miercuri, 26 iulie 2023

DUMNEZEU TATAL ŞI SFINTELE USI IMPĂRĂTESTI DIN CAMERA MEA !


                               Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o Lumina alba si stralucitoare foarte, si astfel, cu ochii inchisi fiind,vad cum plafonul camerei mele se transforma intr-un Cer de noapte albastra si senina.
Plafonul disparuse si vedeam cu ochii inchisi, Cerul Lui Dumnezeu.
La foarte mica inaltime de locul unde eram in pat,sa fi fost vreo 3 -4 metri inaltime, apar SFINTELE UŞI IMPĂRĂTESTI aurii la culoare si care, straluceau mai tare decat Soarele.
Era Lumina Lui Dumnezeu, a Prea Sfintei Treimi. 
În clipa urmatoare , SFINTELE USI  din Lumina aurie ca de Soare, se intorc cu varful lor spre mine şi cu deschizatura spre Cerul Lui Dumnezeu.
                Imagini pentru usi imparatesti
 Exact in mijlocul lor, asa cum erau cu varful inspre mine, IL vad pe INSUSI DUMNEZEU TATAL CEL CERESC care, avea ambele Sale Mâini, ridicate spre Cer.
                              Imagini pentru dumnezeu tatal
Dumnezeu Tatal Cel Ceresc era îmbracat in vesminte bleu-albastre stralucitoare. Acum, vedeam Cerul de noapte in casa mea, sub plafonul care nu mai era, vad forma USILOR SFINTE IMPARATESTI din Lumina ca de Soare, şi exact pe mijlocul lor, Îl vad  pe Însusi DUMNEZEU TATAL Cel CERESC cu Mâinile Sale Prea Sfinte ridicate spre Cer. 
Dumnezeu Tatal Cel Ceresc a stat o clipă si m-a privit iubitor,după care,  S-a urcat lin spre Cerul Său ca intr-un zbor lin ,pana cand a intrat in Cerul Său .
Dragii mei, bucuria sufletului meu a fost infinit de mare si nu poate fi comparata cu nimic din viata  noastra, de-aici de pe pămant.
Prieteni dragi, fiecare dintre noi poate trai o asemenea uimitoare Minune . Trebuie doar ca s-avem Credinta si nadejde in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,sa fim buni si milostivi, si sa iubim pe Aproapele nostru, asa precum ne iubim pe noi insine. 
Sa multumim PREA SFINTEI TREIMI si PREA CURATEI FECIOARE MARIA pentru toate Darurile pe care le primim in fiecare clipă din viata noastra.
Iar cel mai de preţ DAR divin dragilor,este Viaţa de care ne bucuram alaturi de cei dragi.

                      Cu dragoste, Maria

Un comentariu: