luni, 28 decembrie 2020

DUMNEZEU TATAL REVARSA ASUPRA MEA, PLOAIE DE STELE AURII !

     


                                                   Dragii mei, 

În aceasta noapte, în timp ce mă rugam la Prea Sfânta Treime, si-I multumeam pentru toate câte mi-a dăruit si-mi dăruieste mie roabei Sale,ceva uimitor se petrece.
Privind liber spre TATAL  Cel Ceresc  , văd dragii mei cum din Mâna Sa, curg spre mine roaba Sa, numai Stele si Aureole (cerculete)aurii, rupte ca din Soare.

                                  Imagini pentru dumnezeu tatal

Curgeau spre mine precum o ploaie torentiala pe timp de vară, atât de multe si dense erau.
Am stiut dragilor, si de aceasta data daca mai era nevoie , precum că, DUMNEZEU  TATĂL a auzit Rugaciunea mea, si mi S-a descoperit iaraşi şi iarăşi, ca nu cumva eu sa ma abat de la CALEA cea bineplacuta Lui.
Dragii mei, cu totii putem trai astfel de MINUNI,daca avem Credinta tare in Dumnezeu si in Maica Domnului,daca împlinim din dragoste si cu Dragoste Poruncile Sale, şi neaparat ,sa daruim si Semenilor nostri din DARUL  LUI  DUMNEZEU, şi numai aşa vom împlini Voia SA, AMIN !
                                             Cu dragoste, Maria. 

6 comentarii:

  1. Poți avea credință în Dumnezeu și dacă nu mergi la biserica și stai acasă rugandu-te in cămăruța ta cum a zis Iisus Hristos,căci Dumnezeu este pretutindeni nu numai în Biserică și mai ales Dumnezeu e in noi,noi suntem fiecare o bucatica din Dumnezeu.Dumnezeu nu e undeva in exterior sau într-un loc,Dumnezeu e energie pura pozitivă,iubire pura,pace și lumina pura ,Dumnezeu este in interiorul și fiecare dintre noi își poate accesa puterea divină din el însuși căci și în Biblie scrie că Dumnezeu a pus in noi ,o parte și niște "ingrediente " că sa zic așa din El,adică Dumnezeu a pus un strop de Duh Sfânt in fiecare dintre noi ,dar depinde de noi dacă îl înmulțim sau îl risipim ,depinde de noi cum ne trăim viața și dacă fructificăm acel strop divin,de Duh Sfânt.Noi suntem făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu deci avem o parte divină în noi,care e latenta și trebuie descoperită prin rugăciune,meditație,ridicarea vibrației,iubire,empatie și căutarea păcii interioare,prin ridicarea nivelului de conștiință de la frica și ura la iubire, pace lăuntrică ,recunoștință și nematerialism ..

    RăspundețiȘtergere
  2. @28 decembrie 2020, 20:27
    normal ca poti avea credinta si daca nu mergi la biserica
    exprimarea corecta ar fi ca avem credinta TOT TIMPUL si cand mergem la biserica si cand nu mergem la biserica
    dar sa stiti ca bine este sa mergem la biserica fiindca acolo ne asteapta Mantuitorul in Sfantul Potir si Vrea sa ni Se Daruiasca
    Oameni buni, dragi crestini, haideti sa ne intalnim si sa ne unim rugaciunile intr-un singur glas, cler si mireni, in Sfintele lui Dumnezeu biserici! astia vor sa ne dezbine dar noi sa nu-i lasam PUTEREA NOASTRA STA IN UNITATEA NOASTRA, haideti la biserica, sa ne rugam impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact ce tot va anunț. Sa ne pregătim de prăpăd. Sa ne rugăm lui Dumnezeu pentru a evita această catastrofa stabilita pentru tara noastră.
    Val de cutremure pe Terra. Patru seisme cu magnitudine peste 5, în mai puţin de 24 de ore
    Un cutremur moderat, cu magnitudinea moment de 5,7 grade, s-a produs marţi dimineaţă în statul Oregon, din nord-vestul SUA.
    https://www.romaniatv.net/val-de-cutremure-pe-terra-patru-seisme-cu-magnitudine-peste-5-in-mai-putin-de-24-de-ore_5147808.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nu uitam ca anul care va venii va fi un an cu multi vulcani care vor erupe, exact asa cum a fost previzionat.
    Un vulcan important a erupt în Japonia, autorităţile au ridicat nivelul de alertă. Pietrele sunt aruncate la peste 1 km de munte.
    https://www.romaniatv.net/eruptia-unui-vulcan-in-japonia-autoritatile-au-ridicat-nivelul-de-alerta-pietrele-sunt-aruncate-la-peste-1-km-de-munte-video_5145833.html

    RăspundețiȘtergere
  5. O rugăciune făcută din tot sufletul,un Tata-l NOSTRU si o ruga făcută cu lacrimi la Dumnezeu și Maica Domnului muta munții din loc.
    Dumnezeu amână pentru noi pacatosii relele ce urmează a veni peste noi.
    Nu trebuie sa asteptam sa se întâmple raul este bine a ne ruga sa îndepărtăm raul.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi sa trecem cu bine peste toate aceste încercări.

    RăspundețiȘtergere