joi, 10 decembrie 2020

FII SI TU UCENICUL LUI MOS CRACIUN ! IMPARTE BUCURII SI ZAMBTE ! DARURILE TALE,VOR AJUNGE IN SACUL MOSULUI !

 Dragi si iubite Ajutoare  ale lui Mos Craciun!

Multumim din inima si din suflet ,voua dragilor,tuturor celor care ati fost AJUTORUL divin al MOSULUI NICOLAE !

Cum Mos Nicolae a dus toate DARURILE voastre de suflet si pentru suflete, acum,urmeaza MOS CRACIUN,pentru copilasi,pentru batrani si pentru toti cei care sunt necajiti si in nevoi.

Va asigur dragii mei că,DARUL vostru de suflet a ajuns la MOS NICOLAE si chiar si pentru MOS CRACIUN,iar numele vostru, al tuturor celor care ati ajutat fiecare dupa putere si dupa inima si sufletul vostru bun si cald,va fi scris de mine pe un pomelnic ,iar PREOTII se vor ruga pentru voi si cei dragi voua,in toata aceasta perioada premergatoare Sfintelor Sarbatori de iarna, pana dupa BOBOTEAZA! 

Inca mai este timp ca sa va bucurati sufletul,bucurandu-i pe cei mici si saraci,impodobind 3 Biserici cu cate un Brad falnic si natural.

Va asteptam cu iubire si cu dragoste sufleteasca,iar numele fiecaruia dintre voi,MOSUL il va trece cu litere de aur in CARTEA Sa sfanta. 

                 

                                              Dragii mei,



Vine si Mos Craciun!


Cine doreste ca sa ajute acesti copii necajiti ca sa se bucure, acesti 

semeni ai nostri necajiti si oropsiti  ,cine doreste ca sa ajute la 

cumpararea Brazilor pe care sa-i impodobim in cateva


 Sfinte Biserici  

asa cum am facut in fiecare an, loc unde voi duce si 


DARURILE pentru

 copilasi si pentru cei necajiti si bolnavi,poate dona 


orice suma cat de 

mica, cu MENTIUNEA :



BISERICA si BUCURIA COPIILOR si a


 celor necajiti !



Donatiile se pot face in contul de la 


Raiffesein Bank:


MARIA GHIORGHIU 


RAIFFEISEN BANK :


Cod IBAN:


RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


Telefonul meu: 0747226236 !


Dragii mei,va asigur ca voi filma totul ca sa va 

bucurati si voi de bucuria celor mici,de bucuria celor

 necajiti si oropsiti,dar, si ca sa 


vedeti cum SFANTA BISERICA a LUI HRISTOS si a 


MAICII SALE , a 

noastra a tuturor,va straluci de DARURILE voastre de 

suflet, in lumina 

divina a Brazilor cumparati si impodobiti cu ajutorul 


vostru de nepretuit !


Haideti sa impartim BUCURII DIVINE !!!


Bucurii care, ne vor bucura pe fiecare dintre noi in 

aceste Sfinte Sarbatori venite in DAR pentru sufletul 

nostru,venite din CERUL 


SFANT!


🙏🙏🙏♥️♥️ Cu iubire si cu pretuire,Maria Ghiorghiu

13 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. In 11 Noiembrie e Sf.mare mucenic Mina, cel di 10 Dec.e altul.

      Ștergere
  2. Nu ati inteles nimic. Tot cu PSD-ul de va suge de va sleieste umblati. Aceasta e lectia voastra. Si a cunoaste cum preotii vostri huzuresc prin masini si locuri calde, in timp ce restul nu aveti bani nici de lemne, chiar asa ii lasati in voia lor?
    Naravul omului e prea mare ca eu, “lepra”, “sifilitica de la marginea drumului”, “spalatoare de wc-uri” sa va pot ajuta cu ceva.
    De fapt la ce intelegere sa ma astept din moment ce va radeti de mine de fatada doar aproband iar in spate tot pe drumul vostru mergand?
    Nu, nu vreau sa fiu mutata la umbra. Vreau sa stralucesc ca un ciob la soare pentru ca soarele e sursa vietii si soarele e mai conflictual decat orice conflict as avea eu in interior.
    Nu ma mai amestec in treburile voastre.
    Daca nici acest mesaj nu va misca, atunci nimic nu va va sparge vreodata schemele pe care le aveti in minte si vi le rulati zi de zi in fata unor pretinsi lideri de-ai vostri.
    Ati huzurit, de acum platiti ascultand minciuni si amanari zilnice de la iubirea voastra, pesedismul gros furibund.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai gandiţi-vă...

    În februarie, ce vedeam in CHINA ca se intampla, majoritatea românilor spuneau că asta se întampla la chinezi, iar la noi niciodata nu va fi așa. Ca după 3 luni s-avem virusul si aici.

    Cand chinezilor le au impus autoritatile masca obligatorie, a durat 3 luni si a fost si la noi obligatorie.

    Cand la chinezi au introdus testarea obligatorie, a durat 3 luni si europenii au transformat testarea obligatorie.

