în vârstă ,care era tare slab la faţă.
Dragii mei, ce va face Papa sau cand,cu privire la inchiuderea comunicarii dintre popoare,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu dragii mei,  este faptul ca, suntem ocrotiti si paziti de orice dezastre mari care ar putea duce la pierderi de vieti omenesti.
Sa avem Credinta si Nadejde in Prea Sfanta Treime si-n Maicuta Domnului , si vom dobandi Imparatia cereasca.
Dragii mei, eu nu vă spun ADIO, ci vă spun ca de fiecare dată...
                                      Cu dragoste, Maria.

31 de comentarii:

  1. Mesajul poate se refera la Plamadeala mitropolitul ortodox decedat de mult al Ardealului care a contribuit mult la renovari ,chilii si incinta din jurul vechii biserici a lui Brincoveanu de la Simbata de Sus unde a fost si Arsenie Boca inainte de a fi inchis si unde e si un mare depozit cu icoane si documente ortodoxe bisericesti
    Din pacate devenita mai mult statiune decit manastire plina de credinciosi cum era o data cind calugarii tineau mai mult la credinciosi si mai putin la Lux -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Victoria Castei evreiesti de la conducerea Romaniei

    Mircea Cosea-Romania in mare pericol deja e prea tirziu,mai rau decit in doua razboie mondiale pierde populatie si va pierde si Teritoriu si va fi obligata la forta de munca de import de alta religie care nu sa completeze ca in alte tari ci sa inlocuiasca populatia-
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Patronii din Romania nu vor sa plateasca salarii mai mari, ca in UE ... In campaniile electorale partidele promit locuri de munca pentru romani, dupa de ajung la putere aduc straini sa munceasca aici ... Prostescc lumea ca sa le ia votul ...

      Ștergere
  3. Romania vrea sa ceara despagubiri de la Austria pentru neprimirea in Schengen in timp ce Austria vrea in continuarea blocarea si aminarea deciziei care se va lua astazi inparlamentul Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trezițiva Românilor,noi nu vrem nimic de la nici o țară,ne umplut de mizerii toate țările lumii,ne-au dat chiar și chiloți murdar de ai lor la ajutoare,și ne-au luat toată bogăția tari în frunte cu cei care au fost și cei care sunt la conducerea țări,creștinilor nu mai cumpărați ce se face reclama la tv.sunt cele mai proaste firme și produse la care se face reclama,așa că și vaccinurilor de covid,câți mor cu zile acum in Romania din cauza vaccinilor. Să cerem ajutorul numai de la Sfânta Treime și Maica Domnului.

      Ștergere
  4. Geoana spune ca -niciodata securitatea Romaniei nu a fost mai aparata ca acum cind va primi noi trupe straine hotarita la Vilnius-
    In timp ce Rusia spune ca va reintensifica folosirea de arme cu dispersie si termobarice in Ucraina
    Dar si Sua spune ca va livra Ucrainei arme cu dispersie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creștinilor trezițiva,Romania nu este apărată nici de o țară,nici de un aparat care este dotată armata,noi poporul Român,suntem apărați de Sfânta Treime și Maica Domnului.

      Ștergere
  5. Poate, sau aproape sigur era Sf.nostru Părinte Arsenie Boca! 🙏❤️

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru rugăciunile sfântului părinte Arsenie de la Sâmbăta de sus,miluiește Doamne poporul tău!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumiri cu multa dragoste, doamna Maria !

    RăspundețiȘtergere
  8. Evreul Ilan incearca sa se apere acum pe Antena 3 de acuzatiile asupra afacerii tatalui sau cu azilele la care acum se adauga si decese cu zecile in timp scurt-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e azilul tatălui sau, acea casa a fost a tatălui sau, dar a vândut-o acelei Doamne care a transformat-o în azil. Nu mai dezinforma Crăciune, ți s-o pus pata pe evrei....

      Ștergere
  9. Iohannis vorbeste de habul din Romania pentru ajutarea Ucrainei si pregatirea cu tarile Nato a pilotilor pe avioanele F16-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si ministru sanatatii calaul evreu Rafila vorbeste dupa ce a lasat ani in sir bolnavii de cancer fara tratament care protesteaza azi si miine in fata ministerului sau-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Jurnalist pe Antena 3
    -Anchetele se vor extinde si la azilele de copii unde se pare ca sint abuzuri si mai mari cu sinucideri , violuri si nasteri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. D-na Maria,dvs. spune ți ,, eu nu vă spun ADIO, ci vă spun...." păi de ce să ne spuneți ADIO ?😳Mă speriați un pic. Sunteți încă tânără față de mine care anul viitor îmi schimb ,,prefixul " împlinesc 70 de anu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12 iulie 2023 la 17:04 Nuuuu, eu nu plec nicaieri!Am folosit doar cuvantul Adio din mesajul divin cu Sambata de Sus. Si am spus ca eu nu va spun Adio. Stati linistiti,multi ar dori sa dispara acest Blog si odata cu el sa dispar si eu. Va asigur ca nu se va intampla asa ceva! Voi fi aici prezenta 24 din 24 indiferent de obstacolele intalnite. Cu dragoste si fara adio niciodata,Maria Ghiorghiu.

      Ștergere
    2. Mulțumesc !❤️

      Ștergere
  13. Absolut! Stai in cutia ta si cu amicii tai faceti ce stiti sa faceti ca nu-i nici-o diferenta intre voi si roboti!

    RăspundețiȘtergere
  14. E vorba de Papa Francis doamna Maria ? Ca si asa am vazut ca el da liber la LGBT si toti astia care strica lumea ..

    RăspundețiȘtergere
  15. Discur fulminant al lui Biden de finalul summitului Nato in Vilnius-Lituania-Rusia nu poate lua teritorii de la vecini, daca vrea pace simplu sa se retraga-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. sunt unele profetii care spun asa: ca dupa decesul papei FRANCISC va veni un altul PETRU ce va fi asasinat nu spun de la mine -dupa care inluenta Vaticanului nu va mai exista-vremuri tulburi sunt si vor fi

    RăspundețiȘtergere
  17. Rusia prin Lavrov ministrul sau de externe plinge dupa cheltuelile mari facute de occident=Nato pentru ajutarea nazistilor dupa el ucrainieni.
    In timp ce si Erdogan pare revenit de voie de nevoie in tabata occidentala -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Lumea arde si bogatanii se distreaza
    Lansat din Finlanda cel mai mare pachebot de 300 m si 20 punti care a costat 1,1 miliarde si are si o cascada interioara.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Era un mesaj de curind cu gaura de la polul sud
    Un fost agent in serviciile secrete americani spunea ca dupa 2010 a fost la Polul Sud unde Sua are in citeva grote mari in ghetari instalata aparatura secreta cu care pot
    - intercepta nave extraterestre cu viteze superluna pe baza de neutroni
    -pot induce cutremure pe Tera
    -pot trimite emisii laser in cosmis cu mesaje pentru extraterestri folosind o sursa de energie nucleara
    -si multe alte obiective secrete-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ciuca Maciuca evreul acuzat ca stia despre dezastrul din azile fara sa faca nimic poate doar o interventie a unui Ong afacuta la toate nivelele a salvat situatia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. Clanul Ciolanu spaima civilizatiei.

    Plangeau si caii de la dric, plangea si ultimul calic că Budigăi s-a cărăbănit.
    Te-ai dus Budigăi , aoleuuu cine ne mai mareste nouă zilnic pensiile la tv !? Cine ne mai vrajeste pe noi si ne mai proiecteaza noua zilnic un viitor normal cu pensionari si muncitori fericiti nu muritori de foame mai Budigăi !?
    Clanul Ciolanu la aruncat pe Budigai peste bord sperand ca astfel va calma situatia. Un mare fâs, se stie că artizanul acestui dezastru este psd care timp de 30 de ani a adus romania in aceasta situatie a unei coruptii si a unui dezastru generalizat. Psd era la putere cand clanurile mana in mana cu militia jefuiau la granita autocarele ca in vestul salbatec psd era la putere cand coruptia in sistemul pensionarilor de boala era in toi sub acest clan psd a înflorit si s-a hrănit coruptia endemica care ne-a adus la periferia europei. Acest psd care ,,a taiat,, pensiile speciale si care ,,a recalculat,, pensiile prin cel care ,,rezolva el treaba,, adică Budigăi. Vai dar iarasi au iesit slugile secu, habarnistul coana Chiriacista si sondorul de eleve Chieleapieleanu să linga tovarasii psd-pnl la ordin că doar tovarasii secu i au imbogatit? Ce ne am face noi acest trib de vanatori de sobolani cu arcul daca nu ar iesi zilnic pe tv cei doi lingai secu sa ne aduca lumina ? Asadar dupa atata ue si democratie psd-pnl, romania din fericire ocupa tot primul loc in europa la saracie , coruptie si emigratie . Asadar de ce sa mergi in continuare in acelasi stil si cu aceiasi indivizi psd si pnl ? Ca sa te balacesti in continuare in rahat ! Nici nu vorbesc despre democratie deoarece in romania nici nu este vorba despre asa ceva , presa tembelizata este platita de statul corupt opresiv si nu macane nimic iar cei care indraznesc sa maraie sunt loviti cu ciocanul si secera tov stalinisti din cna. Traiasca statul corupt mafiot roman !
    Prigojin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. “Clanul Ciolanu la aruncat pe Budigai peste bord sperand ca astfel va calma situatia”
      😂😂😂😇

      Ștergere
  22. Mai era si inchiderea bisericilor timp de trei ani pentru boala Covid-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Da,este adevărat că Papa înainte să moară va spune că România este Țara Mântuitorului Lumii,este Născut in Romania,și singura religie adevărată este Ortodoxia,după ce moare Papa,va veni Prunca lui Dumnezeu care va conduce lume,și Papa nu va mai fi,și nici Patrihar ,doar Ea ,va conduce lume prin puterea Divină.,mă gândeam la mesajul ziua 14 luna a patra poate acea zi moare Papa și toți care conduc lumea,noi vorbit m dar nu ne este dat să știm tot adevărul,trăim tot în minciuna.

    RăspundețiȘtergere
  24. biologic vorbind va veni vremea matriarhatului=femeile , care aduc pe lume pruncii, singura cale de inmultire a speciei umane- nu prin mutatii genetice sau transexuali!!! asta se vrea dar DUMNEZEU IN TREIME SI MAICA DOMNULI nu va lasa pana in sfarsit aceste aberatii din laboratoare

    RăspundețiȘtergere