sâmbătă, 8 decembrie 2018

MARIA , AM VENIT SĂ ADUC HAR DE 20 DE ANI... !


                   Image result for DUHUL SFANT IMAGINI..

                            30  Decembrie 2017 ,ora 6,13 dimineata !

                                         Dragii mei,

Ce frumos si ce minunat lucru este ,ca sa ma trezesc si s-aud  Graiul DUHULUI SFANT in casa mea, deasupra patului meu.
La aceasta ora ma trezeste un Glas Divin, care-mi spune asa:

                    "Maria, am venit să aduc HAR de 20 de ani .
               Acum ,am venit să aduc HAR,unde pot să car HAR de 20 de ani ,de Duminică seara !"

Si vad dragilor ,vad cu ochii inchisi fiind ,vad pe DUHUL CEL PREA SFANT sub chip de Porumbel alb,pufos si orbitor de stralucitor.
DUHUL CEL PREA SFANT avea aripile-I intinse lateral,iar cu ciocul din lumina aurie,sufla catre mine care eram in pat, sufla Raze multe de Lumina aurie ,Raze calde si orbitor de stralucitoare.
                   Image result for DUHUL SFANT IMAGINI.
Trupul meu tresalta pe pat,fara voia mea,tresalta ca la niste socuri electrice.
După cateva secunde bune, ramane Lumina aurie stralucitoare foarte,si -n lumina apare MAICA  LUI DUMNEZEUE - Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
                     
                                 Image result for fecioara maria.

Maicuta Domnului avea Chipul frumos si bland,imi zambeste asa cum numai MAICA LUI DUMNEZEU o poate face,după care totul dispare.
După cum vedeti dragii mei, toate câte traiesc,toate câte vad si aud,nu de la mine sunt! Ci fara nicio indoiala sunt numai de la DUHUL CEL PREA SFANT si numai cu VOIA  DUHULUI SFANT.
Fara HARUL DUHULUI SFANT,.fara VOIA SA si fara PUTEREA SA,eu nu as fi putut face de la mine,absolut nimic.
Eu sunt precum un fir de nisip intr-un ocean cu apa; adica,un suflet ca toate celelalte suflete,un suflet care voieste sa faca VOIA  LUI DUMNEZEU si sa se supuna DUHULUI SFANT cu toata fiinta sa.
Asta sunt eu ! O picatura intr-un ocean cu apa,in care si peste care ,DUHUL CEL PREA SFANT si-a revarsat şi Îsi revarsa din LUMINA SA,din HARUL si DARUL SĂU, iar eu ma supun VOII SALE.
Prieteni dragi,daca pana acum ati putut citi o mica parte din tot ce -am adunat timp de 20 de ani,cred ca de Duminica incolo,DUHUL CEL PREA SFANT va revarsa si mai mult HAR asupra mea, pentru ca eu sa pot face multe LUCRURI minunate,multe LUCRURI DIVINE, LUCRURI din care, ne vom hrani sufletul si ne vom bucura cu totii.
Eu am promis si chiar am jurat MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS ,ca voiesc sa fac VOIA SA in fiecare clipa a vietii mele; ca ma voi supune din dragoste si cu dragoste Voii Sale, trup si suflet ,inima si cuget.
Scopul meu in aceasta viata ,este acela de a sluji DOMNULUI si MAICII DOMNULUI, si de-a aduce la HRISTOS cat mai multe suflete ale Semenilor nostri.
Chiar daca unii dintre cititori,vor ca acest BLOG al LUI DUMNEZEU sa dispara odata cu mine,spre bucuria celor care iubesc pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului si totodata acest Blog, îi asigur ca voi fi aici zi si noapte;  si nu oricum voi fi prezenta ,ci trup si suflet inima si cuget.
Sa ne supunem cu totii fratilor,sa ne supunem VOII DUHULUI SFANT ,sub Aripile ocrotitoare ale MAICII LUI DUMNEZEU si astfel,vom fi apărati si ocrotiti de tot necazul ,de tot răul si de toata suferinta.
Asa sa ne ajute DUHUL CEL PREA SFANT,MAICA DOMNULUI si SFINTII din CERURI,Amin!
                                     
                                    Cu  dragoste divina,Maria Ghiorghiu 

48 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet ! Va pup si va iubesc cu sufletul,dragilor !

      Ștergere
  2. Marmura lui Adriean Videanu, în Catedrala Mântuirii Neamului

    Milionarul de marmură și-a legat pe veci numele de Catedrala Mântuirii Neamului. Marmura de Rușchița, exploatată de firma lui Adriean Videanu, a fost deja montată în catedrală. De înțeles acum de ce Videanu, care a dat avizul pentru catedrală pe vremea când era primar, a avut un loc în față la sfințire.

