sâmbătă, 17 septembrie 2022

ROMANIA UNITA ! URMEAZA ROMANIA UNITA!

                        



            

                               17 Septembrie 2022, ora 5,41 !


                                                   Dragii mei, 


Astazi dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare frumos si plion de speranta pentru ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT!

Glasul spunea asa: 

                   "Romania unita!

          Urmeaza Romania unita!"

Dupa care, glasul nu mai spune nimic.

Dragii mei, am scris adeseori despre Unirea Basarabiei cu Patria Mama ,cu Romania.Nu de la mine putere am scris,ci numai cu Voia si cu Puterea Duhului Celui Prea Sfant!

Stiu,veti zice ca multi moldoveni nu-si doresc asta,dar nu e cum doreste omul,ci cum voieste Domnul,adica Dumnezeu!

Deci, ceva se va intampla,ceva ce va face ca Republica moldova sa fie din nou anexata Romaniei sfinte.

Daca veti cauta in Arhiva Blogului Dumnezeu Exista -Marturii,veti gasi multe articole cu si despre viitoarea Unire a Basarabiei cu Romania Adevarului Duhului Sfant.

Iata dragii mei, ca ne apropiem cu pasi repezi dar siguri, de Unirea Basarabiei cu Romania.

Iata doar o mica parte din articole:

ROMANIA MARE! ROMANIA SFANTA DE ZI,VA REDEVENI ROMANIA MARE DE ALTADATA!

 

.
17 August 2022,ora 4,11 !

Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori, m-a trezit un glas care spunea cu fermitate asa:
" Romania Mare!
Iata ,Harta ROMANIEI Mari!"

Moment in care,vad inspre rasarit, in negru intuneric deasupra Pamantului HARTA ROMANIEI,dar nu orice HARTA,ci HARTA ROMANIEI Mari, a Romaniei reintregite. 
HARTA ROMANIEI Mari era toata aurie si stralucitoare, fara inscrisuri in interior, dar ca forma (contur) arata asa:

.


In nordul Romaniei Mari, vantul legana divin de frumos Graul verde  care aparuse ca la o Mare Minune!
HARTA ROMANIEI Mari stralucea de lumina aurie a Duhului Sfant ,iar graul verde aparut ca din Cer, se legana divin de frumos in Nordul Romaniei Mari.
Deasupra HARTII ROMANIEI Mari cu graul verde in inima ei, a aparut scris de o mana divina asa:

"Aceasta este si va fi ROMANIA MARE!"

Dupa care,totul dispare!
Dragilor, eu am scris adeseori despre reintregirea Romaniei sfinte.
De multi ani scriu de la DUHUL CEL PREA SFANT,ca BASARABIA va reveni la PATRIA mama,adica, la ROMANIAA Sfanta,la ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT!
Si asa va fi dragilor!
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI isi va apara ROMANIA NOULUI SAU IERUSALIM!
Sa multumim in fiecare clipa a vietii noastre , pentru faptul ca traim, ca ne-am nascut in Romania aleasa, ca facem parte din poporul ales de IMPARATUL Ceresc ,pentru a Doua Sa venire pe pamant, si nu pe orice pamant, ci pe pamant romanesc.
Sa ne plecam genunchii si cu inima buna, cu sufletul smerit si luminat,sa multumim Prea Sfintei Treimi si Maicii Lui Dumnezeu, pentru DARUL cel mai de nepretuit pe care l-am primit de Sus,adica,pentru VIATA!
Sa avem grija cum ne-o cheltuim, sa facem fapte bune,sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine ,si sa nu ne pierdem niciodata CREDINTA in Prea Bunul si-n Prea Milostivul Dummnezeu si- n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai,Amin.
Cu dragoste,Maria.

P.S.

România Mare

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Sari la navigareSari la căutare
Pentru alte sensuri, vedeți România Mare (dezambiguizare).

