miercuri, 5 octombrie 2022

NE VINDEM ŢARA ???

             

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.

                             Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care ne da fiori reci pe sira spinarii.
Glasul spunea asa:

                "Ne vindem Ţara.
                 Ne vindem Ţara ."

După care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, cu toate cate se intampla acum la nivel mondial, Romania este o mină de aur pentru UE si pentru SUA.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului  ca sa ne dea conducatori intelepti,conducatori care sa iubeasca Romania si poporul roman.
Numai asa vom putea scoate Romania ,din mâinile strainilor.
                                 Cu dragoste,Maria.

32 de comentarii:

  1. Da Tradatorii ca Securistul evreu Virgil Popescu da cetralele electrice pe nimic si independenta energetica a Romaniei si jupoaie pe romani cu facturi crescute luna de luna-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ruaia are 2000 de rachete nucleare tactice plus 800 in submarinele nucleare si 500 de rachete pe avioane plus 2500 in depozite-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Basescu la Ue acuza nominal premieri Sroder si altii ai Finladei al _Frantei ca pusi in slujba lui Putin motiv pentru care i s-a taiat microfonul in parlamentul Ue-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Decizia statului de majorare a taxelor locuintelor va pune paie la focul inflatiei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si Rares Bogdan discurs fulminant la Ue pentru neprimirea in Sengen ameninta cu boicotul transporturilor alimentare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cui ii mai trebuie Schengen, UE se va destrama cât de curând?!

      Ștergere
    2. Daca e libera circulatie in Schengen, automat pot intra tot felul de raufacatori fara sa fie controlati, ceea ce e cat se poate de rau!

      Ștergere
  6. S-a stabilit mesaje Ro alert pentru pericol Nuclear in Romania, deci nu uitati de camara cu faina Apa ,bateri ,lanterne inclusiv la nivel Ue etc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si de radiatii cum te aperi ca cu stomacul am inteles?

      Ștergere
    2. Ideea era sa poti rezista izolat in subsol cel putin citeva zile cind unele pericole mai scad-craciun.

      Ștergere
    3. Nu foloseste la absolut nimic faina, malaiul, fasolea etc in caz de dezastru pentru ca nu mai exista modalitatea de preparare. Si ramaneti cu ele. Mancati faina ca atare?

      Ștergere
  7. Un nor cumulus in forma de tornada colorat de soare a speriat iesenii_craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Parlamentarul Cristescu -Iohannis a preluat sistemul opresiv al lui Basescu de care mi-e scirba si care a tradat si nenorocit o tara si acum a citit in parlamentul Ue o lista data de Rusia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din spate liceu , din față muzeu !
    A ieșit șeful politic sri din ascunzatoarea strategică și a ținut un discurs în aula unei universități. Discursul, desigur de natură sri-stă plin de puzzle-uri, rebusuri și neplăceri cu foști colegi a dat apă la moară maimuțărelii din presa scrisă și televizată de pe cocioc. Labe1 era concurs între doi așa-ziși ziariști de limbi catifelate date șefului sri. O altă meteahnă tipic românească de a linge șeful, orice șef. Pe irealitatea se descifra discursul enigmatic, se analiza, se ghicea, se dădea în bobi. În timpul ăsta în România reală cea majoritar pauperă, jefuită ca în codru, coruptă și falimentară unde roborul creste ca Făt Frumos într-un an cât alții în zece, alianța întunericului cea moșită de Iohannis și păstorită de ghiveciul de flori, Ciucă își dădea la gioale ca între prieteni aliați.
    La Bruxelles viteazul rujat se lupta pentru Schengen, sperând ca astfel să salveze pnl de la soarta pnțcd, asta în timp ce colegul lui din Brăila era prins că fura curent la propriu. După bombonelul psd ist prins că făcea sex cu minori, majori a urmat pnl istul de Brăila care făcuse un boboc de treabă, de vreo cincisprezece ani fura curent. - I-auzi Hans lu' ăsta care ne amenintă că dacă nu îl primim în Schengen ne taie transporturile de grâu din Ucraina, tocmai ce i-au prins colegul că fura curent. Cum să-i primim pe ăștia în Schengen ? Ia vezi după ce termină ăștia de vorbit dacă mai ai portofelul în buzunar ? Așadar dacă șeful serviciului de stat ține cuvântari la universitate, serviciile de informații paralele ale statului paralel lucrează, și în România odată cu falimentul economic inerent au început execuțiile. Deocamdată sunt focuri răzlețe, preambulul razboiului general și total.
    B.D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am crezut ca Helwig e persoana de caracter care te indruma sa fii mai putin alergic la propria umbra. Nu te ingrijora ca stie ce faci si unde esti!
      Cum de nu ii dai libertatea sa se confeseze mie in public? Ai tu ceva mai special ca nu-ti poate cere verbal sa fii putin mai pasional decat esti acum?? Chiar trebuie sa ti se ploconeasca tie???
      Inima de pinten de continent, pe tine ce te tine sa nu vezi adevarul altuia si sa-l tolerezi?
      Cap ai, minte ce-ti mai trebuie?

