marți, 4 iunie 2019

PROTESTE URIASE LA SUD ,SUD -EST !


                         Noapte de 2 -3 Iunie 2019,ora 1,46 !

                                  Dragii mei,

În aceasta noapte,cand nici nu adormisem inca, vad in faţa ochilor inchisi,vad multime de oameni adunata inspre Sud si Sud-Est.
Desi era noapte,oamenii stateau in strada fluturand steagul Romaniei si scandand tot felul de sloganuri.
Imagini pentru PROTESTE IMAGINI..
Erau atat de multi Protestatari ,ca daca am fi aruncat un ac,nu cadea jos; nu avea cum.

Imagini pentru PROTESTE IMAGINI.
O forta nevazuta parca ma ia din trup si ma duce acolo aproape si-mi arata cum,de jur imprejur era înţesat de oameni nemultumiti.
Dragii mei, parca nici la REVOLUTIA din 1989 nu erau atatia oameni.
Oamenii vor rabufni dragilor, si vor iesi in strada. 
O fi bine,o fi rău,vom afla impreuna dragii mei.
Oricum,MAREA si ADEVARATA REVOLUTIE ne-a ajuns deja la prag.
Doar ca nu a facut "bum", nu a dat startul.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului , ca sa tina tarisoara noastra in pace si-n liniste. Sa nu slobozeasca sabia cereasca asupra noastra, a celor care nu L-am ascultat.
Iata:


13 sept. 2016 - ADEVĂRATA MARE REVOLUTIE !!! 13 Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața ! Dragii mei, Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste ...


5 sept. 2016 - O NOUĂ REVOLUTIE ??? TRĂIASCĂ REVOLUTIA MARE ! Image result for revolutie

                          13  Septembrie 2016,ora 5,45 dimineața !

                                          Dragii mei,

Astazi dimineață în zori de zi ,ma trezesc în niste urale covârsitoare , urale de bucurie dragilor.
Era ca un adevarat zumzet de albine, atât de intense erau aceste strigari,aceste urale, de la multimea făra de margini ale oamenilor.
Auzeam un rasunet asurzitor,ce venea din toate părtile Cerului si ale Pământului.
 Image result for revolutie
Toti oamenii strigau la unison asa:
                  ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !
               Trăiascăăăăăăăă!”
Dragii mei,si vedeam cât puteam cuprinde cu ochii,cum din toate părtile veneau câtă frunză si câtă iarbă,multime de suflete ;multime de oameni.
 Image result for revolutie
Toata suflarea era in mers,toata suflarea striga :
                
          ” Trăiască REVOLUTIA  MARE !
               Traiască adevărata REVOLUTIE  MARE !”
Dragilor, după cum vedeti, REVOLUTIA  MARE ne bate pe la usile noastre.
Ce pot sa mai spun?
Sa ne intareasca BUNUL DUMNEZEU si MĂICUTA DOMNULUI,ca sa putem face față la tot ceea ne asteapta.
Să ne rugam, pentru pacea si linistea noastra, sa ne rugam fratilor, pentru pacea si linistea Lumii intregi, precum si pentru a fi ocrotiti de tot felul de DEZASTRE naturale ,sau intentionate.
                                          Cu dragoste ,Maria.

72 de comentarii:

  1. Apropo de papa si toate televiziunile din Ro care erau extaziate de vizita papei

    Românii pot fi învinşi doar dacă li se ia Ortodoxia!
    https://www.marturisireaortodoxa.ro/romanii-pot-fi-invinsi-doar-daca-li-se-ia-ortodoxia/


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii sunt invinsi cand li se ia Dumnezeu. Asta insemnand caderea sub nivelul animalelor. Ca si comportament. Cand devin reci la inimi. Cand alearga dupa bani. Cand nu-si mai iubesc si nu-si mai respecta batranii. Cand isi abandoneaza copiii. Haideti sa nu exageram! Sa faca românii ceea ce cere ortodoxia si nu le-o poate lua nimeni. Credeti ca va baga papa fortat in catolicism? Iadul si Paradisul ni le construim singuri, din faptele noastre.

      Ștergere
    2. ce spui tu 7.01 se inrampla deja

      Ștergere
    3. Despre cum se manipuleaza masele in Ro

      https://burebista2012.blogspot.com/

      Ștergere
    4. Manipulari grosolane in Ro

      https://burebista2012.blogspot.com/2019/06/evenimentele-ne-au-luat-pe-toti-pe.html#comment-form

      Ștergere
  2. Vine guvernul GVL, face prapad !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02:11, pai actualul, ce este? Ar trebui sa iti negociezi suma.

      Ștergere
  3. Nu stiti ce sa mai inventati, numai sa pierdeti timpul pe internet flecarind despre toate. De parca romanii si-au rezolvat toate problemele, sunt deja in Paradis si le-a mai ramas doar sa-i judece pe toti ceilalti.

    RăspundețiȘtergere
  4. E timpul ca noi, romanii patrioti sa iesim in strada si sa ne aparam tara de securisti si tradatori!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este unica solutie. Protestele masive sunt unica solutie de a alunga securistii din tara. Alta solutie nu este

      Ștergere
    2. Manipularea maselor in Ro , cum sunt unii prostititi. Foarte important !!!!!!!

      https://burebista2012.blogspot.com/2019/06/evenimentele-ne-au-luat-pe-toti-pe.html#comment-form

      Ștergere
    3. Doar fortza poporului mai poate starpi Serviciile care au pus gheara pe aceasta tara inca din 1989 incoace. De la partide nu asteptati salvarea, caci acestea sunt parazitate de Servicii.

      Ștergere
    4. In Moldova se moare de foame !!!
      Nu mai putem trai asa ...
      Facem rivolutie mare !!!
      Venim cu furci, coase si topoare la Bucale ...

