marți, 10 octombrie 2023

ROMÂNIA ESTE NOUL ASTRU CERESC, AL PREA SFINTEI TREIMI ! ROMÂNIA A DEVENIT DE MULT TIMP, GRADINA RAIULUI , A MAICII LUI DUMNEZEU !


                                                                Dragii mei,


DUMNEZEU  dragii mei, a pus asta noapte si pentru totdeauna ,ca pe un ASTRU  CERESC, Harta ROMÂNIEI  .
ROMÂNIA fratilor, vă asigur cu mâna pe inimă si cu tot sufletul, că va fi Viitorul al Doilea Nou Ierusalim !
În ROMÂNIA  Lui DUMNEZEU  TATĂL, va veni pentru a doua oară pe Pământ, Prea Scump FIUL Său si Mântuitorul nostru al tuturor, IISUS  HRISTOS.
În ROMÂNIA PREA  SFINTEI  TREIMI, MAICA  DOMNULUI si-a gătit dumnezeiesc de frumos, GRADINA  RAIULUI!
Iata dragii mei, că avem si LUCRURI  MINUNATE si UNICE, Lucruri care urmeaza a avea loc în ROMANIA  DUHULUI  Celui PREA SFÂNT, si nu numai LUCRURI rele care ne induc teama.
Să multumim PREA  SFINTEI  TREIMI si MAICII  Lui DUMNEZEU, cu inima si cu sufletul, că ne-a ales pe noi ca popor si ŢARĂ, pentru a pregati CALEA  VENIRII  Lui IISUS HRISTOS pe Pământ românesc.
Iata si articolul pe care l-am scris cu inima si cu sufletul, in noaptea ce tocmai a trecut :

ROMÂNIA , luminează pe Cerul noptii !
ROMÂNIA, NOUL  ASTRU  CERESC al PREA SFINTEI  TREIMI, precum si al  PREA SFINTEI  NĂSCĂTOAREI de  DUMNEZEU!              

                                          Dragii mei, 

În această noapte ,în timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe Monitor, văd dragii mei spre stânga mea, vad un CER de noapte fara de stele, un Cer de noapte neagra.
În mijlocul Boltii  Ceresti a apărut HARTA ROMÂNIEI care avea culoarea galben crud şi era fara înscrisuri .
HARTA ROMÂNIEI avea in mijlocul ei ,LUNA  de pe CER, LUNA care era micuţă si rotundă,dar fara vreo stralucire.

                                  

Deci,vedeam dragilor, cum LUNA s-a facut mică si fără stralucire,si care LUNĂ, era în mijlocul HĂRTII  ROMÂNIEI ce luase stralucirea Lunii adevărate.
De jur împrejur ,HARTA  ROMÂNIEI cu LUNA in mijlocul ei, avea TRICOLORUL  ROMÂNIEI. 

                                    


                                           .
Închipuiti-vă dragilor, HARTA  ROMÂNIEI ca pe un Astru Ceresc, un ASTRU care a luat locul Lunii de pe CER.
HARTA  ROMÂNIEI, asa precum am descris-o mai sus, pulsa pe mijlocul Boltii Ceresti de noapte, pulsa precum o inimă.                                                     -
Luna se facuse mică, nu mai stralucea, si statea in inima HARTII  ROMÂNIEI.
Locul LUNII de pe Cer, îl luase HARTA  ROMÂNIEI care era brodata de jur împrejur cu Tricolorul României. 
Cerul de noapte avea acum un alt ASTRU CERESC! 
Iar acest ASTRU CERESC care stralucea precum Soarele si Luna la un loc, era HARTA  ROMÂNIEI! 

Dragii mei, în această noapte DUMNEZEU  a inlocuit LUNA  de pe CER, cu HARTA  ROMÂNIEI care era inconjurata si brodată la margine cuTricolorul României.
Să ne bucuram fratilor, că suntem ocrotiţi de BUNUL DUMNEZEU si de MĂICUŢA DOMNULUI, precum si de faptul că,oricată neliniste va fi in Lume, ROMÂNIA  Lui DUMNEZEU, ROMÂNIA  MAICII  DOMNULUI va straluci pe Bolta Cereasca, asa cum ar straluci LUNA  si SOARELE  la un loc.
                                                 Cu dragoste,Maria. 

