luni, 1 aprilie 2019

OAMENII CARE AU CREDINŢĂ , NU ASCULTA PE LA UŞI !

                                     26 Aprilie 2018,ora 6,17 dimineata !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva foarte valabil si-n zilele noastre.
Iata ce spunea acel glas:

               "Oamenii nu-nteleg că, cel care e cu Credinţa,nu sta sa asculte la uşă!"



                          Image result for PREA SFANTA TREIME IMAGINI.

După care dragilor, glasul nu mai spune nimic.
Asa indrazni a spune dragilor că, cei care au Credinta nu pleaca urechea la bârfe,nu clevetesc, nu jignesc si nu injura pe Aproapele său.

                                       Image result for PREA SFANTA TREIME IMAGINI.

Oamenii care au Credinţă tare în suflet,nu numai ca nu asculta pe la usi, adica nu trag cu urechea,dar isi vad de sufletul lor,de păcatele lor si nu arata cu degetul pe altii.

                                      Image result for PREA SFANTA TREIME IMAGINI.

A fi un om cu Credinta in inima si-n suflet,inseamna a-ti iubi Aproapele ca pe tine insuti; inseamna a te inchina Lui Dumnezeu si Maicii Prea Curatei Fecioare Maria ,măcar dimineata după ce ne dam jos din pat si seara inainte de culcare .
A fi om cu Credinţă si cu frică de Dumnezeu ,mai inseamna, a multumi Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului pentru faptul ca ,suntem in viata,avem o familie,suntem sanatosi,putem respira ,si avem un pahar  cu apa si un colt de paine pe care,
 sa-l mancam linistiti.

                                             Image result for PREA SFANTA TREIME IMAGINI.
A fi om cu Credinţa, mai inseamna sa respectam si sa implinim cele 10 Porunci dumnezeiesti care sunt:

Cele 10 Porunci :