      Ștergere
  5. Generatia asta de dupa revolutie, crescuta in dangat de manele tiganesti in loc de clopote cu siguranta v-a pierde ortodoxia.Nu ei zic ca cei credinciosi sunt fanatici,habotnici,prosti,pupatori de moaste etc?Ei sunt cei ,,avansati si moderni,,pupatori de tarfe si pahare de alcool pana cad din picioare,mai nou si drogati.Dar nu mor caiii cand vor cainii,sunt destul de multi tineri parinti care âsi cresc copiii in credinta.Vad chiar o moda in a pune nume de sfinti copiilor:Timotei,Filip,Natalia,Ecaterina,Anastasia nume care in trecut se puneau rar.Papa nu intelege un lucru acest popor a crezut intr-un singur Dumnezeu de pe vremea dacilor.Atunci era Zmolxis iar la venirea apostolului Andrei, dacii de atunci au luat noua credinta in Hristos foarte usor.Sa nu uitam ca de facto ucigasii Mantuitorului au fost romanii,ucigasi au fost si asupra apostolilor Petru si Pavel.Andrei tot de ei a fost ucis,sa nu mai spun de arenele romane unde uciderea crestinilor era distractia lor.Iar acum papii doresc ca tot globul sa fie catolic cu forta,asta nu se poate mai ales ca s-au abatut de la dogma lasata de Iisus Hristos la modul cel mai grosolan,de la ei au aparut si sectele ca ciupercile.Cand s-a intalnit cu patriarhul Daniel am vazut un lucru care toate televiziunile nu l-au ,,observat,,raceala si vorbitul fara a se uita in ochii papei, a patriarhului asta spune ca ortodoxia lui Daniel nu s-a inmuiat prea tare de la ultimul sinod ,,ecumenic,,.Am pus o intrebare unor colege de srviciu, catolice la care nici una nu a putut raspunde:Mantuitorul inainte de crucuficare a spus clar: cine nu mananca trupul Meu si nu bea sangele Meu nu va intra in imparatia Mea!Copiii catolici nu primesc impartasania pina la 7 ani,moartea nu iarta nici copiii unde se duc copiii care mor inainte de a implini cei 7 ani?Sa nu spuneti ca sunt ingeri copiii sunt purtatori si ei ai pacatului stramosesc adamic,iar doar botezul nu âi curata ca impartasania.ABATERE GRAVA DE LA ADEVAR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Generatia de dupa revolutie nu e vinovată ca adultii au permis pornografie la chioscuri de ziare si cai spirituale fara nicio noima, in Romania, Buddismul a adus cu el indiferenta față de copii, bătrâni, animale, păduri. Ca si cum vrei sa stergi cu guma Iubirea adusă de Iisus si Iubirea Lui Dumnezeu fata de Creatie si te intorci in trecut, la o cale spirituală ce nu vrea sa intervina in " karma" celorlalti. Atunci, la ce a mai fost necesara venirea Lui Iisus? Pana si Buddha, dupa ce a crezut ca toti oamenii din afara palatului in care era tinut in bogatie si fericire de parinti, cand a trecut dincolo de ziduri a vazut ca oamenii sufera si ca traia intr-o lume iluzorie.
      Avem prea multi imbogatiti peste noapte ce s-au izolat de popoarele lor si nu le cunosc suferinta!

      Ștergere
    2. 09.24,,Buddismul a adus cu el indiferenta față de copii, bătrâni, animale, păduri.
      Ce spui tu aici este ori ignoranta ori ticalosie. Budhismul are drept virtute compasiunea fata de orice fiinta. Adica altceva decat mila crestinului fata de purcel de Ignat sau de lacrimile mieilor inainte de Paste. Iar padurile noastre sunt taiate de romani in baza unor contracte cu parteneri romani. Stii care este juramantul unui Budha? Sa se intoarca in aceasta lume a suferintei si iluziei pana cand ultimul suflet va fi mantuit.(sau salvat). P.S. sunt crestin ortodox. Eu sunt F.

      Ștergere
    3. F, nu ai la dispozitie cam cate vieti crezi tu ca ai, ci doar cateva. Asadar, atentie, ca trebuie sa te incadrezi in cat ti s-a dat..., altfel ii bai mare!

      Ștergere
  6. Daca pnl si usr ajung la fraie si taie salarii si pensii la gramada cum au mai facut,si nu se agata de pensiile speciale o sa fie si razbel ca si cei care sunt simpantizanti ai psd sunt multi iar printre ei sigur vor fi si cei ce au votat masiv pnl si usr.Toate sunt pana la a lua banii din buzunare,sigur vor inventa o criza economica ca sa taie tot ce psd a dat.Rares Bogdan deja se impiedica de pensiile militarilor si justitiarilor, v-a fi mancat de viu daca face asa prostie nu stie saracu in ce malaxor a intrat la fel si useristii. De fapt cu usr gresesc ca asta e partid securist plin de maghiari.Ca veni vorba:Ce cauta un maghiar ca avocat al poporului? Care popor? Maghiar sau roman?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 08:40 și cine îi mănâncă mă că voi cu toții sunteți vre-o două milioane bătrâni în cârje. Veniți cu patul de spital după voi împungeți lumea cu seringa sau îi sugrumați cu cateterele? Vitejilor nici măcar la vot nu ați bătut. Stați liniștiți vitejilor de internet.

      Ștergere
  7. Papa a venit sa vada cu ohii lui daca intradevar Romania se trezeste,fiindca de aici vine sfarsitul "lor"al ilumintatilor,de aici incepe "apocalipsa" de care sunt inspaimantati.A venit cu directive clare,dar romanul adormit il preaslaveste nevazandu-i adevarata fata si adevarata intentie.
    Sub acea grimasa"blanda" se ascunde ranjetul lupului care sta a atace.Dar voi nu vedeti,nu stiti,nici nu vreti sa stiti!
    Aceasta lume traieste in Iadul mintii,creat de oameni pentru fiintele diabolice care-i conduc pe drumul pierzaniei sufletesti.

