joi, 6 iunie 2019

ATENTATE TERORISTE IN ROMANIA ? TRENURILE SPRE CUVIOASA PARASCHEVA !


                                       
                       5 Iunie 2019,ora 4,18 zori de zi !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste un glas care spune asa:

            "La Moaste! La pupat Moastele .
           Sfanta Parascheva !
         Trenurile ! Trenurile !"
Imagini pentru sfanta cuvioasa parascheva.

Prieteni dragi, aceste doua glasuri care se intreceau intre ele in idei,nu erau tocmai prietenoase.

                         Imagini pentru TRENURI     .

Am scris adeseori ,despre posibile Atacuri teroriste in Romania.
Din acest Mesaj, se intelege clar gandurile celor doi care discutau.
Ganditi-va ca este atat de usor pentru astfel de indivizi,ca sa se strecoare in mijlocul marii multimi ,care se afla la SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA,in trenuri sau oriunde in alta parte.     
Teroristii dragilor, sunt de mult timp in Romania.
Daca pana acum nu au actionat,este pentru faptul că, au dorit ca sa intelegem ca Romania nu-i intereseaza. Dar e numai o iluzie. Ei sunt cu ochii pe Romania si pe locurile extrem de aglomerate.
Sa nadajduim insa, că Autoritatile române vor fi asa cum au fost si pana acum cu ochii intr-o mie de părti,iar oamenii vor putea circula in siguranta.
                                           Cu dragoste,Maria.
P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      





                 









                   
   

44 de comentarii:

  1. Nu cred in atacuri teroriste ci securiste ca sa manipuleze populatia si ei sa isi faca treburile secrete fara ca nimeni sa ii deranjeze

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper să nu fie vorba de așa ceva adică de atentate dar ca să fac o glumă la situația dezastruoasă în care se află transportul feroviar și mai ales trenurile la noi ca să faci un atentat terorist este de ajuns să pui capacele sticlelor de bere pe șină că deraiază trenul se rup cablurile, leșină vânzătoarea de bilete și nașului îi crapă buzunarul de la șpagă. Putregai.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot ce e posibil,bucurestenii, parte din ei, au o mare repulsie si dispret pt moaste si pupatorii lor.O populatie care uraste cu atâta inversunare o catedrala reprezentativa natiei sa nu o vrea in orasul lor spune mult: ca ateismul in Bucuresti e la cote alarmante iar acolo exista un cuib de vipere gen Franta.Apropo de francezi au dat foc unei catredale care âi reprezenta iar acum pt nemernicia lor platesc cu varf si indesat.Tonele de plumb topit care s-au emanat in atmosfera acum se gasesc in ei imbolnavindu-i.Crede cineva ca daca porneste un ,,razboi,,impotriva Dumnezeirii v-a câstiga? Sa nu creada nimeni ca pelerinajul de la Iasi se v-a opri, multi oameni au avut folos mergand acolo.Doar cei cu o credinta adevarata vor beneficia de ajutorul divin,nu cei care se duc ca asa este moda iar cand e vorba de luat aghiasma se comporta ca salbaticii,nu au rabdare si ingaduinta fata de cei din jur.Din comportament se deosebesc crestinii adevarati cu iubire de Dumnezeu si aproapele,de cei falsi si reci sau caldicei neplacuti Domnului.,,NU TOTI CEI CARE SPUN DOAMNE,DOAMNE VOR INTRA IN IMPARATIA MEA!,,! Stiti ale cui sunt aceste cuvinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ar fi daca prima data te ai judeca pe tine si apoi vezi cine este pacatos..cel putin omul incearca sa se roage in liniste pe cand matale fariseule judeci intai fara sa te judeci pe tine insuti.

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 09:19 dar tu si dna. Maria care ți a publicat comentariul asta idiot ,VOI NU SUNTETI ROMÂNI ???? CINE ITI DĂ DREPTUL SĂ JIGNESTI UN POPOR ???

      Ștergere
    2. Mulţumesc dna Maria !!!