14 comentarii:

  1. Ecofest 2023 festival de filme gratuite ecologiste de protectia mediului inconjurator si schimbari climatice a 13 editie Bragadiru -Ilfov-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce minunat doamna Maria 🙏
    Nu ai cum sa nu plângi la asemenea mesaj divin,
    Doamne ajuta Măicuța Domnului 🙏. Ce minunat,mă uitam câtă lume la pelerinajul Sf.Cuvioasei Parascheva,mă bucur din suflet ,am fost și eu într-un pelerinaj de câteva zile în mai multe locuri din Bucovina.
    Doamne aveam o țară așa de bogată și frumoasă!!!
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc la toată lumea 🙏
    Cu mult drag doamna Maria 🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da a venit Jelinschi îs cum puteți crede asemeni prosti păcat de că Sint persoane care mai cred in șarlataniile unor șnapani care ne-au pus piciorul pe cap de asta ne merităm soarta

      Ștergere
  3. Zelenski la Cotroceni cu salutul Masonic ca si Iohannis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Viteazul Ciuca Maciuca a propus doar o intilnire a lui Zelenski cu sefii camerelor si nu cu tot Parlamentului de frica criticilor Senatoarei Sosoaca -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Motivele lui Sosoaca scolile si biserica romaneasca practic lichidate de Ucraina.

    Miine Iohannis pleaca in Ungaria ca mediator al Ucrainei pentru ajutorul nedorit de Hun-guri.

    In timp ce in Focsani au inceput tragerile de pregatire cu munitie reala speriind galatenii.
    Si In timp ce Israelul trage cu munitie reala in Gaza in timp ce acolo sint si romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.cancan.ro/e-oficial-vine-iarna-in-romania-meteorologii-anunta-data-exacta-cand-va-ninge-prima-data-in-bucuresti-e-mai-devreme-decat-in-alti-ani-20901693

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne ajuta !!! Dumnezeu sa ne protejeze de tot Ce multi anunta ca ar veni vremuri tare urate

    RăspundețiȘtergere
  8. Mesajul celei de-a 36-a aniversări a Maicii Domnului, Regina Păcii,
    adresat lui Pedro Regis pe 29 Septembrie 2023
    Dragi copii, eu sunt Mama voastră și vă iubesc. Vă cer să fiți ai Fiului meu Iisus și să căutați să dați mărturie despre credința voastră în toate locurile. Iisus al meu așteaptă mult de la voi. Nu vă abateți de la calea pe care El v-a arătat-o în Evanghelia Sa. Omenirea pășește pe căile autodistrugerii pe care oamenii le-au pregătit cu propriile mâini. Întoarceți-vă repede. Nu amânați pentru mâine ceea ce trebuie să faceți. Fiți blânzi și smeriți din inimă, căci numai așa puteți contribui la victoria Domnului în viața voastră. Ascultați-mă. Dați-mi mâinile voastre și vă voi conduce la Cel care este singurul și adevăratul vostru Mântuitor. Curaj! În acest moment, fac să cadă asupra voastră din Ceruri o ploaie extraordinară de haruri. Mergeți înainte! Eu voi fi mereu cu voi. Acceptați chemările mele și veți fi mari în credință. Acesta este mesajul pe care vi-l transmit astăzi în numele Preasfintei Treimi. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să vă adun din nou aici. Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Fiți în pace.


    RăspundețiȘtergere
  9. Spuneți tuturor că Dumnezeu se grăbește și că A Sosit Timpul Marii Reîntoarceri
    Sfânta Fecioară Maria Regina Păcii către Pedro Regis pe 30 septembrie 2023
    Dragi copii, aveți grijă de viața voastră spirituală. Voi îi aparțineți Domnului și trebuie să-l urmați și să-l slujiți numai pe El. Spuneți tuturor că Dumnezeu se grăbește și că a sosit timpul marii reîntoarceri. Nu vă încrucișați brațele. Deschideți-vă inimile la chemarea Domnului și dați ce e mai bun din voi înșivă în misiunea pe care v-a încredințat-o. Eu am venit din Ceruri pentru a vă conduce spre Ceruri. Ascultați-mă. Vă îndreptați spre un viitor de mari necazuri și numai cei care se roagă vor putea să poarte greutatea crucii. Căutați putere în rugăciune și în Euharistie. Prețuiți momentele de har pe care Domnul vi le acordă. Nu aruncați comorile lui Dumnezeu. Totul în această viață trece, dar harul lui Dumnezeu din voi va fi veșnic. Mergeți înainte cu curaj și bucurie! Acesta este mesajul pe care vi-l transmit astăzi în numele Preasfintei Treimi. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să vă adun din nou aici. Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Fiți în pace.