    Noi suntem cei care le creaza "lor"toate conditiile vietuirii imparatesti in care salasluiesc.
    Trezirea noastra ar schimba automat conditiile vietii planetare iar domniile lor ar fi obligate sa plece fiindca, nu le-ar prii traiul aici.Prin injosirea noastra si preaslavirea lor,ii tinem aici dandu-ne pe noi hrana lor.Noi suntem ingerii luminii care slugaresc pentru diabolici.
    Dar voi nu vreti sa stiti,stati intr-o letargie totala,inchinandu-va la diavolii de care credeti ca va feriti!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte la adevar vorbesti D!!!nu am deschis televizorul sa-l vad pe ereticul papa ca o secunda daca-l vad pe poze ma apuca un disconfort stomacal mai ca-mi vine sa vomit.

      Ștergere
    2. Eu sunt D, perfect adevarat☹️ aici se duce lupta, sa nu ne trezim sa nu ne cerem drepturile și sa nu ni le apărăm. Sa nu facem nimic, de ce? Pt ca romanul e învățat sa decidă partidul ca pe vremea lui Ceașcă, ce li se spune aia iau de buna fără sa caute adevărul, asa sunt ușor de manioulat☹️

      Ștergere
    3. In timp ce papa mangaia pe crestet romi din Romania,curati si frumos îmbrăcați adusi special la circul lor, la periferia Italiei, traiesc tot romi. Laolalta cu gunoaiele Romei.
      Ce ma doare e ca, in timp ce copiii inecati in puhoaie erau inca negasiti, BOR a pus si el o notă falsa la concertul ce incearca sa mascheze suferinta. Iohhanis, ca un crocodil in maselele căruia mai ramasesera cateva bucati de carne neinghitite, isi savura astazi victoria, dezbinandu-i, ca de obicei, pe romani in doua parti. Victoria la referendum este a lui si a romanilor! Ignorand numarul romanilor ce au stat pe margine, stiind ca referendumul doar pe el il intareste. Întâiul Corupt al țării pune la cale un nou referendum si la prezidentiale. Oare va merge ulciorul si de data asta la apă?

      Ștergere
    4. ADEVARAT,Asa este D!!!Iezuitul a fost trimis in DACIA sa evalueze stadiul trezirii dacilor.S-a linistit.Dacii dorm in bocanci si inghit pe nemestecate minciunile,manipularile si prefacatoriile jidanilor,iudeo-masonilor,khazarilor si iezuitilor!!!

      Ștergere
  8. o sa fie demonstratii la schimbarea guvernului-daca va veni pnl vor incepe sa taie din salarii si pensii sau sa nu mai acorde maririle-sa vina DUMNEZEU sa faca dreptate ca vor veni la guvernare tot hotii si coruptii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sica mandolina cu ciuma bubonica cu rares bogdan. Bravo tineri frumosi si liberi si prosti cat incape!!!

      Ștergere
    2. Dna Maria chiar credeti ce spune anonima de la 08:26 ca Mântuitorul Iisus ,apostolii Petru,Pavel si Andrei AU FOST OMORÂTI DE ROMÂNI ??????

      Ștergere
    3. Anonim 12:39 ,,tineri frumosi si prosti cât incape !!!" ???? Faptul că publicati asemenea mizerii ,incep să îi dau dreptate persoanei care spunea cum sunteti !!! Păcat !

      Ștergere
    4. Exact asa este. Bravo 12.39

      Ștergere
    5. Asa este 12:39!

      Ștergere
  9. Păcatul stramosesc, prin botez se iartă. Prin botez fiecare suflet primește un Înger păzitor si nași. Copiii pana la vârsta de 7 ani, nu au capacitatea sa înțeleagă reguli de viață, deci nu fac bine diferența intre bine si rau. De aceea Avertismentul din profetieavertisment.ro care va fi o mini judecată particulara a fiecărui suflet de pe pământ, in fata Dlui. Isus Cristos, va excepta copiii de până la 7 ani, spune Tatal Ceresc Dumnezeu. Eu consider ca este foarte bine sa fie împărtășiți copiii mici în biserica ortodoxă, puri adica sa nu facă rău cu voia, ei Îl poată pe Dl Isus Cristos în lume. Copiii pana la 7 ani au o legătură specială cuIerusalimul Ceresc, Cetarea Sfânta, cred ca așa se intampla ca sunt feriți in ac perioada de pericolele in care se bag singur, di neștiință. Dar pericolele în care sunt puși din indiferenta adulților, care trebuie prevadă pericolele, au consecinte dureroase si pt ei. Sa ne ajute Dumnezeu să ne unim in a face binele , în Numele Dlui Isus Cristos Iviat. El trăiește!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonimilor,va inselati amarnic daca voi credeti ca Papa,nu stie ce face si ca poporul roman ar stii!Papa este o fiinta inteligenta peste nivelul omului care nu se lasa pacalit de iluzia mileniilor de credeinte false, ca omul care a fost prostit si indobitocit,oprit din evolutie tocmai pentru a ramane la nivel de catar talamb, care trage la jug pentru a cara stapanul in spate.Dumnealui stie exact cine sunt oamenii de aceea ii indobotoceste ca sa nu piarda puterea asupra lor.
    Lumina cara intunericul in spate si-i place chiar sa faca asta,ba chiar se roaga de intunecati sa le puna si mai multe roabe de gunoi greu mirositor,cu umila speranta, ca undeva candva, acestora li se va face mila de ei si le va permite sa mature batatura Raiului.