Legea lui Dumnezeu este cuprinsă în cele Zece Porunci.
Este scris în Biblie: Exodul 20:1-17. “Atunci Dumnezeu a rostit toate aceste cuvinte şi a zis: “Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău care te-a scos din ţara Egiptului, din casa robiei. 
(1) Să nu ai alţi dumnezei afară de Mine.
(2) Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor şi să nu le slujeşti; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc neleguirea părinţilor în copii până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc, şi Mă îndur până la al miilea neam de cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele.
(3) Să nu iei în deşert Numele Domnului, Dumnezeului tău; căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deşert Numele Lui.
(4) Adu-ţi aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfinţeşti. Să lucrezi şase zile şi să-ţi faci lucrul tău. Dar ziua a şaptea este ziua de odihnă închinată Domnului, Dumnezeului tău: să nu faci nici o lucrare în ea, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vita ta, nici străinul care este în casa ta. Căci în şase zile a făcut Domnul cerurile, pământul şi marea şi tot ce este în ele, iar în ziua a şaptea s-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnă şi a sfinţit-o.
(5) Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, pentru ca să ţi se lungească zilele în ţara, pe care ţi-o dă Domnul, Dumnezeul tău.
(6) Să nu ucizi.
(7) Să nu preacurveşti.
(8) Să nu furi.
(9) Să nu mărturiseşti strâmb împotriva aproapelui tău.
(10) Să nu pofteşti casa aproapelui tău; să nu pofteşti nevasta aproapelui tău, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici măgarul lui, nici vreun alt lucru, care este al aproapelui tău.”
Care este principiul de bază al Legii lui Dumnezeu?
Este scris în Biblie: Romani 13:10. “Dragostea nu face rău aproapelui: dragostea deci este împlinirea Legii.”
Legea lui Dumnezeu este cuprinsă în dragoste.
Este scris în Biblie: Matei 22:37-40. “Isus i-a răspuns: “Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu tot cugetul tău.” “Aceasta este cea dintâi şi cea mai mare poruncă. Iar a doua, asemena ei, este: “Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi.” În aceste două porunci se cuprinde toată Legea şi proorocii.”
Prin Isus este clarificată relaţia noastră cu Legea lui Dumnezeu.
Este scris în Biblie: Matei 5:17-18. “Să nu credeţi că am venit să stric Legea sau Proorocii; am venit nu să stric, ci să împlinesc. Căci adevărat vă spun, câtă vreme nu va trece cerul şi pământul, nu va trece o iotă sau o frântură de slovă din Lege, înainte ca să se fi întâmplat toate lucrurile.”
Legea lui Dumnezeu ne oferă direcţie, nu îndreptăţire.
Este scris în Biblie: Galateni 2:15-16. “Noi suntem Iudei din fire, iar nu păcătoşi dintre Neamuri. Totuşi, fiindcă ştim că omul nu este socotit neprihănit, prin faptele Legii, ci numai prin credinţa în Isus Hristos, am crezut şi noi în Hristos Isus, ca să fim socotiţi neprihăniţi prin credinţa in Hristos, iar nu prin faptele Legii; pentru că nimeni nu va fi socotit neprihănit prin faptele Legii.
Datoria noastră este să ascultăm de Legea lui Dumnezeu.
Este scris în Biblie: Eclesiastul 12:13. “Să ascultăm dar încheierea tuturor învăţăturilor: Teme-te de Dumnezeu şi păzeşte poruncile Lui. Aceasta este datoria oricărui om.
Care este legătura dintre lege şi păcat?
Este scris în Biblie: 1Ioan 3:4. “Oricine face păcat, face şi fărădelege; şi păcatul este fărădelege.”
Este oare necesar să ţinem toate poruncile?
Este scris în Biblie: Iacov 2:10-11. “Căci cine păzeşte toată Legea şi greşeşte într-o singură poruncă, se face vinovat de toate. Căci, Cel ce a zis: “Să nu preacurveşti”, a zis şi: “Să nu ucizi”. Acum, dacă nu preacurveşti dar ucizi, te faci călcător al Legii.”
Putem oare să cunoaştem pe Dumnezeu fără să ţinem poruncile?
Este scris în Biblie: 1Ioan 2:4-6. “Cine zice: “Îl cunosc”, şi nu păzeşte poruncile Lui este un mincinos şi adevărul nu este în el, dar cine păzeşte Cuvântul Lui, în el dragostea lui Dumnezeu a ajuns desăvârşită; prin aceasta ştim că suntem în El. Cine zice că rămâne în El, trebuie să trăiască şi el cum a trăit Isus.
Care e scopul Legii?
Este scris în Biblie: Romani 3:20. “Prin Lege vine cunoştinţa deplină a păcatului.”
Suntem oare mântuiţi prin ţinerea Legii?
Este scris în Biblie: Romani 3:27-31. “Unde este dar pricina de laudă? S-a dus. Prin ce fel de lege? A faptelor? Nu; ci prin legea credinţei. Pentru că noi credem că omul este socotit neprihănit prin credinţă, fără faptele Legii. Sau, poate, Dumnezeu este numai Dumnezeul Iudeilor? Nu este şi al Neamurilor? Da, este şi al Neamurilor; deoarece Dumnezeu este unul singur şi El va socoti neprihăniţi, prin credinţă, pe cei tăiaţi împrejur şi tot prin credinţă şi pe cei netăiaţi împrejur. Deci, prin credinţă desfiinţăm noi Legea? Nicidecum. Dimpotrivă, noi întărim Legea.”

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=zd646QSRPw0

Jun 13, 2016 - Uploaded by Dumnezeu Te Iubește
CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți ...

                                              Cu dragoste,Maria.

51 de comentarii:

  1. Tortionarul procuror comunist Lazar de la inchisoarea de anticomunisti Aiud pe care-i urmarea inopinant sa fie sigur ca sint chinuiti zi si noapte, are zilele de libertate numarate.
    Kovesii nu are voie sa se intilneasca cu el ,iar Maries -presedintele revolutionarilor de la Asociatia 21 Decembrie Bucuresti i-a cerut demisia de ''onoare',dar de unde onoare la tortionarii anticomunistilor???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avea dreptate cineva spunand ca Maries e omul lui Iliescu & Roman ...

      Ștergere
  2. CINE RESPECTA CELE 10 PORUNCI!?- iar de cuvinte nimeni nu se lasa pana nu raspunde la atacuri-d-na MARIA nu am vazut sa stati indiferenta la jicniri sau la cinism-suntem oameni si greutatile ne schimba comportamentul -spuneati de calugari ca cei zelosi nu spun adevarul-am scris in 31 martie ca eu am cunoscut preoti calugari cu mari daruri ale caror viziuni s-au si implinit -ca sa nu spun de tamaduiri-DEPINDE UNDE CAUTI SI PE CINE CAUTI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.29 asa este! Maria ne face noua teorie dar nici ea nu le respecta.

