duminică, 1 octombrie 2023

VIDEO SI SCRIS ! MARE MINUNE! PREA SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU ERA PE CER ,CU BRÂUL SĂU PE BRATE !

              

1 OCTOMBRIE  2023, Marea si Sfanta Sarbatoare a Sfantului Acoperamant al MAICII LUI DUMNEZEU !


                                             Dragii mei,

În această noapte dragilor, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, deodată ,Cerul se deschide, si asa precum vedem Soarele in mijlocul verii, mare si stralucitor,la fel vedeam  pe Cerul noptii senine,pe MAICA  DOMNULUI ,PURUREA  PREA  CURATA  FECIOARA  MARIA.
Măicuţa Domnului dragii mei, ocupa tot mijlocul Boltii Ceresti. 
Noapte era de jur împrejur, numai mijlocul Boltii Ceresti stralucea cât 100 de Sori la un loc, asa stralucea PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  DE  DUMNEZEU !
          
                           .

Maica Domnului dragii mei, era îmbrăcată cu vesminte rosii catifelate, era vie , în carne şi oase,iar Mânuţele-I Prea  Sfinte, Îi erau întinse spre în faţă, şi pe Mâini era întins PREA  SFÂNTUL  Său  ACOPERĂMÂNT.

             .

BRÂUL  MAICII  Lui DUMNEZEU, (Sfantul Acoperământ ), era de un alb orbitor de strălucitor, si atât de lung pe Mâinile Maicii Domnului, încât ,acoperea aproape toată Bolta Cerească, de la Răsărit si până la Apus.

Dragilor, Maica  Domnului avea Chipul roziu si plin de fericire Dumnezeiască,era înconjurată de o Lumină aurie,la fel de orbitor de stralucitoare, precum albul orbitor al Cinstitului Brâu al Maicii Lui Dumnezeu.

BRÂUL Maicii  Domnului, era ca o pânză mare de un alb orbitor de stralucitor.

Cerul noptii dragii mei, nu mai avea nevoie de Lună sau de Stele, deoarece ,MAICA  DOMNULUI cu Prea Cinstitul Său Brâu pe mâinile Sale, stralucea de Lumină cât 100 de Sori la un loc.

Aud dragii mei o conversatie intre două glasuri,care veneau din Cerul Sfânt .

Citez :  

 "E cinstirea Maicii Domnului !


Dar un alt glas intervine si corectează :


                  E cinstirea ,Brâului Maicii Domnului.


Dar glasul, intreaba mirat foarte :


               Dar în seara asta ?"


Şi mai privesc pentru cateva secunde stralucirea Cerului cu MAICA  DOMNULUI in mijlocul lui, ce tinea Cinstitul Brâu pe Mâinile Sale, după care totul dispare.

Iar eu rămân dragii mei, mai mult decât uimită la auzul acestei intrebari :


                "Dar in seara asta ?"


Deoarece ,era noaptea de 19 -20 noiembrie 2014,si trecuse doar cinci minute peste ora 12 noaptea.

Stim cu totii dragii mei faptul că ,BISERICA  ORTODOXĂ ROMÂNĂ sarbatoreste Sfantul si Cinstitul Acoperamant al Maicii Domnului, in fiecare an , după Calendarul Crestin Ortodox, la 1 octombrie. 

Şi iată totuşi, că acolo Sus la Bunul Dumnezeu, Sfantul si Cinstitul Acoperamant al Maicii Lui Dumnezeu,se serbeaza in noaptea de 19-20 noiembrie.   

Dar indiferent de Ziua in care aducem Cinstire Sfantului Acoperamant  , noi trebuie sa-l purtam în inima si-n suflet, căci vom fi ocrotiti si apărati de tot răul si de tot necazul, atât noi cât si familia noastra.

        Fratilor,cei care aveti dragoste, iubire sfantă si curata, pentru Dumnezeu si Maica Domnului, mergeti la Sfanta Biserica, iar Maica Lui Dumnezeu, vă va acoperi cu Prea  Sfânt şi cu Prea Cinstitul Său Acoperamant ,si vă va deschide vouă tuturor, Usile Pocaintei care vă vor arăta CALEA cea dreapta spre mântuirea Sufletului.Amin.   

                               Cu dragoste, Maria.  

