luni, 3 iunie 2019

VATICAN ! BISERICA DE LA VATICAN !

                         Imagini pentru BISERICA DE LA VATICAN
                        Imagini pentru BISERICA DE LA VATICAN.

                                   Noapte de 1 -2 Iunie 2019,ora 2,15 !

                                         Dragii mei,

Doar ce ma bagasem in pat si aud glas care spune asa:

             "Biserica de la VATICAN !
           A iesit pe strada fum simbolic,de la BISERICA de la VATICAN."

Dragii mei, stiu ca multi dintre voi v-ati intrebat ,de ce nu am primit niciun Mesaj cu venirea PAPEI FRANCISC in ROMANIA.
Asa este! Nu am primit in mod special despre aceasta venire. Dar eu am scris despre PAPA FRANCISC si Echipa sa.
Iata:



                                   19 Mai 2019,ora 14,22 !

                                  Dragii mei,

În aceasta după amiaza,desi eram aici in faţa calculatorului,aud glas care spune ceva mai ingrijorator as putea spune.
Glasul spunea asa:

               "Vin si Ereziastii ,odata cu venirea PAPEI în România!"
                        Imagini pentru PAPA IMAGINI.

Dragii mei, stim cu totii că, la sfarsitul lunii acesteia vine PAPA FRANCISC in ROMÂNIA  DUHULUI SFANT.
Sa vina sanatos,iar PREA SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI sa-i ajute si sa aiba parte de pace si liniste sufleteasca, si sa-i daruiasca multa putere duhovniceasca.
Cei care vor sa-l întampine pe PAPA FRANCISC cu PROTESTE,este mai bine ca sa nu o faca.
LUI DUMNEZEU nu-I place dezbinarea si ura intre popoare si conducatorii acestora.
FERICITI facatorii de pace!
Noi suntem ortodocsi majoritatea populatiei,avem BISERICILE noastre;de ce sa stricam linistea si pacea sufleteasca a fratilor si surorilor nostri catolici?
Nu trebuie sa facem aceasta, ci sa-i lasam sa se bucure de conducatorul lor spiritual.
Nu trebuie ca sa semanam ura si dezbinare !
Cat despre MESAJUL pe care l-am primit astazi,nu doresc sa-l comentez in vreun fel.
Vom trai si vom vedea ! DOAMNE  AJUTA !
                                Cu dragoste,Maria.
CĂLĂTORIA APOSTOLICĂ A SANCTITĂȚII SALE PAPA FRANCISC în ROMÂNIA. 31 MAI – 2 IUNIE 2019. Vineri, 31 mai 2019. ROMA-BUCUREȘTI.


 Dar si in urma cu 2 ani :

16 iul. 2017 - Cu siguranta este vorba despre PAPA FRANCISC. .... CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - bloggermariaghiorghiu.blogspot.com/.

Cât despre Mesajul de astazi,vom vedea in timp ce se va intampla.
                                     Cu dragoaste,Maria.
     P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      





                 


a

48 de comentarii:

  1. Este foarte in varsta, deplasarile sunt obositoare, posibil sa se intample ceva natural. Iar fumul anunta intotdeauna rezultatul alegerii unui papa de catre consiliul cardinalilor. (alb-au ales; negru-inca delibereaza)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. consiliul cardinalilor nu alege nimic,papa "negru",seful Iezuitilor,la comanda jidanilor,iudeo-masonilor si khazarilor numeste urmatorul papa si-i traseaza programul!!!