    Oamenilor sunteti Spirite venite din Sursa Creatoare,venite din Emanatia a Tot CE EXISTA,ridicati-va in picioare,ridicati-va fata spre Suveranitatea voastra,caci astia si-au batut joc de Creatoarea Sursa care i-a creat si pe ei,invocand putere asupra Spiritelor care au venit sa ajute acesti intunecati sa revina la Lumina la dorinta Acestei Surse,Dumnezeu,cum vreti sa-i spuneti.
    Suntem AICI si Acum sa aducem Luminain Intuneric, nu sa ne intunecam si noi ca ei.Am venit sa-i aducem ACASA, nu sa devenim sclavii lor, preaslavind niste fiinte goale,pierzandu-ne flacara sufletului,din prea multa inconstienta.
    Nu va treziti,va veti pierde la fel ca ei, ramanand impreuna cu ei in Iadul mintii crezand"cai verzi pe pereti", creandu-va propriul Iad.
    IADUL SI RAIUL SUNT STARI DE A FI,SUNT AICI SI ACUM,SI VOR FI SI DUPA MOARTEA CORPULUI,FIINDCA NOI CEI CE SUNTEM VOM PLECA IMPREUNA CU MINTEA NOASTRA care va crea in continuare exact ceea ce crede,tot ceea ce plasmuieste va crea negresit.Toate fricile din minte va crea o realitate crunta.Daca viata de acum vi se pare grea,apai ceea ce veti crea in plan astral,(fiindca inconstienta nu permite sa mergi in alta parte),acolo va fi cumplit fiindca va veti confrunta cu toate urateniile mintilor fiintelor,acesta-i Iadul de care multi sunt speriati,tocmai pentru ca, l-au vizitat de prea multe ori.Inconstienta multiplelor reintrupari i-a facut sa traiasca in planul astral,planul mintilor infricosate.Cand veti ajunge in plan astral veti vedea exact cui v-at rugat si cui v-ati dat suveranitatea si nimeni nu va va scoate de acolo decat suveranitatea constiintei voastre,nimeni altcineva,fiindca aveti liber arbitru.Asta, ca sa nu ziceti ca nu va spus nimeni,ca nu ati stiut!Tot timpul ni se trimit mesageri,dar daca ii omoram!!!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! S-au rugat la rasa draco! Ingerii cazuti pentru ca s-au infumurat. Cei ce au creat o copie a sistemului original si ii tin pe oameni inchisi in amagiri si iluzii. Se vand indulgente ca la piață zarzavaturile. Oamenii sunt hamsterii ce invart roata comercială a illuminati. Paradisul fiscal nu poate exista fara oameni. Nici băncile.

      Ștergere
    2. Pe ce se bazeaza teoria ta, Didona?

      Ștergere
  11. https://burebista2012.blogspot.com/2019/06/evenimentele-ne-au-luat-pe-toti-pe.html
    Evenimentele ne-au luat pe toți pe nepregătite și ne-au lăsat descumpăniți!

    Nici oițele și vițelușii care la ora 21 încă stăteau la cozi, deși se anunțase la TV „victoria DREPTEI”, nu se așteptau la asemenea rezultate!
    Când nu înțelegem ceva și evenimentele ne iau prin surprindere trebuie să ne reîntoarcem la ENUNȚUL PROBLEMEI și să citim cu atenție datele!
    Ce este ROMÂNIA?
    CEA MAI BOGATĂ COLONIE A IMPERIULUI GLOBALISTO-SIONIST din EUROPA! Pe teritoriul administrativ colonial al fostei Republici Socialiste România, IMPERIUL produce 500-600 de miliarde de euro pe an!
    Dintre toate coloniile cu populație similară, ROMÂNIA produce cel mai mult!
    Așadar, MAFIA INTERNAȚIONALĂ și-a dat mâna cu STATUL SUBTERAN pentru a învinge MAFIA LOCALĂ!
    Metodele folosite sunt de tip saxon: negociere, laudă și în spate pregătirea pumnalului otrăvit! Timpul negocierilor permite MAFIEI INTERNAȚIONALE să-și planifice cu atenție momentul loviturii! Cei mai vechi cititori ai mei, cărora le mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase și total nemeritorii ce mi-au fost adresate, știu că am vorbit despre acest RĂZBOI încă din februarie 2017!......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici oițele și vițelușii care la ora 21 încă stăteau la cozi, deși se anunțase la TV „victoria DREPTEI”, nu se așteptau la asemenea rezultate!
      Când nu înțelegem ceva și evenimentele ne iau prin surprindere trebuie să ne reîntoarcem la ENUNȚUL PROBLEMEI și să citim cu atenție datele!

      Ce este ROMÂNIA?
      CEA MAI BOGATĂ COLONIE A IMPERIULUI GLOBALISTO-SIONIST din EUROPA! Pe teritoriul administrativ colonial al fostei Republici Socialiste România, IMPERIUL produce 500-600 de miliarde de euro pe an!
      Dintre toate coloniile cu populație similară, ROMÂNIA produce cel mai mult!
      Așadar, MAFIA INTERNAȚIONALĂ și-a dat mâna cu STATUL SUBTERAN pentru a învinge MAFIA LOCALĂ!
      Metodele folosite sunt de tip saxon: negociere, laudă și în spate pregătirea pumnalului otrăvit! Timpul negocierilor permite MAFIEI INTERNAȚIONALE să-și planifice cu atenție momentul loviturii! Cei mai vechi cititori ai mei, cărora le mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase și total nemeritorii ce mi-au fost adresate, știu că am vorbit despre acest RĂZBOI încă din februarie 2017!