România Mare (România interbelică, România Întregită) e o sintagmă care a intrat în uz după Tratatul de la Versailles din 1920, nu ca denumire oficiala a statului român, nici ca un concept iredentist sau expansionist, ci ca o stare de fapt obiectivă, în comparație cu dimensiunile geo-politice anterioare[1][2][3]România dintre cele două războaie mondiale a avut extinderea teritorială maximă din istoria sa, 295.641 km2 (în timp ce în prezent extinderea teritorială a României este de 238.397 km2).

România Mare a existat în această formă până în 1940. Ca urmare a Pactului Ribbentrop-Molotov din 1939 – ultimatumul sovietic de „retrocedare imediată a Basarabiei și a Bucovinei de nord” (26 iunie 1940) și Dictatul de la Viena (30 august 1940) – România a pierdut o treime din teritoriu fără să fi tras un foc de armă[4]. Termenul nu a fost niciodată denumirea oficială a statului român, nefiind înscris în constituție.

Județele și regiunile istorice ale României Mari după 1926

Istoric[modificare | modificare sursă]

Harta administrativă a României interbelice
Harta fizică a României Mari

În 1918, la sfârșitul Primului Război MondialTransilvaniaBasarabia și Bucovina s-au unit cu Regatul României (vezi: Marea Unire din 1918). Această unire a fost ratificată în 1920 prin Tratatul de la Trianon (în cazul Transilvaniei, CrișaneiBanatului și Maramureșului), prin Tratatul de la Versailles (în cazul Basarabiei) și prin tratatul de la Saint Germain (în cazul Bucovinei). România anexase de asemenea Cadrilaterul, după înfrangerea Bulgariei in 1913 in cadrul celui de-Al Doilea Război Balcanic. Astfel, suprafața și populația României s-au dublat în numai 5 ani, iar cel mai important, o mare parte a poporului român era cuprins pentru prima oară între granițele unui stat. A mai rămas o comunitate importantă de români în partea de vest a Banatului, împărțit cu Serbia, și o alta în nord-vestul Bulgariei.

Dictatura carlistă[modificare | modificare sursă]

La 10 februarie 1938, regele Carol al II-lea și-a asumat puteri dictatoriale și a desființat partidele politice, numind prim miniștrii, ceea ce îi asigura puterea supremă.

Ca urmare a protocolului expansionist adițional secret al Pactul Ribbentrop-Molotov din 1939 și prăbușirii aliaților occidentali, considerați ca potențialii protectori ai României, la data de 28 iunie 1940 Uniunea Sovietică transmite un ultimatum în care României i se dau 48 de ore pentru a evacua Basarabia și nordul Bucovinei, în caz contrar URSS va declara război. România cedează și după 40 de ore, Armata Roșie și unități sovietice paramilitare (NKVD) intră în teritoriile cerute și suplimentar în Ținutul Herței care nu era menționat în ultimatum. Retragerea Armatei Române, a Jandarmeriei, a Poliției și a zecilor de mii de civili a fost pripită și haotică, chiar dezastruasă[5][6][7]. Vina suveranului-dictator Carol al II-lea este determinantă, demonstrând o paralizie de conducere în situații de extremă urgență.

Hartă cu principalele localități din România mare

Suplimentar la aceste cedări teritoriale, Ion Gigurtu, președinte al Consiliului de miniștri, între 4 iulie și 4 septembrie 1940, odată cu venirea sa la putere a declarat că va duce o politică nazistă pro-Axa Berlin–Roma, antisemită și fascist-totalitară[8][9][10]. În urma Pactului Ribbentrop-Molotov din 1939, prin acceptarea arbitrajului lui Hitler asupra Transilvaniei (după ce Gigurtu a declarat la radio că România trebuie să facă sacrificii teritoriale pentru a justifica orientarea sa nazistă și aderarea totală a României la Axa Berlin–Roma), România a cedat Ungariei nordul Transilvaniei, inclusiv orașul Cluj.[11][12][13] Vastele teritorii din Transilvania care au fost cedate de Ion Gigurtu în favoarea Ungariei conțineau importante resurse naturale, inclusiv mine de aur.[14] Ion Gigurtu a fost de acord și cu cedarea a 8000 km2 din Dobrogea de sud în favoarea Bulgariei[15]. Guvernul lui Ion Gigurtu a demisionat pe 4 septembrie 1940, în urma marilor proteste organizate de legionari împotriva rezultatelor arbitrajului lui Hitler, prin care România a cedat 2/5 din Transilvania în favoarea Ungariei[16].

Războiul contra URSS[modificare | modificare sursă]

În Al Doilea Război Mondial documente militare sovietice au fost, uneori, scrise pe spatele unor formulare oficiale ale administrației române din Transnistria (1944).

Față de nemulțumirea opiniei publice și protestele liderilor politici datorate cedărilor teritoriale și retragereii haotice din Basarabia, regele Carol al II-lea îl numește ca prim-ministru pe generalul Ion Antonescu. Aceasta, sprijinit de Garda de Fier, cere regelui să suspende Constituția României și apoi, să abdice în favoarea fiului său, Mihai. După reușita puciului, Antonescu își asumă puteri dictatoriale și se proclamă Conducătorul statului. În conflictul cu Horia Sima și Mișcarea legionară, Antonescu dobândește sprijinul lui Hitler promițându-i participarea României la războiul anti-sovietic. În 1941, ca aliat al Germaniei, România declară război Uniunii Sovietice, sub pretextul de recuperare a teritoriilor pierdute[17][18].

România intră în război de partea Germaniei și invadează URSS-ul, reușind să elibereze Basarabia în vara anului 1941. În pofida poziției liderilor politici Iuliu ManiuBrătianu și a unora dintre generali, de a se opri la fostele frontiere românești, și fidel promisiunilor față de Hitler, Antonescu continuă acțiunile militare în teritoriile ucrainene și rusești. În acest sens, România a devenit principalul aliat al Germaniei în Europa de Est, furnizând cantități însemnate de petrol, grâu și alte resurse, și trimițând peste 800.000 de trupe pe frontul de est.

Prin eliminarea regimului lui Antonescu la 23 august 1944 și întoarcerea armelor contra puterilor Axei, România recuperează nordul Transilvaniei, fapt consemnat și definitivat de Tratatul de pace de la Paris la 10 februarie 1947.

Teritoriile fostei Românii Mari care nu mai fac parte din România sunt: Basarabia, jumătatea de nord a Bucovineiținutul HerțaCadrilaterul și Insula Șerpilor.

miercuri, 14 februarie 2018

BASARABIA !!! SA SE INDEPĂRTEZE DUHURILE RELE !


                                          13 Februarie 2018,ora 6,11 dimineata !

                                        Dragii mei, 


În aceasta dimineata ma trezeste un glas care, spune ceva despre Moldova noastra rănită; despre Moldova noastra rupta de Ţara mamă.

Image result for basarabia pe harta.

Glasul spunea asa dragii mei :

                  " Sa îndepărtam Duhurile rele din Moldova !
Dar un alt glas vine cu o completare :

                 Din Basarabia !
             Să îndepărtăm Duhurile rele din Basarabia!"

După care,glasul a disparut,iar eu m-am grabit a scrie toate in caietul meu de suflet.
Prieteni dragi, ceva se va intampla în BASARABIA si cu BASARABIA.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, ca sa fie ceva de bine.
Sa ne rugam pentru fratii nostri români din BASARABIA,ca sa revina la PATRIA mama ROMANIA,asa cum ne spune si acest Mesaj:

Dumnezeu există - Mărturii.: BASARABIA , VA REVENI LA PATRIA ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../basarabia-va-reveni-la-patria-mam...
  
Translate this page
Feb 5, 2016 - BASARABIA , VA REVENI LA PATRIA MAMĂ ! DUMNEZEU A HOTĂRÂT CĂ , ESTE TIMPUL REUNIRII BASARABIEI CU ROMÂNIA SFÂNTĂ ! Noapte de 4 - 5 Februarie 2016,ora 2,34 ! Dragii mei , În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor înspre Nord ,un Cer de noapte albastra, iar mai ...
              Noapte de 4 - 5 Februarie 2016,ora 2,34 !

Image result for steagul romaniei
                                 
                                      Dragii mei ,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor înspre Nord ,un Cer de noapte albastra, iar mai aproape de Pământ,jos mai la poalele Cerului,ceva minunat se întâmpla. 
Vedeam pe albastrul violet, catifelat si stralucitor,două Inimi la orizontal, inimi cât o fereastra mare , inimi formate din Stele aurii . 
Aceste doua Inimi construite din STELE mari ,precum ar fi florile de crizanteme, erau asezate pe Cer, la mica distanţa una de alta. 
Stelele inimilor, se roteau pe loc de la stanga spre dreapta, ca într-o HORA  UNIRII.

Brusc,aud si o muzica uimitoare, cu versuri minunate, iar aceasta era ,HORA  UNIRII :
  •  Un glas hotărât spune cu mare bucurie aşa :
  •                  "UNIREA !"
  • Iar în timp ce auzeam HORA  UNIRII, vad dragilor cum INIMA din stanga se ridica de pe albastrul CERULUI, si ca de un magnet atrasă, pe ritmul muzicii HORA UNIRII, se suprapune cu INIMA din dreapta,si devine O INIMĂ mai mare, in care ,Stelele care o formau,au început sa danseze,sa se invarta de la stanga la dreapta, pe ritmul muzicii.
  • Dragii mei, am trait un sentiment minunat, un sentiment plin de bucurie si împlinire sufleteasca.
  • Dumnezeu ne-a arătat in aceasta noapte, că ROMÂNIA  Noului Său Ierusalim, va fi din nou reântregită.
  • Republica Moldova, va reveni la Ţara mamă,România. 
  • Când se va întâmpla eu nu stiu, dar cert este că, ROMÂNIA îşi va obloji rana, alipind la loc Basarbia, care  ne-a fost luata pe nedrept ,în mod oficial în 1944.  
  •  
  •    Image result for harta romaniei mari
Bucura-te  BASARABIE ! ŢARA  MAMĂ te va primi cu dragoste si cu bratele de Mamă ,larg deschise.
               BASARABIE  bucura-te! 

 DUMNEZEU a hotărât că ,este timpul să revii Acasă, în ROMÂNIA SFÂNTĂ, înŢara ta, Ţara Viitorului Nou Ierusalim! 
  •                                      Cu dragoste,Maria. 

Ultima oră 4 Februarie 2016, ora 14:39

Ambasadorul Rusiei la Chișinău își bate joc de R. Moldova și declară că susține integritatea țării


Prim-ministrul Pavel Filip l-a primit astăzi pe Ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametșin, a relatat pentru MOLDPRES Biroul comunicare şi relaţii cu presa al Executivului.
În cadrul întrevederii, au fost trecute în revistă chestiunile de pe agenda bilaterală şi menţionată deschiderea reciprocă pentru un dialog constructiv, în vederea dezvoltării relaţiilor între Republica Moldova şi Federaţia Rusă în toate domeniile de cooperare. Totodată, Ambasadorul Federaţiei Ruse la Chişinău i-a înmînat lui Pavel Filip scrisoarea de felicitare semnată de Premierul Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev.
Subiectul principal al discuţiei l-a constituit activitatea Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economică, care nu s-a reunit pe parcursul ultimilor trei ani. Cei doi oficiali au menţionat necesitatea reluării activităţii acesteia şi convocării, cît de curînd posibil, a şedinţei Comisiei interguvernamentale cu participarea co-preşedinţilor din ambele părţi.

Sa ne amintim dragilor si de acest recent articol:

Dumnezeu există - Mărturii.: ROMÂNIA MARE ÎN INIMA CERULUI ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../romania-mare-in-inima-cerului-di...
  