      Ștergere
  5. Unii nebuni au ferma convingere ca prin atacuri de tot felul facute impotriva bisericii lui Hristos,vor avea de castigat.In România este credinta ortodoxa din momentul in care apostolul Andrei a pus piciorul pe meleagurile dacice.Cum credeti voi nesocotitilor ca veti darama ceva atat de urias? SUFLETELE credinciosilor adevarati sunt uriasii care vor sta stavila ateilor si ocultilor de tot neamul.Acestia stiu bine ca de vor si muri pt Hristosul lor vor mosteni imparatia cerurilor.Sa nu creada nimeni ca un astfel de suflet se v-a lasa pacalit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria acesti oameni fără Dumnezeu sunt capabili de orice.
    Dacă aleg trenurile care duc la Sf. Cuvioasa Paraschiva acest lucru îl fac ca oameni,pelerini care se duc si chiar in numar foarte mare o fac sa sperie lumea sa nu mai putem merge pe la Sf.Moaste,asa încearcă să rămână puștii poate si biserici.
    Cu mult drag doamna Maria si BUNUL Dumnezeu s-a ne apere pe toți fii lui.

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.descopera.ro/dnews/18159615-cum-a-modificat-papa-francis-rugaciunea-tatal-nostru
    Papa a modificat rugaciunea... Noi cand o modificam...?

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim 06.49 eu nu sunt de Accord cu ceea ce scrii ca Bucurestenii nu accepta moastele si ca nu suntem credinciosi .Cred ca sunt mult mai multi credinciosi in Bucuresti decat in provinvincie .Nu uitati caci ,copii vostri fug toti spre Bucuresti sa studiare si sa lucreze .Drept ca este o mare adunatura in Bucuresti .

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum vreti sa ne mai rabde bunul dumnezeu si maicuta domnului cu atita rautate doame deschidele mintile deschidele ochii si indreaptai la credinta amin

    RăspundețiȘtergere
  10. Ați spus odată într-un mesaj că vor exploda trenurile sau vor lua foc în Bucuresti din cauza atentatelor teroriste.Nu mai știu exact cum era mesajul corect.Doamne fereste daca se ajunge la așa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  11. 15,56, crezi ca modificand rugaciunea ajungem mai repede la Dumnezeu? Un suspin si o lacrima varsata pentru pacatele savarsite face mai mult decat 1000 de cuvinte.....si apoi daca a modificat papa rugaciunea e musai sa o modificam si noi? Parca am fi catelul lui Pavlov .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CATEGORIC si BOR trebuie sa modifice RUGACIUNEA TATAKL NOSTRU !
      Este total gresit sa credem ca DUMNEZEU ne duce in ispita !
      Diavolul ne duce in ispita ! Si-atunci,cum sa -L invinuim pe DUMNEZEU ca ne duce in ispita ?
      Dar BOR nu va schimba asa curand ! Mandria si orgoliile sunt mari,incepnad de la varf in jos !Daca PATRIARHUL are deplina si adevarata CREDINTA in PREA SFANTA TREIME si-n PREA CURATA FECIOARA MARIA,va schimba RUGACIUNEA TATAL NOSTRU,si va spune: NU NE LASA PE NOI,SA CADEM IN ISPITA ! Daca nu o va face, inseamna ca-i este indiferent; ori asta nu inseamna adevarata CREDINTA !

      Ștergere
    2. Dar ce ne facem fara ispita-incercare?!Habar nu avem ce necesara este "ispita",evolutiei spirituale a omului!
      Vorba parintelui Iustin Papaciosc "Dracu,dracul-dar ce ne facem fara el?

      Ștergere
    3. Aveti dreptate, Anonim7 iunie 2019, 21:25.....fara incercarile pe care ni le da Dumnezeu nu putem sa evoluam,din toate incercarile ,trebuie sa iesim mai intariti in credinta.

      Ștergere
  12. Asta inseamna incultura. NU papa a modificat ci un grup de lingvisti-traducatori. Biblia a fost transcrisa si tradusa de foarte multe ori si nu intotdeauna de cunoscatori. De aceea sunt pasaje care nasc indoieli. Tatal Nostru are de asemenea mai multe semne de intrebare. Parintele Ctin Galeriu promova aceste schimbari. De acest papa nu vreau s avorbesc, numai papa nu este. Dar rugaciunea trebuia sa sufere modificari mai multe, nu numai aceasta-nici aceasta nu e absolut corecta dar nu e cazul de discutat aici. Dar daca spuneti nu din buze, ci cu mintea si cu inima aceasta rugaciune, veti descoperi singuri unde anume ar mai trebui regandit.

