vineri, 1 noiembrie 2019

UN CUTREMUR DE 7,4 GRADE !


                      1 Noiembrie 2019,ora 4,07 zori de zi !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care spune asa:
                      "Ai dreptate !
                    Momentan ,cu rabdare.
 Iar un Cutremur de 7,4 grade îi multumeste pe toti."
Iar ceea ce auzeam dragilor, vedeam si scris in faţa mea de o mâna nevazuta.
Erau mai multe randuri scrise ,cam intre 8 si 10 randuri,dar mi-a fost ingaduit ca sa pot citi,numai ceea ce auzisem de la acel glas.
                                         

                                      Imagini pentru SEISMOGRAF.
Prieteni dragi, din nefericire,vom auzi de un astfel de Cutremur mare,Cutremur care,după cum reiese din Mesaj, se va produce ca" o rezolvare" a tuturor nemultumirilor oamenilor.
Unde anume se va produce sau cand se va produce,eu nu stiu a va spune si nici nu doresc ca sa-mi fie rastalmacite vorbele in mass-media.
Atunci cand mi se spune si TARA si ziua,cu siguranta voi fi cat mai explicita si voi scrie intocmai. Dar, atâta timp cat eu nu scriu aici Tara si nici ziua anume cand se va produce un astfel Cutremur mare, inseamna ca nu stiu; inseamna ca nu mi se ingaduie de la Dumnezeu si de la Maicuta Domnului ca sa aflam.
Am scris adeseori despre locul unde urma sa se produca un Cutremur mai mare; dar sunt si zile in care,nu mi se spune unde ar urma sa se produca un Cutremur mai mare.
Ceea ce stiu fratilor, este faptul că,Romania a fost ocolita si ocrotita de astfel de Cutremure din 1977 incoace, si va fi ocrotita si ocolita in continuare, de vom avea Credinta si iubire faţă de Dumnezeu si faţă de Maicuta Domnului,dar si faţă de Aproapele nostru.Sa nu va indoiti de aceasta,niciodata!
                                       Cu dragoste,Maria.
P.S.
                                 Prieteni dragi,

Pentru EDITAREA celorlalte doua volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT, am nevoie de ajutorul vostru financiar.
Stiu ca mai este timp pana la vara viitoare,dar va rog din 
suflet, ca impreuna sa incepem a pune caramida cu 
caramida la zidirea Cuvantului LUI DUMNEZEU !
Va multumesc din toata inima pentru ajutorul vostru la 
cele 3 volume scoase, si ma rog din tot sufletul pentru
 voi toti si pentru cei dragi voua,ca sa va binecuvinteze
BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI DARUL vostru cât de mic si sa vi-l înmulteasca. 
Sanatate sa va daruiasca si mantuire sufletului !
Contul pentru strainătate:
Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 
Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307
Contul pentru România:
 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307

Mare Rasplata veti avea in CERURI de la BUNUL
 DUMNEZEU si de la MAICUTA DOMNULUI pentru faptul 
că, ma ajutati ca sa scriu si sa scot CARTILE cu 
ADEVARUL DUHULUI SFANT !
              Imagini pentru duhul sfant imagini
Asa cum stiti deja,toti Donatorii vor primi 
gratuit toate CARTILE ,toate volumele.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va 
apere cu mila si cu dragostea Sa, si sa va
 inmulteasca DARUL vostru pentru zidirea
 CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! AMIN!

                                   Dragilor,

 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:
Adevarul Duhului Sfant Vol 1- 20 lei,Adevarul Duhului Sfant vol 2 - 20 lei,si Adevarul Duhului Sfant /Viata Extraterestra vol 3 -10 lei.

                                  20 Lei                  20 Lei


                  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2


                                                     Viata Extraterestra.
                                                                       10 Lei.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.


     





9 comentarii:

  1. China, Japonia. Iran sau Turcia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o perioadă propice să nu uităm cutremurul din 10 noiembrie 1940. Gata în căutare de senzațional publicațiile de scandal vor umfla gogoașa,, Un cutremur de 7,4 grade va lovi. Maria Ghiorghiu a făcut anunțul. Trebuie să ne pregătim,,

    RăspundețiȘtergere
  3. Știu că nu puteți spune totul pentru că în aceste vedenii care le aveți sunt și taine bine ascunse și nu vi se îngăduie doar cat vrea Dumnezeu să vedeți.Sa fiți binecuvântată.