      Ștergere
  10. e vanduta in proportie de 60%- nu mai spunemm de datorii ca asta e rolul UE sa puna conditii ,apoi sa ia cu japca

    RăspundețiȘtergere
  11. Are Dumnezeu grijă de noi pentru că România este grădina Maicii domnului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Insa trebuie sa si avem grija pentru ca si Israel a fost popor ales si fiindca si-au pierdut credinta, au pierdut tot. Astfel si romanii trebuie sa aiba grija. Chiar daca e Gradina Maicii Domnului, Fecioarei Maria nu ii place raul care se petrece si cum sunt oamenii inraiti, schimbati in rau.

      Ștergere
    2. Cu atatea sodomii si gomorii, Preasfanta Maicuta a lui Dumnezeu Fiul isi intoarce fata de la acest pamant. Sau poate il mai tine doar pentru rugaciunile si viata curata a anumitor oameni.
      Sa nu uitam ca Sodoma si Gomora au fost rase de pe fata pamantului din cauza orgiilor petrecute acolo.
      Din nefericire, au ajuns cei din lgbt sa se mai si afiseze fara pic de rusine.
      Chiar si in antichitate erau aruncati la lei, salbaticiuni aceia care erau anormali,care erau homosexuali si intr-un cuvant: ANORMALI!

      Ștergere
  12. Spionii Rusiei impinzesc Romania pentru culegere de informatii includiv pe la receptiile ambadadei americane prntru ca ne privesc ca Dusmani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NEA CRĂCIUN ,,,IN CE STADIUL E ROMÂNIA SI POPORUL LA ORA ACTUALĂ ???? LASO UȘOR CU RUȘII, CĂ VESTUL SĂLBATIC NE-A DISTRUS TARA SI POPORUL....HAI UITĂ-TE ARDELENE MAI BINE CĂ NU VEZI DIN CAUZA BÂRNEI.... DIN CAUZA GERMANIEI SI AUSTRIEI NU MAI VEZI BINE....

      Ștergere
  13. Un comunicat Declic cere prin Emilia Sercan teza de doctorat a lui Ciuca, si a altor ministri printre care noua ministra numita de Iohannis la Romania Educata in locul plagiatorului Cimpeanu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Un studiu constata ca tinerii romani se vad ca obositi si lipsiti de motivatie iar maxim e la fete care majoritatea au stari de anxietate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Asa erau spuionii politiei si Sreiului cu aparate de filmat luau imagini de prin plan la toate mitingurile si protestele in clusiv la intoarcere cu vagoane de tren intirziiate pentru sonirizare cu agenti care se plinbau schimbau locurile prin vagoane dupa manifestanti inclusiv dupa protestul de duminica trecuta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu, tara nu e vanduta. Nicidecum! Este data de pomana, este daruita gratuit, din pacate!

    RăspundețiȘtergere
  17. Sunt bulversați,tinerii nu mai știu încotro să o ia sa le fie bine,dar nu știe că unde mergi este tot rău,așa au ajuns vremurile.
    Ce sa mai spunem doamna Maria este greu și cred că va fi din ce in ce mai rău.
    Nu sa t o persoană pesimistă dar se vede cu ochiul liber in ce direcție mergem.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta sa le de-a mintea de pe urmă celor care conduc azi Romania. Doamne Ajuta 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  18. sunt ANONIM 5-pt d-nul craciun-la chimie se spune ca elementele radioactive intra si prin pereti- duhovnicul meu cu har spunea acum 25 de ani :sa stiti ca in blocurile si casele oamenilor vor canta cucuvelele ,daca vor trai si ele-lumea e in pericol- omul dezvolta stiintele doar vor afla tainele Divinitatii=IMPOSIBIL-universurile sunt extrem de multe si complicate sa ne apere DOMNUL SI MAICA SA de asa urgie- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru anonim5 -In general nocivitatea radioactiva depinde de mai multi factori
      -tipul elementului radioactiv cu fregventa de dezintegrare diferita la elemente diferite
      -apropierea de explozia radioaciva directa
      -protectia instantanee imediata prin un mal de pamint,sau
      obstacol
      -natura obstacolului
      -oprirea circulatiei aerului si in cazul geamurilor perdele de preferat umede sau alte .obstacol
      -folosirea rezervei de alimente si apa necontaminate-
      Decontaminatea prin aruncarea hainelor radiate si spalarea corpului cu apa- pentru reducerea efectelor contaminarii imediat din faza de inceput-craciun.

      Ștergere
  19. sunt ANONIM 5 - pt an 8 oct 21:44-sa ne amintim de Japonia , si in zilele noastre sunt malformatii si cancere la persoanele care s-au nascut din cei iradiati-ce spuneti sunt doar afirmatiile unora ca sa nu intram in panica-situatia va fi grava in toata EUROPA cum a fost la Cernobal-dovada cancerele de tiroida si malformatii la copiii mamelor gravide-nimeni nu spune adevarul-DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA NE APERE -sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  20. Estimarea numarului de oameni decedati in Europa la razboiul Mondial care se apropie este de 50 procente comparabil identic cu cel spus si in Apocalipsa din Biblie
    Dar unii ca Dorel Otvos de origine romano-maghiara acum in Spania tot in baza unor interpretari religioase si mesaje spuse ca primite de la Dumnezeu spune ca Israelul va ramine doar cu un procent din populatie si prevede un razboi si mai dur in Asia Mica intre Rusia,Turcia si China-craciun.

    RăspundețiȘtergere