      Ștergere
  3. Asa este doamna Maria nu este bine si mai ales dupa ce asculta la usi se duc si spun mai departe ce a zis ala si celalalt si de aici se ajunge la vrajba si cearta.
    Pacatul este a celui care face s-a se certe oamenii intre ei.
    Este cel mai pacat de a asculta si de a spune mai departe si a invrajbi oamenii.
    Fericiti facatorii de pace ca fii lui Dumnezeu se vor numi.
    Cu mult drag doamna Maria si numai bucurii

    RăspundețiȘtergere
  4. Solicitarea Asociatiei "21 Decembrie" are la baza nefinalizarea dosarelor revolutiei.
    Dumneavoastra, cei care infierati, cum v-ati maniferstat in legatura cu detinutii aflati in inchisorile anilor '80 ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu conteaza acum cei inchisi in anii 80, au trecut,conteaza ca tortionarii acum inca ne conduc si devalizeaza cu pensiile lor URIASE fondul de pensii la care nu au contribuit doar prin distrugerea tarii si a romanilor,ca sa nu mai vorbim de nesimtirea si imoralitatea lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iohanis a vorbit astazi in Parlament despre unitatea UE caci inainte a spus-o rau despre unitatea romaneasca prin teoria nazisto -bolsevica a celor''doua popoare'' de pe malurile Prutului a baronului Ribbentrop- Molotov citire de la Hitler -Stalin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Teodor Maries de la asociatia 21 Decembrie 1989 Bucuresti spune ca luni pleaca in instanta dosarul lui Ion Iliescu pentru crime impotriva UMANITATII.
    Probabil de aceia Iliescu s-a dat saptamina asta bolnav-lovit in ''aripa'' de acest dosar.

    RăspundețiȘtergere
  8. Concluzia lui Maries ca si cea a ziaristului de la Lumea Justitiei pe B1 TV,Lazar a facut POLITIE POLITICA.

    RăspundețiȘtergere
  9. In acest caz al lui Lazar,sustinatorul lui pina in pinzele albe ,Iohanis, e cel putin COMPLICE,ca si in cazul Kovesi de altfel cu abuzurile din Justitie unde e cel putin DEMAGOG.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.49 https://www.aktual24.ro/marea-manipulare-cercetator-cnsas-prezinta-dovada-la-penitenciarului-aiud-a-fost-un-alt-lazar-despre-acesta-vorbea-iulius-filip/?fbclid=IwAR3u9Paiwr1ubtZE5NVA0XoHgvqz-fO0V3JlOE6ptsw2tHR7QZOzonjb3Ck

      Ștergere
  10. Rectific. Solicitarea Asociatiei " 21 Decembrie" are la baza, pe langa nefinalizarea dosarelor revolutiei, a dosarului 10 august si acest aspect din trecutul Procurorului General Lazar.
    Pe buna dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  11. 18,37 Esti dus cu pluta sau o spui intentionat,.
    Maries l-ar minca pe Iliescu fript pe gratar,a facut vreo 5 luni de temnita si teroare comunista din cauza lui Iliescu in 1990 de la mineriada din 13-15 iunie 1990,si a mai facut de citeva ori greva foamei in total mai bine de o jumatate de an pentru a nu se prescrie crimele impotriva umanitatii de care e acuzat Bunicuta=Iliescu..

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca luni va ajunge la tribunal dosarul lui Iliescu ,e meritul si lupta de 30 de ani a lui Maries.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doamna Maria, asa arata ingerii ca in poza de sus? daca da e minunat. asa poza nu am mai vazut Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Iohanis ar fi trebuit sa-l demita de mult pe Tovarasul procuror sef Lazar.
    Dar Corb la Corb nu-si scoate ochii,pentru ca l-a ajutat si pe el cu calsarea dosarelor ca si iudecatoarea Stanciu rasplatita cu postul la Curtea Constitutionala.
    Dar Dumnezeu nu doarme.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.45 poate ar trebui sa te acuze pe tine pentru raspandirea de stiri false si calomnii.

      https://www.aktual24.ro/marea-manipulare-cercetator-cnsas-prezinta-dovada-la-penitenciarului-aiud-a-fost-un-alt-lazar-despre-acesta-vorbea-iulius-filip/?fbclid=IwAR3u9Paiwr1ubtZE5NVA0XoHgvqz-fO0V3JlOE6ptsw2tHR7QZOzonjb3Ck

      Ștergere
  15. 21,23 Cred ca e rindul lor sa fie saltati.

