luni, 27 aprilie 2015

AL 3 - LEA RĂZBOI MONDIAL VA ÎNCEPE !

                                                       HRISTOS  A  ÎNVIAT  ! 

                                    27  Aprilie 2015,ora 5,50 dimineaţa !

                                            Dragii mei, 

Astăzi în zori, mă trezeste O Lumina alba, orbitor de stralucitoare, după care aud o convorbire înte două glasuri distincte între ele.
Ceea ce mi-a fost îngaduit ca să aud,voi cita mai jos :

               "Şi cum, nu aţi vorbit de al 3 -lea Război Mondial ?
           Adică ,în concluzie, nu aţi vorbit de începutul celui de-al 3 -lea Război Mondial ? "

Ia glasul foarte uimit, repeta cele de mai sus, după care dispare ca un ecou. 
Dragii mei, de ce ne este frică nu vom scăpa ! Pământul este supra -populat si supra -aglomerat cu tot felul de constructii, iar Armele nucleare trebuie ,după părerea celor care le fabrică, trebuie consumate, ca sa se facă loc fabricării altora.
Cât va mai fi Pace pe Pământ, eu nu stiu a va spune. 
Dar cel de-al 3 -lea Război Mondial va avea loc, asa cum si la CARTEA  SFÂNTĂ scrie.
                      Razboiul este tot mai aproape de Romania
Să ne rugam Lui Dumnezeu si Maicii Domnului, ca acele vremuri mai tulburi care vor veni , să ne găseasca pregatiţi sufleteste si trupeste, si sa fim apăraţi de tot ce va aduce cu el ,acest viitor Război Mondial.
Sa fim buni si milostivi cu cei săraci si necajiţi; să mergem măcar Duminica la Sfanta Biserică ,la Sfânta Şi Dumnezeiasca Liturghie;să nu răsplătim Răului cu Rău; să facem Binele fără să aşteptăm vreo Răsplată.
Şi în final, dar nu în cele din urmă, să implinim Poruncile Lui DUMNEZEU, cu dragoste si din infinită dragoste sufletească, pentru a ne pregăti inca din această Viaţă grabnic trecătoare, Viaţa cea vesnică în Împărăţia Lui Dumnezeu.  
                                   Cu dragoste , Maria. 

11 comentarii:

  1. PAREREA MEA ESTE CA PAMINTUL NUI SUPRAAGLOMERAT!!!! SUNT CAMPII IMENSE UNDE NICI URMA DE LOCUITORI, SATE PARASITE. CRED CA ORASELE SUNT VINOVATE SI LENEA OMULUI CA NU DORESTE SA LUCREZE FIZIC, CA SA SE HRANEASCA CUU CEEA CE RECOLTA. DUMNEZEU II ARE PE TOTI CU CE SAI HRANEASCA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, pamantul poate sustine in conditii minunate mult mai multa populatie decat in prezent; ca aceasta nu convine unora care au controlul se vede din propaganda intensa cu suprapopularea; poate din acest motiv doresc acestia cu orice pret sa inceapa un razboi mondial - cunosc ca minciuna li se apropie de sfarsit si in nemernicia lor vor sa faca cat mai mult rau; daca este sa inceapa razboiul sa speram ca se va incheia suficient de rapid sau de ce nu miraculos pentru salvarea a cat mai multi oameni; iar faptul ca 7 miliarde de suflete au ales sa fie aici in aceste momente de mare transformare inseamna de asemenea ceva... multumim pt ceea ce faceti cu acest blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mult adevăr ai spus ! Si foarte frumos exprimat in aceste rânduri. Cu multa dragoste sufletească şi cu Poruncă de la Dumnezeu, scriu toate câte sunt pe Blog. Cu drag, Maria.