    RăspundețiȘtergere
  4. "un Cutremur de 7,4 grade îi multumeste pe toti"- ce fel de spirit foloseste o asemenea exprimare morbida?. Duhul Sfant?. Nu cred ca a fost exprimarea Duhului sfant.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din cite stiu Romania va fi ocoluta doar de foc nu si de cuttemure iar acest foc se refera exclusiv la cercul de foc din jurul tarii adica un lant de incendieri de depozite de combustibili in tarile vecine de mina criminala a jihadistilor in vremea razboiului biblic contra Ierusalimului adica contra lui Cineva Savaot si a noii Sale religii cea a sfintilor Sionului adevarata mireasa in curs de pregatire.
    In rest vom avea parte cu putin inainte de urgie de un cutremur mare in Vrancea cu victime mai multe in R.Moldova decit la noi pt ca miscarea si propagarea va fi pe acea directie.
    7.4 a fost si cel din 77.
    Insa un cutremur de asemenea intensitate nu poate multumi pe nimeni decit daca este in desert undeva in zone nelocuite. Mai degraba este o exprimare usor exagerativa in ideea ca rezultatul desi dezastruos in plan material si de pierderi de vieti va aduce cu el si beneficii asa cum aduce urgia Judecatii oprind razboiul jihadist oprind hula majoritara blasfemiatoare pacatoasa contra Duhului Sfint Cineva si deschizind drum conditii pt realizarra noii societati Noul Pamant cu unitate planetara fara razboi sau arme cu unitate religioasa economica si politica meritocratie dreptate sociala si moralitate inclusiv in audiovizual. Tehnic Dumnezeu poate da cuttemure planetare de orice intensitate chiar si de 10 grade si peste si sa nu mai ramina nimic dar a promis ca nu va strica tot. Nici macar la urgie nu vor pieri toti cei nescrisi sa supravietuiasca Judecatii ci doar prima jumatate.
    Asadar mai intai parcursul convertirilor va fi cu rabdare fara a se turna urgia imediat chit ca va fi vreme de demonizare mediatica majoritara si razboi jihadist sau alte conflicte pe alte chestiuni. Dupa urgie va mai fi hula mediatica o vreme dar minoritara si in scadere accelerata.
    Hula aceasta este marele necaz care va trebui scurtat caci duhovniceste psihologic afecteaza pe toata lumea inclusiv pe atei. La noi in tara necazurile vor fi atunci de mai multe feluri adica si politice economice demografice teritoriale incit se va ajunge la o asa stare de insuportabilitate incit ne vom dori sa vina mai repede urgia sa ne mai scape macar de unele. Hulitorii vor merge pe ideea ca Cineva Savaot ar fi profetul mincinos demonic si ca urgia nu ar curata pamantul de pacate ca sa aduca Noul Pamant imparatia sfintilor ci dictatura demonica asteptara de ei cu care sa se lupte si sa moara de git cu ea..respingind adevarata dare in vileag din partea lui Cineva pt ca ei vor merge pe rastalmacirea unei noi revelatii destinata de fapt doar celor nescrisi lucru care va fi omis de un calugar zis Euclisio care doar o retransmite grecului danielic Patriarhul Ierusalimului lipsit de darul deosebirii care va propaga cu sirg aceasta versiune fara sa astepte sau sa se consulte cu restul Episcopilor eventual votind in cadrul unui nou Mare Sinod care oricum va avea loc.
    Invadarea tarii de catre Ungaria Bulgaria si Rusia de care spunea Arsenie va fi doar aparenta temporara locala si nearmata ci strict religioasa cu ocazia acestui Mare Sinod care va avea loc la Bucuresti pt a vota convertirea prin absorbtie conf unor profetii ruse "ca sa se faca voia lui Dumnezeu" o voie rastalmacita de ei.
    Citeva strazi si bulevarde vor fi pline de demonstranti o parte violenti devastind tot ce prind in jur avind in gind sa impiedice Sinodul si sa ii matraseasca pe "tradatori". Nu vor fi impiedicati de Politie etc ci uneori ajutati sa se deplaseze fiind dusi intentionat pe unde sint sediile partidelor de opozitie. Sedinta Sinodului nu va fi tulburata si va fi scurta doar cu vot unanim adevarul fiind stiut de toti participantii care au si darul deosebirii. Vor fi apoi scosi din cladire in siguranta.
    Deci vor fi doua factiuni unii pro si altii contra Marelui Sinod dar oare care din ele reprezinta cu adevarat Biserica si adevarul? Pt ca ambele vor clama acest lucru parind ca are mai mare dreptate partea hulitoare. Daniel si in general Episcopii romani vor trebui sa fie echidistanti o vreme.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria sa ne apere Dumnezeu și Măicuță Domnului sa ne apere pe toți,
    Să ne rugam ca Dumnezeu sa ne ierte și să ne dăruiască sanatate si mântuire.
    Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  7. in 1977 a fost de 7,2 -cel din 1940 a avut 7,4-fiecare grad conteaza f mult-SF TREIME SI MAICA DOMNULUI SA APERE ROMANIA ca si-asa suntem loviti din toate partile

    RăspundețiȘtergere