    RăspundețiȘtergere
  13. Papa este un eretic ,pt ca in 1054 ,catolicii s-au despartit de dreapta credinta si atunci au schimbat multe cu ajutorul diavolului.Versul "si nu ne duce pe noi in ispita" se refera la faptul ca Dumnezeu ne lasa sa trecem prin incercari ,sa vada cat de slabi suntem in credinta......pentru ca ,incepe cernerea,multi chemati putini alesi.Nu mai merge asa,nu poti sluji la doi Domni......fiecare cu Dumnezeul lui.Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru ,ca sa alegem fiecare intre bine si rau.Deci cand simtim ca suntem ispititi ,trebuie sa alegem in cunostinta de cauza.Dumnezeu ne lasa sa alegem ,nu alege in locul nostru nici El nici diavolul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Papa , vrea sa mergem impreuna,cu ereziile lui.....ar fi cea mai mare greseala sa ne pierdem credinta adevarata.....Papa promoveaza ecumenismul,asta este misiunea lui ,face lucrarea lui Satan.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si nu ne duce pe noi in ispita !!
    Concluzia :Ziceam TATAL NOSTRU dar in realitate ne rugam La Diavol.
    Cine stie cate rugaciuni ,paraclise ,acatiste sunt gresite .
    Mai bine o rugaciune a noastra sincera din inima .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cine e diavolul?
      Nu e tot creatia Lui?
      Crezi ca nu are si el rostul lui?

      Ștergere
    2. Ma,dar tu a cui voie crezi ca faci tu,aaa?Vai de capatana ta,chiar mi-e mila de tine,sincer!Habar n-ai ce spui!

      Ștergere
  16. Bine zis anonim 21:35.

    RăspundețiȘtergere
  17. Iarta-i Doamne ca nu stiu ce spun.Voi ce credeti......ca papa este slujitorul lui Dumnezeu?

    RăspundețiȘtergere
  18. Unii oameni știu acum cine este acest tata căruia omenirea i s a rugat de milenii și nu l mai venereaza,că atare acesta pierde adepți.Fuecaria i se face după voința sa.Vreti robie, rugați va ca și până acum! Vreți să deveniți liberi comunicați cu sinele vostru divin căci acesta este Spiritul infinit și veșnic asacum a fost creat.
    Faca se dupa voia voastra! Doar voi decideți cui va închinați,poate inca nu a venit vremea să va eliberați Ați fost îndrumați dar nimeni nu va poate elibera daca voi nu vreți.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  19. Divinitatea este creata libera în manifestare și fiecare aspect se manifesta asacum crede că i în folosul său,vreți să fiți posedați de râul care nu are conștiința de emoții și sentimente,treabă voastră.Eu v am adus informația,voi alegeți de care parte a baricadei viețuiți.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  20. Esentiala este energia din spatele cuvintelor. Cuvantul rostit sau scris nu are valoare fara trairea lui.

    RăspundețiȘtergere
  21. Vai, vai cum vă mai înșeală diavolul! 😞
    Ați citit Biblia, dna Ghiorghiu?
    Dacă da...cum a fost lăsată acolo scrisă rugăciunea aceasta de Însuși Mântuitorul nostru Domn Iisus Hristos și care ne-a poruncit exact cum să ne rugăm, spunând: "așa să vă rugați" fără nicio modificare de altfel...
    Ce ne mai spune Scriptura?
    "De va MODIFICA/ ADĂUGA/ SCOATE cineva ceva din Cartea aceasta Sfântă, își va lua osânda veșnică!
    Deci! Despre ce vorbim???
    Aveți grijă că lucrați împotriva lui Dumnezeu, nu vă jucați cu focul, că nu veți avea niciun câștig, iar pedeapsa va fii pe măsură!
    Nu vă judec, încerc să vă deschid ochii doar!
    Puteți considera că deja ați căzut din dreapta credință! 😥
    Dumnezeu și Măicuța Domnului totuși să intervină degrab și să aibă milă de dvs, cât și de toți rătăciții!
    "Vor cădea și cei aleși!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim8 iunie 2019, 22:20