      Ștergere
  3. Anonim...este si nu este asa . Ce vreau sa spun : Nr de 7mld350milioane mai exact e f mare raportat la ceea ce societatea actuala poate oferi ! daca n-ai vazut iti recomand o serie f noua pe NationalGeographic in care s-au punctat f multe legate de subiect ! Populatia a crescut ingrijorator iar undeva spre 2050 se estimeaza pst 9miliarde de locuitori. Pune doar zonele Indiei si China care numara vreo 2mld. jumate...Nu cunosc exact ! Voua va place mizeria in care se scalda aia p-acolo..? CIne i pune sa se inmulteasca ca iepurii cind unele familii n-au nici dupa ce bea apa potabila macar...? Cit crezi ca sist sanitar va putea face fatza situatiilor din Africa , Asia mai ales...? la asta se refera nr mare de care se spune. la faptul ca necesitatile de trai decent chiar nu mai pot fi satisfacute. IN tarile dezvoltate job urile devin o mare problema , vezi ca exemplu procentul de someri ! Deci nu e chiar asa cum pare...Despre Romania ce sa mai spunem ca sunt plecati din tara citeva milioane , nu cunosc citi dar poate 3-4 mil in alte tari. Situatia e delicata la multe niveluri...Omul sa traiasca cu mai multa responsabilitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihai Iordache, multumim pentru solutie-sa-i omoram pe toti!
    Degeaba ti-ai pus "love" in frunte, nu ai nici dragoste, nici mila. Acei amarati sunt saraci pentru ca sunt furati, exploatati, calcati in picioare, dispretuiti, batjocoriti ca se "inmultesc ca iepurii", lasati de izbeliste de cei care au obligatia sa se ingrijeasca de ei-autoritate, stat. Ei nu au nimic-nici casa, nici mancare, nici apa, absolut nimic. Acum, ia-le si viata. Cutremurele ii zdrobesc, inundatiile ii ineaca, furtunile ii sterg de pe fata pamantului. cam asa cum gandesti despre ei, gandea si madam Ceausescu despre noi: "niste viermi".

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim...chiar n-ai priceput nimic. Unde am afirmat eu ce concluzii tragi tu p-acolo ?! Am impresia ca deraiezi serios...Vino cu solutii daca esti asa tare ! Singura solutie e ca oamenii sa traiasca intr o alta constiinta mai elevata si sa fie mai responsabili ptr deciziile lor. Pai normal ca unii n-au nimic...Cine mama naibii ii pune pe unii sa faca 3-4 copii cind ei ca parinti n-au nici servici macar ?Tu pe ce lume traiesti ? Stii cam care e rata somajului in Romania ?Stii cam cite fete de liceu si altele se prostitueaza sub diverse forme ? Stii macar citi locuitori are Romania intre granite si citi sunt plecati ? Te rog sa nu mi mai raspunzi..esti total p-afara cu subiectul.mai ia de studiaza sau experimenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu iti raspund Mihai Iordache pentru ca nu ma pot masura cu tine in raceala inimii. Le spun celorlalti. Cand omul este adus in starea de saracie ultima, mai rau ca la stadiul de animal, nu mai are nimic decat pe cel de-alaturi; se imbratiseaza ca sa nu ii fie frig, se imbratiseaza ca sa nu ii fie frica, sa uite de foame, de sete, de disperare. Nu au cunostinte de demografie, de cicluri biologice, de prezervative. Cum spuneam, nu mai au nimic decat pe ei insisi. Si asa se comite "crima" de a face copii. Copii ca cei fotografiati de acel jurnalist, care a primit premiul Pulitzer pentru copiii murind in Sudan, de foame si sete. Fotografii din pricina carora s-a sinucis pentru ca nu a mai putut indura remuscarea si rusinea de a trai atunci cand acei copii, facuti "iepureste" mureau in chinuri neimaginabile. Nu vedem crima in lux, lacaomie, batjocura, homosexualitate, perversiuni, eutanasia batranilor si copiilor, uciderea animalelor, pasarilor, pestilor, a orice e verde, orice este viata;nu vedem crima in ticalosia generalizata; acesti "civilizati" traiesc bine mersi, au mancare, apa si posibilitatea de a se deda la toate fanteziile, fara a se iepuri; ei constituie logica acestei "civilizatii": a gandi omenirea in termeni de moarte si nu de viata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumos a scris dna Maria articolul cu dracul si numarul 666666 (un articol mai recent decat acesta)... acestui inselator ii este foarte usor sa ne dezbine si sa ne faca sa nu vedem adevarul de prea multa "cultura" ce avem; si de aceea copiii ne depasesc, pentru ca nu au apucat sa fie inca pervertiti in puritatea inimii lor prin ani de indoctrinare sterila; citesc acest blog cu inima si caut sa scriu ceva din inima, iar mintea o subordonez simtirii inimii...; va multumesc;
    (anonimul care a scris cuvintele care apar sub forma celui de al doilea "comentariu")

