luni, 1 aprilie 2019

AMERICANII VOR DECLANSA AL TREILEA RAZBOI MONDIAL ?

                      

Image result for sfanta treime IMAGINI.

                         25  Aprilie 2018,ora 6,03 dimineata !

                            Dragii mei,

În aceasta dimineata m-a trezit  un glas care ,spunea ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

                  "Al treilea Razboi Mondial este inevitabil !
Americanii vor declansa al Treilea Razboi Mondial "

Prieteni dragi, din nefericire acest Razboi va incepe la un moment dat, după care,va veni IISUS HRISTOS pe norii Cerului insotit de Sfintii Săi Îngeri.
Noi trebuie sa-L asteptam cu Rugaciune curata,cu dragoste si cu multa iubire faţă de Aproapele nostru.
Romania fratilor, va fi ocrotita atunci cand acest al Treilea Razboi va fi declansat.
Sa multumim Domnului si Maicii Domnului in fiecare zi,in fiecare ceas al vietii noastre pentru toate câte ne-a daruit si ne daruieste si nu in ultimul rand,pentru ca ne-a ales sa fim POPORUL care-L primeste pe FIUL SĂU si MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS ,Caruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                                   Cu dragoste,Maria
P.S.

                      Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:




  

14 comentarii:

  1. e ceva nou sub sore> din pacate nu!!! asta problema era stiuta de mult .

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine să-l declanșeze! O să fiți protejați de muuult pământ o să fiți îngropați de vii asta spune profețiile a mai multor sfinți ai bisericii ortodoxe. Nu vă mai îmbătați cu apă rece că sunteți buricul pământului că românii au sânge albastru și de asta îi protejează Dumnezeu și alte aiureli.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate asta vor dar nu le va iesi: nu-i lasa Dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere
  4. Trump ,as spune ca, a ''declansat'' al treilea razboi mondial in momentul cind santajat fiind cu dosarul electoral''rusesc'' a recunoscut anexarea inaltimilor Golan de catre Israel si indirect si a Crimeei de catre Rusia cit si viitoarele actiuni razboinice ale Rusiei in EUROPA
    -craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. NU, FĂRĂ DUMNEZEU, ne papă rușii, și o cam merităm, ca acum ne închinăm mai mult banului decât lui Dumnezeu, vanzându-ne credința, neamul și țara. Suntem mai mult creștini cu numele decât cu fapta.

      Ștergere
  6. Si biblic si extrabiblic mai ales exista mai multe categorii de revelatii in afara de cele cu exprimare pur literala : metaforice, exagerative , vagi, rezumative, uneori cu continut fals necesar sau categorisite ca fiind revelatii desi in discutia calugareasca era doar o parere sau vis neprofetic cit si cu continut alterat partial cu mai multe versiuni care circula oral pina sa fi fost si scrise. Ori rastalmacite din necredinta cu schimbarea completa a sensului original.
    Acest razboi e ca un meci in doua reprize din care una e deja in derulare si poate fi considerata inceputa de americani. De aceea exista o profetie care spune Castanele razboiului vor fi aruncate in foc de americani dar vor fi scoase cu mina altuia.
    Biblic scrie despre un cutitas luat cu imprumut de la,rasarit cu care Domnul va curata tara.
    Locul adunarii grosului trupelor este de fapt in Pakistan unde sint pregatite sute de depozite private de armament si tehnica de razboi plasate intentionat linga granita cu India. Lucru stiut demult de toate partile. Pina la urma inamicul este fanatismul islamic care va fi astras si in Israel chiar de catre Dumnezeu.
    Intre SUA si India, exista un tratat de colaborare pe tehnica sofisticata de razboi care prevede ca in cazul in care islamul reuseste ridicarea la lupta jihadista a unui nr mare de oameni si ataca India occidentul si lumea asa cum planuiesc extre m mistii,atunci India sa lupte in locul SUA iar SUA asigura Indiei orice suport logistic tehnica alimente sateliti etc pina la ultima lama de ras.
    Extremistii de care se va folosi Dumnezeu pt pedepsirea statului Israel mozaic sint tot baieti rai. India si Sua Nato sint baieti buni in ciuda propagandei partinitoare rusa si islamista chiar daca au facut si erori.
    Acum e prima repriza inca scopul fii nd reducerea lenta a nu marului de combatanti islamisti fara sa provoace idlamul la mare jihad incit repriza a doua sa fie meai usoara avind in vedere ca va fi cea dura. Si deasemenea murtarea cimpului de lupta cit mai departe de Sua. Prioritate au zonele de unde se poate recupera financiar efortul economic de razboi lucru negociat politic intern.
    Dumnezeu teofanic Cineva Femeia va provoca verbal extremismul islamic dar mediatic di alii se vor simi lezati si vor raspu de fiind in discurs de partea jihadistilor care de fapt vor lupta cobtda Sa si a alesilor Sai noua religie mireasa in faza de pietrucica aparent usor de combatut.
    Repriza a doua n u va incepe asa brusc in secunda doi ci treptat mai intai medistic apoi demonstratii de strada trezerea grxnitei in Israel focuri trase in sus etc
    Sua si Nato stiu ca razboiul jihadistilor se va duce atunci pe alt front decit ce e in Afganistan si Iran si tot atunci Nato trebuie sa se repozitioneze fata de invazia Rusiei asa ca Nsto vor retrage tot din orient dar cu o miscare finala de loveste si fugi distrugind ceva baze arabe pasuite pina atunci.
    Lucru care psihologic initial va enerva mai multi musulmani si vor prinde curaj vazind ca occidentul fuge. Dar ulterior din furia lor va ramine doar cea religioasa contra noii religii cita vreme Nato nu se va mai bate cu ei la ei acasa ci doar la noi acasa.
    India va prelua ostilitatile ..schimbare in teren la pauza. In teren
    Cineva Savaot e capitan de echipa si antrenorul Indiei coordonator de joc cu arme exclusiv harice venit intentionat in Israel. India va contrataca masiv cu mmari piederi de toate partile dar va invvinge cu urgia care va opri razboiul in toiul lui asemuit cu o furtuna de care si calareti in Iez.38 si 39.
    Odata schimbata si conducerea rusa etc la urgie nu vor mai exista motiv pt curss inarmarilor si lumea satula de atitea arme ucideri si distrugeri nebune prin liderii natiunilor vor hotari de comun acofrd o aliant a planetara pt dezarmare cu desfiintarea aarmatelor si arsenalelor prin casare totala timp de 7 ani si varsarea efectivelor la Interne cu exceptia unui segment pt aparare colectiva interplanetara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cred ca nu stiti ce spuneti! Va puteti macar imagina ce inseamna un al treile razboi mondial,cu tehnologia nucleara si plasmatica care este detinuta de nebunii care conduc planeta?Nu va ramane nimic pe Pamant,cred ca nici planeta nu mai ramane intreaga.De ce ar mai veni Isus dupa o astfel de catastrofa, asa cum credeti multi? Uneori, cred ca discut cu "gradinita lui taticu"!

