marți, 11 octombrie 2022

UN CUTREMUR AMETITOR INSPRE SUD-VEST !

 

.

10 Octombrie 2022,ora 6,23!

Dragii mei, 

In aceasta dimineata m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi lumineaza un Cer de noapte,si astfel,vad cu ochii inchisi fiind,vad si ce se intampla jos pe pamant.
Jos pe pamant vedeam cum totul in jurul meu se cutremura,vedeam cum pamantul se cutremura ametitor.
Cutremurul tinea foarte mult ca timp, spun aceasta deoarece,doar cat priveam la ce se intampla pe pamant,parca ma luase si pe mine ameteala din pricina pamantului care, se legana foarte tare.
Dragii mei, vom auzi de un astfelk de Cutremur ametitor la propriu.
Unde anume se va produce,eu nu stiu ca sa va spun. 
Stiu doar,ca ROMANIA noastra sfanta a fost ocrotita zi si noapte ,dar  sa nadajduim in  ca va fi ocrotita in continuare de Duhul Cel Prea Sfant si de Maica Domnului.
Sa ne rugam cu inima si cu sufletul la Prea Sfanta Treime si la Maicuta Domnului ,ca sa ne ocroteasca impreuna cu cei dragi si scumpi inimii noastre,sa ne daruiasca sanatate si mantuire sufletului nostru. 
In Romania sfanta, au fost si sunt multe cutremure mici,dar asta nu trebuie sa ne sperie,ci dimpotriva,Pamantul se reaseaza usor,nu brutal.
Sa ne punem toata nadejdea  in MAICA LUI DUMNEZEU si in MANTUITORUL nostru bland si mult prea iubit,IISUS HRISTOS,si astfel, vom fi ocrotiti de toate dezastrele,de tot chinul si de toata suferinta.
Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Cresterea eruptiilor vulcanice ca Strombolii in Sicilia acum o zi marcheaza miscari tectonice si cutremure.
    Probabil in aceiasi zona de sud al Europei posibil in Italia afectata de presiunea africii care intra sub Europa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Militienii sectiei 4 Buc. refuza din 2020 sa o audieze pe profa de la Magurele si pe sotul ei (epolet army pensionar). Dosar urmarit si coordonat de un parketar. Deci unde e coruption in Romania? La babuta de la piata care vinde pe acolo niste legaturi de patrunjel?

    RăspundețiȘtergere
  3. Militienii sect 2 Cta, coordonati de parketari refuza sa o audieze pe chimista. Cum care? Cea pe care o voi face vedeta. Cea care se foloseste de 7 ani de numele firmei unde lucreaza pt a castiga procese civile si a scapa de dosarele penale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sfârsitul e aroape...se stie. Insa nimeni in afara de Dumnezeu, nici chiar fiul sau nu va sti cum si cand. Nu ne ramane decat sa ne rugam iar credinta ne va scapa de dezastru.

    RăspundețiȘtergere
  5. I noua furtuna tripicala, Iulia urca din Caraibe spre Sua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. 8 cutremure in doua zile in Vrancea Buzau cel mai mare de 3,6 datele spun ca e ceva repetabil fara a fi periculos-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Incendii mari comandate urmează_

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,incendiu mare la o mansarda de bloc in nordul Bucurestiului-craciun.

      Ștergere
    2. Si inca un incendiu mare i
      ,arde pe un ha o hala in Voluntari cu multe explozii in interior care au darimsat peretii desi incendiul e inca la inceput-craciun.

      Ștergere
  8. Nicusor Dan -Mi-e teama de cum se vor comporta locuintele construite dupa 1990 din Bucuresti in cazul unui cutemur mare.-
    Seismologii spunca in acesta situatie vor murii 6000 de bucuresteni doar in prima faza-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. corect din spatiu se monitorizeaza placile tectonice-Africa impinge Europa sunt ANONIM 5 si duhovnicul meu a spus clar ca ITALIA se va rupe in doua , in zona Siciliei , a Vezuviului si Campi Flegrei sunt fracturi de la deplasarea placilor de sub Mediterana-oricum se stie ca Italia are cladiri f vechi si un cutremur de peste 5/ richter sunt expuse,DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI sa apere si Romania-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  10. Unele previziuni stiintifice spun ca in timp lung si Europa se va rupe devenind insula iar Scandinavia se va separa de Europa, iar cauza e tot presiunea Africii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. pt anonim 12 oct 00:52-cred ca ati vazut pe NATIONAL GEOGRAPHIC falia din estul AFRICII care se deplaseaza catre MADAGASCAR deja a aparul apa in gropile acestea-pamantul e vesnic in schimbare-iar vulcanii din PACIFIC sunt mereu in eruptii!

    RăspundețiȘtergere