    Recent, sfințita Catedrală a Mântuirii Neamului este, de departe, o construcție impresionantă, chiar și în stadiul acesta nefinalizat când vine vorba de lucrări. Atât exteriorul, cât și interiorul, atrag atenția oricui prin înălțime și nu numai. Interiorul Catedralei este unul impresionant, însă de departe cea mai spectaculoasă parte este catapeteasma, înaltă cât un bloc de 4 etaje, împodobită cu icoane din milioane de fragmente de mozaic adus din Italia.
    Pentru interiorul catedralei s-a folosit marmura de Rușchița. Potrivit reprezentanților Patriarhiei, până în acest stadiu al construcțiilor au fost folosiți 685 de metri pătrați de marmură de Rușchița pentru pardoseală.

    Nu se poate estima cât astfel de material se va mai utiliza până la finalizarea lucrărilor, cu atât mai mult cu cât contractul privind furnizarea marmurei este confidențial, iar firma care asigură necesarul de astfel de material nu este menționată. Însă, potrivit informațiilor publice, compania care exploatează celebra marmură de Rușchița în România este societatea lui Adriean videanu.
    Încă de când era primar general al Capitalei, Videanu și-a dat aprobarea pentru planul urbanistic zonal în ceea ce privește terenul pe care a fost construită ulterior catedrala. Astfel, se pare că legătura dintre Videanu și construirea lăcașului de Cult nu s-a pierdut niciodată dacă vorbim acum despre vestita marmură prezentă în interiorul construcției religioase.
    Nu ar fi primul obiectiv în care ajunge marmura lui Videanu. Pe plan intern, potrivit informațiilor din spațiul public, marmura de Rușchița a mai fost furnizată către obiective importante, dintre care aripa nouă a aeroportului Otopeni, Biblioteca Județeană Constanța, Liga Profesionistă de Fotbal, Muzeul de Artă Contemporană, Palatul Telefoanelor.

    Asta este ,,casuta,, lui Videanu - 1350 mp

    https://www.youtube.com/watch?v=f590PGuCmTE

    RăspundețiȘtergere
  3. Noe a construit arca inainte sa vina ploaia.De aici incolo o sa avem nevoie de ajutor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria un comentariu care nu trebie publicat.Referitor la vasele de singe,un mare dusman al lor este glicemia crescuta deci DIABETUL.
    Este un medicament Siofor ,ieftin 10 lei cutia de 30 pastile care contine substanta Metformin care are rolul de a reduce glicemia prin reducerea absortiei glucidelor.Dar care are si multe alte avantaje reduce si riscul cancerului dar si usor obezitatea si pofta de mincare.
    Americanii au constatat ca cei cu diabet care-l folosec[find vechi si testat de peste 60 de ani]traesc mai mult,de aceia acum 3 ani au inceput un studiu pe 5 ani intitulat TAME atit pe bolnavi dar mai ales pe oameni sanatosi de diabet dar cu alte probleme cum ar fi cardiace etc.
    Desi nu am diabet eu il folosec de mai bine de un an de zile cite o jumatate de pastila de doua ori pe zi.
    Ma gindeam ca v-ar fi de ajutor la problemele vasculare.Puteti sa gasiti multe in acest domeniu cautind in limba engleza pe internet Metformin sau Studiul TAME,
    Eu am citit multe despre ele si am mai scris cite ceva si pe Blogul D-stra,cred ca e foarte buna substanta pentru sanatate de aceia o si iau.Toata stima-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Nimic nu poate fi mai frumos si mai bine pentru un om de pe acest pamant doamna Maria.
    Ma bucur din tot sufletul pentru ce traiti si mai ales ca le impartasiti si cu noi. Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze si pe noi pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  6. "
    Imagini-ȘOC din satelit cu sute de tancuri rusești la câțiva kilometri de granița Ucrainei!
    "
    https://www.comisarul.ro/articol/alarma-imagini-soc-din-satelit-cu-sute-de-tancuri-_975684.html

    RăspundețiȘtergere
  7. 11,35 Rusii sint precum Iohanis la revolutie si dupa,par mari dar isi folosesc Marimea pentru a intimida si santaja pe cotite, ca daca isi gasesc un adversar adevarat fug'' curajosi ca iepurii''-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:07 iar scrii fără dovezi. Iohannis care fugea la revoluție în timp ce tu te luptai pe metereze.....?? Și rușii care nu prea au fugit ba dimpotrivă nu au apucat unii să intre pe undeva că s-au trezit cu rușii vezi al doilea război mondial și ulterior în războaiele din Balcani în Orientul Mijlociu etc. Întrețin războiul din Ucraina rușii și da s-au speriat tare și au fugit din Crimeea. I-au speriat americanii de au anexat Crimeea. Americanii au mușchi doar cu cei care nu au nucleare. În schimb cu cei care au nucleare le piere tupeul vezi plecăciunile în fața măscăriciului Kim Jong Un și Iranul în fața căruia nici nu suflă.

