duminică, 16 iunie 2019

SFANTA TREIME ! 17 IUNIE 2019 ! AM VAZUT SFANTA TREIME SI INGERII TRONULUI IMPARATESC !

                                             18 Martie 2015, ora 6,45 dimineaţa !
                                  
                                                  Imagini pentru sfanta treime imagini  

                                                                    Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă, în timp ce mai stăteam în pat şi admiram cu ochii închişi Cerul de noapte albastra, printre multe Taine si straluciri ascunse ochiului firesc , văd dragilor ceva cu totul minunat !
Cerul de noapte se desparte în două, precum am trage o cortină pe o scena imensă, iar în mijlocul lui, rămâne un alt CER!
Rămâne Cerul în care stă DUMNEZEU  pe TRONUL  SĂU !
Dar în Faţa Tronului Dumnezeirii, al Prea Sfintei Treimi, stau fratilor, Doi Îngeri !
Acesti Doi Îngeri, aveau Vesminte aurii, ca din Soare rupte, si erau orbitor de stralucitoare.
Îngerul din stânga, cum priveam eu,era Sfântul Arhanghel Mihail,Îngerul Dreptăţii ,  care avea în mâna Sa dreaptă ,O Sabie de foc, din care flacarile ieşeau încontinuu.
Arhanghelul  MIHAIL ,arăta ca în această Sfântă Iconiţă ,doar că avea Vesminte aurii,orbitor de stralucitoare.
  
                              ..

Lângă Arhanghelul Mihail, stă tot în picioare  Sfântul Arhanghel GAVRIIL, Îngerul DARULUI !
Adică ,ÎNGERUL care a vestit PREA  SFINTEI  FECIOARE  MARIA , că va naste pe FIUL  LUI  DUMNEZEU. 
Îngerul Gavriil ,arăta ca în această Sfanta Iconita de mai jos, era plin de stralucire orbitoare şi ţinea în Mâna Sa stângă ,un Crin alb ,orbitor de stralucitor.


                                 Imagini pentru ingerul gavriil

Puţin mai la distanţă ,în spatele ÎNGERILOR TRONULUI  DUMNEZEIESC , stralucea mai orbitor ,PREA  SFÂNTA  TREIME.
                         Imagini pentru sfanta treime imagini
De această dată, PREA  SFÂNTA  TREIME avea în spate, un Triunghi din Lumină albă ,orbitor de stralucitoare, TRIUNGHI care era format din raze albe ,la fel de orbitor de stralucitoare,ce coborau din ciocul Porumbelului alb, adică  de la Duhul Sfânt , care sufla încontinuu în jos, spre  Dumnezeu  Tatăl si spre Dumnezeu Fiul.
În stânga,în Triunghiul  alb, statea ca şi pe un Tron înalt, scumpul nostru Mântuitor, Domnul Iisus Hristos, îmbrăcat cu Vesminte rosii-grena,acoperite parţial, cu un alt vesmânt albastru violet. 
În dreapta, respectiv în stânga Mântuitorului ,puţin mai la distanţă, îmbrăcat cu acelasi Vesminte, stătea DUMNEZEU  Tatăl Cel Ceresc .
DUMNEZEU  TATĂL ,privea cu Iubire de Tată, spre Fiul Său mult prea iubit, spre IISUS  HRISTOS, era aplecat spre FIUL SĂU, şi întors cu faţa spre El,ca şi la un Mare Sfat.