Translate this page
ROMÂNIA MARE ÎN INIMA CERULUI DIVIN ! PREGATITI -VA ! ROMANIA MARE ÎN ÎMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU ! 9 Februarie 2018,ora 3,12 zori de zi ! Dragii mei, În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o Lumina alba si stralucitoare foarte,care imi arata un Cer senin de ziua. Image result for NORISTRALUCITORI .
              9  Februarie 2018,ora 3,12 zori de zi !

                          Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o Lumina alba si stralucitoare foarte,care imi arata un Cer senin de ziua.

Image result for NORISTRALUCITORI.

Brusc de jos de la Pămant,cu o baza pătrata  se ridica un TURN extrem de inalt,pana in inima Cerului.
Turnul era ridicat de o forta nevazuta si era construit din Lumina alba si stralucitoare ,precum sunt norii din imaginea de mai sus.
TURNUL de Lumina transparenta precum roua diminetii ,chiar daca jos pe Pămant era pe o suprafata mai mare, cu cât se inalta ,suprafata lui,circumferinta lui se subtia,pana cand a ajuns in Cerul Divin si arata ca un varf.
Turnul de Lumina alba si stralucitoare, transparenta, a strapuns Cerul obisnuit cu puterea gandului nostru.
Acolo sus in Cerul Lui Dumnezeu,in varful Turnului au apărut scrise doua cuvinte.
Aceste cuvinte erau :

                  "România  mare ! "

Iar pentru a se vedea pana dincolo de capatul Lumii , aceste cuvinte erau scrise si cu fata spre Rasarit si cu faâa spre Apus.

                     "România mare !"

Prieteni dragi, ceea ce vedeam nu era de domeniul firescului; nu se petrecea pe Pămant numai. Ci pornise de la Pămant,a strapuns Cerul si-a ajuns in Imparatia Lui Dumnezeu. Acolo se scrisese :
                   Romania mare!"
Cu astfel de litere erau scrise cele doua cuvinte.
Aud gals din Cer:

                  "A venit Timpul si acum este !
                 Pregatiti-va ! 
              România  mare !"

Dragii mei,Cerul ramasese deschis cu aceste doua cuvinte mari,scrise in varful Turnului ca de cristal.
După care,totul a disparut cat am clipi din ochi.
Asa ca in MESAJUL MAICII LUI DUMNEZEU fratilor, trebuie sa fim pregatiti sufleteste si trupeste, ca sa-L primim pe MANTUITORUL in NOUL SĂU IERUSALIM.
Trebuie sa fim pregatiti sufleteste si trupeste, pentru schimbarile ce urmeaza a avea loc in Romania ,dar si in lumea intreaga.
Intotdeauna am sustinut si sustin, chiar cu pretul vietii mele, faptul că,ROMÂNIA  urmeaza a fi VIITORUL al Doilea NOU IERUSALIM. 
Asa cum de fapt,am si primit TITLUL CARTII ,al volumului 2 al ADEVARULUI DUHULUI SFANT cu acest subtitlu:

              România ,Viitorul al Doilea Nou Ierusalim,a carei lansare o vom face intre Sfintele PASTI si INALTAREA DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,impreuna cu volumul 3 intitulat : Viata Extraterestra, Carte al carei Titlu l-am primit tot de Sus ,de la Dumnezeu ,alaturi chiar de Coperta Cartii.
Nimic nu-mi apartine personal! Absolut nimic  nu este de la mine ! 
Nici ce este scris in Carti, nici titlul Cartilor si subtitlul lor, si nici macar formatul sau culoarea Copertilor.
Toate mi-au fost coborâte din Cerul Sfant cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Sa credeti aceasta dragilor,căci nu de la mine scriu si va spun toate acestea,ci de la DUHUL CEL PREA SFANT care vorbeste prin mine roaba SA.
Vom asista si vom trai cu totii ,un adevarat lanţ de schimbari in Romania si-n lumea intreaga. Va fi o adevarata curatare,purificare a Lumii intregi, pentru a pregati Calea Venirii Lui Hristos,Calea Mantuirii Neamului; chiar acum mi se graieste de un glas.

55 de comentarii:

  1. Doamne Ajuta doamna Maria numai uniți vom birui
    Uniți și în credință și iubire unii de alții, Doamne Ajută 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că se refera la unirea romanilor cocosati de saracie si facturi si alungarea guvernului Nimicciuca si a tartorului acestui dezastru cotrocenistul sasecase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa cred și eu, sa vină odată marea și adevarata revoluție!!!

      Ștergere
  3. Romanii cam nehotariti au fost la toate Unirie convinsi de rapacitatea imperiolor din jur, inclusiv Burebista a facut cea mai mare Unire urmare a presiunilor Imperiului Roman-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Urmeaza in 2 octombie 2022 Protestul romanilor uniti de Alianta pentru Unirea Romanilor
    Dupa protestul de anul trecut Va fi al doilea Si ultimul Averisment dat clasei politice Tradatoare a Romanilor si Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iliescu spunea de economia romaneasca e de cumetrie.
    Patriciu cel rasplatit de Casta evreiasca cu un capital gratuit dat de peste trei miliarde dolari din averea romanilor spunea ca economia romaneasca e De Prada-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ciuca Maciuca si evreul Ministru Virgil Popescu fiu de securist evreu dupa ce au vindut Hotia-Mintia si planuesc si Hidtocentralele au dat o Ordonanta de Urgenta prin care Fura legal pe Romani a n-a oara la energie la fiecare factura de 10 ori mai mare
    Ce rol mai are un guvern care nu apara cetateanul dar i -l mai si fura ???-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Norica nicolai -pentru neomarxisti ca Nicusor Dan ca si vaccinurile oamenii sint doar nuante pentru experimente unde doar profitul si puterea conteaza Si aceasta criza energetica e pregatita de mult de Ue prin divizarea companiilor in energie privatizate cu oameni de partid pentru profiturile unora-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. G Simion -platim exagerat energia produsa de stat prin niste capuse . Iohannis si Virgil Popescu care ne tranzactioneaza energia pe bursa din Viena a companiilor statului roman care produc energie.
    O sa stam in Frig si Foame-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Norica N - Pentru ce l-am omorit pe Ceausecu daca folosim aceleasi metode de a saracii si umili cetateanul pentru al tine in Frig si Frica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. George S-preturile si ce spune Ciolacu e de o nesimtire pentru unul ce se da protector al pensionarilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Norica N -Pensiile foarte mari nubtrebue majorate ca cele mici-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. George S-vom plati zeci de ani prostiile lui Virgil Popescu cu care e solidar si Psd si premierul
    Daca stateam in casa o sa raminem ca si cu cerificatele verzi
    Daca Ciuca si BNR nu reactioneaza o sa fie o criza fara precedent-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Norica -cred ca orice guvern trebuie sa tina cont de Protestul oamenilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. George -cu piata Victoriei plina s-au bloct mule prostii in timp pe ei ii preocupa bucatarul de la nunta noi am devenit o tinta inclusiv despre tatal meu stiri pentru denigrare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce_ti pot io face,Marioara surioara,decat sa te sprinin in rugaciunile mele.Mai este un aspect,pana romanii nu suntem in stare sa a_L primim pe Domnutul Sfant in inimile noastre,prin purtarile de gand,cuvant si fapta,mai avem multe de tras.Te iubesc laolalta cu toti pretenii tai.Pa,pa.