12 comentarii:

  1. Loibel pe la 1850 care primea revelatii spirituale spunea ca-Saturn are inele descoperite dupa 1900 cu telescopul
    -planeta Pamint care e o finta vie s-a prezentat la Iisus si I-a spus ca nu mai suporta rautatile Omului iar acesta i-a spus- sa mai aiba putina rabdare ca nu mai dureaza mult-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Marturie a lui Nicolae Labis catre sora lui inainte de a muri asasinat
    -sa stii ca am fost tras si impins de Palton-
    A doua zi securitatea lui Nicolski confisca din camera lui un geamantan cu manuscrise deja interzise pentru ca spunea Adevarul, o parte publicate dupa 1990-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. In Vietnam exista o religie cauduism care isi propune sa imbine cele 4 religii de baza printre care si crestinismul lui Iisus , religie care are la baza tot iubirea si intelegerea intre oameni interzisa pina acum 24 de ani de colonialistii occidentali sau comunisti cum a fost si crestinismul inclusiv sub Iustinian in secolul 4 dupa imparatul Constantin la Roma cind crestinismul era inca obligat sa se ascunda in catacombele Romei
    Dar folosesc si mantre din budism sau invataturi chinezesti ale confucianismului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se pune de un Nou Razboi Rece

    Scumpiri la carburantii inclusiv auto dupa ce tarile OPEC au redus planificat productia la instigarea Rusiei iar rezerva Sua este la cota minima in timp ce
    Austria neutra profita importind ieftin gaz rusesc pe sub marea Neagra via Turcia si Bulgaria si vinzind scump in Ue inclusiv Romaniei tara de tranzit cu Ungaria pe unde trece conducta BRUA.
    Multe tari ca balticii si Norvegia au interzis intrarea la granite a masinilor rusesti ca sanctiuni pentru agresiunea rusa din Ucraina si care vrea sa ocupe noi teritorii in sudul Ucrainei asazisa Nova Rusie cum declara Putin

    Si in Polonia economia incurcata de razboiul vecin si migrantilor veniti planificati prin Belarus in timp ce
    Italia si Franta au impus controale pentru migranti la granita comuna sufocind Italia cu migranti dublu de un sfert de milion din Africa.
    In timp ce Sua creste ajutorul dat Ucrainei
    Ue va discuta in luna decembrie migratia africana din sudul Ue dar posibil si cererea Romaniei si Bulgariei de intrare in Schengen in timp ce
    Slovacia criticata pentru intrarea migrantilor din Mediterana prin ruta Balcanilor de Vest-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cresc numarul Tarilor proRusia in centrul Europei pe linga Austria Ungaria si Serbia acum si Slovacia dupa alegeri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Actrita Ileana Popovici venita din Italia stabilita la tara la Buturugeni linga Ciorogirla-nord vestul Bucurestiului, ea a jucat in filmele lui Sergiu Nicolaescu
    Am fost la parintele sfint Arsenie la Draganescu la recomandarea tatei,mi-a ramas imaginea lui in halat alb, picta unde l-a adus un prieten al tatei care inlocuia un preot.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. 1 octombrie cu 30 grade la Bucuresti miine scade la 25
    Posibil mai mare din cauza gradelor la Epoleti, oricum putini cind incepe bubuiala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Miscari pe flanc
    Ciolacu spune ca vrea sa cumpere portul dunarean Giurgiulesti de la RMoldova in timp ce in Vaslui era filmat un convoi militar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Azi si ziua cafelei
    despre care medicii spun ca da demineralizate, insomnie si osteoporoza poate fi inlocuita cu o tableta de L—Arginina buna si pentru sistemul circulator vascular dar si o veche cafea numita Caroba facuta din pastai combinat cu cicoare cu proprietati digestive cu fibre prebiotice anti costipatie care sint bogate in minerale nu dau osteoporoza si demineralizate sau insomnie precum cafeaua clasica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Guse-Urmeaza in 2024
    cele mai complicate alegeri

    din Romania de pina acu
    O lupta politica de Gherila


    intre serviciile romanesti, americani ,chinezi,rusi francezi si germani-
    In concluzie lupte Dure ca o revolutie, un fel de razboi civil mai ales ca Ue si Nato au cam pierdut in centrul Europei ultima Batalie la alegerile din Slovacia Ungaria Austria si Serbia
    Deci incepe se implini
    mesajul cu harta Romaniei arzind mocnit pe margine de jur imprejur

    Cu atit mai mult cu cit miza Romaniei e mult mai mare intrucit prin ea exporta Ucraina toate cerealele americanilor fiind si un avampost de Sprijin Major in ambele sensuri inclusiv prin conducta de gaze BRUA in conditiile cind slavii de sud danseaza tot mai mult cu Rusia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Revolutia pleaca de la Timisoara
    Mesajul incepe a se contura

    Neaplicarea de 4 ani a legii 127 face ca un asistat social sa ia bani mai mult ca un pensionar motiv pentru care procesul pornit de timisoreni va ajunge la CEDO-ctaciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Borel-Blocul comunitar Ue va continua sprijinul Ucrainei

    Nu si o parte din tari ultimii pro rusi au cistigat alegerile in Slovacia si cer oprirea livrarilor dar nu vor avea conducerea guvernului-craciun.

    RăspundețiȘtergere