                       Imagini pentru sfanta treime imagini

La picioarele Prea Sfintei Treimi, era un Nor de Lumină albă orbitor de stralucitoare,în care se veseleau Heruvimii şi Serafimii.
Dragii mei, să avem toată Nădejdea noastra, în Bunul Dumnezeu si-n Maica Domnului. Sa nu ne îndoim nici măcar în mintea noastra, că Rugaciunea noastra, nu ar fi auzită acolo Sus.
Dumnezeu cunoaste dinainte gândul nostru.
Noi nici nu apucam sa gandim ceva, că DUMNEZEU stie dinainte ce vrem sa facem. 
Trebuie să fim pe deplin convinşi că, atunci când ne lăsăm cu totul în Voia Lui Dumnezeu, atunci când avem necazuri si suferim , DUMNEZEU ne ajuta.
 Este îndeajuns, numai să-L chemăm în ajutorul nostru, şi EL grabnic va raspunde chemarii noastre, grabnic ne va ajuta.
Trebuie să-I multumim de fiecare dată, si pentru cele bune, si pentru cele mai puţin bune din viaţa noastra.
Pe toate sa le primim cu dragoste, si sa spunem :
Doamne, Îţi mulţumesc din toata inima, Te rog, arată-mi Calea pe care Tu ai pregatit-o mie păcătosului, şi aşa voi face, precum Îti este Voia Ta !
Si cand suntem fericiti si avem de toate, nu trebuie sa uitam de DUMNEZEU! 
Nimic nu este al nostru,pe acest Pământ! Toate ne sunt date spre administrare, si ne va cere socoteala Bunul Dumnezeu, pentru felul cum am administrat DARUL SĂU, pe care ni l-a dat fiecăruia dintre noi.
DUMNEZEU ne dă, dar lasa la bunatatea inimii noastre, ca sa ajutam si pe cel care nu are, pe cel care este si mai necajit decat noi.
Daca o vom face, vom primi rasplata bună, însutit! Daca nu o vom face, din motive de egoism, mîndrie,sau zgârcenie, vom primi Rasplata vesnica, Osândă vesnica pentru păcatele noastre, pentru ceea ce am fi putut face si nu am facut.
Fratilor, să credem cu adevărat ,că numai la El ne este toată Nădejdea si Speranţa.
Numai la BUNUL  DUMNEZEU si la MĂICUŢA  DOMNULUI, este  toata Nădejdea noastra ,şi se cuvine ca să aducem ,toata Cinstea, Slava si Închinarea, acum si pururea şi-n vecii vecilor ,AMIN !


                                                  Imagini pentru maica domnului

                                                              Cu dragoste, Maria.

P.S.
Iată dragilor, care sunt cele 9  CETE  de ÎNGERI :


CELE  9  CETE  DE  ÎNGERI !






Descriere


inger_pazitorChiar daca putem vorbi direct cu Dumnezeu prin rugaciune, El ajunge la noi printr-o varietate de ingeri, care au fiecare atributii distincte. Exista noua tipuri de ingeri in trei grupe majore, cunoscute sub numele de ceruri. Indiferent de locul lor din ierarhie, ingerii sunt ca si noi, indivizi.

Spre deosebire de noi, pentru ca sunt in masura sa vada dincolo de o cronologie muritoare, ei sunt extrem de rabdatori si iertatori. Sunt la curent cu obiectivele vietii noastre personale si sunt desemnati sa ne ajute, dar niciodata nu vor interveni peste liberul-arbitru. Entitatile primului cer emana in univers vibratii sau valuri de dragoste devotata.

1. Serafimii

Sunt ingerii care sunt cel mai aproape de Dumnezeu. Ii inconjara tronul si emit o lumina intensa fierbinte, reprezentand dragostea Lui. Serafimii sunt considerati „serpi de foc", si nici macar celelalte fiinte divine nu se pot uita la ei. Exista doar patru serafimi si fiecare are patru fete si sase aripi. Cand vin pe Pamant, renunta la aspectul lor de sarpe, preferand o intruchipare umana inalta si subtire.

2. Heruvimii

Acesti ingeri sunt detinatorii evidentei ceresti si ai cunoasterii lui Dumnezeu. Sunt trimisi pe Pamant cu sarcini mari, cum ar fi expulzarea oamenilor din Gradina Edenului. Arta antica descrie heruvimii ca avand un aspect de sfinx, cu aripi si cu chipuri umane, si nu copii dolofani cu aripi, cum apar acum pe felicitari si carti postale. Ophaniel, Rikbiel si Zophiel sunt heruvimi, asa cum a fost Satana inainte de cadere.

3. Tronurile

Infatisarea Tronurilor e poate cea mai bizara din primul grup. Se spune ca arata ca niste roti mari stralucitoare, acoperite cu multi ochi. Ii servesc lui Dumnezeu drept car si Ii distribuie judecata, in scopul de a-I indeplini dorintele pentru noi. Ingerii din al doilea cer pot exista intr-o stare de tranzitie intre lumea celesta si cea umana. Tronurile sunt considerate guvernatori ceresti , care incearca sa gaseasca un echilibru intre materia si spirit, intre bine si rau.

4. Domniile

Ganditi-va la Domniica la managementul de mijloc. Ei primesc ordine de la Serafimi si Heruvimi, apoi impart atributiile ingerilor-lucratori . Scopul lor principal este de a se asigura ca Universul isi pastreaza ordinea prin trimiterea puterii pe Pamant, pe care o primesc sefii de guvern si alte autoritati. Zadkiel este seful acestui ordin.

5. Virtutile

Avand forma unor scantei de lumina, Virtutile sunt responsabile cu mentinerea lumii naturale si ii inspira pe oameni in domenii cum ar fi stiinta. Primesc ordine de la ingerii de mai sus si le transforma in miracole pentru cei care merita. Cand ni se arata in forma lor pamanteasca, ele sunt muzicieni, artisti, vindecatori, dar si oameni de stiinta care lucreaza cu puterea dragostei si a fizicii. Cei doi ingeri care s-au aratat la inaltarea lui Iisus se crede ca au fost Virtuti.

6. Stapanii

In forma lor cereasca, Stapanii apar ca fumuri viu colorate, dar neclare. Stapanii sunt agenti de frontiera intre Cer si Pamant. Ei sunt ingerii nasterii si ai mortii. Unii cred ca ei se afla si in fruntea demonilor care doresc sa distruga lumea, in timp ce altii, mai ales Sf. Paul, credeau ca Stapanii in sine erau cei rai. In orice caz, ei sunt un grup de experti care servesc drept consilieri in materie de religie, teologie si de ideologie.

7. Intaietorii

Aceste fiinte angelice au forma unor raze de lumina. Intaietorii supravegheaza totul. Ei ghideaza intreaga lume - natiuni, orase si alte localitati. Mai mult, sunt responsabili cu religia si politica. Ca si cum n-ar avea destule sarcini, sunt de asemena responsabili cu gestionarea actelor ingerilor din subordinea lor.

8. Arhanghelii

Acestia, impreuna cu ingerii, sunt protectorii oamenilor si ai tuturor lucrurilor fizice. Dar nu-i chemati sa va ajute personal; Arhangheli raspund cel mai bine cand vine vorba de treburi care implica intreaga omenire. Ei sunt primul ordin de ingeri care apar numai in forma umana. Ca atare, functioneaza  printre noi sub forma de exploratori, filozofi si lideri ai drepturilor omului. Acest ordin este cel mai cunoscut datorita mentionarii in Biblie al numelor Mihai, Gabriel, si Rafael.

9. Ingerii

Ingerii sunt adevaratii intermediari intre Dumnezeu si oameni. Ingerii nu vegheaza peste natiuni; ei au grija de gospodarii si de oamenii care cred in Dumnezeu si ii apara de demoni. Ei hranesc, consiliaza si vindeca. Fiecare are un inger al lui, cunoscut ca „ingerul pazitor", si este alaturi de noi zi de zi.

            P.S.

                    Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale 

ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de 

ajutorul vostru financiar.

Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 

suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 

caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !

Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 

cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru

 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze

BUNUL DUMNEZEU DARUL vostru cât de mic 

si sa vi-l înmulteasca. 


Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

Contul pentru România:


 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL

 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 

că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 

ADEVARUL DUHULUI SFANT !

         Imagini pentru duhul sfant imagini

Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 

gratuit toate CARTILE ,toate volumele.

DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 

apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va

 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea

 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!


Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 

volum doreste,iar eu sa pot strange 


banutii pentru urmatoarele doua volume ,


pe care urmeaza ca sa le editez.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :
.Imagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiuImagini pentru romania al doilea ierusalim carte maria ghiorghiu
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai 
mare, si mi-l puteti scrie in privat pefacebook, sau pe maill

 mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

2 comentarii:

  1. Câtă fericire! Dumnezeu sa va binecuvinteze!

    RăspundețiȘtergere
  2. asa cum heruvimii sunt mai multi si arhangelii si au nume diferite -acestea de pe blog de la acest mesaj sunt luati din cabala-ierarhiile sunt multe dar ortodocsii nu le accepta-eu sunt ortodox dar cred in cele spuse de evrei pentru ca la ei au venit intai revelatiile despre ingeri

    RăspundețiȘtergere