vineri, 2 august 2019

VIRUSUL SIDA ! ARE ROMANIA MEDICAMENT PENTRU ACEST VIRUS ?

                              2 August 2019,ora 4,23 zori de zi !

                             Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune asa:
          "România declara sus si tare ca nu are medicament pentru Virusul Sida."
Acest glas dragilor, a grait asa pe un ton mai cu cu repros,adica,a lasat sa se -nteleaga faptul că Romania ar avea medicamentul pentru Virusul Sida, doar ca-i place sa spuna ca nu-l are,îi place sa se planga ca nu ar avea acest medicament. 
Prieteni dragi, eu nu stiu daca Romania are acest medicament care sa vindece pe toti cei infectati cu Virusul Sida,dar stiu ca ,la un moment dat vom auzi vorbindu-se despre ROMANIA  si despre medicamentul care vindeca de SIDA.
Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,Amin !
                                  Cu dragoste,Maria.


11 comentarii:

  1. Nu vor mai fi bani ptr cumpararea medicamentelor anti-sida.

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rind SIDA e o boala cu transmitere sexuala ,deci trebue rezolvata o problema de moralitate,primii expusi sint LGBT-istii aparati de Iohannis prin boicotarea Referendumului,si apoi o problema medicala care in timp se poate rezolva.
    Dar precis vor aparea altele tot de natura asta si amplificate de libertinajul occidental renumit
    mai ales la luteranii germanofoni ai lui Iohannis mai ales in tarile de jos-Amsterdam ,care vor fi 'salvati' de moralitatea emigrantilor musulmani care-i vor domina si vor mostenii economia vestica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania chiar nu are medicamente pentru HIV. Nu tre' sa primesti mesaje de nicaieri sa vezi evidentele din sistemul sanitar romanesc. Toata tara este in colaps, ne prabusim cu pasi repezi. Vedeti rectificarea bugetara, deficitul bugetar, haosul creat de guvern. Din nefericire, multi dintre cei care voteaza PSD nu-si dau seama spre ce dezastru ne indreptam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 17:39 păi nu știi rețeta? Le spui cocoțaților că Soroș este de vină și că le-a falimentat țara. Le bagi cu antena 3 și rtv și cocoțații chiar cred că nu îi ajută capul. După asta urmează povestea vieții lor lupta cu dușmanul imaginar:-Sooorooș ne-a lăsat fără banii de rahat (turcesc bineînțeles)! Să vezi distracție.

      Ștergere
    2. Anonim 19:01.Ai dreptate,dar parțial.Soros singur nu e de vină.El este păpuşa pe sfoară a diavolilor Rockefeler+ Rostchild,care la răndul lor sunt marionetele lui Lucifer care stăpăneşte acum planeta.Soros la răndul lui mănuieşte păpuşile de la conducerea UE,care la răndul lor dau ordine de acțiune marionetelor lor aflate în poziți cheie în ONG-uri,partide,ministere,parlamente,mass media din țările UE.Nu e nevoie de nici o antena 3.Chiar şi un om cu un IQ mediu poate vedea f.clar acest lucru.Cei cu IQ sub medie nu văd,dar,din fericire,majoritatea românilor nu sunt proşti cum ne cred cei ce plătesc propaganda cu"de vină este partidul X sau Y".

      Ștergere
  4. Noi nu avem medicamente pentru cei cu cancer , suntem in urma cu 50 de ani , romanii se trateaza in Austria, Turcia si Italia !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca Dumnezeu a facut omul pentru a trai o viata de placere,cum de a aparut SIDA? Sau, nu exista?

    RăspundețiȘtergere
  6. 21.36
    Viata de placere , dar nu de desfrau . Fa diferenta , trogloditule!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sida-pedeapsă pentru LGBT.
    Ciuma-pedeapsă pentru lăcomia generalizată dim evul mediu.
    Gripa mondială din 1918-pedeapsa pentru vărsare de sănge nevinovat în război.
    Sifilis-pedeapsă pentru pederaştii şi dedtrăbălații secolelor XV-XVIII.
    Urmează alte plăgi care vor pedepsi elitele şi imperiile ce conduc lumea şi se joacă cu țări întregi ca şi cu piese de şah.
    PS: sunt şi epidemii create de oamenii de ştiință angajați de către satanicii ce conduc lumea din umbră,pentru reducerea populației globului.Aceste boli create de oamenii-diavoli sunt:gripa aviară,ebola,gripa porcină,zica şi boala Lyme!
    Dar Dumnezeu îi va lovi selectiv chiar pe aceşti creatori de epidemii,cu un virus invinicibil.Cănd vor începe să moară pe capete conducătorii sistemului bancar mondial,al concernelor farmaceutice,bogătaşii îmbogățiți ilegal,să ştiți că vine de la Dumnezeu!!

    RăspundețiȘtergere
  8. in zilele noastre nu se vorbeste de sida decat la consumatori de droguri-in spitale si laboratoare de analize nu sunt cazuri-sunt multe alte boli contagioase-hepatita,gripa etc care fac ravagii

    RăspundețiȘtergere