sâmbătă, 8 iunie 2019

O TELEVIZIUNE SI PUTERILE DE STAT !


                               8 Iunie 2019,ora 5,22 dimineata !

                                     Dragii mei,

Astazi dimineata in zori, am primit un Mesaj mai aparte.
Este vorba despre o anume Televiziune care,asa cum spune Mesajul ,telefoneaza la Puterile de Stat.
Eu nu voi da numele acestei Televiziuni,dar stiu ca in timp,se va afla public numele ei.
Chiar daca eu stiu despre ce Televiziune este vorba, ma voi abtine de la a divulga numele ei.
Citez:
         "Producatorii TV (urmeaza numele exact al televiziunii)telefoneaza la Puterile de Stat !"
Dragii mei, cu siguranta vom auzi la un moment dat despre aceasta Televiziune care tine legatura stransa cu Puterile Statului.
                              Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Pai probabil ca doar una o sa mai ramana intreaga si o sa mai poata emite dupa marele cutremur sau dupa bombardament (in caz de razboi). Numai asa se poate explica ca e doar una.Se poate lega de mesajul cu Romania e rupta in 2 de sus pana jos si cu Iisus ca plange. Un dezastru se va intampla.

      Ștergere
    2. Hai sa privim totusi pozitiv,deocamdata.Maria ne va spune totul.Sa avem speranta.Doamne ajuta-ne celor ce avem totala incredere in ea si in Dumnezeu!Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. 23:08, tot? In "tot" intra si minciunile...

      Ștergere
  2. Realitatea tv, care numa' realitate nu este

    RăspundețiȘtergere
  3. Ați spus odată într-un un mesaj că Digi 24 nu va mai fi nu știu cum era mesajul ceva ați spus de aceasta televiziune.

    RăspundețiȘtergere
  4. 22,14 Nu, era vorba ca se va diviza,cea ce se va indeplini prin anuntul USR de a avea propriul candidat la Prezidentiale,deci poate fi bifata ca implinita-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Da e ca Iuda trădătorul., 8-6-2019

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nici acum n-ai priceput importanta lui Iuda?. Afla ca fara Iuda, Iisus Hristos nu ar fi ajuns la sacrificiul suprem pe cruce asa cumera a fost stabilit de Dumnezeu si cum le-a spus dinainte ucenicilor (apostolilor) sai. Iuda chiar daca a fost un personaj negativ, a fost un personaj cheie in indeplinirea misiunii (asumate) lui Iisus.

      Ștergere
    2. Evident. Dar daca hoțul ne fură nu inseamna ca nu este vinovat. De multe ori, hoții ne fură ca sa ne vindece de zgarcenie. Fara hoti, am trai toti in abundență si nu am simti pe pielea noastra foamea sau saracia celorlalti.
      Iuda e mintea. Mintea logica si rece. Mintea nu poate intelege limbajul inimii pe care Hristos il vorbea.

      Ștergere
  6. Dl.Istrate spunea
    25.09.17: ....apare o fata mult asteptata ....!!!
    7 7
    Este floarea lui Hristos ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Usr? Pi traducerea e partidul lui soros din România n are legătură cu nici o salvare!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Răspunsuri
    1. 😂😂 Si ce credeți ca vă face prunca șapte? Vă bagă cu forța bunatate in inimi? Va scapă de orbire si va vedeti pamanturile nemuncite? Vă face darnici? Luptă in locul vostru? Muncește in locul vostru? O pruncă ce are Adevarul in inima v-ar spune ce gandeste despre voi. Si v-ar deranja. Ati alunga-o. Voi vreti laude si sa va munceasca altii pamantul. Iar voi? La plăcinte inainte!😂
      Inimile impietrite nici Dumnezeu nu le poate deschide.

      Ștergere
  9. 9 iunie 17 :29-pai daca esti ateu cum sa realizezi ce se intampla-oare cine ar avea inima impietrita?CREDE SI NU CERCETA-puterea si marirea este A LUI DUMNEZEU care nu-ti pune in traista dar el este creatorul si de ce au fost trimisi apostolii de IISUS in lume?-asa si prunca 7 lucrurile se vor intampla cu voia LUI-nu trebuie sa fii idealist dar nici ancorat in materie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ateismul are mai multe fațete. Unii cred, dar nu văd. Nu vad la un metru mai departe de varful nasului. Daca nu ar fi asa, imi explici si mie de ce romanii ingrijesc pentru bani batranii altora si copii straini, in timp ce pe cei ce trebuiau sa-i ingrijeasca din iubire, sau macar datorie, i-au lasat in țară, ai nimanui? De ce culeg capsunile altora, in timp ce producatorii romani nu au forță de munca?
      Iti garantez ca daca ramaneau in țară, romanii din diaspora erau si mai bine documentați si nu mai votau banditi,manipulati grosolan fiind si poate puneau si umarul la reconstructia din temelii a Romaniei. Asta este Biserica Vie: România cu tot ce cuprinde ea. Sunt convins ca multi dintre cei ce si-au abandonat batranii si copiii sunt crestini...Dar sunt doar religiosi. Crestinismul este Iubire in primul rand. Sau asa a fost in primul moment, inainte ca Iuda si altii sa trădeze. Dracu si-a bagat coada si a iesit ce a iesit: 2000 de ani de războaie in numele crucii sau in numele lui Allah.Iisus si-a stiut viitorul. Dar a inghițit amarul pana la sfarsit. Daca din Sacrificiul Lui ati inteles doar ca v-a Iubit Dumnezeu foarte mult si nu deveniti precum Iisus, inseamna ca sunteti mai mult atei decat crestini. Si la Tatăl ajungeți doar devenind ca Iisus si ducandu-va cu demnitate crucile. Ca daca dati mereu vina pe altii pentru saracie si tradari nu rezolvați nimic. Va fi ca si pana acum.

      Ștergere
  10. 23.19 asta era sloganul psd? Crede si nu cerceta! Ca sio FNI, dormi linistiti, FNI vegheaza...si au dormit pana s-au trezit fara bani, naivii!

    RăspundețiȘtergere
  11. 17.29,bravo,ptr comentariu!Oamenii astia asteapta sa le-nmoaie altii posmagii.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere