vineri, 7 iunie 2019

URMĂRESTE INTERIORUL UNGARIEI !!!


                                            7 Iunie 2019,ora 15,13 !

                                  Dragii mei,

În aceasta după amiaza , desi eram preocupata cu alte lucruri prin casa,la un moment dat aud glas nemultumit care spune asa:

                "Acesta este praf in ochii prostilor !
                Urmareste interiorul Ungariei !"

Clipă în care,am in faţa ochilor o curte mare in care erau parcate mai multe masini militare.
Era noapte.
Vad doi barbati care se urca in masina militara,iar un altul, îl văd fluturand un stegulet ca semn de cale libera.
Dragii mei,nu-mi place deloc acest Mesaj.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa fim sanatosi,sa fim tari in Credinta si nu in ultimul rand, sa avem pace si liniste in tara.
Avem nevoie de buna intelegere intre etnii, si nicidecum de ura si dezbinare.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului .Amin!
                              Cu dragoste,Maria.
P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      





                 


a







                   


49 de comentarii:

  1. În ultima vreme începe să se contureze faptul că anumite cercuri de interese pierd din mână vaca de muls România și încearcă să provoace scandal interetnic. Se agită degeaba nu mai suntem în anul 1990 și cu toate sforțările lor vor sfârși în pușcărie. România stat nato cu baze nato nu va tolera mizeria asta de lupte interetnice și vor fi stopate rapid iar provocatorii împachetați bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Praf in ochii prostilor cum au fost si masinile din Ungaria care faceau un cordon la Valea Uzului sa impedice sarbatorirea cultului eroilor de ziua lor oficiala in Romania dupa ce initial cu o luna inainte barbarii au planificat si profanat crucile si mormintele,iar vizitatorul obijnuit de la Cotroceni a instigat iar Iohanis tace milc interesat doar de dezbinaea romanilor si voturile unite ale minoritarilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Întradevăr Iohannis este vinovat și că a plouat cu piatră zilele trecute. Cât despre voturile minorităților tare multe sunt au intrat cu șmecherii la limită în PE. Până mai ieri Băsescu era vinovat și că bătea vântul acum este Iohannis. Este bine copii dații înainte tot așa! Dezbinarea românilor a început din vremea lui Iliescu când îi aducea pe unii români, mineri să-i bată pe alți români care nu îl aplaudau și de atunci urmașii pcr adică psd au continuat această dezbinare sub diferite forme doar ca să poată fura liniștiți. Românii vor continua să fie dezbinați deoarece în anii mulți trecuți de la revoluție ani în care psd a condus psd a reușit să creeze niște crevașe în societatea românească care nu se vor mai astupa niciodată. Doar tovarășii au știut să aplice dezbină și condu. Chestia cu dezbinarea a fost o temă vânturată de liderii psd în ultima vreme comică mai ales când ești hoțul care strigã prindeți hoțul. Dar se vede că a prins în stratul lor de simpatizanți. Acum din fericire liderul psd are ocazia să pună în aplicare faptul de a nu mai fi dezbinat și la dușuri o unire îi va fi pe plac.

      Ștergere
    2. Anonim 00;51, cand scrii ceva, fii atent ca ai putea pati ca in zicala copiilor: Cine zice ala e! Ma refer la finalul "comentariului" Scabros! Oricum te descalifica in toate sensurile.

      Ștergere
  3. ''Ereziastii'' din viziunea anterioara, sint vizitatorii ,unii si oficiali care au venit din Ungaria pentru vizita Papei Francisc dar au facut si diversiunea de la Valea Uzului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. 22,55 Nu o pierd deloc ,fostul ministru de dreapta Serbanescu spunea ca puterea actuala a reusit in parte majorarea salariilor cea ce nu convine celor de la UE care vor sa fie Romania o colonie buna de exploatat cu salarii minime;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marea problema este ca au marit salriile fara sa se asigure de sustenabilitatea bugetara si facut maririle prin creditarea statului. Nu cresterea salariilor ne intereseaza ci cresterea puterii de cumparare. Degeaba au marit salariile (la bugatari) daca au crescut preturile si inflatia si au anulat cresterea puterii de cumparare. Cresterea salariilor este doar praf in ochii .... prostilor daca nu este sustinuta de economia reala.

