marți, 12 mai 2015

ŞI S -A ADEVERIT ! VULCANUL A ERUPT ÎN MOD SPECTACULOS , LA DOAR CÂTEVA ORE !

                                                                           Dragii mei,

Scriam în noaptea de 23 Aprilie 2015, despre O  EXPLOZIE uriasă ,ca la un VULCAN, si iata cum la doar cateva ore, aceasta s-a adeverit.

  1. VIDEO: Eruptia vulcanica din Chile si fulgerele...

    soundofscience.info/video-eruptia-vulcanica-din-chile-si...Cached
    Vulcanul Cabulco din Chile a erupt saptamana trecuta, iar o prietena de-a lui Sorin i-a trimis fotografia eruptiei realizata de la fereastra sa.
VIDEO: Eruptia vulcanica din Chile si fulgerele create


Vulcanul Cabulco din Chile a erupt saptamana trecuta, iar o prietena de-a lui Sorin i-a trimis fotografia eruptiei realizata de la fereastra sa.
Cabulco a erupt pentru prima data in 43 de ani, aruncand cenusa si praf pana la o altitudine de cel putin 15 km lucru care a evacuat 2000 de localnici. Nu au existat victime, iar vulcanul a pun in scena un adevarat show.
Fulgerele apar din cauza frecarii particulelor de cenusa, frecare ce duce la incarcare electrostatica atat de mare incat aceasta se descarca prin fulgere.

                         23 Aprilie 2015, ora 22,45 noaptea !

                                        HRISTOS  A  ÎNVIAT  ,Dragilor !

În această noapte în timp ce scriam la articolul anterior, văd brusc dragii mei, văd în faţa mea înspre Vest, o Explozie uriaşă, cum s-a ridicat  mult deasupra caselor si a copacilor.

  Explozie de proporţii la o conductă de benzină din Nairobi: Cel ... un incendiu de proporţii a izbucnit ieri dimineaţă la motelul .....

Vedeam dragii mei, doar coroana focului imens, care se formase ăn câteva clipe. Chiar ca la un VULCAN  uriaş curgeau în jos flăcările uriaşe.
Dragii mei, din păcate vom auzi de o Explozie uriaşă, care se va ridica până la Cer cu flăcări uriase, ca o coroană de copac.
Când şi unde anume, eu nu stiu a vă spune. Cert este însă, că această uriaşă EXPLOZIE ,  va avea loc si va produce mari pagube.
                                     Cu dragoste, Maria.  

                       VIDEO :

EPICALLY TERRIBLE BEAUTY! / Chile’s Cabulco volcano April 23, 2015
EPICALLY TERRIBLE BEAUTY!

Chile’s Cabulco volcano April 23, 2015
#Cabulco #Chile #volcanoNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu