sâmbătă, 29 decembrie 2018

IISUS HRISTOS A COBORAT DIN CER ,PE NORII ALBI SI STRALUCITORI.


               29 Decembrie 2018,ora 6,12 dimineata !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind, vad stand in pat cu ochii inchisi,vad un Cer de noapte albastra,iar pe un astfel de Cer,a aparut un Fulger alb si stralucitor.
Acest Fulger dragilor, a luminat pamantul inspre Sud, si astfel vad un Cer de ziua,un Cer cu multi norisori albi si stralucitori foarte.
Aici prieteni,vad cum un Cer alb -bleu plin de norisori albi,coboara pe pamant asa precum ar coborâ un avion la aterizare ;lin,lin ,lin si totodata foarte repede.
Cand Cerul din Cer a ajuns pe pămant,in mijlocul norilor albi, statea un OM cu Mainile-I sfinte intinse lateral,un OM cu parul castaniu si cu ochii albastri si stralucitori; limpezi ca seninul Cerului albastru.
Un OM imbracat cu Vesminte albe si stralucitoare; vesminte de lumina alba,lumina Duhului Sfant.
Acest OM,era Cel din imaginea de mai jos :

Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI.
Era MANTUITORUL IISUS HRISTOS,FIUL LUI DUMNEZEU si al PREA CURATEI FECIOARE MARIA.
Faţa Lui stralucea precum Soarele de pe Cer,in mijlocul verii.
Iisus Hristos era fericit ca in sfarsit a ajuns pe PĂMANT,asa cum a promis; asa precum si mie mi-a grait adeseori.
Prieteni dragi, oricat de greu veti fi incercati ,oricat de greu v-ar fi de la o zi la alta,nu uitati ca,acolo Sus in Ceruri,IISUS HRISTOS le vede pe toate,le aude pe toate,le cunoaste pe toate.
Sa vorbim in Rugaciunea noastra cu MANTUITORUL nostru drag si prea scump inimii si sufletului nostru, asa precum am vorbi cu cel mai bun prieten al nostru.
Nu ne trebuie neaparat Carti de Rugaciuni,nu trebuie sa fim doxă de carte ! Ci avem nevoie de inima smerita si de suflet curat si iubitor,ca sa putem grai cu DUMNEZEU, asa precum EL ar fi,chiar in faţa noastra.
Si chiar este in faţa noastra,in inima noastra,in sufletul nostru,de-L vom chema in Rugaciune.
Din CARTILE de RUGACIUNI,sa citim atunci cand suntem linistiti si relaxati,atunci cand gandul nostru nu zboara spre alte lucruri; atunci cand cuvintele inimii noastre ,ni se par ca nu sunt indeajuns.
Asa precum vine ploaia torentiala pe timp de vara si pe neasteptate,sau,asa precum apare fulgerul pe Cerul senin, mai iute va apărea IISUS HRISTOS pe norii Cerului, apoi, in mijlocul omenirii pe pămant.
Si nu pe orice pămant,ci pe pămant romanesc.
Sa multumim fratilor LUI DUMNEZEU si MAICII DOMNULUI pentru acest UNIC DAR divin,pentru aceasta ocrotire divina pentru Romania Duhului Sfant.
Sa fim ferm convinsi dragilor, că ROMANIA este deja GRADINA MAICII LUI DUMNEZEU si va fi VIITORUL al DOILEA NOU IERUSALIM ,asa precum am relatat de la A la Z in CARTILE -ADEVARUL  DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL al DOILEA NOU IERUSALIM,Carti care costa in aceasta Luna a CADOURILOR, doar 68 lei toate cele 3 volume. Cartile se vand si separat,asa precum veti citi mai jos.
                         Cu iubire si cu pretuire,Maria.
P.S.

EMIL STRAINU despre Maria Ghiorghiu ,la minutul 39-40 din linkul de mai jos :

.

La minutul 39 -40 din linkul de mai sus ,despre MARIA GHIORGHIU si Cartile sale !

 !!! ESCROCII NU AU LIMITE ! NU CUMPARATI AMULETE SAU CARTI CU RITUALURI , TRIMISE DE ESCROCI IN NUMELE MEU !

                      Prieteni dragi,

Deoarece intram in Luna DECEMBRIE ,Luna 

CADOURILOR,am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

30 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
12 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
25 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307



Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:






.
                              Dragii mei

Cu multä bucurie vä recomand o nouä carte :

UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI !

Cartea este scrisä de ADRIANA BOSSHART,

prietena mea cea mai bunä, de Suflet.