      Ștergere
    2. Corect!Rusii au primii cand nimeni nu se astepta si in razboiul din 1998 in Serbia.

      Ștergere
    3. 11.35 iti sta Iohanis in gat? Ai incercat sa-l inghiti si n-ar reusit? Dar tu unde ai fost la revolutie? Nu cumva aveai vreun nume de cod?

      Ștergere
  8. Crezul sfinţilor de la Aiud:

    Voiam s-aducem Cerul mai aproape şi pe Carpaţi să-i facem un altar.
    Noi ne-am născut sub semnul pătimirei
    Ca mărul ce-nflorise în brumar,
    Voiam s-aducem Cerul mai aproape
    Şi pe Carpaţi să-i facem un altar.
    I-am dăruit bucate pentru gloată,
    În dragoste ne-a pus pelin de mai,
    Ne-a mai cerut un stol de călăuze
    Pe drumul care duce către Rai.
    Am mai păstrat victorii şi înfrângeri
    Purtate sus, ori în ţărână, jos,
    Cu pita lor divină şi amară
    Să crească-un neam înalt şi luminos.
    De-o coborî şi neamurile toate
    Veni-vor să se-nchine printre voi,
    Aduceţi-vă aminte de Golgota
    Şi-aprindeţi lumânare pentru noi.
    Virgil MATEIAŞ
    15 mai 1958, Uranus, celula 94 şi 4 decembrie 1962, Aiud, izolare

    RăspundețiȘtergere
  9. Mitropolia Ortodoxa Romana a celor doua Americi intilnita la Cicago a semnat o Declaratie care cere RE-Unificarea Romaniei cu Basarabia si Bucovina in granitile dinaintea pactului germano -sovietic de la 23 August 1939 care a dus la dezmembrarea tarii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Turcanu,deputata liberala de Sibiu a cerut de la tribuna intrarea in greva parlamentara.
    S-o fi influentat seful ei''Liberalul'' Iohanis de SIBIU care e tot in GREVA de 18 ani pe banii Romaniei?-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciune, cum poti vorbi atatea prostii?

      Ștergere
    2. Bravo craciun!ai f. multa dreptate! Ai faci PE iohanisti sa-i apuce diareia de ciuda ca n-au argumente contra ta

      Ștergere
  11. Apropo de carul rupt de boii conducatori , politicienilor romanii li se mai potriveste o vorba;A pune carul inaintea boilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu ceva timp în urmă avea ti f.multe comentarii pertinente ,corecte si f.interesante . Acum din câteva comentarii ...cel putin 5 sunt a lui Craciun . Cel putin Ion Masinca scrie la inceput Ion Masinca si trec peste dar Craciun ....îi citesc de multe ori aberațiile crezând că dau de comentarii interesante

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt cu zecile COMENTARIILE ! Dar sunt ale falsului Craciun care,sunt pline de mizerii si vulgaritati ! Fireste ca le sterg de la primul cuvant care-l vad. DUMNEZEU îi va da acestui individ după inima sa ,după Credinta sa si după faptele sale. este un om de nimc ! Este o nulitate acest craciun fals! este un ZERO barat. Mi-i mila de sufletul lui care va arde pe vecie in focul gheenei. DUMNEZEU sa-l binecuvinteze si sa-l aduca pe CALEA ADEVARULUI,pe CALEA MANTUIRII.

      Ștergere
    2. 17.21 mie mi-e de tine cum te dai in stamba cu asemenea vorbe! Numai aleasa a luI Dumnezeu nu poti fi cu asemenea caracter! Gheena te asteapta si pe tine!

      Ștergere
    3. Si PE tine?ai vazut ce te asteapta daca PE Maria ai vazut???

      Ștergere
    4. 21:51, 👏👏👏👏👏👏👏.
      crestina de carton de la 17:21....

      Ștergere
  13. Ovidiu Bujor un pionier al naturismului care implineste 95 de ani va lansa in 21 Decembrie la Bucuresti la editura Darana o carte naturista despre Longevitate,o veti gasi in tara de la inceputul noului an cind va mai lansa si o carte in colaborare cu un grup de medici-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. 17,07 Simpatia ta Iohanis va da peste un an raport despre sutele sale de dosare casate si viitoare si casele luate cu complicitatea mafiei procurori -judecatori.Decamdata sotia lui va da declaratii dar va fi ocolita pina iese din functie,dupa obiceiul rominesc de plecaciune.Procurorul Lazar care fuge la Timisoara pentru ca i-a casat dosarele va urma si el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.18 stii deja ce dosare viitoare va avea Iohanis? Asta e foarte grav, inseamna ca seful tau dragnea a pus mana pe justitie si a corupt-o!
      Daca e nevinovat,sa-ti dea tie Dumnezeu tot atatea dosare cate ii pui tu in carca lui Iohanis! Amin!
      Nu va mai satura satana de minciuni, psdistilor!