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim..in Nepal se practica sacrificii ritualice...Ai vz ce cutrem a lovit acolo ! Si n lume se taie milioane de pasari si animale ptr "hrana" . DE ce oamenii nu se orienteaza spre alt tip de hrana fara sa mai consume carne . fara sa vineze din placere etc ?! Nu ti se pare ca unii oameni sunt mai salbatici in comportam si mai primitivi decit animalele ? Tu tragi niste conctuzii "dupa ureche" ce prinzi din zbor..ai rastalmacit vorbele mele si atit. O sa vezi cit de mult valoreaza omul cind nu mai are ce minca si bea...sinistrati etc.

    RăspundețiȘtergere
  9. A accepta raul pentru simplul motiv ca Raul exista in lume, nu este un argument. Este responsabilitatea fiintei umane in alegerea de a fi om ori un biped umanoid.
    Nu voi mai scrie aici-nu are sens o discutie sterila, de dragul ultimului cuvant. Daca ea nu se termina cu o incercare sincera de a afla adevarul si de a actiona in functie de el, chiar ramane la niveluri joase. Domnul cu tine si cu orgoliul tau. Ca un P.S., am incetat de zeci de ani sa mananc carne, exact din acest motiv- sa nu particip la masacrul vietii.

    RăspundețiȘtergere
  10. VORBIM CA NIȘTE PĂSĂRELE ÎN CONTRADICTORIU NEȘTIIND CĂ AMBELE TABERE AU DREPTATE ȘI SUNT IUBITE DE DUMNEZEU. NEȘTIIND CĂ NU ESTE ALTCEVA DECÂT IUBIRE ȘI CĂ MOARTEA ESTE PLINĂ DE VIAŢĂ. NEȘTIIND CĂ ÎN IAD SUNT OSPĂŢURILE CELE CUMPLITE FĂRĂ DE SFÂRȘIT ȘI CĂ ÎN RAI ESTE CINSTEA CEA DREAPTĂ FĂRĂ DE SFÂRȘIT. TREZIŢI-VĂ!!! INDIFERENT CE VEŢI ALEGE DUMNEZEU VĂ IUBEȘTE DAR NU VREA SĂ VĂ DEZVĂLUIE ACESTEA. DE CE AR FACEO? DACĂ ESTE PARADOXAL. DE CE? SĂ SE NASCĂ NELEGIUIRE? DE CE SPUN EU ACESTEA? SĂ SE NASCĂ DREPTATEA? DA. POATE CĂ AVEŢI DREPTATE ȘI BALAURUL GRĂIEȘTE PRIN GURA MEA. DAR GÂNDIŢI-VĂ PUŢIN LA URMĂTOAREA ECUAŢIE: DREPTATEA ESTE RELATIVĂ CA ȘI NELEGIUIREA,DECI?SFATUL MEU ESTE URMĂTORUL: DAŢI TRUPULUI CE E AL TRUPULUI ȘI LUI DUMNEZEU CE E AL LUI DUMNEZEU,PENTRU CĂ ORICUM NU VEŢI PUTEA ÎMPĂCA AMBELE PĂRŢI. PENTRU CĂ O MAJORITATE TREBUIE SĂ FIE OBLIGATORIU. FIŢI DREPŢI!!!

    RăspundețiȘtergere