    RăspundețiȘtergere
  16. pt 2 aprilie 21:33-ESTI DINTRE CEI CARE APARTIN COMUNISTILOR HOTI ?-de ce ciocul mic!-suntem liberi sa dam raspuns la orice atac-sa te ierte DUMNEZEU dar cred ca nu esti crestin-NU AI IUBIRE DE SEMENI

    RăspundețiȘtergere
  17. 21,33 Oligarhia ciocoiului gainar bolsevic,ne repeta intruna Ciocu'mic.
    Oricum omul vostru vorbeste ca o placa stricata desprins de la realitate cum era si la Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  18. Serios crestinule! Tu esti iubitor de semeni,daca judeci facandu-i hoti?Hotii,nu-ti sunt semeni?
    Asa crezi tu, ca fiind crestin esti iubitor! Arata-mi te rog un astfel de crestin,fiindca eu sunt crestina si nu am ajuns sa traiesc starea de iubire asa cum mi-as dori.

    Cred ca trebuie sa mai treaca 1000 de ani sa intelegem noi(crestinii) ce inseamna iubirea.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  19. Tariceanu cere lui Iohanis destituirea urgenta a Procurorului General Lazar pe motiv ca a fost 'sprijinitor' al regimului 'securisto-comunist'si refuzarea eliberarii dizidentului de la Aiud Filip Iulius cel premiat de Polonia.
    de care Lazar spune ca nu-si mai aduce aminte si ca nu e asa.
    Adevar partial findca au fost multi detinuti politici la Aiud la a caror prelungire a pedepselor a contribuit Tortionarul Lazar

    RăspundețiȘtergere
  20. O,Doamne,multe imi da-i sa vad pe acest pamant.Multi merg in Casa TA,Sfanta Biserica,la MORMANTUL TAU CEL SFANT,doresc sa le indeplinesti toate dorintile,dar isi urasc aproapele.Multi chiar au primit si Sfanta Impartasanie,dar cu unele rude nu vorbesc de 50 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  21. Tortionarul procuror general Lazar sare la ''gitul' procuroarei Adina Florea careia ii deschide actiuni judecatoresti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14.16 tortionari sunteti voi cei care mancati ce nu trebuie improscand cu noroi in oameni fara vina. Ai cercetat sursa minciunilor pe care le raspandesti cu atata placere? Cap ai, minte ce-ti mai trebuie!

      Ștergere
  22. Un profesor a depus plingere penala contra procurorului general Lazar pe tema Aiudului,pligerea va ajunge la reclamata lui Lazar procuroarea Adina Florea.
    Interesant si palpitant meciul procurorilor.

    RăspundețiȘtergere
  23. Premierul Viorica Dancila il acuza pe Iohanis ca prin declaratiile sale in UE intretine un climat impotriva Romaniei

    RăspundețiȘtergere
  24. Kovesi a cistigat procesul de astazi si i s-a ridicat interdictia de a parasi tara,dar va mai fi si un recurs care poate o va prinde in Costa Rica sau la MIAMI.

    RăspundețiȘtergere
  25. 3 aprilie 09:43-deci tu D ESTI cel-cea care scrie CIOCUL MIC-bine ca esti crestina !-nu se prea vede pt ca ai alte credinte a observat si MARIA-DA COMUNISTII SUNT TOTI HOTI-vor doar binele lor si nu trebuie sa fii crestin sa vezi asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu comunistii erau hoti,comunistii erau adevarati crestini. Comunismul(chibutul) a aparut in Israel,pe vremea lui Isus(fringerea painii,consemnata in biblie).

      Ștergere
  26. Tariceanu acuza pe acuzatorii Romaniei de la UE de dublu- standard in fuctie de interesele lor politice criticind interventia in justitie dar cerind-o atunci cind e vorba de oamenii lor fara coloana cu care au sabotat prin MCV statul de drept in Romania cum sint Kovesi si Augustin Lazar- tortionarul care a iselat si societatea TIMISOARA de la care a primit un premiu.

    RăspundețiȘtergere
  27. Ficeac ,ziaristul de la Romania Libera spune ca Tortionarul procuror general Lazar este produsul tipic al comunismului care si-a pastrat mentalitatile si lipsa de coloana vertebrala si care a protejat si influentat creiind alti urmasi de acelasi tip dar care puteau fi evitati daca s-ar fi aplicat acum 30 de ani punctul 8 al declaratiei de la Timisoara

    RăspundețiȘtergere
  28. Tehnica aplicata de Lazar pentru victoria in proces a lui Kovesi a fost inlocuirea in proces a procurorului acuzator cu unul laudator
    .Daca ar proceda procurorii la fel si in procesele oamenilor obijnuiti ,ei chiar ar fi iubiti ,Nu ar mai fii URITI.