      Ștergere
  5. In Ardeal nu exista dezbinare. Acolo romanii stiu ungureste, au prieteni si vecini unguri. Sunt majoritatea casatorii mixte. Doar la tv si in presa va spun si va induc ca acolo sunt neintelegeri. Total fals. Ei traiesc acolo in armonie de zeci de ani. Media instiga ca sa poata manipula. Cum sa urasti ungurii daca esti casatorit cu unguroaica, daca ai copii cu unguroaica, daca gatesc cum nu o fac romancele, etc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca nu am stiut de asa o pace! Nu mai credeam ce imi spuneau sotii din casatoriile mixte ca au fost obligati sa divorteze. Nici pe romanii alungati din fabrici ori copiii lor alungati din scoli. Nici nu credeam ce am vazut cu ochii mei la un inspectorat scolar din Bucuresti, o multime de cadre didactice-romani, alungati din Ardeal. Nu credeam nici ca au dat foc caselor preotilor si ca au schimbat numele romanilor de pe cruci. Nici ca, in tren fiind, noaptea, am intrebat controlorul adaca am ajuns la Miercurea Ciuc si el a zis ca nu stie (?!). Iar cand am intrebat pe fereastra daca asta e ste gara, mi s-a raspuns cu un or de injuraturi unguresti. In Miercurea nu mai exista decat o singura librarie romaneasca, ce nu avea decat papetarie si manuale scolare. NIMIC altceva. Am vazut si romani care vorbeau in soapta romaneste. Si nu e adevarat ca la Odorheiu Secuiesc Pruteanu nu a fost primit in niciun hotel si nici invtat undeva sa doarma, asa ca a dormit in masina pe care o condusese de la Bucuresti. Nu sunt adevarate nici atrocitatile de la Tg Mures . Nici arderea steagului romanesc ori profanarea statuii lui Avram Iancu si nici celebrarea generalilor unguri care au torturat si ucis romanii. Nu sunt adevarate nici aatacurile regulate ale bandelor de unguri in gara centrala a Budapestei, asupra trenului international Bucuresti- Viena. Un jaf violent si talharie de nedescris. Nu este adevarat nici ca am fost in vagonul jefuit. A stat asa in neadevar pana cand nemernicii au nimerit peste echipa romaneasca de rugbi. Vai, conflict international!E adevarat, anonimule, daca esti casatorit cu o unguroaica si gandesti cu partea de sub centura, esti fericit tot restul vietii, vei avea copii a caror limba materna este maghiara si vei sta sub papucul unguresc cate zile vei avea. dar macar nu mai spune ca esti roman ca imi este rusine de un asemenea conational

      Ștergere
    2. M-ați uns pe suflet doamna Magdalena pentru răspunsul dat anonimului îndrăgostit de conaționalii maghiari .
      Vă admir și vă susțin în totalitate asupra celor relatate .
      Cu foarte mulți ani în urmă am mers cu școala în excursie la Sfântul Gheorghe și copii fiind am intrat intr-o cofetărie sa cumpărăm niște suc ,era prin anii '60 , și când am cerut în românește suc răspunsul a fost în ungurește " nu înțeleg " !
      Eram copii și nu am putut pricepe de ce în țară noastră cineva nu înțelege limba română, mai ales că era o salariata la stat .
      Pe mine m-a marcat acest episod și ca dovadă că nu l-am uitat nici pană azi .
      O zi binecuvântată vă doresc !

      Ștergere
    3. Paula-Puf, chestia cu "nu înțeleg" mi s-a întâmplat și mie prin 1977 la Sighișoara, neantelegand, m-am uitat urat și mirata, apoi m-a servit, ăștia sunt;

      Ștergere
    4. Oamenii si situatiile pe care le intalnim sunt oglinda noastra. Ati atras oameni care au rezonat cu conceptiile voastre, cu ce auziserati voi ca e la Miercure Ciuc, Sf ghe, etc. Rautatea, ura fata de unguri era in mintea voastra, de aceea ati fost tratate astfel de catre unguri. Vi s-a servit ceeac gandeati.