      Nu putem înțelege evenimentele din colonia ROMÂNIA și de pe întregul Pământ decît privindu-le corect! ȘI ANUME DIN PERSPECTIVA GUVERNĂRII CONCEPTUALE! Atît timp cît ne uităm la evenimente (inclusiv LUCESCU mai face această greșeală) de la firul ierbii fără a vedea ce e peste deal, nu vom putea înțelege nimic! IMPERIUL GLOBALISTO-SIONIST pe care eu îl numesc și PUTEREA CONCEPTUALĂ, întrucât este o PUTERE INVIZIBILĂ și inaccesibilă omului de rând, are 5000 de ani vechime! În aceste 5 milenii toată CREATIVITATEA și TOATĂ CUNOAȘTEREA TEHNICO-ȘTIINȚIFICĂ a fost folosită spre a servi unui singur SCOP: PĂSTRAREA PRIVILEGIILOR OBȚINUTE și exterminarea sclavilor care se revoltă! Suntem într-un punct al istoriei Umanității când STĂPÂNII DE SCLAVI nu mai au nevoie de sclavi!
      Toată munca poate fi acum foarte ușor înlocuită de roboți sau de computere!
      CA atare, transformarea societății actuale are o singură direcție: menținerea sclavilor pe plantație și exterminarea lor prin orice mijloc dar fără ca aceștia să conștientizeze!

      Sclavii români sunt niște sclavi aparte: au demonstrat constant în ultimii 500 de ani că nu pot fi convinși să accepte sclavia. Ultima dată, în perioada 1947-1989, sclavii români au făcut o mișcare extrem de periculoasă pentru „ORDINEA” Imperiului Globalist: Și-AU OBȚINUT SUVERANITATEA COMPLETĂ și au aplicat un model de dezvoltare economico-socială care putea răsturna definitiv ORDINEA IMPERIALISTĂ! De aceea, azi, la 30 de ani de la OCUPAREA STRĂINĂ a teritoriului Romîniei, experimentele și genocidul aplicat împotriva populației românești nu se mai termină! Ce s-a întîmplat în 2012?

      În ianuarie sclavii români au început să dea semne de trezire! Pentru prima dată s-a scandat AFARĂ CU FMI din țară! și NATO GO HOME!
      Manifestațiile au fost reprimate sîngeros iar LUCESCU a scăpat ca prin urechile acului (mulțumesc lui DUMNEZEU) de a nu fi omorât în bătaie de mercenarii și asasinii numiți JANDARMI! Când toată țara începea să vuiască și să vină către BUCUREȘTI, ca prin minune, a venit o zăpadă și un ger cum nu mai fusese de vreo 50 de ani! Noi, care știm acum că și ploile, și furtunile cu tornade, și grindina, și seceta, și codul roșu de ninsoare pot fi provocate lejer cu mijloace tehnice dezvoltate de PUTEREA CONCEPTUALĂ, nu avem de ce să ne mirăm!

      Mai departe, în aprilie 2012 cade ca din greșeală, un guvern condus de un individ extrem de toxic și cu o ură față de NEAMUL ROMÎNESC dusă la extrem!

      Ștergere
    2. Se formează o alianță contra naturii între PNL-ul de atunci condus de CRIN ANTONESCU și PSD-ul condus de VICTOR PONTA! Această alianță reușește să câștige alegerile locale din 2012 și având acest argument suspendă pe dictatorul schizofrenic și bețiv TRAIAN BĂSESCU!
      Se convoacă referendum și sclavii români ies pe o căldură înfiorătoare și în procent mare de aproape 85% confirmă suspendarea lui KIORETE BEȚIVUL! Numai că, OCUPANTUL STRĂIN prin intermediul STATULUI SUBTERAN, reușește să anihileze dorința românilor de a se elibera din strînsoarea ucigașă! În decembrie 2012, USL cîștigă cu un scor zdrobitor alegerile parlamentare și preia guvernarea!
      PONTA îl trădează pe ANTONESCU iar acesta trădează electoratul său dând PNL-ul complicilor lui BĂSESCU! ANTONESCU este retras forțat din cursa prezidențială, deși avea mandatul în buzunar fără să facă nimic!

      Este introdus traficantul de copii pentru organe de la SIBIU iar „mâna moartă” (la poker mâna moartă e acel jucător care favorizează pe altul cu scopul de a-i crește șansele și a-l jumuli de bani pe un al treilea) VICTOR PONTA recunoaște rezultatul scrutinului deși nici nu se terminaseră voturile de numărat!
      Urmează cel mai îngrozitor atentat terorist din istoria recentă a coloniei unde 65 de tineri sunt arși de vii iar valul emoțional urma să declanșeze o lovitură de stat pentru înlocuirea lui PONTA! Nu a fost nevoie întrucât jigodia de PONTA demisionează fără a fi avut vreo vină directă sau indirectă cu privire la producerea acestui atentat terorist!

      La guvernarea coloniei vine un băiat simpatic, aparent necunoscut de popor, cu nume ciudat (CIALAȘ în maghiară înseamnă ȚEAPĂ) care avea două merite: era însurat cu fiica fostului șef al DEUXIEME BUREAU (Securitatea FRANCEZĂ) și era și nepotul unui general de securitate român numit VULPEA! În 2016, PSD și o parte din liberali reuniți în ALDE preiau în mod democratic, puterea aparentă a coloniei!
      Liviu Dragnea, un țărănuș isteț din Teleorman, reușește performanța să-l ejaculeze pe infractorul PONTA din PSD și să înceapă guvernarea! Din 2017 pînă în prezent s-au încercat 2 tentative de lovituri de stat rămase nefinalizate din cauza încrederii unei mari părți a poporului romîn în acest țărănuș care astăzi este ISTORIE!

