sâmbătă, 29 iulie 2023

CANICULA PLEACA SI VINE VREMEA RACOROASA!

 

.

29 Iulie 2023, ora 14,21 !

Dragii mei, 

Astazi in timp ce trebaluiam prin bucatarie, intr-o clipita aam o imagine sub mijlocul Cerului liber, si vad o tanara care se asezase pe o bordura deoarece, ii venise rau de la soarele torid de pe Cer.
Brusc, Cerul se-ntuneca si apare un cuvant scris intr-un  dreptunghi rosu de foc, scris de o forta nevazuta,asa :

"Racorire !".

.
De unde soarele topea totul in jur, Dumnezeu a trimis acest Mesaj divin, prin care ne-a transmis ca urmeaza o racorire a vremii toride.
.
Dragii mei, eu stiu ca Meteorologii dupa masuratorile lor sustin contrariul.
Eu aici, nu contrazic pe absolut nimeni,ci scriu doar Adevarul Duhului Sfant descoperit mie roabei Sale.Si veti vedea dragilor, ca asa va fi.
Va fi cald, vara e abia la inceput,dar nu vom mai suferi de caldura excesiva.
Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului care ne daruiesc toate cate avem nevoie si toate la timpul lor.
Sa multumim Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu -Pururea Prea Curata Fecioara Maria, ca suntem sanatosi,ca-i avem pe cei dragi langa noi, in inima si-n sufletul nostru si nu in ultimul rand, sa mergem la Sfanta Biserica,acolo unde este linistea si mantuirea sufletului nostru.
Cu dragoste, Maria.


10 comentarii:

  1. Așa este..bunul Dumnezeu nu le dă pe toate la timpul lor

    RăspundețiȘtergere
  2. Deja ziua e in scadere si noaptea e mai lunga si racoroasa iar puterea soarelui incepe sa scada
    Dar trendul anilor spre incalzire globala si seceta cu desertificate in sudul Europei se mentine mai ales urmatorii doi ani dat si de maximul solar si de curentul oceanic Elninio din Pacific
    Gurile rele spun ca multe incendii din Grecia au fost si intentionat puse de miini straine criminale , dar oricum in viitor problema lor va fi apa dulce ca si in Crimeea ocupata de Rusia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. MULTUMIM,NE DAIINCREDERE SI PUTERE! DOQAMNE AJUTA!

    RăspundețiȘtergere
  4. Polonia si Lituania vor sa inchida granita cu Belerus unde se antreneaza in apropiere mercenarii rusi Wagner la 97 km de enklava Rusiei Kaleningrad-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si in Romania si RMoldova au intarit masurile de securitate ultima avind multi calatori cu buletine false pe aeroportul din Chisinau dupa expulzatea a multor diplomati din ambasada Rusa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. La Summitul cu africani de la Sank Peterzburg au lipsit multi lideri din Africa iar oferta lui Putin pentru cereale gratuite a cam fost vazuta suspecta de Africa de Sud care a spus ca ei au bani sa cumpere-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Azi in Timisoara/ Miine-n toata tara
    .Timisorenii string semnaturi pentru a scapa de primarul Fritz.
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uniți în credință ,distrug toate planurile satanistilor care ne lucrează pe la spate dar Sfânta Treime,vede și știe tot,și va face dreptate în toată România Sfânta,Gradina Maicii Lui Dumnezeu.

      Ștergere
  8. Pana saptamana viitoare, dupa care revine canicula.

    RăspundețiȘtergere
  9. Vedeți ca să dat prognoza pe luna august de luna trecuta......august nu va avea mai mult de 26 grade. Asa ca daca căutați pe google puteți citi prognozează în decembrie

    RăspundețiȘtergere