vineri, 27 octombrie 2023

VINE IISUS SALVATORUL ! DUMNEZEU TATAL GRAIESTE CU FIUL SĂU SI DUMNEZEUL NOSTRU !


                            Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma  trezeste un glas care spune asa:

                         "Coboara Cerul în jos !
                             Vine Salvatorul !"

Imagini pentru isus pantocrat imagini
Clipă în care, mi se arata interiorul Turlei din Sfanta Biserica cu IISUS HRISTOS PANTOCRATOR,asa ca in imaginea de mai sus.
Cercul cu inscrisurile era de un alb orbitor.
Fiecare litera ,fiecare cuvant pulsa precum inima noastra din piept.
Pe marginea Cercului cu inscrisuri albe, orbitor de stralucitoare,vad un Înger care sta asezat ca pe un scaunel, si cu mâna Sa dusa la obraz cu ingrijorare .
Chiar acum cand scriu dragilor, in acest moment,mi se arata USILE SFANTULUI ALTAR si SFANTA TREIME deasupra Mesei Sfinte.
Adica,in aer deasupra Mesei sfinte.


.

Si vad dragilor,stand in pat cu ochii inchisi,vad pe Dumnezeu TATAL imbracat cu vesminte rosii -grena si cu o barba alba si lunga pana la cosul pieptului.
Dumnezeu Tatal era vesel si vorbea cu Fiul Său mult prea iubit.
DUMNEZEU TATAL arata, exact asa ca in SFANTA ICOANA cu SFANTA TREIME.


.
Totul era foarte aproape de mine,totul era viu si dumnezeiesc de frumos.
Asadar fratilor,pana la urma, Dreptatea ne este numai la Prea Sfanta Treime si la Maica Domnului. 
IISUS HRISTOS Salvatorul Lumii intregi, vine ! 
Va veni cat de curand ,ca sa salveze omenirea de la pieire.
Sa ne rugam si noi fratilor,sa ne rugam Prea Sfintei Treimi si Maicii Domnului ,si sa multumim cu inima si cu sufletul pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipă.
Sa fim fericiti ca DUMNEZEU ne-a ales ca sa fim NOUL IERUSALIM, si sa fim buni cu Aproapele nostru,daruindu-i iubire si dragoste sufleteasca .
                                 Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. O noua lumina asupra lui Iisus

    Cartile descoperite in 1947 la Manuscrisele de la Marea Moarta ale Esenienilor un fel de calugari care studiau prorociri vechi si alte metode contemporane lor de intra in legatura cu spiritele arata ca Iisus a fost educat in India, Tibet Persia si Egipt
    In Egipt erau si in contact cu renumitii magi care ca si esenienii studiau acolo si asteptau din prorociri un Mesia astfel din previziuni numite si paranormal acum au putut cauta si sa fie prezenti la nasterea acestui Mesia prezis si identificat la nasterea lui Iisus.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca chiar scrie asta chiar in manuscrisele de ka Marea Moarta ( care au totusi si ele ceva inca marginalizat in 2 teme) dar exista documentate la cererea guvernului unuia din statele din India vechi manuscrise politice si religioase despre trecerea lui Iisus pe acolo si care au permis aflarea traseului pe unde a poposit uneori timp mai indelungat .
      In alta localitate nu stiu daca pe acel traseu localnicii din vechime au facut un mormant al lui Iisus pt comemorare evident gol nu exista dovezi ca ar fi fost construit de crestini desi e posibil sa fi foct si crestini insa azi are grija de el un cult hindus din categoria celor sincretice.
      De unde ar fi cei 3 zisi magi ( dintro tara sau din mai multe ori chiar ingeti deghizati) sau calatori oricum azi teologic semnificatia lor e minimalizata cu partinire si fala.
      In India sau Tibet doar un manuscris taoist sau buddhist spune ca Iisus a studiat acolo insa asta nu inseamna ca Iisus ar fi avut nevoie de studii cita vreme era deja desavirsit si stia toate insa faptul ca ai studii recunoscute in mediul cultic iti ofera o anumita autoritate necesara ca ..influencer una in care Iisus a propovaduit o viziune monoteista asupra religiei locale fiind ascultat.