    Cand pe chinezi au inceput sa-i vaccineze forţat, a durat 3 luni pana cand si Europa a-nceput vaccinarea obligatorie, cu Rusia si Anglia în frunte.

    Cand in Hong Kong/China, au inceput arestarile in masă pentru toţi cei care se opun Noii Ordini Mondiale, ducându-i în LAGĂRELE DE CONCENTRARE ...va dura tot 3 luni pana ce va fi la fel si in Romania.

    De ce așa...?

    Pentru ca suntem conduși de Guvernul Unic Fascist Mondial al cărui premier este Bill Gates, iar China Comunistă începe să preia puterea globală prin OMS si ONU !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. https://flux.md/stiri/noul-vaccin-covid-nanotehnologie-si-modificare-genetica-pecetea-din-apocalipsa?fbclid=IwAR297vWvGIY6FmxnrnUseYFKE1JNrsiU6P6cu6zK0NhGE8eHNovMRlgZa-g#

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=9aUGMYgVf54 Maroc semneaza tratat de pace cu Israel,ceea ce inseamna ca pana cel tarziu in toamna anului 2021 vor semna toate tarile ce trebuie sa semneze cu Israel si asta va da startul revelarii lui antihrist,a Necazului Final de 7 ani in care vor fi turnate maniile lui Satan,si Lui Elohim,Iehova,Iahve Dumnezeu!Sa ne pregatim traind in pocainta de toate pacatele si in sfintenie,incep cernerile finale,ultimele 3 secerisuri,graul va fi separat total de neghina,adica dreptii de pacatosi!In 2028 e A Doua Venire a Domnului Iisus Hristos sa judece cu dreptate viii si mortii si sa rasplateasca vesnic si pedepseasca vesnic pe fiecare dintre noi in functie de faptele noastre!

    RăspundețiȘtergere
  6. De extraterestrii nu se mai aude nimic?!?! Trece si anul acesta si nu au aparut! De ce stau ascunși?!?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria,
    Avem senzatia ca nu prea ne mai scrii, ca inainte. Speram ca esti bine si ca mesajele tale nu se vor rari, caci putini mai sunt cei care ne vorbesc si sunt aproape de noi.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim11 decembrie 2020, 21:13
    Multumesc ,sunt f bine si sunt aici ca sa scriu al LUI DUMNEZEU CUVANT !

    RăspundețiȘtergere
  9. Suntem aici lângă doamna Maria.
    Sa nu uitam ca trece printr-o perioada grea sufletește o inteleg si ma rog ca toți cei care cunoastem acest sentiment sa fim alaturi de dânsa.
    Nu altfel cu vorbe frumoase si o imbarbatare.Doamne ajută pe toți fii lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bunul Dumnezeu, Maicuta Domnului si toti sfintii sa ii fie alaturi doamnei Maria, sa o ocroteasca si sa o ajute, sa o intareasca si sa reuseasca sa mearga mai departe. Astfel ii ajuta si pe cei plecati Dincolo!

      Ștergere
  10. Simon Zelotul l-a întrebat pe Iisus: De ce sunt unele persoane cu atât de mult mai fericite şi mulţumite decât altele? Este mulţumirea o treabă de experienţă religioasă? Iisus a răspuns la întrebarea lui Simon dând, printre altele, următoarele indicaţii:
    ”Simon, unele persoane sunt din fire mai fericite decât altele. Aceasta depinde mult, cu adevărat mult de bunăvoinţa omului de a se lăsa condus şi îndrumat de spiritul Tatălui care trăieşte în el. Oare tu n-ai citit în scripturi aceste cuvinte ale înţeleptului: 'Spiritul omului este lampa Domnului scrutând tot domeniul lui interior'? Şi de îndată ce aceşti muritori astfel călăuziţi de spirit zic: 'Sforile au căzut pe mine în locuri agreabile; da, îmi revine o bună moştenire'. 'Puţinul pe care îl posedă un om drept valorează mai mult decât bogăţiile multor oameni răi', căci 'un om de bine îşi va trage satisfacţia din el însuşi', 'O inimă voioasă dă o bună dispoziţie; ea este o sărbătoare continuă. Mai mult valorează puţine bunuri odată cu respectarea Domnului, decât o mare comoară aducătoare de necazuri. Mai mult face o masă de legume cu iubire decât un bou gras însoţit de ură. Mai mult valorează micile resurse cu dreptate decât marile venituri fără rectitudine.' 'O inimă veselă face bine ca şi un medicament.' 'Mai mult face să ai un pumn de grăunţe cu linişte decât o supraabundenţă de bunuri cu amărăciuni şi cu vexări ale spiritului.'

    RăspundețiȘtergere
  11. R ți-am zis ca va ieși PSD-UL
    Cu ce te deranjează că au facut pentru popor dar nu au fost lăsați,au avut numai piedici de la Iohanis numai piedici.
    Păcat ca nu a iesit lumea la vot ca era condus cu 50-60% de PSD acest guvern care ne-a dus de râpă.
    Se va duce cât de curând după PNTCD.😂😂

    RăspundețiȘtergere