      Ștergere
  2. In aceste zile numai de despre Papa s-a discutat ( de dimineata pana seara). Frumos! Un om care iti transmite incredere, liniste si pace! Obsetv ca tu ai ''vedenii'' cu subiectul in timpul desfasurarii actiunii subiectului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ati sti mai multe despre acest papa, nu ati fi asa de entuziasmat.V-a dus de nas pe toti si stati cu gura cascata la un actor batran. Primul lucru pe care l-a spus cand a devenit papa, a fost in apararea homosexualilor. De-a lungul timpului a intors-o si a sucit-o cum i-a fost mai bine. Acum face turul tarilor pe care le mai poate fraieri- peste tot spune ca musulmanii sunt buni, el nu stie de Jihad si a certat foarte tare pe bulgari ca nu isi baga in casa pe al cu coarne-adica nu primesc mai multi imigranti. Oricum ei sunt burduf de musulmani, au moschee in mijlocul targului si probleme mari la granita cu "ingerii" respectivi. Nu v-ati intrebat de ce a colindat Transilvania si s-a intalnit cu prim-ministrul Ungariei care era aici ca la el acasa? In schimb a fentat Bacaul care se pregatea de unan, cel putin. E drept, in Moldova sunt multi catolici dar nu unguri. Nu cititi, nu va informati, inghitit toate prostiile si altii sunt de vina, nu-i asa? Este ubn cor de injuraturi la adresa Catedralei Neamului dar e bine ca papa sta intr-un palat cat un oras,asa-i? Vai saracul, vrea sa traiasca simplu, nu mai pune pantofii aceia scumpi... Inghititi toate porcariile doar ca vin dinafara si scuipati tot ce reprezinta acest paant. Multi dintre voi nu o faceti din rautate, ci din incultura, proasta crestere si prostie.Vorba ceea: cap ai, minte ce-ti mai trebuie? Sa nu va vaitati cand vor veni vremurile, caci voi si cei ca voi le-ati adus.

      Ștergere
    2. cititi Apocalipsa ca sa va lamuriti cine este papa si mai ales,ce urmareste si ale cui ordine executa!!!

      Ștergere
    3. Asa este Magdalena...din pacate, acest papa este un eretic

      Ștergere
    4. Aici e de vina toata mass-media, au actionat si vb precum vaticanul i-ar plati, au uitat ca sunt liberi...asa spala satana creierii...si ei nu pot sa vada, sunt hipnotizati.
      11.26 papa e o capetwnie a iadului iar antichristul va vwni chiar scaraoschi.

      Ștergere
    5. Magdalena esti o doamna inteleapta.Te felicit ! Bravo ca le deschizi mintile la ratacitii astia.

      Ștergere
    6. Magdalena, papa e omul cui o fi. Dumnezeu ii va judeca pe toti cei ce L-au tradat si lucreaza pentru demoni. Dar crezi ca poporul roman se va vindeca de orbire, atata timp cat BOR nu-si face curat in propria ograda? Pute si in BOR a fățarnicie...si afaceri necurate. Si a masonerie pute!

      Ștergere
    7. Da mass media e de vina. Toate cele 3 zile 24 din 24 numai laude papei au dat. Pana si A3 care se vinde dupa cum bate vantul. Toata presa fara nici o exceptie este aservita STRAINILOR ,INTERESELOR STRAINE. Presa este toxica. Cum sa ridici atatea laude unui personaj care reprezinta o cu totul alta religie decat a tarii tale ??? Niste tradatori care se joaca cu mintile slabe ale populatiei. Doar comentatul nu ajuta.

      Ștergere
    8. Mie nu imi pasa de papa si nici de mass-media. Imi pasa de oameni. Daca ei ar dori cu adevarat sa judece, sa inteleaga ce e bine si ce e rau, li s-ar deschide caile de cunoastere. Dar ei chiar nu vor. Chiar nu vor sa gandeasca si se complac in lenea mintii si lacomia trupului. Chiar inconjurati de rau din toate partile, oamenii se pot salva, dar ei vad numai salvarea trupului, nu si cea reala. Isi condamna copiii la orbire si putini dintre acestia vor intelege impulsul din inima lor, vor inota si iesi la suprafata. Chipul lui Dumnezeu in om nu e o metafora, este o realitate. Ca ii spunem intuitie, ca ii spunem subconstient, nu are importanta. Este acel sentiment de bucurie cand facem un lucru cu adevarat bun ori acel gand, acel sentiment de jena , de rusine, de intelegere ca am gresit. Toate vin de la acel Chip. Acestea impreuna cu un dor de ceva anume, fara a sti ce, un dor care pe multi, chiar copii, adolescenti si tineri ii face sa tanjeasca, sa spere, sa incerce sa atinga acel Necunoscut. Trebuie sa ii dea Numele cel adevarat si lucrurile se vor limpezi. Asadar, nu altii sau alte lucruri sunt de vina. Greselile noastre sunt ale noastre, ale nimanui altcuiva. Nu avem cum sa nu facem greseli, caci cunoastem doar "in parte", dar ele pot fi mai putine, mai mici, iar noi mai constienti, mai atenti in alegere. Despre restul, a existat si exista Cineva care, singurul, isi asuma cu bucurie povara greselilor noastre.

      Ștergere
    9. Magdalena, ce le mai stii tu pe toate. Hai sa ne uitam in curtea proprie si atunci sa comentam. Vrei nu vrei, e PAPA!

      Ștergere
  3. Doamna Maria am citit in cărțile lui Nostradamus ca acest papa va fi otrăvit chiar de cei care îl atenționează de acest atentat sa zic asa dacă s-a ajuns acolo.
    Papa Francisc stiu ca se va lupta cu Maniheist ca vrea sa treaca la Ortodoxie si din acest motiv va fi otrăvit.
    Acum ca este vorba de el s-au alt papa nu stiu ce sa zic.
    Fumul este atunci când se alege un nou papa.
    Cu drag doamna Maria si o zi binecuvântată
    Primii care vor trece la Ortodoxie vor fi catolicii.
    Se va da lupta pentru credința adevarata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista "carti" ale lui Nostradamus, ci catrene adunate intr-un singur volum. Ati citit tot felul de interpretari de doi bani. Catrenele nu au fost descifrate nici pana astazi; unele dintre ele sunt intelese abia dupa ce lucrurile s-au petrecut. Singurul care s-a apropiat mai mult de adevar, a fost un roman, plecat in SUA dupa venirea comunismului, Vlaicu Ionescu. Pe baza acestor catrene l-a avertizat pe Nixon sa nu mai candideze pentru al doilea mandat, nu a foost luat in seama si Nixon a patit-o urat de tot.

      Ștergere
    2. Cata minte aveti, sa va luati dupa niste catrene scrise de un om in trecut? Catrene ce pot fi interpretate in sute de moduri. Fiecare le interpreteaza dupa nivelul lui de intelegere. Sau dupa interese. Cum ar fi ocuparea Europei de catre musulmani. Dar cine i-a adus in Europa pe musulmani? Cine a provocat razboaiele ce au dat naștere valului de refugiati?
      Profetiile parintelui Arsenie Boca nu va ajung? Nu va ajunge sa vedeti dezastrul economic din Romania? Si dezastrul spiritual! Oamenii nu se mai iubesc intre ei. Se invidiaza si se urasc.

      Ștergere
  4. Vom trai si vom vedea care este raspunsul Universului la mesajele transmise de Papa Francisc de pe Pamant Strabun, din perspectiva limbajului multidimensional, temporo-spatial: gand, cuvant, fapta. Cum socoteste Universul in spiritul matematicii universale... constienti de faptul ca mai presus de noi, a toate cate sunt vazute si nevazute, stiute si nestiute, chiar mai presus de ceruri si adancuri exista un Creator Suprem, Suveran, Datator de Viata in infinitul Univers, infinita Armonie: Iubire. BineCuvantare. Iertare. Pace. Prosperitate. Creatie. Taine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mesajul papei acestuia a fost un dat cu tifla. de la Ioan Paul al II-lea, nu a mai fost un papa adevarat. Universul sughita, asta face el acum

      Ștergere
    2. Prima parte a Raspunsului despre care vorbesti a insemnat distrugeri materiale si pierderi de vieti omenesti,inclusiv copii!!!Sa vedem celalta parte a Raspunsului...

      Ștergere
  5. Ati avut acum 2 ani un mesaj de genul
    https://observator.tv/eveniment/politisti-lumanari-cristian-amariei-mort-recas-interlop-asasinat-294838.html?utm_source=Facebook%2520Observator&utm_campaign=Facebook&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=294838&fbclid=IwAR3ryj0KByzhowp8Mou3il2-QIKo9hFZEanJDMUXw36_ky7Lc1cfdzQaZuw