      Ștergere
  2. Eduard Caise profetul american care facea dezvaluiri in transa spunea ca nasterea lui Isus ca data s-a pastrat bine in noaptea de 24 spre 25 Decembrie doar anul dupa calendar find de fapt anul 4 datorita calendarelor modificate.
    El mai releva in transa ca Iisus era la scoala in Egipt integistrat cu numele Iosua iar multe documente despre Iisus au fost arse odata cu biblioteca din Alexandria linga care chiar studiase Iisus, dar ca ultima faza a scoli o facuse chiar in marea Piramida unde se vor descoperi in viitor unele mentiuni despre Iisus
    Cit despre Esenieni spune ca mama si bunica lui Iisus erau esenieni Maria fiind aleasa de un inger din cele 33 de fete care au trait la Templu
    Iar Iisus dupa crucificare vazut reinviat pe muntele Maslinilor.
    Caise americanul needucat vazuse si plecarea cu barca a Mariei Magdalena spre Galia confirmind fara sa stie de legenda din zona Franceza despre venitea ei acolo-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot Caise mai spunea in transa ca Adam era primul prototip al omului ciclului reinoit actual si ca inaintea actualului tip de oameni mai existasera inca trei cicluri de oameni printre care si unii uriasi iar cei din Atlantida au fost foarte evoluati in cunostinte dar nesbuiti au descoperit energii venite din Soare si interiorul Pamintului ca niste raze spuse de el ca Nucleare care au dezechilibrat scoarta pamintului ducind la erupti ce au scufundat Atlantida
      El vorbeste de miscarea brusca a Axei Pamintului de mai multe ori care au omorit marile animale brusc prin Inghet ca cei mamuti descoperiti in Siberia cu mincarea nedigerata in stomacul lor pe care omul Atlantidei chiar voiau sa le extermine
      El mai spune ca in piramide sint ascunse documente ale oamenilor refugiati din Atlantida care vor fi descoperite curind cind vor fi noi scufundari de teritorii sub ape si o noua miscare a axei Pamintului-craciun,

      Ștergere
  3. Da Soră Maria, Dumnezeu Vine, vine Mântuitorul lumilor (căci au mai fost generații de oameni, a noastră e doar cea mai rea dintre toate care au fost și vor mai fi, ne-a transmis Domnul Hristos), mulți vizionari din întreaga lume Creștină vorbesc de venirea Căii, Adevărului și a Vieții.

    Domnul Hristos: Eu vin curând, știți ce înseamnă curând? Foarte, foarte curând!

    Domnul Hristos: Timpul nu mai este timp. Timpul este acum!

    Domnul Hristos: Eu am scurtat timpul pentru ai nu-i pierde pe ai Mei!

    A fost spus: această generație Il va vedea pe Domnul Hristos venind pe norii cerului, nu înaintea venirii lui antihrist.

    Și mai vine ceva: o mini judecată de 15 minute în care fiecare-și va vedea drumul pe care se află, unii se vor bucura, mulți ba, alții nu vor reușii să treacă.
    Unii se vor întoarce la Dumnezeu.
    Mulți Mă vor blestema, transmite Dumnezeu Tatăl prin vizionari.

    Unul din Mesajele traduse seara trecută, ne transmite dragi Frați și Surori în Hristos Domnul: fără rugăciune va fi război la fiecare colț!

    Frați și Surori, Maica Lui Dumnezeu veghează asupra noastră, să mergem la biserică ziua și noaptea să facem un lanț de rugăciune cum a cerut însăși Maica Creației, avem binecuvântarea Sa.

    Dumnezeu Tatăl a transmis: primesc orice cuvânt iese din gura voastră.

    Dragi Frați și Surori, nu știu cât de conștienți suntem, dar, Dumnezeu Vine, din nefericire înaintea Sa vin la noi păcatele noastre și ale străbunilor. Satana nu are putere asupra noastră, dar are o poartă deschisă prin gândurile, cuvintele și acțiunile noastre, acelea, care sun împotriva Creației.

    Patriarhia României ar fi trebuit să aibă un om care să vegheze la site-ul Sorei Maria, pentru a nu pierde timpul și a anunța enoriașii, căci, pe acest site sau spus și se spun multe adevăruri. Și da, Dumnezeu a transmis: ce nu se împlinește este doar datorită rugăciunilor voastre!

    Dragi frați și surori, nu uitați, un om inert va muri de foame și de sete cu tot ce are nevoie lângă el, Dumnezeu a trimis Mesageri în toate generațiile, și în aceasta este la fel, doar noi decidem dacă alegem să fim Vii sau și Trăitori.

