vineri, 2 august 2019

O DUBĂ ALBĂ SUSPECTA ,PE TABLITA CAREIA SCRIA : SC DAZ sau IAZ .....!


                           2 August 2019 ,ora 6,05 dimineata !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind, mai stau in pat cu ochii inchisi.
Si astfel, la un moment dat,vad in faţa ochilor inchisi,vad inspre Sud o Dubă alba ca intr-o parcare mare,care intoarce cu mare viteza inca de pe loc.
Da,inca de pe loc a prins viteza atunci cand a facut stanga.
In mod special,o forta nevazuta imi arata tablitele albe ale Dubei albe,tabşlite pe care scria cu rosu asa:
          "SC DAZ (posibil IAZ sau GAZ ) după care,mai urmau circa 4 sau chiar 5 cifre,pe care cu părere de rău,nu le-am tinut minte,deoarece,chiar daca le vazusem nu stiam ce rost au ,si nu am reusit ca sa spuna asa,nu am reusit sa le "fotografiez"cu ochii sufletului.
Cert este faptul ca ,pe tablita scria asa ca mai sus,doar cu posibilitatea celor 3 variante in aceasta ordine:
          DAZ, IAZ ,GAZ după care,urmau alte 4 -5 cifre sau litere.
Dragii mei,eu nu stiu ce legatura va avea aceasta Dubă alba de astadata, al carei numar pe tablita incepea scris cu rosu SC DAZ sau SC IAZ sau SC GAZ .....după care, mai urmau alte 4 sau 5 numere ori litere,ori de ambele.
In ceea ce priveste Duba albastra in care, am vazut-o pe Luiza (semana foarte tare cu Luiza)cu faţa lipita de geam si plangand, este exact Duba albastra pe care o arata la TV,Duba de culoare albastru -indigo cu un luciu mai deosebit. Cu acea Dubă au fost duse fetele mai departe de casa groazei.
Dar eu sunt sigura dragilor ,de faptul ca,BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ne vor descoperi noua tot si toate. Fetele vor fi gasite!
Sa nadajduim ca vor fi gasite in viata,iar intreaga retea de traficanti de carne vie sa fie anihilata.
Trebuie sa avem incredere in AUTORITATILE STATULUI Român ,ca vor gasi fetele si vor taia de la radacina raul care aduce suferinta,chin si lacrimi amare nesfarsite pe obrajii fetelor ,dar si pe ai Părintilor fetelor si familiilor lor.
Sa ne rugam MAICUTEI DOMNULUI ,mai ales ca suntem in Sfantul Post al Adormirii SALE, si care ,este grabnic ajutatoare si rugatoare la FIUL SĂU si MANTUITORUL nostru Iisus Hristos, Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                           Cu dragoste,Maria.
PS.
Am rugamintea ,daca cineva stie din ce tara ar putea provine aceste numere de pe tablita ,sa ne scrie aici la rubrica Comentarii.Va multumesc din suflet !

33 de comentarii:

  1. Mai mult ca sigur Austriece .

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai urmau cifre sau litere?
    .Cautare Googl da ;SC DAZ Activ Trade SRL din Bucuresti sect 5 aleea Botorani care pare a se ocupa cu comertul de cosmetice-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria, va rog vorbiti cu părinții fetelor.. spuneti le si lor faptul că fetele traiesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fetele sigur vor fi gasite si vor fi in viata si se vor intoarce tefere la familiile lor! Mai au muuuuulte de facut si de realizat pe acest pamant.... Scarba aia doar ii duce de nas pe anchetatori... Dar, ma rog, trebuie sa se faca anchetarea la fata locului, ca la carte, sa se vada ca nu s-a descoperit absolut nicio urma si sa se ia urma retelei cat mai repede...
    Dumnezeu asculta rugile noastre si are grija de fetele astea.... !

    RăspundețiȘtergere
  5. Mesaj divin(trebuie verificat):Alexandra a fost tunsa si scoasa pe la ORAVITA .Apare clanul Matasaru ?(sau ceva asemanator)Trebuie verificat mesajul daca e de la Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu conteaza daca e tunsa , tot Alexandra este , iar la cate clanuri avem , e cazul sa inceapa constructia uni Alcazar.

      Ștergere
  6. Rezultate INML oasele găsite în butoiul din curtea lui Dincă aparțin unei fete cu vârsta între 12-17 ani.

    RăspundețiȘtergere
  7. I will immediately snatch your rss feed as I can not find
    your e-mail subscription link or newsletter service.
    Do you have any? Kindly permit me realize so that I may just subscribe.

    Thanks.

    RăspundețiȘtergere
  8. Raportul antropologic secret de la IML trimis doar celor in drept conform unei stiri pe surse spune ca oasele analizate sint ale unei fete intre 12 si 17 ani ,dar nu se cunoaste vechimea oaselor din curtea lui Dinca

    RăspundețiȘtergere
  9. Raportul antropologic secret de la IML trimis doar celor in drept conform unei stiri pe surse spune ca oasele analizate sint ale unei fete intre 12 si 17 ani ,dar nu se cunoaste vechimea oaselor din curtea lui Dinca

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesant ca SRL-ul din Bucuresti comercializeaza produse pentru ten din Koreea deci creme,ca tot apar in viziuni cremele astea folosite de femei,asiaticii fiind si mari mafioti si au obicei sa-si transeze victimile la geamantane
    S-ar putea sa fie niste indicii de substante specifice ale pielii la autopsia fetelor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15:50Si eu m-am gandit la mes. din 29 iul.cu"crema de Hardinali(ri).Trebuie atentionat d-ul Cumpanasu.Toate informatiile trebuie puse cap la cap pt ca nu sunt intamplatoare.

      Ștergere
  11. Fostul sef de Politie Caracal,Mirea cel care a intirziat actiunile politiei, legaturi suspecte cu interlopi

    RăspundețiȘtergere
  12. cred ca e numele unei firme de ex sc daz activ trade din Bucuresti nu se stie ce tip de afaceri are.Am cautat pe google si are adresa si nr de telefon.Si celelalte variante cu Daz,Iaz,Gaz cred ca sunt codate in mesaj corelat cu cifre

    RăspundețiȘtergere
  13. SC-**(numar 2 cifre)-***(3 litere),sunt indicative caracteristice pentru Scotia,Glasgow!Daca nu era un numar intre SC si DAZ,atunci nu stiu cui apartine.Mai sunt si numere speciale pentru auto militare,politie,firme detectivi oficiale din Anglia-Scotia cu SC,care au numarul dupa 5 cifre de tipul:„SC-***(3litere)-**(numar 2 liere)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. numerele erau după DAZ,
      Iintre SC si DAZ era spatiu gol

      Ștergere
    2. Surse convergente ne-au precizat că în cazul crimelor de la Caracal s-a solicitat implicarea Poliției Federale Americane (FBI).


      Se pare că anchetatorii români nu au neapărată nevoie de expertiza FBI, dar scandalul stă să bubuie într-o nouă zonă. În presă deja s-a relatat că în zona Oltului este un adevărat cuib de rețele de interlopi care se ocupă cu traficul de carne vie (prostituție).
      Specialiștii FBI au fost chemați pentru că în apropiere se află și baza de la Deveselu și este posibil ca în cazul în care ancheta merge spre destructurarea unor rețele de traficanți de carne vie să aflăm că militarii americani s-au dedulcit la ”comorile” din România.

      Ștergere
    3. Daca e de tip ”SC urmat de 3 litere,urmate apoi de inca 4 cifre la coada”poate fi un indicativ folosit oficial in Scotia pentru armata,politie,pompieri,paramilitari,detectivi,urgente medicale,ambasade etc.

      Ștergere
    4. Sau poate fi un nr.provizoriu ptr o masina achizitionata in lising in Scotia,caz in care poate fi SC urmat de 3 litere,litere de culoaare ROSIE!Pot fi auto cumparate recent fara numere definitive,care urmeaza sa fie vandute sau instrainate rapid ptr pierderea urmelor.Perioada de folosire a nr provizoriu este f.ok ptr talhari.Prin schimbarea nr cu cel oficial(dupa terminarea ratelor)pot capata un nr cu totul diferit.Pot fi romani emigrati acolo.Englezii prefera sa ia masini cu banii jos sau de la banca,ramanand datori doar bancilor,nu firmelor de auto.

      Ștergere

    5. Rog pe cei care care se pricep sa posteze acest comentariu pe pagina d-lui Alexandru Cumpanasu . Urgent !


      Apel urgent al lui Alexandru Cumpănașu: ‘Vă rog să descifrați ce scrie pe acest document’


      https://www.bugetul.ro/apel-urgent-al-lui-alexandru-cumpanasu-va-rog-sa-descifrati-ce-scrie-pe-acest-document/


      Raspuns :

      Domnule Cumpanasu ,

      Este o chemare in instanta de catre Procuratura de pe langa Tribunalul Bari , datata in 2014 si semnata de catre Domenico Russo - Public Minister , vice procuror onorific de la Biroul Judiciar . Uitati aici, va rog :

      Dott. Domenico Russo
      Ufficio Giudiziario: Procura della Repubblica presso il Tribunale Bari
      Funzione: Vice procuratore onorario

      Aici este adresa care este cu 2 sedii :

      La Procura della Repubblica presso il Tribunale di Bari è dislocata su due sedi:
      - Via Dioguardi, 1 - 70123 Bari (BA)
      - Via Brigata Regina, 6 - 70123 Bari (BA)

      Acel proces s-a tinut in data de 12.11.2014. Documentul se poate traduce dar asa cum este postat este ilizibil
      .
      Va rog luati legatura cu Carabinierii din Bari ca sa puteti colabora cu ei . Ei vor trebui sa ceara datele acelui dosar .


      http://www.procura.bari.giustizia.it/Contatti.aspx



      Distribuiti urgent pe facebook-ul d-lui ALEXANDRU CUMPANASU .

      Urgent d-na Maria , acest comentariu trebuie sa-i parvina urgent .
      Multumesc , as traduce cu drag tot ce doreste , dar sa fie mai clar documentul .

      Rog ca sa puna pe cineva sa-i transcrie ce este pe el in limba italiana si va apare imediat si traducerea.

      Ștergere
  14. Doamna Maria, încercați pe cât posibil să ajungeți la o televiziune cu aceste detalii sau apelați la jurnaliști serioși de la nivel central !! Sunt informații care pot fi vitale in anchete !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciprian, acest blog este citit de toate televiziunile, de SRI, MAE, inclusiv de oameni din guvern. Mesajele D-nei Maria le-a pus 'bete in roate' atat lor cat si mafiei. Nu mai stiu cum sa rezolve cazul: "cu mainile curate'

      Ștergere
  15. Doamne Ajuta doamna Maria s-a le aducă acasă pe fete.
    BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului s-a le aibă în pază sa si pe noi pe toți.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  16. Posibil o duba cu indicative straine,aflata in Romania,de tipul”SC-DAZ(IAZ,GAZ)-****(numere)” ,inmatriculata in Scotia,dar care activeaza aici la vreo baza militara straina,ambasada,firma-oricum sub acoperire,in domeniul militar,paramilitar.Daca e asa...e mai grav,ptr.ca nu cred ca lucreaza ptr proxenetism sub protexia unui nr militar auto.Folosirea unui nr auto militar ca acoperire arata un comert mult mai serios si grav decat prostitutia.Mai mult ar explica lipsa sangelui,prezenta halcilor de carne din curte(dupa prelevare organe ar fi fost transate),faptul ca criminalul a plecat la plimbare in timp ce fata era sechestrata(alibi ca e in oras in timp ce cei cu care se intelesese au intrat in casa sa,au efectuat omorul si prelevarea organelor).Organe?Duba are si medici specializati in prelevarea cat mai rapida de organe,cat victima e in moarte clinica sau anestezie profunda.Dupa instalarea mortii propriu-zisa(15-20 minute dupa incetarea batailor inimii)organele nu mai sunt viabile si numai pot fi folosite in transplant,chiar daca se pun in solutii hranitoare la gheata.Cat timp Dinca se plimba in Craiova si fata suna la 122 si striga”vinee,vinee”a venit intreadevar,dar nu Dinca,ci calaii.Fiind specializati au transat-o rapid,fara sange,cu precizie.Lui Dinca i-a ramas la intoarcere sa scape de resturi:a aruncat carnea transata la caini,bucatile mai mici le-a ars,ingropat sau zidit.

