duminică, 29 octombrie 2023

BIBLIA VA FI SCHIMBATA! VA SUFERI MODIFICARI SI SE VA CUTREMURA SI CERUL SI PAMANTUL!

.

.


Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori de zi, ma trezeste un glas care spune tare asa: 

"Si se cutremura Biblia aleasa acum!"

Moment in care,vad o incapere foarte mare,ca o sala de conferinte, iar pe un birou sus, ca pe o scena,vad o BIBLIE mare ca format (ca un caiet studentesc)are coperti negre si foarte voluminoasa ca file.
Pe BIBLIA  a carei coperti erau de culoare neagra,scria cu auriu asa:

"BIBLIE !"
In aceast moment,vad doua maini care ating biroul si Biblia.
Moment in care, BIBLIA,doar BIBLIA incepe a se cutremura foarte tare, de parca, nu ar fi vrut sa fie atinsa.
Aud glas din CER ,care striga de se cutremura si Cerul si pamantul asa: 

"Biblia Cereasca!
Unde e Biblia Cereasca, pe care v-am lasat-o?

Era glasul Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS,care era foarte suparat deoarece,oamenii scot BIBLII dupa voia lor  si  modifica BIBLIA  dupa bunul lor plac,dupa vremurile in care le traim,de parca BIBLIA ar fi precum partidele politice,care azi spun una si maine alta.
Adica,niciodata nu spun adevarul! Niciodata!
Prieteni dragi, mai am inca multe de scris in ceea ce priveste Sfanta Biserica,Sfanta Cruce si Biblia!
Voi scrie in articolul urmator.
Ceea ce trebuie sa facem noi, este ca sa nu judecam nici pe PREOTII Bisericii,nici Sfanta Biserica.
IISUS HRISTOS ii va judeca pe toti si ne va judeca pe toti.
Noi sa fim in continuare buni si milostivi, sa nu ne pierdem Credinta, sa mergem la SFANTA BISERICA atunci cand putem, sa ne spovedim la Preot si sa ne invrednicim a primi Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie, cu Prea Scump si Prea Sfant Trup si Sangele Domnului,Caruia I se cuvine toata cinstea, slava si inchinaciunea,impreuna cu Prea Curata Fecioara Maria, Careia trebuie sa ne inchinam, si s-O chemam in ajutorul nostru in fiecare clipa a vietii noastre,Amin!
Cu dragoste,Maria.

7 comentarii:

  1. Biblia a suferit doua modificari mari prin sinoadele din 325 si cel din 523
    Descoperirile Istorice vor aduce in discutie aceste modificari si o posibila conciliere intre principiile ideologice ale celor trei religii

    sau cum spunea Andrei Malro —Secolul 20 va fi religios sau nu va fi deloc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu oamenii simpli au scos biblii- ci acei prelati care aveau decizia schimbarii pt a tine omenirea in frau- pe timpul MANTUITORULUI erau fariseii si saducheii care puneau presiune pe oameni-ei faceau legile

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e bine sa fie schimbata Biblia dupa mintea oricarui muritor. Biblia a fost scrisa de Sf. Apostoli si lor le-a fost dictat ce sa scrie de catre Dumnezeu! Asa ca nu trebuie sa fie modificat Cuvantul lui Dumnezeu - nici adaugat si nici scos nimic din Biblie deoarece contravine Legii Divine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu era vorba de modificarea Bibliei ca ea a fost deja modificata ci de revenire asupra modificarilor dictate de oameni in general imparatii din imperiul Roman si chiar de evrei prin Tora lor preluata in primele carti din Biblie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. dupa a doua venire a MANTUITORULUI ,si cand cei ramasi dupa razboi si dezastre -abia atunci IISUS DOMNUL va completa ce a fost scos la cele 2 sinoade ecumenice- in plus nu stim despre ce era vorba in acele capitole