    RăspundețiȘtergere
  6. In care catren scrie de otravire? Cunosc o profetie care spune ca isi va da demisia in favoarea unui nou papa in care este Dumnezeu insusi care ca desfiinta dupa 5 minute insitutia papala. Dealtfel si Francisc a anuntat acum vreo 2 sau 3 ani ca isi va da demisia peste vreo 2 ani de atunci. Oricum atunci cardinalii se vor scinda unifiind cu papa Dumnezeu si altii antagonici cu fslsul Iisus unn fost papa aparent revenit la viata pretins mort. Desi si Dumnezeu va fi revenit la viata dar cu alt trup identic teofanic dupa o moarte in urma careia exista inca trupul vechi moaste incit anakiza comparativa genomiala e posibila.
    Falsul Iisus nu are legatura cu dictatura militara care a si trecut nefiind nici balaurul plagiator nici fiara care a avut profet mincinos nici cel care a omorit cei doi martori martiri linga fosta troita a pietei din Iraklyon in 1910. In total fiind 7 numiti biblic 7 imparati care vor fi dati in vileag tot de catre teofania lui Dumnezeu cu putin inainte de cintarile din Sion in fata Sa in aceeasi zi.
    Deci o parte din prelatii insotitori de la vizita asta vor fi hulitori ulterior. Lucrurile fiind f aproiate.

    RăspundețiȘtergere
  7. A insistat sa ne rugam pentru el, semn ca presimte Papa Francisc ceva. Personal nu am "vedenii", rezonez doar cu evenimentele, fenomenele, intamplarile, povestile pe care le traim in carne si oase, zi de zi, clipa cu clipa, cate-un vis din cand in cand, atata tot, restul, taine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se practica aceasta cerinta in Biserica Catolica. Unii o cer cu umilinta, cu credinta (neadevarata de altfel) ca ei sunt pacatosii lumii. Altii o cer ca sa "dea bine". Vizitatorul de care vorbiti se apropie de un sfarsit si incep sa il napadeasca amintirile a ceea ce a facut. Domnul il va judeca.

      Ștergere
  8. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/06/02/pedofilia-face-ravagii-in-sua/

    RăspundețiȘtergere
  9. Ne vinde fum ,asta face!
    Si ereziastii sunt probabil cei ce.l insoteau.

    RăspundețiȘtergere
  10. A venit si omul faradelegii,care predica pace si liniste,intelegere exact cum spune Dumnezeu ca spun toti profetii mincinosi,si a venit potop in Romania si e doar inceputul urgiilor,pt ca Dumnezeu a spus cand vor zice pace si liniste atunci o prapadenie neasteptata va veni peste toti pacatosii nepocaiti,si nu vor scapa,pt ca ei predica prosperitate desarta,fara sa se pocaiasca,ei raman aceeasi inchinatori la idoli,mandri,desfranati,avari,ucigasi,etc,cand Dumnezeu spune curatiti-va mainele pacatosilor,ca sa va primesc si ca sa fie pacea si linistea adevarata si ca sa aveti tara binecuvantata!Si pe vremea profetului Ieremia si Ilie,evreii se laudau cu templul Domnului,asa cum se lauda acum oamenii cu biserici,insa spiritual sunt orbi si goi,si ce vor pati exact ce au patit evreii cand le-a spus Ieremia si Ilie,vor fi nimiciti si trimisi vesnic in iad,cum au fost nimiciti si evreii cu tot cu templul lor!Nu e de ajuns zum zice papa sa-ti recunosti pacatele,ci sa si regreti,sa si renunti,si sa si repari raul facut unde se poate!E plina lumea de falsi profeti si antihristi,care incearca sa-nsele daca ar fi cu putinta si pe cei alesi,exact cum a spus Iisus ca sunt pana in ceasul judecatii finale!

    RăspundețiȘtergere
  11. Probabil se va retrage mai repede ,inca in putere ca si predecesorul sau,asta e tendinta-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se va retrage ci va fi retras. Predecesorul lui se pare (asa se zice), chiar ar fi dorit curatarea Vaticanului de pacate, in primul rand de pedofilie. Se pare ca acesta a fost motivul real altfel ar fi patit ca si predecesorul lui Ioan Paul al II-lea care a stat in scaunul papal doar 33 de zile dupa care a murit subit. Toti vorbesc de otravire.