    RăspundețiȘtergere
  29. Uite asa avem dublu standard nu numai in alimentatie,UE ci si in justitie

    RăspundețiȘtergere
  30. 21,16 Tu uiti ca Chibutul comunist romanesc a fost facut prin JAF,CRIME,UMILINTELE ,SILUINTELE OCUPATIEI IMPERIALISTE SOVIETICE si a fost o imensa inchisoare pentru poporul roman care a platit cu vietile a jumatate din populatia lui in folosul unei minoritati de TRADATORI DE NEAM SI TARA

    RăspundețiȘtergere
  31. Timmermamns-'O sustinem pe Kovesi'.
    Valeleu, Penala???
    Si mai vrea si ca guvernul sa intervina sa-i claseze dosarele.
    Nu mai conteaza la UE-Germania, nici INDEPENDENTA JUSTITIEI??????????????????????

    RăspundețiȘtergere
  32. Ca deobicei ''anticomunistul''?? Iohanis face pe MUTUL vizavi de situatia protejatul lui ,Tortionarul de la Politia Politica Procurorul general LAZAR.
    Avem doi Complici, cele'' doua popore si doua natiuni'' romanesti, dupa cum ne explica Iohanis, au o singura vorba despre ei;'Cine se aseamana se aduna'.

    RăspundețiȘtergere
  33. Altfel spus''Guvernatorul'' e Gol.

    RăspundețiȘtergere
  34. Procurori inainte de '89:
    Augustin Lazar, Tudorel Toader, Monica Macovei, Nirica Nicolai si altii...

    RăspundețiȘtergere
  35. Taranistul Pavelescu i-a facut plingere penala lui Lazar pentru faza cu Aiudul, la sectia procuroarei Florea.

    RăspundețiȘtergere
  36. Augustin Lazar verificat din nou de CNSAS ,in timp ce tot azi,un grup de procurori romani protesteaza pe scarile de la Bruxelles

    RăspundețiȘtergere
  37. Inca o victima Ioan Muntean detinut politic 7 ani la Aiud,care-l cunoaste bine pe ''seful mercenarilor' il numea pe Augustin Lazar pentru care a facut zeci de zile de izolare in timp ce asta lua genti cu bricege de la detinuti pentru vinzare.
    Se stringe latul in jurul lui Lazar ,nu mai scapa.
    Urmariti continuarea in direct dupa ora 11 pe Antena 3

    RăspundețiȘtergere
  38. Aseara Doru Maries a spus ca va trimite saptamina viitoare lui Iohanis scrisoare pentru destituirea procurorului tortionar Lazar.
    Trebuia sa-l demita de la hotarirea Curtii Constitutionale ,de atunci au trecut 4 luni si Iohanis incalca zi de zi constitutia si asta doar pe tema asta.
    Pe de alta parte BRAVO Tudorele e presat de Dragnea sa vorbeasca mai putin si sa faca mai mult referitor la codul penal.

    RăspundețiȘtergere
  39. Conform calculelor detinutilor politici peste 3 milioane de romani au fost inchisi in perioada comunista si asta fara a mai pune la socoteala pe cei omoriti incercind sa treaca frontiera ,femeile care nu voiau sa declare cine le-a facut avortul sau cei ridicati de politia politica noaptea in pijamale de acasa si omoriti in dube care nu au mai ajuns nici la inchisoare dar disparuti definitiv.

    RăspundețiȘtergere
  40. Despre Kovesi se spune ca a incalcat termenii impusi de controlul judiciar ducindu-se inaintea procesului si intilnindu-se cu procurorii la Parchetul general unde megalomanul Lazar se crede vesnic conducator.

    RăspundețiȘtergere
  41. Atunci cind intr-o tara ,cum este Romania, se discuta atit de mult despre Democratie,Justitie inseamna ca exista aceste mari probleme si de fapt acestea nu exista-craciun

    RăspundețiȘtergere
  42. pt EU SUNT D-adica Didona-semenii nostri HOTI au incalcat una din cele 10 porunci- nu toti trebuie bagati in aceeasi oala-unii sunt hoti iar tu prin critica -mananci carne de om -asa spun sfintii parinti-sa ne vedem fiecare de cocoasele noastre de pacate!

    RăspundețiȘtergere