luni, 17 iunie 2019

URGENT ! DOAMNA MARIA HANDIC ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU !

Dragii mei,

M-a sunat dna Maria Handic,si va cere iertare celor care ati sunat-o din strainatate si nu v-a raspuns.
I-a fost teama sa raspunda la numere mari dinafara,deoarece, anul trecut a avut factura la telefon de 10 ori mai mare, din pricina faptului ca,primea telefoane dinafara,iar dânsa spunea alo,alo, nimeni nu-i raspundea,dar in schimb,factura telefonica s-a marit de circa 10 ori.
Si pentru ca sa nu mai pateasca la fel, nu a mai raspuns la nr de tel.din strainatate.
Va roaga s-o iertati, si sa va spun ca a deschis un CONT la BRD, pentru toti cei care pot si voiesc ca s-o ajute sa-si continuie tratamentul pentru Cancer.
Mai nou ,din păcate, si CLAUDIU baiatul doamnei cu grave probleme de sanatate,a fost dignosticat tot cu aceeasi boala,si are nevoie de ajutor.
Iata Contul pentru ROMANIA :

RAIFFEISEN BANK

CONT DONATII pentru ROMANIA ,cât de mici, pentru a-si putea cumpăra tratamentul care -i mai alină cumplitele dureri

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !

Iata si CONTUL pentru Strainatate ,deschis la BRD:
HANDIC MARIA

COD IBAN :

RO54BRDE 150SV36179561500

Iar telefonul doamnei este:

Telefon : 0725646379

Adresa de facebook :



                                            
Va multumesc si eu dragii mei,pentru ajutorul pe care il dati acestei doamne MARIA HANDIC,care se apropie de 80 de ani ca varsta.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL,Casa,familia si pe toti cei dragi inimii si sufletului vostru.
Iata si articolul  mai vechi :

                                               Dragii mei,

Am primit un mesaj pe telefon ,de la prietena noastra draga MARIA HANDIC.
Era tare trist din pricină că ,nu mai are telefon ca sa mai poata comunica cu noi. I-a fost furat !
Este si tare bolnava, deoarece, nu -si poate permite ca sa continue tratamentul pe care i l-a recomandat medicul.
Doamna MARIA HANDIC m-a rugat ca sa va multumesc din inima in numele dânsei,celor care, deja ati ajutat-o cu cât ati putut fiecare.
Ceea ce s-a adunat, nu este indeajuns pentru RMN si pentru tratamentul ce-l face.Sunteti in Rugaciunile ei, in lacrimile ei pline de durere si suferinta trupeasca si sufleteasca.
Are nevoie URGENTĂ de ajutor financiar ca sa-si poata procura medicamentele atat de necesare,pentru a putea supravietui si sa aiba grija de fiul ei trecut de 40 de ani,pe care-l hraneste si-l spala ca pe un bebelus,din pricina bolilor pe care le are.
Acesta este numarul doamnei MARIA HANDIC,pe telefonul sotului ei :

Telefon : 0725646379
      Doamna nu poate suna,doar poate sa
primeasca !             
S-o ajutam dragilor,cum putem si cu ce putem, si veti vedea ca vom primi inapoi de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI, inzecit faţă de ceea ce am daruit din inima .
Este tare greu ca s-ajungi la o varsta inaintata si cu o pensie mica,sa fii si bolnav si sa ai in ingrjire un adult care nu -si poate folosi mainile si picioarele si nici mintea.
Nu ai cum sa supravietuiesti ,fara ajutorul semenilor cu inima mare si buna si cu mare Credinta in DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI .
Dar sa ne reamintim ,de necazul doamnei MARIA HANDIC:

                                                Dragii mei,

Vă scriu cu multă dragoste in suflet, si totodata cu tristete ,deoarece doamna MARIA HANDIC căreia i-a murit sotul de curand, si a ramas singura cu baiatul de 44 de ani care este diagnosticat cu :
      OIigofrenie 1' 2 cu alolie motorie, Epilepsie si multe alte complicatii, si care fiu ,nu se poate hrani singur,nu se poate imbraca singur,etc etc.,
are mare nevoie de ajutorul nostru.
Doamna Maria Handic este si ea suspecta de CANCER, si trebuie neaparat sa faca un RMN cu substanţă de contrast .
Din pricina pensiei foarte mici,doamna MARIA HANDIC nu-si poate pewrmite sa faca acest RMN care, este posibil sa-i mai prelungeasca viata,daca se va descoperi la timp despre ce CANCER ar fi vorba.
Doamna MARIA HANDIC nu stie dragilor că eu am publicat acest articol , in care am cerut ajutorul vostru,al oamenilor cu suflet mare si cu inima buna,plina de iubire si credinta.
Iata dragilor ,preturile la aceste investigatii care presupune un RMN cu substanta de contrast.