O Carte de Suflet pentru Suflet,
O Carte de Poezie,
O Carte deosebitä, 
Care aratä multä träire si sensibilitate,
O Carte foarte frumoasä,
O Carte color cu poze si picturi ale autoarei.

Costä numai 10 lei, Poezii minunate
Inältätoare la Ceruri, la Divinitate.
Cartea este prezentata deosebit de frumos,de dl General Emil Strainu :
..

Cu ocazia Särbätorilor de iarna ,cine comandä din Cärtile ADEVARUL DUHULUI  SFANT, primeste si o Carte UNIVERSUL SUFLETULUI MEU SPRE CERURI -  CADOU !

O Puteti comanda pe acelasi Site Adevarul Duhului Sfant.ro,dar si la tel.0747226236 !
https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:

            



              

7 comentarii:

  1. Doamna Maria nu doresc nimic de la viata decat sa traim si sa vedem pe Mantuitorul sufletelor noastre ca vine aici la noi pe pamant romanesc.
    Ce pot sa mai spun decat VINO DOAMNE!!
    Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani,draga mea prietena ! Te pup si te imbratisez cu drag !
      Apreciez foarte mult toate cate tu scrii aici pe BLOG ! Esti un suflet ales !

      Ștergere
    2. Domnul Isus este in inima noastra deja trebuie sa l accesam prin iubire. Scânteia divină este in noi toti. Daca nu iubiti si iertati neconditionat degeaba Il asteptati.

      Ștergere
  2. Hristos Domnul va venii cu preasfantul sau trup, pe pământ, atunci când Tatăl Ceresc va hotărâ să-l trimită.
    Noi vom fi poporul cel nou ales al lui Dumnezeu și România va fi noul Ierusalim, numai dacă noi vom alege să-l urmăm pe Hristos, după cum chiar El ne învață: "cine vrea să se mântuiască să se lepede de sine (să facă numai voia Tatălui Ceresc), să-și ia crucea (să accepte tot ce i se întâmplă, bun sau rău) și să-mi urmeze Mie".
    Iar voia lui Dumnezeu este să-i slujim Lui, slujind-ne unii altora după puterile și priceperile noastre, până la sacrificiul suprem, dacă este cazul (nu este jertfă mai mare decât să-ți dai viața pentru Dumnezeu, credință, neam și țară), fără a aștepta recompense exagerate sau faimă.
    Să ne amintim mereu că Fiul Său cel Multiubit s-a născut într-o iesle nu într-un palat, a fugit în Egipt și a trăit acolo 4 ani ca să nu fie omorât, a slujit semenilor după cum proorocul Isaia ne spune: "El bolile noastre le-a luat și suferințele noastre le-a purtat", și drep răsplată a fost batjocorit, schingiuit și omorât, iar El pe cruce se ruga pentru iertarea lor.
    Am spus toate acestea pentru că înainte de a devenii poporul cel nou ales al lui Dumnezeu, vom fi încercați cu război, prigoane și suferințe grele, iar noi trebuie să fim uniți și statornici în credință și dragoste de Dumnezeu, neam și țară, că-ci numai așa vom învinge și vom primi binecuvântarea Tatălui Ceresc prin harul Preasfântului Său Duh.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:05, Frumoase si inaltatoare cuvinte ai scris, multumim pentru aceste comentariu.

      Ștergere
  3. Doamne,Tu vei veni asa cum ai spus,dar noi inca nu suntem pregatiti spiritual sa te asteptam,multi nu cred in mesajele de la Duhul Sfant,nu cred ca Romania,va fi Noul Ierusalim.Multi au plecat din tara pentru un trai mai bun,multi care au ramas sa conduca,Tara Mantuitorului Lumii,au vandut-o strainilor,au taiat padurile si au distrus si brazii,care sunt o comoara a acestei tari,asa cum cantam si in colinzi,noi si alte popoare.Doamne,te rog iarta-ne,ca suntem foarte pacatosi,nu suntem multumiti de cat avem,de Anul Nou,multi isi doresc:bani,bogatii,luxuri,medalii,mandrie.Dar multi nu au nici bani in conturi,si nici un leu in portofel,Doamne,ei au crucea Ta cea Sfanta la gat,si Cuvantul Tau cel Sfant in suflet.Doamne,te rog sa ne daruiesti sanatate si sa ne ocrotesti,de toti vrasmasii, vazuti si nevazuti,stiuti si nestiuti.Sfanta Treime si Maica Domnului,va rog sa ne daruiti pacea pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
  4. HRISTOS va veni din nou asa cum a plecat

    RăspundețiȘtergere