    Cine are urechi de auzit să audă, cine are ochi de văzut să vadă.

    Domnul Hristos: copii, dați Mesajele Mele tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Zelenski foarte serios ,in timp ce Iohannis ride ca un Timpit , dar la urma dupa rezultat Zelenski ar trebui sa-si rida in barba-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dumnezeu și Maica Domnului anunța mai de mult că în Octombrie 2023 începe ceva mare!
    Iată că și aceste Mesaje au fost reale.
    Antihrist a fost încoronat neoficial în Egipt la Consiliul Climatic al Forumului Economic Mondial de câțiva înalți Luciferici, 2022 (a transmis Domnul Hristos) și, se grăbește încoronarea lui oficială.
    Căci timpul lui este scurt! Transmite Prințul Arhanghel Mihail.

    Frați și surori, cei care nu credeți că satana există, vom vedea foarte curând, și a început, puterea și ura cu care lovește satana (atât cât îi este permis), prin mâna omului.
    Fiecare gând, cuvânt și acțiune greșită, îi dă putere (energie negativă cu care se hrănește).

    Noi, afectăm întreaga Creație și Creatorul, dacă am ști câtă energie zace în noi ..., cei care știu, spus că cei care mai rămân, vor fi transformați în baterii pentru IA.

    Pentru că rugăciune nu este, trebuie să ne pregătim sufletește să vedem la TV și în plină zi pe stradă, crime, pedofilie, orgii, jafuri și canibalism (vedeți emisiunile lui Opra W., în care oamenii spuneau deschis că la ei în familie se obijnuia mâncatul semenilor ...), plus zombii - un criminalist din America, Tod care a lucrat cu toți inclusiv cu OMS, vorbea de ștergerea genei 1P36 la activarea 5G la frecvența de 18Ghz, de ce? Pentru că pământul este plin de demoni intratereștri și extratereștrii, CERN știe de ce.
    Domnul Hristos într-un Mesaj adresat către cei de la CERN: oare nu credeți că aș putea să vă transform în cenușa pământului din care sunteți făcuți? Dar ei nu se gândesc ... (adresându-se oamenilor de știință care participă la masacrul acestei generații)

    Dumnezeu a transmis că nu va permite ca pământul să fie distrus dar, va permite multe alte neleguiri, omul are Liberul Arbitru și Dumnezeu nu intervine, cum ar fi, lovirea unor țări cu arme atomice, mai ales țările unde este legalizat avortul consimțit și sinuciderea asistată dar și pedofilia, Sodoma și Gomora, traficul de persoane și de organe, adrenocrom, canibalism, batjocorirea Creației lui Dumnezeu, asemănarea Sa, omul.

    În multe din Mesajele Sale, Domnul Iisus Hristos transmite, fără parabole, prin diverși vizionari despre ... HAARP și despre cei răi care doresc împuținarea copiilor Săi!

    Iubiți de Dumnezeu, Hristos Domnul aproape a intrat pe ușă, ce facem noi?

    Domnul Hristos: Trezire și Unire!

    RăspundețiȘtergere
  12. d-na Maria ma bucur de optimismul d-stra- sunt ANONIM 5 -vom trece si noi romanii prin necazuri-singura CREDINTA IN SF TREIME MAICA DOMNULUI SI SF. RUGATORI LA EI vor putea schimba soarta noastra-duhovnicul meu a spus: FARA JERTFA NIMIC NU SE INFAPTUIESTE-asta insemnand parasirea trupului -putini inteleg acest lucru , mai ales putinii credinciosi- sa avem sanatate si pace in suflet ca lumea este in deriva

    RăspundețiȘtergere