         CE A FĂCUT BUN DRAGNEA?
        1) A demonstrat că CREȘETEREA SALARIULUI MINIM nu înseamnă sfârștiul lumii cum prognozau vuvuzelele OCUPANTULUI STRĂIN!
        2) A adus la cunoștința poporului român existența STATULUI SUBTERAN adică a unui SISTEM DE OAMENI infilitrați în toate punctele decizionale care servesc alte interese decât cele ale poporului român!
        3) A explicat foarte clar că PUTEREA POLITICĂ (care este legitimă întrucât vine din vot) nu are nici o valoare față de PUTEREA BANILOR (băncile și BNR) precum și PUTEREA CĂTUȘELOR!
        4) A adus în spațiul public discuția legată de suspendarea și revocarea celor doi infractori plantați acolo pentru a proteja STATUL SUBTERAN!
        5) A crescut alocațiile pentru copii și a creat niște condiții pentru o mai bună îngrijire a copiiilor fără părinți!
        6) A convocat REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE!
        7) A adoptat LEGEA REPATRIERII AURULUI.
        8) A pus bazele dezvoltării FONDULUI SUVERAN DE DEZVOLTARE și INVESTIȚII!

      Ștergere
    3. UNDE A GREȘIT DRAGNEA?

        1) S-a lăsat păcălit de SECURITATE și a negociat cu DUȘMANII NEAMULUI ROMÂNESC în loc să LUPTE CU EI!
        2) A sabotat REFERENDUMUL pentru FAMILIE!
        3) Nu a mers până la capăt în lupta cu exterminarea STATULUI SUBTERAN!
        4) A făcut toate concesiile posibile MAFIEI INTERNAȚIONALE în speranța că va fi lăsat în pace!
        5) S-a lăsat SABOTAT de toți trepădușii infractori strecurați în PSD!
        6) NU A REFORMAT DIN TEMELII MINISTERUL DE INTERNE!
        7) Nu a tăiat bugetele imense ale SERVICIILOR DE INFORMAȚII!
        8) A furat ca un bou fără limită și remușcări!
        9) Îmbătat de succes și-a lăsat nevasta și și-a tras una mai tânără!
        10) I-a dat nas lui fi-su să se dea în spectacol cu mașini străine și fițe de ciocoi!
        11) Toate eforturile sale din ultimii 3 ani au fost SĂ-ȘI SALVEZE PIELEA nicidecum să ajute POPORUL!

      Pentru aceste greșeli, azi, DRAGNEA are căpățîna ruptă! Mare mirare dacă mai iese viu din pușcărie! Șansele sale sunt mici!

      Ca orice capitalist, DRAGNEA nu a înțeles JOCUL DE ȘAH INTERNAȚIONAL!
      A sperat ca un bou că OCCIDENTUL îl va lăsa în pace!
         Occidentul nu va lăsa românii în pace niciodată! (până ne vor aduce în sapă de lemn, n.b.)

         Doamne ajută România!

      Ștergere
    4. 13:16, Dragnea a luptat cu Securitatea cat a putut; din contra a intors spatele Securitatii iar acest lucru a deranjat foarte tare aceste structuri securistoide, inclusiv pe Iohannis, lucru demonstrat de actiunile rautacioase ale lui Iohannis.

      Referendumul pentru familie a fost sabotat chiar de romani, prin neprezentare, nu de catre Dragnea.

      Pana la capat in lupta cu exterminarea Statului Subteran ar fi mers dar cu o randunica nu se face primavara...

      Concesii nu a facut, daca ne amintim cat de iritati erau cei de la UE pe Guvern si pe el. Nu degeaba l-au dorit eliminat. Inseamna ca i-a calcat tare pe bataturi.

      Punctul cu furatul nu-i valabil; a avut suficient de din'nainte, din afacerile sale private.

      In legatura cu femeile din viata lui, nu cred ca e treaba noastra sa comentam, caci fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui, insa stim ca este un barbat divortat si orice om merita sansa de a-si reface viata.

      Daca voia sa-si salveze pielea nu intra in razboi cu Serviciile ci alegea sa le slugareasca, in felul acesta isi scapa pielea, dar nu aceasta a ales.

      Singura lui "vina" este ca a refuzat sa subordoneze Guvernul acestor Servicii. A fost singurul Guvern al Romaniei independent, care nu a fost aservit Serviciilor.

      Ștergere
  12. https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/02/14/imnul-national-al-romaniei-si-drapelul-romaniei-sunt-interzise-de-papa-francisc-si-conducerea-ungariei-la-miercurea-ciuc/

    Cu ocazia vizitei oficiale în România, Papa Francisc a acceptat propunerea conducătorilor Ungariei și a reprezentanților U.D.M.R. de la nivelul județului Harghita și municipiului Miercurea Ciuc ca la adunarea publică iredentistă de la Șumuleu Ciuc să fie intonat imnul național al Ungariei, să fie folosită limba maghiară ca limbă oficială, participanții maghiari să fluture mii de drapele ale Ungariei, steaguri ale răposatei Ungarii mari și niște cârpe fabricate de unguri în numele secuilor care nu mai există, fiind maghiarizați. În municipiul Miercurea Ciuc pe toate străzile, în piețele publice, pe toate instituțiile publice ale Statului Român, la toate blocurile de locuințe și pe fiecare casă locuită de maghiari vor fi arborate numai drapele ale Ungariei. În județul Harghita și în toate localitățile din România unde sunt cetățeni români de etnie maghiară vor fi arborate, la fiecare casă și apartament, drapele ale Ungariei care au fost distribuite de bisericile catolice maghiare și prin toate organizațiile antiromânești lăsate să zburde prin țara noastră, mai ales în Ardeal.

    La adunarea publică antiromânească de la Șumuleu Ciuc, în prezența Papei Francisc, este prevăzută adoptarea Declarației de autonomie teritorială a Ardealului și alipirea la Ungaria! Mii de participanți maghiari vor purta și vor flutura drapelul Ungariei și drapelul Vaticanului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 11:00 bine că ai postat această dezinformare lansată de lupul turbat acum că papa a plecat și nimic din ce a anunțat lupul turbat nu s-a întâmplat. Este bine ca să vadă lumea cum se minte și se dezinformează. Papa a plecat maghiarii nu și-au declarat nici o independență.