Iata si contul personal al doamnei MARIA HANDIC,ca sa ajutam fiecare cu atât cât putem, si cu atât cât ne lasă inima noastra.
Iata Contul pentru ROMANIA :

RAIFFEISEN BANK

CONT DONATII pentru ROMANIA ,cât de mici, pentru a-si putea cumpăra tratamentul care -i mai alină cumplitele dureri

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !

Iata si CONTUL pentru Strainatate

,deschis la BRD:

HANDIC MARIA

COD IBAN :


RO54BRDE 150SV36179561500

Telefonul doamnei MARIA HANDIC,este :
Telefon : 0725646379

Doamna nu poate suna,doar poate sa

primeasca !

Eu va multumesc din inima si din suflet,pentru Ajutorul vostru de nepretuit,si ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI,ca sa fiti sanatosi si fericiti alături de cei scumpi si dragi,iar DARUL vostru, al fiecaruia sa va fie înapoiat însutit de BUNUL DUMNEZEU si de MAICA DOMNULUI.
Cu recunostinta si cu iubire,Maria Ghiorghiu.

8 comentarii:

  1. Vă ajut vă trimit un căcat să-l împărțiți amândouă escroacelor. De ce nu îi cereți lui Dăncilă și PSD că tot vă bucurați că vă conduc și v-au adus prosperitate? De ce cerșiți? Crăpați dracu odată că din cauza voastră este România în halul ăsta. Bine că este Dăncilă și psd la conducere dar cerșim pe blog de sărăcie. Ale dracu cretine ce sunteți. Crăpați dracu odată cretinelor. Te mai miri de ce nu îți cumpără nimeni cărțile. Cine ar vrea să citească elucubrațiile unei cretine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa te ierte pentru sufletul tau negru ,sa te fereasca sa treci vreodata prin ce trecem noi(baiatul si eu(! Mie sa nu indraznesti sa mai trimiti mail! Maria H

      Ștergere
    2. Oameni buni,va multumesc din suflet ptr. ajutorul primit!Situatia s-a inrautatit,ptr.ca si baiatul are probleme majore in afara handicapului!Pe 24 iunie sat programata si cu el la neurochirurgie!Va rog din suflet ajutati-ne!Imi este rusine sa cersesc!Sant disperata acum si pentru baiat.M-am interesat chiar azi la inspectiratul ptr.persoane cu handicap si se cere aprobarea casei de sanatate ptr.analize mai complicate cum ar fi(RMN) pe creier.Si eu trebuie sa-mi continui tratamentul.Ii rog pe cei care pot sa ne ajute!Cu multumiri si iertati-ma,imi vine tare greu sa stau cu mana intinsa.Maria H

      Ștergere
    3. 21:27, dai dovada de lipsa de intelepciune. Te intreb: tu ai inima curata? Nu cred, caci o persoana care se exprima astfel nu poate avea puritatea inimii. Doar experimentarea te va trezi; sper sa constientizezi maleficitatea vorbelor tale si sa te corectezi, caci inima ta este patrunsa de rautate su muuuuulta ura iar aceasta iti face rau tie, in primul rand.

      Ștergere
    4. Bine ai face sa te judeci pe tine!Cine iti da drept!ul sa judeci si sa jignesti!? Maria H (Va rog,nu ma batjocorititrimitindu-mi mailuri)!!! Exista un Dumnezeu care face dreptate fiti sigur(a) de asta! Nu i-am dorit raul nici dusmanului meu cel mai aprig!Cum va permiteti sa ma judecati?Maria H

      Ștergere
  2. Anonim18 iunie 2019, 21:27
    Ce ne doresti tu noua,sa/ti dea BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,tie,cu varf si indesat nesimtitule(o).Esti o jigodie !

    RăspundețiȘtergere
  3. Mariaaaa, din start ati mintit amandoua!!!!! Reciteste ce a scris Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 06:00, daca nu cunosti situatia doamnei Handic, te rog nu mai comenta, pentru ca gresesti enorm. Nu sti prin ce trece dansa. Tu habar nu ai cat este de complicata situatia doamnei Maria Handic si cat ii este de greu. Niciodata sa nu ai parte de o asemenea greutate caci nu-i usor de dus. Doamna Maria Handic este curajoasa in aceasta lupta pe care o are de dus, Dumnezeu o intareste in aceasta incercare.
      Doamne ajuta doamna Maria Handic si multa sanatate!

      Ștergere