    Nu americanii,nici rusii sau coreeni,nu oamenii sunt cei care declanseaza razboaiele,ei sunt doar uneltele prin care controlorii planetei fac lucrurile sa se intample.Acesti oameni sunt controlati mental,ne dam seama usor, cine face jocul entitatilor dupa cum tin cu dintii de vechiul sistem, desi se vede clar ca totul este cu susul in jos.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conform unui calator in timp,razboiul a avut loc(pentru el). Conform si altor profetii( care cred ca se datoreaza tot calatoriilor in timp),razboiul e la citiva ani distanta.Putini oameni vor supravietui,radiatiile vor provoca mutatii genetice si oamenii din viitor vor arata asa cum sint reprezentati acum ET. Sursa: Interviu cu un extraterestru( e pe youtube). Nu e o facatura,nu e nici un interes ascuns,e adevarat. Multi se pregatesc pentru supravietuire in buncare.

      Ștergere
  8. Parlamentari scotieni ameninta UK cu ruperea lor si raminerea in UE-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Astazi vestitul si marele avion american cu reactie subsonic,de transport, folosit si in Vietnam acum 60 de ani,a evoluat deasupra Ardealului la Cincu,ca o demonstratie ca nu sintem singuri in fata lupului rosu-Rusia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Fraților, dacă credeți că o să lupte și o să moară străinii pentru libertatea noastră și pentru țara noastră vă înșelați. Americanii nu luptă decât pentru interesele lor și verișorii lor englezi.
    Restui doar reclamă și politică (minciuni diplomatice).
    Singurul nostru aliat, care nu ne va trăda niciodată și nu ne va lăsa la greu, este numai Bunul Dumnezeu care i-a scăpat pe evrei de faraon și oastea acestuia, iar noi să ne punem nădejdea în El și în voința noastră de a ne apăra țara și libertatea.
    Dacă ne vom lăsa manipulați, și vom amesteca lupta împotriva corupției și a hoției naționale, cu lupta pentru apărarea țării și a libertății noastre, ne vom pierde și țara și libertatea.
    După război lumea nu va mai fi la fel pentru că oamenii nu vor mai gândi la fel, își vor da seama că nu viața aceasta trecătoare, este importantă, ci cealaltă, cea veșnică alături de Domnul Hristos, iar pe aceasta nu o putem dobândi decât făcând voia Tatălui Ceresc, slujindu-ne unii altora după puterile noastre și iubind-ne ca frații a unui singur Tată Ceresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare,ce vom face in viata vesnica? Nu ne vom plictisi de prea mult bine? Nu e mai bine pe o planeta unde e cald si bine,oamenii au de toate,fara munca,fara stres,fara boala. De ce nu ne-a daruit Dumnezeu asta,de la inceput?

      Ștergere