      Ștergere
  12. Tot ce au venit pana acum peste Romania si intreaga lume,au fost doar avertizari la pocainta,si oamenii isi continua traiul pacatos pt lume si diavol in pofte si placeri lumesti,si dracii le spun sa creada,sa predice si sa stabileasca ei cand pleaca cineva la judecata,ca dansu sau dansa e in Rai,cand sunt cu miliardele in iad in chinurile de veci,pt ca traiesc pt imparatia dracilor,si nu pt Imparatia Lui Dumnezeu si Lui Iisus!Iisus decide la judecata unde pleaca fiecare,la fericire sau chinuri,nu noi de pe Pamant,nici marele Ilie sau alti mari sfinti nu decideau asta!

    RăspundețiȘtergere
  13. Se zice ca acest papa a fost pus de oculta mondiala dupa ce predecesorul sau,papa Benedict,a fost obligat sa demisioneze in urma unui blocaj financiar executat de sistemul bancar asupra Vaticanului.S-a dorit aceasta pentru ca celalalt papa era prea dogmatic,iar acesta e "liberal",admite diverse lucruri,in plus,e iezuit,adica apropiat de ideile celor care influenteaza azi omenirea.

    RăspundețiȘtergere
  14. inca ceva 10.23 rugandu-te pt. cineva inseamna si ca i-ai iertat greselile, ma refer la imperiul Roman, al carui pacat Papalitatea si Papa il trage .
    Va spun de ani de acum, Romania nu mai e privita ca o sluga( cu toate ca politicienii nostri asta sant POATE mai putin Joha), e privita ca un sef, cu respect de aici Nato Ue, apropiindu-se de noi spera sa xcape...
    Totusi problemele reale raman intre care in planul intai
    Razboaie , sateliti, imoralitate;
    in plan secund bani, medicamente etc

    RăspundețiȘtergere
  15. Faptele sunt consumate. Iert ca si eu impreuna cu stramosii mei, prieteni de pretutindeni, semeni, conducatorii tarii din toate timpurile sa fim iertati la randul nostru, constienti ca ne vom reintalni in lumea nevazuta a spiritelor. Judecata suprema ne asteapta pe fiecare. Referitor la Romania mi-ar placea sa cred ca opinia emisa prin vocea oamenilor de buna si dreapta credinta conteaza spre binele comun, ca din pozitia de "Observator" la confluenta dintre civilizatii, lumi, dimensiuni, ca din cea de Gradina a Maicii Domnului unde este loc pentru toata suflarea, poligon experimental, ca prieten...areal compatibil cu energiile Noii Cetati; "cernerea" care se face in prezent, responsabila cu purificarea, curatenia Locului, atragerea lucrurilor UNIVERSALE de BINE.

    RăspundețiȘtergere
  16. http://www.justitiarul.ro/iezuitul-papa-francisc-si-restul-clanului/

    RăspundețiȘtergere
  17. http://www.justitiarul.ro/si-ne-izbaveste-de-cel-viclean-chiar-daca-se-plimba-in-logan/

    RăspundețiȘtergere
  18. Doina Chiviriga:
    "Papa a venit pentru cei din religia lui, nu pentru ortodocși. Când el va sfinți apa ca un preot ortodox, când va face crucea drept și va lucra în numele Sfintei Treimi, când lumina învierii va veni din cer la catolici, doar atunci se va situa la același nivel de lumină..."

    RăspundețiȘtergere
  19. Cristian Vantu: „În timpul transmisiunii în direct a vizitei Papei, imediat după sosirea lui Iohannis, o doamnă greco-catolică de 90 de ani din Gherla care a făcut 12 ani de pușcărie politică, a fost inivitată împreună cu fiica sa în platoul Digi24 improvizat pe Câmpia Libertății din Blaj. După mai multe discuții aceasta este întrebată de moderator: credeți că România merge într-o direcție bună ? Doamna: Nu, avem nevoie de un președinte care să simtă românește, nu nemțește. Moderatorul: vă mulțumim foarte mult, vă respectăm opinia dar nu vrem să vă mai obosim. Doamna: nu mă obosiți, stați să vă spun eu ce ne-au făcut nemții. AU TĂIAT-O.”