    Da, nu a spus nimeni că este ușor, mărturie ne este Însuși Hristos Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da ..majoritatea crestina il asteapta ( si cea mozaica chiar si islamul) pe Iisus insa pt majoritatea demografica inclusiv planetara cele 2 treimi biblice care nu vor supravietui Judecatii nu prea va fi salvator ci le va fi osanditor nerecunoscut a fi Iisus ( nu li se va da si noua credinta pina la moarte).
    Alt aspect este ca inainte de Iisus vine si Dumnezeu insusi dar cu jumatatea Sa de misiune justitiara ( lucrari oina la mania lui Iisus cea de dupa urgie ) cit si cu misiunile DuhuluibSfint pe care lL contine care sint prioritare reflectate si in genul Sau fizic care e Femeie ( Sfinta Sfintelor fusese primul nume in mozaism desi vag al Duhului Sfint cu care pe ocolite a fost identificata si Fecioara care si Ea fusese o manifesrare a Duhului Sfint aproape total secretizata necesar).
    In originalele VT ( 4 versiuni f rezonabil de identice pina ka perfectiune: Marea Moarta, Septuaginta Codexuri , un masoretic mozaic ramas minoritar si Biblia Etiopiana aceasta contine si toate apocrifele) Sfinta Sfintelor in contextul ei nu e doar camaruta aceea cea mai de jos desi are si ea acelasi nume in care l9cuieste Sfinta Sfintelor inca din vremea in care vechiul templu poruncit din pinza nu avea etaje in vreme ce camaruta e precuzata a fi cea mai DE JOS si mai dinapoi ..deci nu se refera la cea din templu ci la templul uman mai mult vertical facut dupa modelul celui divin si cu camarute care inca nu fusesera pt toti inca detaliate . Pe atunci in mozaism pt invatati exista cel mult plansa Sephirotilor din Cabala cea cu 7 etaje ca si plansele yighine ale Chakrelor desi Cabala nu provenise din India cu tot cu numerologia Gematria care e continutul ei de baza ci din zona Egyptului de unde vechii preoti au trimiso ca sa o salveze prevestind viitoarea decadere a spiritualitatii in Egypt implinita ulterior deja in vremea lui Moise .
    In Romani 11 e un context care vb de venirea din Sion a IZBAVITORULUI LUI Israel ..identitate atribuita teologic eronat lui Iisus caci e unul din contextele ( 69 de toate +1 ramas apocrif) desi vagi care se refera la venirea lui Dumnezeu Savaot zis si Cineva, Cel batran etc .
    Iisus la venirea Sa cea vizibila gaseste Israelul deja salvat ( militar contra lui gog in urma urgiei poruncite de Cineva in direct , politic ca noua conducere si religios convertit sau in curs de catehizare la cultul mireasa condus si creat inca de Cineva doar secondata de anonimul Iisus pina atunci Caruia Cineva cu urgia ii va fi pus ( si Lui) dusmanii la picioare conf Ps.109/110.
    Da insa nu la modul absolut ca si cum o executa exclusiv la fel cum e si despre mijlocire cind mai vindeca si fac lucrari si altii inclusiv ingeri nu doar El.
    Nu doar Iisus va lua puterea si stapanirea planetara religioasa si politica ci si Dumnezeu Cibeva despre a carui luare ca moment misionat cinta ( vor cinta in Sion) cei 24 batrani (care vor face parte din cei care vor cinta in Sion indreptatiti prin nr 144 mii cit avuse armata lui David din fix si egal doar acele 12 triburi din 16.l triburi.).
    Insa desi Venirea Cineva care se identifica macar partial cu Fecioara fusese profetita si biblic si extrabiblic inclusiv prin orofetirea revenirii Fecioarei ea trebuie sa fie surpriza si total incredibila pt cei multi nescrisi cu riscul de cadere temporara in hula pt scrisi pina cind fazial li se va da treptat doar lor credinta .
    Prunca 7 la Ea se refera desi in acel moment trupul Sau va fi unul identic cu cel deja mort moaste care fusese nascut deci odata prunca iar de data asta doar miraculos cu aceeasi vursta avansata si infatisare pina la identitate genetica .
    <7> tine de Chakra 7 cea plutoniana cu Duhul al sapte.lea zis in Filocalii si al desavirsirii de care tin de fapt toate lucrarile Judecatii si toate marile binecuvantari si lucrari harice inclusiv Era Varsatorului cea mai curata fericita si mai binecuvantata ..deci si baza misiunilor Lor iar Numele Femeii < cea al carei nume e desavirsire> tradus are intelesul de imaculare desavirsire.

    RăspundețiȘtergere
  5. pt mihai 35-ALAMBICATA EXPUNERE-lasi impresia ca stii exact ce scrii , numai ca noi crestinii vrem adevarul (nu cel absolut)-te invarti intre cele 3 religii mari si ORIENT-ce stim acum este ca suntem aproape de sfarsitul APOCALIPSEI -tulburari mari pe glob si in suflete-te rog sa-ti verifici mesajele pline de greseli de ortografie-apoi sa le dai pe blog

    RăspundețiȘtergere