    RăspundețiȘtergere
  16. Romania trebuie sa se mentina neutra daca doreste sa nu fie invadata de Rusia!?
    Ucraina nu a permis scoli in limba română pentru români.
    De ce sa ne bagam noi in ceva ce nu ne priveste!?
    Credeti ca ne vor ridica elogii si ne vor pune de la soare la umbra oricare strain, ca ii va durea sufletul de poporul român?
    Cel mai bine este sa fim NEUTRI si vom fi apreciati de toti, de toate popoarele lumii!?
    Nici altii nu sar pentru noi sa nu ne ia Ardealul, Moldova, Balcicul s.a.! Deci luati aminte si ganditi! Nu va lasati manevrati de o parte sau alta!

    RăspundețiȘtergere
  17. Vaticanul a cerut tuturor institutiilor sale economice ca pina la sfirsitul lunii sa retraga toate fondurile banesti din toate bancile straine sa fie trecute la banca Vaticanului-craciun .

    RăspundețiȘtergere
  18. Romanii care in perioada Pandemiei au lucrat de acasa cu energia lor platita acum vor platii facturi majorate pentru ca se ia in calcul cotabde curent in calculul viitoarelor facturi peste 255kw-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Adrei Marga -Ucraina e in teritoriu nefiresc,daca ea ar ceda teritoriile luate Poloniei Ungariei ,Romaniei si Rusiei ,Razboiul s-ar opri-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  20. Pensionara -Nu se mai dau medicamente la boli cronice numai romanesti.
    Daca
    Am scapat de Covid Ne Omoara cu asta si cu energia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. poate se vor uni provinciile luate de la romani - dar puterile mari tin cu dintii de ele- vom vedea care e miscarea urmatoare- oricum in Basarabia sunt multi rusofoni care trag cu rusii

    RăspundețiȘtergere
  22. Ca Romania sa fie Unita trebuie sa se afle in fata unui mare Pericol adus probabil de mesajul Anterior ,Falimentul adus de clasa politica incalpabila si Tradatoare a Castei Evreiesti instalata acum 33 de Ani pe singele celor 1000 de tineri omoriti de ea prin furtul Revolutiei Tinerilor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  23. Regina Elisabeta -Nu renunta niciodata .Nu dispera niciodata-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  24. Si mai este o parte mai mica cedata de comunistii evrei ai conducerii Romaniei din nordul granitei actuale la nord de Tisa cu orasul Slatina care acum are 60 procente romani,10 procente maghiari si 30 de procente ucrainieni si alte minoritati,zona considerata centrul geografic al continentului Europa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  25. Si UE s-a Unit tot in fata unui pericol extern reprezentat de Lagarul Comunist al estului European condus de Rusia prin Tratatul de la Varsovia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  26. In testele PISA in domeniul Educatiei Romania a scazut anul acesta pe locul 50 in lume sub cel al Ucrainei aflata in Razboi
    Asta spune cam totul despre Romania Educata a lui Iohannis Esuatul-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. Cred că am descifrat peceta 1 din apocalipsă, cap 6. Treaba cu călărețul, calul alb și arcul fără săgeți. Eu cred că este OSC, NATO Asiatic. Acela care unește China, Rusia, Iran, foste țări sovietice, etc etc. De curînd și Turcia a aderat la OSC. Uni zic că ar fi fiara sau antihristul dar după gîndirile mele nu cred. Are cineva ceva mai bun ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma Cicero,de ce te increzi in Ioan,Apostolul,cand tu esti ateu?

      Ștergere
  28. GuvernulRomâniei : nu mai veniți cu modificări la legile constituționale pentru ca din cauza voastră acest popor are mai mult de suferit pina si justiția are de suferit din acasta cauza,nu degeaba se revolta oamenii din cauza nedreptății si ne-asumarii politicului față de acest popor care va ales in alegeri drepte pentru o viață mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  29. Pana la Romania unita, urmeaza Romania gaurita in Ardeal.
    Sa nu sarim etapele istorice!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine spus etapele,timpul este cheia strepsisul-craciun.

      Ștergere
    2. 👍👍👍👍👍

      Ștergere
    3. Nea Petre,nu sa zace strepsisul,ci STRIPTISUL.

      Ștergere
  30. George Simion in strada imparte pliante si cheama oamenii la protestul din 2 Octombrie2022 -craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumineca protest când nu este nimeni la guvern.....

      Ștergere
    2. Si eu as zice sa nu mergem Duminica cand nu e nimeni la guvern...Sau putem sa mergem mai la vale, spre lac, acolo sigur e cineva, macar emblema 😆

      Ștergere
  31. Si un Banc
    Se zice ca a murit Iohannis si ajunge la Poarta la Sfintul Petru care i-i spune
    -Pe tine te las unde vrei in Iad sau in Rai si te las si sa vezi intii un sfert de ora in fiecare inainte de a-ti alege uita-te prima data in Iad.
    Intra Iohannis si vede numai verdesta si oameni bine imbracati dupa care iese si intra in Rai unde vede oameni mai modesti si imbracati ca atare.
    Iese Iohannis si-i spune la Sfintul Petru ca vrea in Iad.
    Si asa e trimis definitiv in Iad unde cum intra vede numai pamint si oameni arsi si pirjoliti.
    La care Iohannis nemultumit intreaba cum ca prima data era totul frumos.
    La care Diavolul i-i raspunde -Da ,dar era pauza de publicitate-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  32. Acum cutremur de 4,2 resimtit in Bucuresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  33. Presedintele Germaniei averizeaza ca nemtii pot ramine fara locuinte din cauza scumpirii energiei ,iar Italia cere reducerea la iarna a temperaturii la 19 grade si se au in vedere si inchiderea scolilor si iluminstul public-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  34. Presedintele Germaniei averizeaza ca nemtii pot ramine fara locuinte din cauza scumpirii energiei ,iar Italia cere reducerea la iarna a temperaturii la 19 grade si se au in vedere si inchiderea scolilor si iluminstul public-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  35. Vulcanul Fuego a erupt.
    17 Sept 2022 ➥ Vulcanul Fuego din Guataemala
    https://www.youtube.com/watch?v=4GC5CLCwsj0

    RăspundețiȘtergere
  36. Simion G de la Aur acum pe Realitatea despre soluti de criza pentru usurarea pentru populatie -consumatori casnici a costului la energie de la Nuclear Electrica si Hidroelectrica aflate ambele in proprietatea statului-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  37. s-au activat toate faliile de pe centura de foc a Pacificului- seism de 7,5/richter in Mexic- iar Putin ataca cu rachete centrale atomice- la ce sa ne mai asteptam- DUMNEZEU SI MAICA LUI SA-I APERE PE ROMANI

    RăspundețiȘtergere
  38. Mare cutremur de 7.6 in Mexic ,cu pericol de tsunamii ,curios in acelasi loc si data in ultimii doi ani cea ce arata o cauza continua constanta interna terestra dar si legata de faza ciclul astronomic anual cu legatura intre inclinarea axei Pamintului si pozitia de rotatie anuale terestre-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  39. Romania Unita in viitoarea etapa Istorica in care AUR creste in sondaje devenind partid ce se pregateste pentru intrarea la guvernare in perioada de criza in care a fost adusa Romania de Casta evreiasca-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  40. Maria eu sunt blocat încă 15 zile pe fb din 30 și de aceea și pun un link pe acest blog.
    https://youtu.be/HwYzSKvz0dE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iesiti ma de pe fb si lasati_i cu fundu_n balta,parerea mea.Pa,pa.

      Ștergere
  41. Si… cu ce ai calcat pe bec?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucian o fi fost indecent si injurios,nea Petre.O fi grait de vacacine,penisuri si vagine achiziteonate pe bani fara de numar.Incorect politic.Pa,pa.

      Ștergere
    2. O fi vorbit de rau evreimea mondiala la general, Ilie-craciun.

      Ștergere
  42. la tv sunt discutii despre d-nul Marga care cere unirea terenurilor luate de Ucraina si celelalte- politica nu respecta istoria statelor?!

    RăspundețiȘtergere