    RăspundețiȘtergere
  20. https://trenduri.blogspot.com/2019/06/in-numele-lui-baal.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.justitiarul.ro/papa-francisc-minte-ca-un-fara-sa-incalce-decalogul/

    RăspundețiȘtergere
  22. Roman Vasile:
    "Venirea papei Francisc al Romei, nu m-ar fi impresionat deloc dacă nu aş fi citit un articol care titra:"Jilțul Papei Francisc de la Blaj făcut din lemnul şi gratiile puşcăriilor de la Sighet şi Gherla. Si am zis: Cum este posibil ca un Papă să se cocoțeze pe sânge de români?
    Acest personaj trist ce se vrea Vicarius, Fili Dei in fapt un apostol al globalismului - o ideologie ce are la baza marxismul antihristic, va sfida la Blaj jertfa a sute de mii de români care au pătimit nu pentru globalism ci dimpotrivă pentru Hristos şi pentru neam.
    Nu au murit românii ca Francisc să incerce să "vindece schisma antică intre bisericile ortodoxe şi catolice cum titra ziarul New York Times pentru ediția sa electronică, ci au murit românii tocmai pentru identitatea lor românească şi Ortodoxă, au murit tocmai să nu fim "periferie catolică şi europeană, cum scria acelasi ziar.
    Iar cei sapte episcopi catolici care vor fi beatificați la Blaj au suferit pentru că nu au vrut să renunțe la imensa avere pe care o poseda Vaticanul in Ardeal si care a fost confiscată de comunişti. Iar ca să mascheze acest adevăr a fost mai usor să se prevaleze de suferința miilor de martiri anticomunisti.
    Ai grijă Francisc că te arzi!
    "Deci când veti vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniil proroocul, stând pe locul cel sfânt - cine citeşte să ințeleagă ".".

    RăspundețiȘtergere
  23. https://www.aparatorul.md/manastirea-xeropotamu-din-athos-si-cum-s-a-prabusit-bolta-sfantului-altar-in-timpul-slujirii-cu-papistasii/

    RăspundețiȘtergere
  24. George Simion:
    "Credința noastră cea de toate zilele când vine Papa întrece orice așteptare, mai ales pe Facebook.
    Brusc, Catedrala Mântuirii Neamului a devenit o clădire prea mica, parcă în ciudă construită, ca să nu poată încăpea toți cei interesați în ea. Nu mai e ca altădată, prea mare.
    Multă lume a ieșit în stradă să îl vadă pe Suveranul Pontif, mulți așteaptă să îi soarbă cuvintele de învățătură, să i se închine, să îi fotografieze măcar salutul cu mâna, să aibă o amintire pe viață sau măcar până la următorul referendum pe care să îl boicoteze.
    Peste câteva zile, aceiași mișcați până în străfundurile spiritului și ale sufletului vor fi cuprinși iar de anxietate – „Catedrala e gigantică!” sau „n spitale se puteau construi cu banii alocați Catedralei”, valorile creștine vor fi eradicate prin cunoscutul slogan din patru litere, iar cei din jur vor redeveni în ochii lor „ăia proști și manipulați care merg să pupe mâna popii”.".

    RăspundețiȘtergere
  25. https://www.aparatorul.md/prin-ce-se-deosebeste-atunci-ecumenismul-de-masonerie-amandoua-au-in-cele-din-urma-aceeasi-invatatura/

    RăspundețiȘtergere
  26. sf MALACHIA-irlandez a facut profetii legate denumirea papilor-toti papii s-au temut sa-si puna numele de PETRU ca sa nu patimeasca trupeste-el spune dupa PAPA IOAN2 nici un papa nu mai spune adevarul-Vaticanul are cum stim ,cea mai completa biblioteca secreta din lume

    RăspundețiȘtergere
  27. De cate ori intru pe blogul asta ma incarc negativ, e atata rautate cand ar trebui sa fie doar liniste si buna intelegere.Unde e Dumnezeu in toate cate le vorbiti voi? In PSD cumva?

    RăspundețiȘtergere
  28. Blogul este incarcat negativ prin fiintele negative care sunt prezente.DETASEAZA-TE DE ELE,FATI PROTECTIE!

    RăspundețiȘtergere
  29. 01:32, perfect adevarat! Cted ca asta e scopul: ura

    RăspundețiȘtergere
  30. Scopul, este cortina groasa pusa in fata sufletului,sa nu se trezeasca!

    RăspundețiȘtergere