      Nu-ti face griji ! Daca ai citi corect RUGACIUNEA TATAL NOSTRU asa cum au acceptat-o si Catolicii ,vei vedea ca au dreptate.
      BIBLIA a fost scrisa tot de oameni ! Dar nu a fost scrisa corect si nici tradusa corect din generatie in generatie. Da! Imi doresc sa iau OSANDA CEA VESNICA după faptele si vorbele mele,după cât am rasadit si rasadesc in sufletul semenilor mei CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS.Ai grija de al tau suflet,căci de al meu si al nostru al tuturor are grija MAICA LUI DUMNEZEU PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA si PREA SFANTA TREIME.
      Cuvintele despre care vorbesti au fost spuse si scrise din prea mult orgoliu al PREOTILOR vremii si vremurilor.Tu ai ochii inchisi! Deschide-i si vezi ADEVARUL LUI DUMNEZEU,ADEVARUL DUHULUI SFANT si al PREA CURATEI MAICII DOMNULUI. Nu mai trai in intunericul vremurilor ! Fiecare avem nevoie de mila si de iubirea LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI. In cea ce priveste "caderea "mea din dreapta Credinta asa cum te exprimi, ai cumva creionul si hartia in mâna si urci si cobori pe cine voiesti ? Te erijezi cumva in DUHUL CEL PREA SFANT ? Si te intreb nu de la mine! Chiar acum in aceasta secunda cand scriu,un glas in dreapta mea mi-a spus sa te intreb asa: "TE ERIJEZI IN DUHUL CEL PREA SFANT "? Te crezi mai presus de Semenii tai ? Crezi ca ai puterea de a decadea din CREDINTA pe cine voiesti? Cine esti tu ca sa judeci??? Mai bine ai grija de sufletul tau ! Cu iubire ,Maria Ghiorghiu.
      P.S.
      De am gresit ,de am facut intentionat ceva gresit,DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa ma pedepseasca precum voieste. Dar de nu am gresit cu nimic,atunci IL rog pe MANTUITORUL nostru drag si scump, ca sa te ierte si sa aiba mila de sufletul tau ,căci m-ai judecat si ti-ai insusit puteri divine. DOMANE AJUTA !

      Ștergere
    2. Multe și mari probleme apar, atunci când nu citim, dar acționăm în baza a ceea ce noi credem că e corect. Nu stau să vă mai spun despre Sfântul Ciprian al Cartaginei, Sfântul Marcu al Efesului sau Sfântul Maxim Mărturisitorul pentru că sincer, știu că nu veți pune mâna să citiți...de altfel și în ceea ce privește canoanele apostolice sau cele de la Sinoadele ecumenice! Vă spun doar atât, că: UNA e credința dreaptă (Efeseni 4/5), ea are temelie apostolică (Efeseni 2/20), capul acestei credințe e Hristos ( Efeseni 1/22), iar cei ce se rup de credința lui Hristos sunt împotriva Lui (Matei 12/30) și deci la judecată degeaba vor spune "Doamne, Doamne", căci Hristos îi va lepăda pe ei (Matei 7/22-23).
      Așadar, rugați-vă pentru toți, dar nu cu toți, căci ei nu se roagă aceluiași Dumnezeu! ☦️

      Ștergere
  22. Cine crede in ereziile papei....sa treaca la catolici,nu-l obliga nimeni sa moara ortodox......si mai vorbim dupa.Daca tot ai acest blog ca sa critici religia ortodoxa,nu te mai erija in crestin-ortodox.Macar papa recunoaste ca este catolic.

    RăspundețiȘtergere
  23. "Şi eu mărturisesc oricui ascultă cuvintele proorociei acestei cărţi: De va mai adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise în cartea aceasta;
    Iar de va scoate cineva din cuvintele cărţii acestei proorocii, Dumnezeu va scoate partea lui din pomul vieţii şi din cetatea sfântă şi de la cele scrise în cartea aceasta."

    Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul capitolul 22, versetele 18;19

    Papa ereticul face exact opusul Cuvântului lui Dumnezeu!

    Nici ACUM nu e limpede?

    Încă veți mai susține în continuare ereziile altor confesiuni care cum apar așa peste noapte căruia cum i se năzare că știe el mai bine decât Domnul Iisus Hristos?

    Sunt cuvintele Mântuitorului doamnă dragă, N U mai aveți cum să le negați, nici dumneata, nici alții ca și dumneata și inclusiv nici un papă lapte până la urmă!

    Eu zic mai bine să luați aminte!

    Într-adevăr, supără ADEVĂRUL!!!

    Puneți mâna și citiți Biblia!

