miercuri, 12 octombrie 2022

SA IMPODOBIM SFANTA BISERICA , CU FLORI ,CU IUBIRE, CREDINTA SI DRAGOSTE !

 

 

.
Sfanta Troita din Tecuci, cu hramul MAICII DOMNULUI -POTIRUL NESECAT si al SFINTILOR ARHANGHELI MIHAIL si GAVRIIL !

FILMUL CU SFINTIREA TROITEI MAICII DOMNULUI ,DIN 4 IUNIE 2021 !


..


.





Dragii mei, 
Avem nevoie de ajutor pentru BISERICA MANTUITORULUI HRISTOS si a MAICII DOMNULUI !

In fiecare an, sarbatorim la 26 octombrie 2022,pe Sfantul Dimitrie Izvoratorul de MIR,iar la 8 noiembrie 2022 pe Sfintii Voievozi Arhangheli Mihail si Gavriil.
In aceasta perioada premergatoare Marilor Sarbatori,ne pregatim cu inima si cu sufletul ca sa putem impodobi Sfanta Biserica, cu flori si Coroana imparateasca de flori la sfanta Icoana a Sfantului sarbatorit. Daruim din toata inima orice suma cat de mica, pentru a pregati pachete cu mancare pentru credinciosii care vin la Sfanta Biserica in ziua Hramului si nu numai.
Este vorba de Sfanta Biserica Sfantul Dimitrie Izvoratorul de Mir,la care am ajutat cu totii sa cumparam dusumeaua si candelabrul,dar si de Sfanta Biserica MIHAIL si GAVRIIL care in momentul de fata nu are gard,si pentru care am publicat adeseori pentru a primi ajutor de la credinciosi./
Cine doreste sa aduca o mica jerfa pentru Biserica sfanta a Mantuitorului Hristos si a Maicii Lui Dumnezeu o poate face astfel: 

RAIFFEISEN BANK :
      Maria Ghiorghiu 

 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Telefonul meu personal este 0747226236,la care va rog sa-mi lasati pe Whatsapp si cate un pomelnic pentru cei dragi si un altul pentru cei adormiti.Pomelnicele le voi da Parintelui paroh in ziua marii si sfintei sarbatori ,si le va citi in Sfantul Altar.

                                                        Cu dragoste si cu recunostinta,Maria.

6 comentarii:

  1. Ungureanu de la Usr a facut scandal in parlament spunind ca- le ia gitu -pe motiv ca PNLEvreiesc si Psd au tinut Mortis sa suspende planul National de Cancer pentru un an si jumatate cum a mai fost intr-un fel si in pandemia Covid-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Masina chinezeasca x2 electrica cu doua locuri care zboara decolind si aterizind vertical a fost testata timp de o ora si jumatate la expozita din Dubai-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Borely ii cearta pe diplomatii UE. Le spune ca sunt lenti si ineficienti. Se pare ca toata Europa e lenta si ineficienta. De asta au luat gaze in ultimii ani din Rusia. Ca sa fie ieftine si sa para ca industria lor zbarnaie. Acum sa-i vedem cat de eficienti sunt, cu gaze luate din alte tari. Acum insa vedem ca trebuie sa stam noi fara caldura si lumina pt ca ei sa poata functiona. Deci vedem cat de bine a fost gestionata Europa de conducatorii de pana acum. De asta trebuiesc schimbate toate clasele politice in totalitate din toate tarile. Si-au dem. ineficienta. Au condus prost, doar pt a se imbogatii patronii, totul se obtine cu mita, peste tot domneste coruptia. EU este putreda. Poate de asta vine plata prin pandemii, cutremure, razboaie. Caci trebuie sa se restabileasca echilibrul in lume.

    RăspundețiȘtergere
  4. Senatorii au votat cresterea taxelor pe proprietati care adaugate la celelalte duc la inflatie si reducerea consumului populatiei deci si la Recesiune economica si saracie in timp ce au crecut doar salariile bugetarilor care devin obezii din spatele saracilor iar cresterea pensiilor nu va reprezenta nici jumatate din inflatie deci si ele scad in valoare reala-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Astazi in Kazahstan ,Erdogan se intilneste cu putin pentru a antama pacea dar Putin vrea discutii cu Ue care spune ca si Sua ca va sprijini Ucraina cit va fi necesar in timp ce europenii platesc pretul greu al energiei si inflatiei si secetei care a crescut de trei ori pretul uleiului,cartofilor si zaharului -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Clotilde s-a ales cu o plingere penala dupa ce la incendiu de ieri a imbracat o uniforma de pompieri inclusiv la conferinta de presa ulterioara, riscind conform legii 5ani de inchisoare-craciun.

    RăspundețiȘtergere