      Ștergere
  6. DE UNDE AU VENIT UNGURII IN CAMPIA PANONICA-AUD!?-si ce drepturi au asupra ROMANIEI-au pretentii de pe timpul imperiului Austro-UNGAR-vor Enclava sa faca la ei in tara-deocamdata sunt cetateni ROMANI-n-am vazut multime de romani sovini-dar proteste soviniste am vazut in judetele cu unguri-ne cred prosti?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ne cred, mai mult, sunt siguri de asta. Si suntem prosti atata vreme cat votam sa ne conduca pe cei care ne urasc si se unesc cu dusmanii.

      Ștergere
  7. If you want to obtain a great deal from this article then you
    have to apply these techniques to your won weblog.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu iar mai rabda Dumzeu si Maicuta Domnului pe cei care incearca sa faca rau acestei tari.
    Ma uit doamna Maria ca nu mai stie ce sa faca sa dezbine pe romani.
    Fratilor cine trebuie sa vorbeasca tace si parca nu-l intereseaza nimic.
    Ma ingrijoreaza foarte mult acest lucru ca nu aduce liniste,pe de alta parte FMI face si zbiara ca salariile si pnsiile au crescut si s-a nu mai creasca desi in alte parti nu aplica aceste somatii ci numai pentru Romania.
    Cu mult drag doamna Maria si bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne apere ca popor ca nu vrem si nu ne trebuie dezbinare si haos in tara ci liniste si pace.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa este craciun, Romania este sat fara caini, iar cainele de la cotroceni este programat pe invers adica impotriva Romaniei. Guvernul deja este aservit ue, Dragnea patriot si destept in puscarie. Vom vedea, Dumnezeu sa faca ce trebuie, Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08:05, Liviu Plesioanu facebook.

      Ștergere
    2. Corectez:
      Liviu Plesoianu facebook.

      Ștergere
    3. Nu e bine ca teleormaneanul e la puscarie pe inventii, dar patriot? Haida-de! Numai daca te uiti la prim ministrii care i-au fost impusi, vezi cat de patriot este. Un deget nu a miscat. Nu neaparat pentru romanii din Ardeal, dar nici pentru cei din Teleorman, aflati intr-o saracie lucie, fara exagerare! Nici librarie nu mai au, ma mir ca a ramas biblioteca orasului din vremea lui ceasca. Iar cine se duce in Rosiorii de Vede, altadata puct nodal de cale ferata si chiar centru comercial international (vezi scrierile lui Gala Galaction) se ingrozeste de ce vede. Si asa, de curiozitate, iata cativa dintre marii oameni de cultura din Teleorman: Gala Galaction,C. Noica. Marin Preda, Zaharia Stancu,Miron Radu Paraschivescu, etc. Iar noi ii stim pe Dragnea, Videanu si Ion Niculae. Sa nu iti vina sila? Putrezi de bani, i-a durut in papuci sa isi ridice localitatea, chiar daca ei abia stiu sa citeasca.

      Ștergere
    4. Magdaleno, instrumentul raului este o justitie corupta si aservita. Daca vrei sa restabilesti echilibru, cu justitia trebuia inceput, pentru ca o justitie corupta si aservita elimina orice salvator al acestei tari, dupa voia celor de la butoane. Dragnea a inceput cu ce este corect sa inceapa. A incercat sa elimine raul care roade radacina acestei tari- Serviciile si curatarea tarii de o justite aservita Serviciilor- un instrument folosit impotriva romanilor.

      Ștergere
  10. Conflictul româno-maghiare soldat cu bătăi în stradă din 1990 a fost creat de același psd care încearcă astăzi să creeze un alt conflict interetnic. Psd dezbină românii și provoacă conflicte. Istoria stă mărturie că psd dezbină românii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.00.51 si 10.11dece nu vorbiti de dezbinatorul sef care de la inceputul guvernarii psd-ului si-a imbracat giaca rosie si a coborat in strada sa instige cu jos guvernul? si apoi sa nu uitam de instigatorul petre roman, imi amintesc pe la inceputul anilor '90 l-am vazut impreuna cu iliescu intr-o vizita intr-una din zonele tari cu unguri si romani. petre roman instiga la greu,la un momentdat iliescu l-a tras de maneca ca-i destul. Doi nemernici! Si apoi tot va luati de psd, dar pdl-ul lui basescu cu sloganul SA TRAITI BINEin 10 ani de guvernare nu se poate uita ce au facut!Trepadusii usr-isti ce umbla dupa ciolan cu hastagii batausi, astia ce rasa extraterestra or mai fi? Iar despre LUCRU BINE FACUT orice comentariu este de prisos. Concluzia: Romania este vaca buna de muls a dusmanilor ei, a multinationalelor, a bancilor, etc. care-si fac facutele prin cei de la inceputul anilor '90 si sfarsind cu prezentul LUCRULUI BINE FACUT!!!
      Cred in mesajul Mariei cu O NOUA REVOLUTIE, CEA ADEVARATA nu ca ceia di '89.
      Dumnezeu sa ocroteasca Romania si pe romani oriunde s-ar afla ei !!!

      Ștergere
    2. Anonim 10;11 daca asta crezi, probabil faci parte din batalionul ingeresc al udmr. Mai este si o alta varianta...evident dar nu te-am testat.

      Ștergere
    3. Suspectez ca acest conflict este provocat si alimentat de gashca lui Iohannis ca sa dezbine tara, sa creeze haos (asta au facut tot timpul), sa incerce sa dea vina pe ministrul de interne. De fapt tzinta directa a fost ministrul de interne al Romaniei de care vrea cu orice pret Iohannis sa scape, fiind un pericol pentru planurile lui egoiste.

      Ștergere
  11. Estul Ungariei ,pina la Tisa bisericile nu au cruci precum la ortodoxi sau la catolici fiind dominat de reformatii desprinsi de catolicism cu exceptia celor ale cultului greco-catolic care desi si-au pierdut limba in mare parte se deosebesc clar prin crucea de pe biserici in aceasta zona in care predomina reformatii='ereziastii' cei fara cruce pe biserici.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Viziunea cu 'Ereziastii' se putea referii si la reformatii lui Iohannis care nu au CRUCE pe cele trei biserici ale lor din centrul Sibiului,de aceia i-o fi dat Papa Francisc peste mina lui Iohannis pe aeroportul din Sibiu?
    Reformatii sint cei care s-au batut cu secuii pe dealul de la Sumuleu-Ciuc in incercarea de ai converti fortat la Reformati pe secui-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iaca na, preacinstitul francisc se pupa cu musulmanii si ii da peste mana unuia care este ca aceia? Asa mare credinta la ocupantul scaunului papal?

      Ștergere
  13. 08,05 unii zic ca e programat si la propriu pe invers de i-a sustinut la Referendum pe Lgbt-isti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu ne amagim. Eurodeputatii nostri, printre care se numara atunci si actuala, au votat cu veselie legile "tolerantei" fata de gay in parlamentul european. Chiar credeti ca isi risca ea pozitia de dragul conservatorilor care suntem noi?

      Ștergere
    2. Comentariul anterior se refera la presedinte, prim ministru si papa, uniti in cuget si simtire

      Ștergere
    3. 18.14, tot se-i posibil...asta e capabil doar de a instiga si a face rau

      Ștergere
  14. Guse o vede pe Viorica din 29 iunie dupa Congres sa ramina si presedinte al PSD si candidata la Presedentie.
    Oricum si oricine e mai bine ca un traficant de copii,chiar si un securist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.22 la Iq-ul pe care il ai nici nu ma mira comparatia si alegerea ta.

      Ștergere
  15. First off I want to say awesome blog! I had a quick question in which I'd like to ask if you don't mind.
    I was interested to find out how you center yourself and
    clear your head prior to writing. I have had a hard time
    clearing my thoughts in getting my thoughts out. I do take pleasure in writing however
    it just seems like the first 10 to 15 minutes are wasted simply just trying to figure
    out how to begin. Any suggestions or hints? Thank you!

    RăspundețiȘtergere
  16. 15,37 La doamna Maria te referi, e totul natural, fara un efor deosebit doar linistea data de credinta-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. https://www.dantanasa.ro/ambasada-romaniei-de-la-budapesta-vandalizata-de-membrii-organizatiei-fasciste-hvim/

    RăspundețiȘtergere
  18. https://glasul.info/2019/06/08/euronews-s-a-transformat-in-eurohungarian-news/

    RăspundețiȘtergere
  19. https://www.dantanasa.ro/valea-uzului-un-roman-de-etnie-maghiara-mesaj-catre-kelemen-hunor-renuntati-sa-mai-fiti-atat-de-arogant-cu-romanii/

    RăspundețiȘtergere
  20. 5 comentarii-craciun si 7 comentarii- Magdalena ....dna Maria nu e prea mult ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimic nu-i prea mult daca sunt pro PSD pe acest blog.

      Ștergere
  21. Anonim 14:14 , ce probleme ai cu numărul comentariilor ?
    Are lucrul ăsta vreo anume relevanță ??!

    RăspundețiȘtergere
  22. 08,05 Asa au facut si stramosii lui Iohannis cu Horia,Closca si Crisan,iar dupa 65 de ani cu Avram Iancu,dupa ce s-au folosit de ei impotriva ungurilor , i-au fugarit si prins prin munti i-au inchis si iau omorit.

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim 19:59 ,,Asa au facut si stramosii lui Iohanis cu Horia,Closca si Crisan " ??? Doamne ,câtă prostie şi ură la un loc !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.55 Iohanis e in tot si-n toate, nu-i asa? :))))))))) Dar pe Dumnezeu de ce nu-l certi ca l-a creat pe Iohanis?

      Ștergere
  24. 16,07 Are probleme cu numarul comentatorilor care-l critica pe alogenul cleptocrat si dezbinator al majoritarilor romani.
    O fi si el din minoritarii care-l sustin,nu vrea sa piarda in alegeri idolul lor.

    RăspundețiȘtergere
  25. 21,55 Aici e vorba de un mod de actiune istoric .Horea a fost mason si in audienta de citeva ori luind aprobarea impararului de la Viena,el a fost ulterior cautat si prins de Baronul de Sibiu Brukenthal atunci guvernator al Transilvaniei si cel caruia Iohannis i-a facut la Sibiu statue.
    Avram Iancu tot asa avea aprobarea imparatului habsburgic si al sasilor de la care a primit si aprobarea de a cumparat cu aur arme de la Cetatea lor Alba Carolina de la Alba IULIA,iar dupa ce l-au folosit contra ungurilor l-au adus din post in post la Sibiu unde a fost inchis si batut si imbolnavit de plamini in final decedind din aceste cauze.
    IarAvram Iancu striga;''Nu ma lasati ,Nu ma lasati sa ma aresteze jendarii nemti'
    Iar presedintele Iohanis a tinut 6 ani statuia, lui Avram Iancu facuta acum 7 ani din donatiile sibienilor,in custodia Primariei Sibiu pentru ca nu a dorit de la inceput amplasarea ei in marginea parcului ASTRA de linga piata Unirii din SIBIU .
    Dupa 6 ani asociatia Avram Iancu a fost obligata sa monteze statuia intr-o unitate militara de pe Calea Dumbravii din SIBIU,fara a avea acces sa o vada nici sibienii si nici macar cei care au donat bani pentru realizarea statuii.
    Deci nu vi se pare ca acesti eroi au avut acelasi tratament de la continuatorul Iohannis ca si de la sasul Baron de SIBIU Brukenthal Guvernator al Transilvaniei care a omorit mii de romani pe vremea imparatesei Habsburgice Maria Tereza,cel care a si deportat din Apuseni zeci de mii de romani baiesi de la baile de aur si metale pretioase???

    RăspundețiȘtergere
  26. 21,55 Baronul de SIBIU Brukenthal ca si Iohannis nu au avut nici unul din ei urmasi,copii,dar primul a expoatat si omorit Romani pentru a se imbogatii si a costruit Palatul-Muzeu Brukental din aurul si munca romanilor din Apuseni pe care i-a abus la renumita Rascoala,cel de al doilea Iohanis e dovedit prin 4-5 hotariri definitive hot al caselor romanilor din SIBIU,si traficant de copii romani din Rasinari si vom afla mai multe dupa ce nu va mai fi presedinte al romanilor.

    RăspundețiȘtergere