      Ștergere
    2. Anonim 11:00 uite ca papa nu a facut asa cum ai zis tu !!!!

      Ștergere
    3. Postare securisto-sovinista !!!
      S-a intamplat ceva din ce ai scris ???

      Ștergere
    4. Mai nou servitorii sistemului impart teorii false numai sa dezinformeze, ca apoi sa arate lumea cu degetul ca un site care e patriot si zice adevarul sa iasa prost. Sau altfel zis tradatorii citesc internetul si incearca sa ia masuri

      Ștergere
  13. https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2019/05/31/cum-te-rapesc-extraterestrii-parte-1-de-ce-nimeni-din-jur-nu-vede-si-ce-simti-tu/

    RăspundețiȘtergere
  14. UK spune ca vrea sa scape de ''lanturile UE' pentru a face acordul cu Trump aflat in vizita la regina,partenerul sau strategic-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar și Trump le dă acord că miroase a război și UK trebuie să le dea la schimb carne de tun. Deja UK au început să îngroașe trupele americane din Arabia Saudită că alții nu prea se bagă. Așa băieți că nimic nu este gratis pe lumea asta nu mai vreți în UE lasă că vă ajutăm noi americanii că doar și voi o să ne ajutați că doar nu o să murim singuri.

      Ștergere
  15. This design is incredible! You obviously know how to keep a reader amused.

    Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well,
    almost...HaHa!) Excellent job. I really enjoyed what you had
    to say, and more than that, how you presented it. Too
    cool!

    RăspundețiȘtergere
  16. Dreptacii ce au castigat alegerile eroparlamentare lauda de mare zor maghiarul care va fi avocatul poporului,iar romanul doarme ca boul pe coada cand âi este furat tolul de sub el.Adormitilor treziti-va de unde dracu au aparut voturi udmr in judetele regatene cu sutele?Peste tot numai voturi fraudate dar nimeni nu zice nici pas in televiziuni,preaslavesc pe papa catolic de parca am fi tara catolica.Iar cand e vorba de ortodoxia noastra milenara porcaiesc si barfesc tot ce este legat de aceasta.Bravo voua moderatori vanduti occidentului satanist.

    RăspundețiȘtergere
  17. I read this article fully regarding the difference of hottest and earlier
    technologies, it's remarkable article.

    RăspundețiȘtergere
  18. WOW just what I was looking for. Came here by searching for Togel Online

    RăspundețiȘtergere
  19. Daca nu a făcut bum înseamnă că stăm pe un butoi de pulbereai trebuie o scânteie sa se declanșeze marea revolutie.Nu-si dorește nimeni război dar dacă așa trebuie sa se întâmple nu avem ce face.Sa avem credință că vom trece peste toate.

    RăspundețiȘtergere
  20. I like it whenever people come together and share opinions.
    Great blog, keep it up!

    RăspundețiȘtergere
  21. Traficantul de copii;'AM cistigat Referendumul MEU si al romanilor',el vrea altul la viitoarele alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  22. https://www.youtube.com/watch?v=ByCsuMoajBE

    RO-25.Alexia si Casian.HIP. REGR EZOT.ELEONORA LASCU coordonator si CRISTINA SORINA MORARU telepat

    RăspundețiȘtergere
  23. My developer is trying to convince me to move to .net from PHP.
    I have always disliked the idea because of the costs.
    But he's tryiong none the less. I've been using Movable-type
    on various websites for about a year and am worried about switching to another platform.
    I have heard good things about blogengine.net. Is there a
    way I can import all my wordpress content into it? Any kind
    of help would be greatly appreciated!

    RăspundețiȘtergere
  24. https://www.youtube.com/watch?v=YfIm8RQTwTE
    84-RO C., Ursitoarele, legamintele, si consecintele asupra familiei - Hipnoza Regresiva Ana Oprea

    Descoperim #ritualuri efectuate la momentul botezului copiilor, cu consecinte asupra intregii familii. Unul dintre legamintele intre aceste suflete este ca oricare dintre membrii familiei sa fie responsabil pentru ceilalti, responsabilitate ce presupune inclusiv actul de razbunare. 3 entitati de tip #umanoid ce interferau deja parintii, se folosesc de ritualul a trei #ursitoare pentru a intari legaminte sau incheia unele noi. Aceste entitati apareau in visele lui Claudiu (#ViataCurenta) sub forma a trei femei frumoase, insa in sesiune, pe masura ce incepe sa acceseze informatii, el le vede batrane si urate.

    RăspundețiȘtergere
  25. Appreciating the commitment you put into your website and in depth information you offer.
    It's great to come across a blog every once in a while that isn't
    the same out of date rehashed information. Wonderful read!
    I've bookmarked your site and I'm adding your RSS
    feeds to my Google account.

    RăspundețiȘtergere
  26. Hi there very nice web site!! Guy .. Excellent ..
    Superb .. I'll bookmark your site and take the feeds also?
    I am happy to seek out numerous useful info
    here in the submit, we need work out more techniques in this regard, thank you for sharing.
    . . . . .

