sâmbătă, 30 noiembrie 2019

IISUS HRISTOS INCHIS INTR-O INIMA DIN FIER !

                  29 Noiembrie 2019,ora 5,11 !


                                         Dragii mei,


În aceasta dimineata devreme, ma trezeste o Lumina alba si stalucitoare, Lumina ce-mi arata o inima neagra mare, o inima din fier cu zabrele.                              

                         Imagini pentru INIMA.

                                 Imagini pentru iisus rastignit
În mijlocul inimii duble din fier, statea IISUS HRISTOS rastignit.
Da, inima era din fier subtire sudat atat la orizontal cat si la vertical, asa incat,forma niste patratele fierul. 
Era ca o cusca sub forma de inima.
Iisus ,Mantuitorul nostru drag si scump,era inchis in acea inima din fier ,era rastignit in inima din fier.
Aceasta inima era purtata ca de vant ,la doar cativa metri inaltime deasupra pămantului.
Asa cum o priveam,parea ca venise dinspre Apus,de undeva de mai sus si cobora inspre Est.
Prieteni dragi, oare chiar as de impietrita este inima noastra? Oare Il rastignim pe IISUS HRISTOS chiar si-n inima noastra,prin faptele noastre,prin necredinta noastra?Din păcate,cred ca acesta este durerosul adevar.
Atunci cand nu ne mai iubim Aproapele,atunci cand rasplatim răului cu rău,atunci cand Credinta noastra este caldicica sau deloc, aceasta inseamna ca avem o inima neagra,o inima din fier in care IISUS HRISTOS este rastignit cu orice fapta rea,cu orice gand rău, cu orice cuvant ce ne iese din gura.
Sa nu-L mai rastignim pe Hristos dragilor, ci sa-i daruim inima noastra,sufletul nostru ,trupul si cugetul nostru si sa-L rugam ca sa-si faca Salas sfant curatându-le cu mila si cu iubirea Sa de oameni.Sa facem fapte bune,fapte de milostenie,sa nu fim suparati pe nimeni ,sa imbracam pe cel gol si sa hranim pe cel flamand.Numai asa vom putea gasi Calea mantuirii noastre.
                              Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Kali yuga. Ultimul ciclu cosmic. Oamenii sunt atat de decazuti incat daca vii si le spui ca iubirea nu este doar o vorba, ci trebuie si aplicata, te lovesc cu pietre. Si-si dau cu parfum de tamaie peste mizeria din inimile necuratate de trufie. Si cheltuie banii destinati educarii si sanatatii copiilor pe arme si alte prostii de circ. Intr-o inima necuratata nu intra Iisus.
    Nu Iisus este inchis. Oamenii sunt captivi in dogma ultimului ciclu cosmic. Iisus este in afara dogmei.
    Masonii si preoții care au facut pactul cu dracu intrand in masonerie pentru a dobandi mai usor bani si functii L-au tradat pe Dumnezeu, inchinandu-se la anticrist. Tot ce misca pe pamantul asta este controlat de masoni. Asa ca...aveti grija la cine va inchinati!
    La Judecata vor da si ei socoteala pentru faptul ca tin oamenii in captivitate incalcandu-le liberul arbitru.

    RăspundețiȘtergere
  2. O inima de Robot,ca a lui Iohannis cind a organizat'' un exercitiu de imagine'' cu presa prin primirea familiei Luizei Melencu de un consilier nepregatit-''neinformat'',dupa cum se exprima avocata lor.
    Cred ca are legatura cu viziunea urmatoare ,pentru a trece in umbra un FAPT real;Acordarea de Iohannis ca plata pentru servicii electorale din campania electorala a unui mare numar de 'stele' inaintari in grad a celor devotati lui personal si pe care se v-a baza viitoarele actiuni ale Dictatorului.

    RăspundețiȘtergere
  3. suntem impietriti de ura, invidie,lacomie si toate cele lumesti-ce zice DOMNUL-LE-AM SUFERIT EU PT VOI SA VA ELIBEREZ DIN INCHISOAREA INIMII VOASTRE-sa le lasam pe toate ca raman pe pamant-nici nu stim cand plecam-viata este a creatorului ca vrem sau nu

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne omoram, copii, parinti, frati, ne dam in cap pt o bucata de pamant, parintii care abandoneaza copii si invers fratii nu vorbesc uni cu alti pai cum sa ne mai suporte dumnezeu, acum mai nou bisericile au wife, popa are facebuk, istragram pai dumnezeu nu avea asa ceva suntem pacatosi pana peste cap

    RăspundețiȘtergere