    RăspundețiȘtergere
  17. Deci era un posibil un numar de telefon al SRL-ului ,dar cel mai probabil era deasupra un numar auto la cerere ,personalizat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Gabriel Bota scriitorul batut in fata casei si a familiei din Cluj si umilit la 112 spune ca vrea sa plece din tara.
    In timpul asta in parcul central din Caracal s-a gasit telefonul Alexandrei

    RăspundețiȘtergere
  19. Doamne ajuta !Trebuie sa fie vie!Nu poti sa lasi un inger de fata sa se prapadeasca.!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Documente explozive cu privire la averea familiei criminalului din Caracal. Fiica criminalului, terenuri de un milion de euro

    Antena 3 a prezentat documente explozive cu privire la averea familiei Dincă. Daniela Dincă, care apare cu numele soțului, numele de Bălan, are șase propietăți în județul Arad.

    ”Ca urmare a cererii adresată ANCPI și înregistrată în evidențele instituției noastre, pe numele persoanei Bălan Daniela Florentina, sunt două proprietăți în orașul Arad, județul Arad, trei proprietăți în localitatea Lipova, județul Arad și o proprietate în localitatea Zimadu Nou, tot în județul Arad”, se arată în document.

    Proprietățile din orașul Arad: un teren extravilan, în suprafață de 10.400 mp, al doilea teren are 20.300 mp .


    Un teren extravilan în orașul Arad, pentru jumătate de hectar, cineva cere 99.000 euro.
    Toate informațiile în materialul de mai jos.

    https://www.antena3.ro/actualitate/documente-explozive-cu-privire-la-averea-familiei-criminalului-din-caracal-fiica-criminalului-532332.html

    RăspundețiȘtergere
  21. Pentru o inimà tănără se plătesc peste 70 000 euro,după cum spunea un procuror din Italia.E mult mai profitabil pentru diavolii-oameni să văndă organe,decăt să se complice cu sechestrarea şi livrarea fetelor în rețelele de prostituție.

    RăspundețiȘtergere
  22. Dezvăluire-șocantă făcută de patronul unei case de schimb valutar. Gheorghe Dincă primea bani prin Western Union

    Aflat în relații foarte reci cu familia sa ce era stabilită în Italia, Gheorghe Dincă primea bani de undeva, prin intermediul Western Union .


    ”Am casă de schimb valutar și transfer de bani.

    Îl cunosc ca și client pe Gheorghe Dincă.

    Scotea bani de la Western Union.

    Îi trimitea cineva, dar nu m-am uitat să văd cine, că nu mai am acces acum la datele respective”, a spus bărbatul, potrivit Libertatea.

    RăspundețiȘtergere
  23. 18.24
    Nici ala care l-a dus cu masina a zis ca nu stie cine s-a urcat in ea si unde l-a dus .

    Asta cu western union iar nu stie de unde primea banii . E nu zau !
    Toti complici , inclusiv fi-sa miliardara care face pe profana .

    Poate se afla de ce a murit italianul , nu de altceva , dar a pus laba pe averea lui o neica nimeni .

    Paranormalul Burculet a spus ca Dinca are multe crime la activ si in spatele lor este o femeie , a descris-o exact pe fi-sa .

    RăspundețiȘtergere
  24. UNKNOWN-nu da sfaturi d-nei Maria sa vorbeasca cu parintii Alexandrei-si asa sunt extrem de suparati-asta le-ar da sperante desarte

    RăspundețiȘtergere
  25. Anunțați și pe părinții fetelor, dacă dumneavoastră spuneți într-adevăr ca fetele trăiesc. Străduiți-vă mai mult și rugați-vă la Dumnezeu să vă arate mai clar

    RăspundețiȘtergere