      Ștergere
    2. 18:18 asa de tarziu? Abia peste un an? Pana atunci ne termina.

      Ștergere
    3. An.18.18 sa ai gura aurita ca prea ISI bate joc sasu de Romania si de poporul roman. Macar Dragnea e patriot.

      Ștergere
  15. VA rog frumos sa va rugati si pentru KATERINA care este bolnava pentru sanatatea ei Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea GENOVEVA!
      Suna-ma maine la 0747226236 ca sa-mi dai adresa ta si sa-ti trimit CARTILE GRATIS ! Toti DONATORII sunt rugati ca sa ma sune la 0747226236 si vor primi CARTILE total GRATUIT ! Cu mare drag si cu multa iubire sufleteasca ma voi ruga pentru KATERINA . Astept sa ma suni,sau trimte-mi msj.DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    2. Doamne Atotputernic, te rugam fierbinte, ajuta pe KATERINA sa scape de boala care o macina! Ajuta, Doamne pe KATERINA sa se insanatoseasca grabnic cu puterea ta nemasurata si tamaduitoare. Sterge, Doamne, pacatele ei si ajut-o sa revina inapoi la starea de sanatate deplina! Doamne, ajuta pe KATERINA!Amin!

      Ștergere
  16. Doamna Maria,este singura persoana de pe pamant, care primeste mesajele de la Duhul Sfant.Chiar daca multe persoane nu cred,Sfanta Biblie,a ajuns la sfarsit,si ce urmeaza pe pamant,foarte greu va fi sa supravietuim,si abia atunci ne vom trezi,si vom regreta amarnic,ca nu am crezut in profetiile Duhului Sfant,scrise de doamna Maria.Sa ne unim in rugaciune si fapte bune,sa invatam sa iertam si sa-i ajutam pe toti cei saraci din tara,ca putem cand cu totii ne unim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.00 serios, monica meriah?

      Ștergere
    2. Complet gresit 22:00. Fiecare are liberul arbitru si e dreptul fiecaruia sa creada sau nu ceva
      Suntem unici nu turma. Deci pareri diferite. Respectati adta si nu mai virbiti aiurea.

      Ștergere
  17. DA 23,00 sint dosare a lui Iohanis si acum palmate ,despre care nu stie nici presa,dar dupa ce nu va mai fi pe functie sa vezi atunci tambalau la coada la dosare

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu exista SURD mai mare decit cel ce nu vrea sa AUDA-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest SURD se numeste craciun cumva?

      Ștergere
    2. Desigur, 21:54! 😹😹😹😹😹😹😹😹

      Ștergere
  19. VASILE STOICA din Avrig-Sibiu condamnat la moarte in Austro-Ungaria cunoscator a 14 limbi a contribuit impreuna cu maramuresanul Lucaciu la Filadelphia -SUA la schimbarea deciziei lui Wilson pentru independenta popoarelor ocupate din imperiul Austriei.
    El a murit in temnitile comuniste si nu are nici macar o statue in jud,Sibiu.
    AVRAM IANCU are de 6 ani o statue facuta din donatiile sibienilor dar e tinuta ascunsa in custodia primariei SIBIU care prin Iohanis nu o doreste instalata in locul ei din Parcul ASTRA-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. 14,54 Tot asa cum la dezvelirea acum o saptamina a statui lui Mihai Viteazu de la Sinmartin linga Oradea o asociatie civica din Oradea a facut scandal ,dar la montarea statuii lui Horty la Paleu la nord linga Oradea nu a protestat nimeni-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. LUMINA DUHULUI SFANT SA PATRUNDA IN SUFLETE SI-N TRUPURI sa ne calauzeasca pasii , sa ne tamaduiasca neputintele- sunt ANONIM 5 sanatate si pace in suflet si-n lume

    RăspundețiȘtergere
  22. Inseamna ca 20 de ani ni se mai acorda pana la judecata profetita. Acesti 20 de ani ar putea sa insemne si 2000 de ani de cand Sfantul Andrei a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se implinesc 2000 de ani de Crestinism. Toata planeta a auzit de Hristos, asa cum este profetit. Sunt semne mari chiar in prezent si tu insati esti un mare semn. In 20 de ani nu va mai avea nimeni nici o scuza sa nu se indrepte si pocaiasca.
    Drept este Dumnezeu, 20 de ani sunt suficienti ca toti sa fie salvati si numai cei foarte rau intentionati si indaratnici nu se vor salva.
    Glorie lui Dumnezeu pentru toate aceste semne si minuni!

    RăspundețiȘtergere