    RăspundețiȘtergere
  24. A NEGA CARTEA/ CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ESTE CA ȘI CUM L-AI NEGA ÎNSUȘI PE EL!
    CA ȘI CUM DOMNUL NU AR FI ȘTIUT CE SPUNE ACOLO ȘI TREBUIE SĂ VINĂ UN DEȘTEPT SĂ MODIFICE CĂ DE...AȘA ÎI MAI BINE CUM SPUNE EL ȘI NU DOMNUL IISUS!
    TOCMAI...CĂ EL SE ERIJEAZĂ ÎN DUHUL SFÂNT, NU EU, CA SĂ POATĂ DUCE ÎN RĂTĂCIRE TOT MAI MULȚI!
    DUMNEZEU SĂ VĂ MILUIASCĂ!

    RăspundețiȘtergere
  25. Ca sa inteleaga ,toata lumea cum diavolul intuneca mintea oamenilor,ca nici macar nu-si dau seama ca asta este mai mult decat o erezie ....este o blasfemie sa schimbi rugaciunile,rugaciunile Sfintilor Parinti,care toata viata au spus aceasta rugaciune Domneasca ,fara sa o modifice ......Parintele Ilie Cleopa se rasuceste in mormant ,daca vede cum diavolul isi bate joc de tot ce avem mai sfant.Maria copiezi predicile Parintelui Cleopa ,fara sa intelegi nimic din ele.

    RăspundețiȘtergere
  26. Da an.14.25, cu multi ingeri,depinde ,ce numești tu îngeri! Pentru mine tu ești un înger.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vorbesc de aia de care tu zici ca sunt aia raii.
      Care stiu tot, vindeca, sfatuiesc, etc.
      De la care simti iubire, caldura, lumina.
      A caror densitate e atat de mica incat nu-i vad oamenii obisnuiti

      Ștergere
  27. 23,26,omul nu poate vedea ceva ce nu este in banda sa de frecventa.Cand esti intr-o anumita stare de a fi,vei intra in contact cu fiinte de aceeasi frecventa.Esti intr-o stare negativa te conectezi cu fiinte negative,esti in bucurie,te inconjoara acei "ingeri" care sunt tare curiosi ce anume iti provoca acea stare,culori si vibratii.Cand oamenii rad cu putere,foarte multe fiinte il inconjoara,incercand sa inteleaga cum pot acestia sa atinga acea stare.

    Nici-o fiinta nu stie tot,oricat de inalt vibrationala este,chiar si acestea invata de la noi oamenii, lucruri pe care ei nu le stiu,incearca din rasputeri sa inteleaga cum functionam noi.Si apai nu ei te vindeca ci iti arata cum s-o faci tu,fiidcaacestia stiu si te recunosc ca divin si inteleg ca nu pot intervenii in vointa ta,dar daca tu le ceri asta, te pot ajuta.
    Cat despre sfaturi,doar o minte limitata ca a noastra, crede ca poate da sfaturi (uneori o mai fac si eu,clar inconstient,crezand ca pot ajuta),nimeni nu are nevoie de sfaturi atata timp,cat fiecare fiinta care detine Suflet,acesta ii este cel mai de pret sfatuitor,apeland la altcineva iti desconsideri Divinitatea care te locuieste si care tu esti, dar uitand te identifi cu o minte care nu are raspunsuri,si te face iresponsabil.

    Trebuie sa ai foarte multa grija cui dai crezare, caci multe entitati negative iti scad energia prin furt iar tu le poti percepe ca fiind iubire fiindca vibreaza mai sus decat tine,tu nestiind ca de fapt energia aceea este a ta.
    Intotdeauna cand o entitate te contacteaza,ridica-ti vibratiile,iar daca este nebenefica va fugii mancand pamantul caci o arzi,dar daca te increzi automat in ea fara sa verifici te stoarce de energie.
    Sunt maestrii in deghizare holografica si manipulare mentala.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inseli daca crezi ca oamenii sunt cele mai evoluate fiinte.
      Nu suntem toti la fel. Crezi ca daca te "trezesti", gata, esti Dumnezeu?
      Evolutia spirituala exista. Si noi suntem pe la coada.
      Ce sa ia ingerii de la noi? Ei ca noi au fost, noi ca ei inca n-am ajuns.

      N-ai raspuns la intrebare.

      Ștergere
  28. s-a dezlantuit vrajmasul si la noi-atentate ,crime etc-de-ar veni DUMNEZEU SA SE LINISTEASCA LUMEA

    RăspundețiȘtergere