    RăspundețiȘtergere
  27. ascultati sensul versuilor inainte de a fi deja prea tirziu irevocabil si fara cale de intoarcere .Ploaia care va veni ... Florian Pittiş & Pasarea Colibri

    RăspundețiȘtergere
  28. https://www.youtube.com/watch?v=t9p3Z-r3_M8&list=RDAtTBLUGh6RE&index=10

    RăspundețiȘtergere
  29. pate va spun versurile lui madalina manole ceva sa va arate biblia cum sta problema . https://www.youtube.com/watch?v=QeorqubFr3E&list=RDAtTBLUGh6RE&index=12

    RăspundețiȘtergere
  30. Madalina Manole - Ai crezut ...ore ce a pierdut ?nu cumva ceva ce nu a avut? chiar insasi viata? ma chinuiti ca ati zis ca stiti cum sa cititi biblia dar ea se citeste printre rinduri . Vi sa spus o vorba simbla si clara nu faceti ce zice popa ci ce zice dumnezau cai biblia a fost scrisa de o si omul e supus greselilor cea ce este foarte adevarat fara daragoste nimic nu e ce a ce est si acest lucru e adevarat parca Gheorghe Gheorghidiu a cam cintat s Maria Tanase va mai spus dar urechile de ac poate sunt prea srimte sa treceti prin ele e de asa e cu si cu lacomia daca esti prea mici pentru cel umflat deci trebuie sa cam gasesti solutia la doi sheleti se trag de oase , ce credeti ajungeti in rai poate faceti ca parasheva la masa pe batatura sa pricepeti smenul cindt prinzi bucheul la o nunta nu te baga la prins caci poate sa iti cam iei teapa . si ramii cu visul urit legat aiurea in tranvai si cam ajungi mumie la iasi ca asa e in viata un singur judecator exista nu altul si constiinta sar putea sa roada al dracului pretul e mai scump decit banii de pe orice planeta si orice galaxie asa ca exista un singur dumnezeu asa ca nu mai dati cu el ge gard.

    RăspundețiȘtergere
  31. Tatăl Ceresc:" Vorbele oamenilor nu pot schimba felul în care te văd Eu." holylove.org (mesaje)

    RăspundețiȘtergere
  32. Anonim care scrii in limba engleza,cati din cei care citesc te inteleg?Scrie frate sau sora romaneste ca tare placuta este aceasta limba la auz.

    RăspundețiȘtergere
  33. 20.33,teoria mea,cum tu spui are baza trezirea constiintei care vede dincolo de voalul iluziei acestei lumi.Pana la momentul trezirii Sufletului,eram si eu ca Maria,o religioasa inraita,credeam ca toata aceasta iluzie este sfanta numai pe mine ma vedeam pacatoassa.Trezirea a venit ca o lopata in cap,lovindu-ma mental si emotional atat de tare incat am crezut ca-mi pierd mintile.Trezirea este extrem de dureroasa pentru minte, fiind incarcata cu tot felul de credinte si programe care nu au nici-o legatura cu planul Sufletului.Mintea te minte, tot timpul, caci noi am functionat milenii doar cu partea de minte reptiliana,prin hibridizare ADN,restul inteligentei native a ramas in uitare neputand-o accesa, deoarece era inchisa prin programare.Creierul reptilian se inchina dumne-zeului reptilian,el fiind cel care cere supunere inducand frica.

    Cine nu devine constient de creierul sau reptilian ramane in uitarea a cine este el ca fiinta Divina si slujeste acestui dumne-zeu pana cand va deveni constient de el.Fiinta se poate elibera devenind constienta de ea insasi,si de faptul ca nu are control pe mintea si emotiile sale.Nimeni din exterior nu te poate elibera ,decat propriul Sine Divin, care devine constient de sine,observand entitatile care-l paraziteaza si debarasandu-se de ele.

    Asta tot incerc eu, sa va fac constienti de voi, ca voi la rindu-va sa va sa va treziti inteligenta voastra nativa.Cei care se ratoie la mine,nu stiu ca nu sufletele lor sunt impotriva informatiei ci acest creier reptilian caruia ii este frica sa nu-si piarda sufletulpe care-l poseda,adormindu-l prin control mental, facandu-l sa se supuna rasei reptiliene,si nu numai,caci s-au alipit mult mai multe fiinte de sufletele oamenilor,pe care le poseda.
    Oamenii nu stiu cate fiinte cara in ei,multi poarta in interiorul lor si dezancarnati,adica rude care au murit,plangandu-le la nesfarsit,de multe multe vieti,fiinte cu care au contracte,si carora le-a permis hibridizarea ADN-ului lor,si experimentarea traumatizanta la care sunt supusi.Bolile omului sunt cauzate de aceste fiinte care stau alipite agatate de diferite organe,coloana vertebrala,creier,etc.Daca ati stiii...!!

    Insist,cu "treziti-va constiinta si eliberati-va sufletul" caci este supus traumelor rapirilor si fractionarea lui in bucati pentru a insufleti multe clone!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu intrebasem ce dovezi ai care sustin toate astea.
      Ai citit, ti-a spus cineva, ai avut o revelatie. ...
      Sustii cu ardoare o teorie, dar de unde stii ca e adevarata?

      Ștergere
  34. Protest de 100 000 la Praga contra premierului ceh acuzat ca e securist corupt.
    La noi premierul Viorica s-a dus la intilnirea cu lupul cel Mare si ... in padurea cu' Mitaliorul' de vorbe PUSCALAU,dupa ce anterior s-a intilnit cu protestatarul DIDE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este si asta una de-a lor. Se vede clar dupa cum "danseaza". O femeie duplicitara.

      Ștergere
  35. 19.40,daca vrei dovezi priveste in jur, dar nu cu mintea fiindca aceasta vede doar holograma care trebuie vazuta, fiindca-i programata,ci cu sufletul,doar acesta iti va arata adevarul.
    Stiu, pur si simplu.Constientizarea continua iti permite sa stii,depasesti pragul de"cred"
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca e suficient.
      Fiecare crede cu tarie in adevarul lui, dar totusi exista un singur adevar.
      Fiecare traieste in imaginatia si in lumea lui. De unde stii care e realitatea?
      L-ai cunoscut pe Dumnezeul adevarat?

      Ștergere