    RăspundețiȘtergere
  6. Biblistii acreditati de culte care invata limbile biblice si au acces la oricsre manuscris vechi stiu bine destule detalii insa sefimile lor nu ii lasa divulge de teama noilor polemici certuri fanatism noi scibdari cultice chiar si teama ca le vor pica scaunele inlocuiti cu altii sau chiar teama de atentate jihadiste cauzate de adevaruri prea deranjante extremismului.
    Din cite am vorbit cu unii biblisti si am si dtudiat oarece versiuni vechi etc am observat ca in istorie au existat mai multe categorii de modificari unele indreptatite altele mimore teologic altele grave teologic altele intre timp corectate desi mare parte erau profetii reale . Cu sau fara inlocuiri de text scos si inca o modificare in Ioan.14 in cele doua versete despre Duhul Sfint prin care frazele au fost schimbate intre ele incit azi in l9c sa citim intai despre Duhul calauzitor in tot adevarul si abia dupa Alt Mangaietor cel interior pe care ei il stiau deja ei bine azi de secole citind invers modificat intai de Cel interior si dupa cel calauzitor credem ca e vb de Unul si acelasi doar de aspectul Sau interior care ne va si calauzi in tot adevarul si despre care sintem invarati ca ar face-o deja la nivelul intregii plerome de parca Biserica de la o vreme ar contine doar din cei scrisi fara ca vremea judecatii sa fi venit inca pt a separa neghina cum e scris.
    Deci la modul practic nu se mai face deosebire dogmatica intre scrisi si nescrisi.
    Nu e vb doar de primele doua canoane biblice ( 85 Apostolic si 60 Laodiceea) ci chiar si dupa 24 Cartagina in sec.7 (care a adaugat doar Apocalipsa la NT ca unica midificare) au mai urmat in timp si alte noi deciziidin care ultima desi votara de f multe culte inclusiv BO si protestante in cadrul unei sectiuni a intrunirii Vatican 2 ( scopul initial ulterior deraiat a fost sa se faca pe manuscrise o versiune comuna tuturor cultelor crestine) ei bine nu a mai fost apl8cata decit de BC in 2005 si de BO in 2006 insa in plus adiacent BO orin 2007 sau 2008 a mai dacut si scoaterea din VT a Odei lui Habacuc la propunerea a doi preoti din Romania Dorna despre care ve ti mai auzi in viitor mai multe vechi si noi.
    Prima alterare o facuse in sec.1 dupa Iisus insa mozaismul rezultind asa versiunea masoretica majoritara cultic azi in care din nestiinta a avut incredere in sec.7 autorul versiunii Vulgate preluata la scindare de protestanti mare parte ca versiunea King James Bible.
    Chiar si PapaFrancisc stie si a anuntat ca la Judecata va introduce versiunea VT Septuaginta pt ca e mai buna pe partea de profetii despre viitor.
    Exista si un masoretic mozaic minoritar care e identic( rezonabil ca original ) cu Septuagibta din Codexurile din sec.2 si 3 existente desi el nu are manuscrise asa de vechi cum nu are nici masoreticul majoritar care desi mai vechi il are doar din sec.lX sau X.
    Mai este si o Biblie zisa Biblia Etiopiana care nu are nici alterari avand deci la VT Septuaginta care are preventiv si toate apocrifele NT in ea.
    Iar manusvrisele Marii Moarte inclusiv prin formarea unei versiuni prin corectia masoreticului majoritar numita Masora Magna au dat dreptate doar acestor versiuni asa cum expertii deja se asteotau dar dara ca sa fie adoptate si corectiile de cultesau sa se spuna care sint diferentele in mod pubkic.

    RăspundețiȘtergere
  7. partea de NT versiunea originala e continuta in manuscrisele din primeke citeva secole insa si urmatoarele de pina in secX sint totusi inca rezonabil de fidele fata de cele succesive lor pina azi.
    Nici Apocalipsa nu a scapat de modificari iar tema viitorului a fost in general cea mai afectata insa si de talmaciri gresite ale multor contexte ramase inca neatinse din VT si NT.
    Deci cea mai pagubita e generatia care va apuca implinirea la Judecata a lor in alt mod decit se asteapta unul f bulversant si cu risc de hula contra Venirilor divine. Hula care necorectata la timp va duce la moarte justitiara divina.
    Alterarea din 2005 etc fusese anterior profetita catre zilele noastre de o profetie rusa de care spunea ca va fi ultima si care va fi putin inainte de Judecata facuta sub influenta unei fiare.
    Deci alta modificare nu va mai fi ci deja sint grave probleme adunate in timp de secole.
    Desigur ca si versiunea actuala BO are alterari desi mai putine ca Vulgata si ca altele mult mai afectate ca ele dar acea cutremurare din vedenia Mariei nu ca fi a unei carti sau a tuturor vetsiunilor preferate de culte ci va fi cutremurarea intregului Pamant cataclismica la Judecata si alte pedepse asociate prin care Dumnezeu va arata pedepsind care era adevarul.
    Desigur ca anterior urgiei dupa ziua Sionului vor iesi public organizat biblistii asociati de nevoie pt a confirma care era adevarul insa cei multi in frunte cu clerici si guralivi fanatici ii vor combate in fel si chip si pe ei.
    Chiar si daca Biblia originala are erori teologice poate utile vremurilor trecute dar devenite caduce pt cei scrisi tot trebuie neatinsa ci facute corectiile doar prin doctrine cu noua baza explicativa si eventuale noi revelatii la baza in caz ca lipsisera .
    Insa daca ea Biblia a fost atinsa ce pretentii sa ai la noile revelatii si profetii de dupa ea care tind sa corecteze alterarile macar prin indicii vagi care vor fi intelese abia la implinire si doar de cine trebuie asa cum si cele date azi inca Mariei noastre nu sint deloc primele in istorie .
    Alterarea esentiala sa ii zicem scapare din nestiinta si slaba credinta sau tainuire de hraba tare care nu trebuie data nescrusikor este venirea cu trup a lui Dumne,eu insusi zis si Cel vatran etc anterior venirii pe cer a lui Iisys si anteruor urgiei anteruor razbooului taberei gogului anterior pustiirii l9casului sfibt bis Sf.Mormant .
    Venire promisa succesiv si vag si simbolic si clar si pe ocolite ca Duhul calauzitor care pregateste mireasa pt Iisus.

    RăspundețiȘtergere